Cele Mai Bune Parcuri De Distracții 10 Lângă Nyc

Unul dintre cele mai bune lucruri de făcut într-o zi caldă de vară este să îți împachetezi prietenii și familia și să te îndrepți spre cel mai apropiat parc de distracții. Acolo, vă puteți petrece ziua plimbând cu rollerboasters, încercând noroc la jocuri și mâncând toate bunătățile de care sunt cunoscute parcurile de distracții. Ziua de vară pare să dureze pentru totdeauna în acea atmosferă minunată a parcului de distracții, iar distracția nu trebuie să se termine acolo, deoarece o călătorie în parc înseamnă să te întorci acasă cu o mulțime de suveniruri. New York este plin de parcuri de distracții pline de momente bune. Mergeți să vă învârtiți pe caruselul istoric din pădurea Fantasy sau să vă țineți răsuflarea pe Thunderbolt-ul emoționant din parcul de distracții al lui Deno's Wonder Wheel.

1. Adventureland


Principalul parc de distracții Long Island de la 1962, Adventureland este un parc de distracții plin de distracție de care se va bucura întreaga familie. Parcul este deschis sezonier: doar în weekend-uri din martie până în mai și din nou în octombrie și septembrie și în fiecare zi în lunile de vară. Există treizeci de călătorii împrăștiate pe întreg terenul 12-acre, inclusiv plimbări cu apă, montane cu role, plimbări în familie și multe altele. Copiii de toate vârstele adoră explorarea conacului de mister neplăcut, care zboară prin aer pe nava piratelor și mașinile clasice cu bara de protecție. Biletele individuale pentru călătorii sunt de $ 1.50, iar fiecare călătorie necesită trei-cinci bilete. În mod alternativ, vizitatorii pot achiziționa o brățară POP pentru utilizare nelimitată pentru doar $ 32.99 de persoană.

2245 Broadhollow Rd, Farmingdale, NY 11735, Telefon: 631-694-6868

2. Parc de distracții pentru aventurieri


Parcul de distracții Adventurers are plimbări și atracții pe care le vor plăcea familiile cu copii mai mici. Vizitatorii pot petrece întreaga zi curse de kart-uri, călărind cu trenul, rotindu-se pe ceainele, zburând pe avioane și călărind dragonul mării. Pe lângă încercarea tuturor atracțiilor distractive, vizitatorii pot merge pe plimbări cu barca în jurul parcului sau să joace o rundă de golf în miniatură cu toți prietenii și familia. Ce este un parc de distracții fără jocuri? Încercați mâna la săgeți, baschet sau apă cu balon și mergeți acasă cu un animal umplut supradimensionat și alte premii. Ziua nu este completă fără gustări și delicioase din numeroasele standuri de concesiune din jurul parcului.

1824 Shore Pkwy, Brooklyn, NY 11214, Telefon: 718-975-2748

3. Parcul de distracții al lui Deno's Wonder Wheel


Deno's Wonder Wheel Amusement Park este un reper al orașului New York, unde Coney Island prinde viață cu emoție și minune. Parcul este deschis la prânz în weekend în aprilie până în iunie și apoi din nou în septembrie și octombrie. Din iulie până la Ziua Muncii, parcul este deschis vizitatorilor în fiecare zi a săptămânii. Există mai multe călătorii pentru adulți și pentru copii, cele mai faimoase fiind rochia iconică a lui Deno. Alții includ Thunderbolt, Spook-A-Rama și mașinile întotdeauna minunate. În fiecare vineri seara la 9: 30 pm, un spectacol de artificii gratuit este oferit pentru ca toată lumea să se bucure. Intrarea la Deno's este gratuită, în timp ce călătoriile individuale necesită bilete care pot fi achiziționate la chioșcuri.

Telefon: 718-372-2592

4. Valea Parcului de distracții Dreamland


Parcul de distracții Dreamland din Valley Stream este gestionat de o companie de distracții cu experiență, cu parcuri și evenimente din toate Statele Unite. Gama completă de plimbări de carnaval oferite sunt potrivite pentru copii, copii și adulți de toate vârstele. Plimbări spectaculoase în parc includ Roata Visului, care vă duce la maxim, încât puteți vedea vederi uimitoare asupra împrejurimilor voastre. Delusion este o călătorie plină de emoții care te învârte în jurul și în jurul valorii de genul fabulosului monstru fabulos de monstru. Stațiile de alimentație oferă toate îndrăgitele parcuri de distracții preferate, de la câinii de porumb până la tortul pentru pâlnie.

W Merrick Rd, Valley Stream, NY 11580, Telefon: 516-235-6767

5. Parcul de distracții Forest Forest


Situată pe lângă grădina zoologică Queens, în inima parcului istoric Flushing Meadows-Corona, Fantasy Forest este un reper renumit și singurul parc de distracții din zonă. Acestea oferă un sortiment impresionant de jocuri clasice pe care le cunoști și le iubești, precum și plimbări palpitante care te împușcă atunci când te aștepți cel puțin. Coona Cobra Coaster este singurul roller coaster din cartier, în timp ce istoricul Flushing Meadows Carousel este originalul din Târgul Mondial 1965. Dacă sunteți în Queens, nu există o modalitate mai bună de a petrece ziua cu familia decât la Fantasy Forest.

5351 111th Street, Queens, NY 11368, Telefon: 718-788-2676

6. Stație de câmp: Dinozauri


Înapoi în timp, până la nouăzeci de milioane de ani în urmă, când dinozaurii au cutreierat în mod liber pământul la Field Station: Dinozaurii. Atracția familiei de clasă mondială combină creativitatea cu știința pentru a crea o experiență palpitantă despre care veți vorbi pentru anii următori. Inginerii și artiștii strălucitori de la Field Station au adus la viață peste treizeci de dinozauri cu aspect realist. Vizitatorii pot merge pe traseu, participa la spectacole live și se pot bucura de numeroasele jocuri și activități disponibile în timp ce verifică ființele reale. Experiența suplimentară a filmului, Sea Rex: Călătorie către lumea preistorică, este iubită de vizitatorii de toate vârstele.

40 Fort Lee Rd, Leonia, NJ 07605, Telefon: 855-999-9010

7. Parcul de distracții Keansburg


Dacă sunteți în New York și căutați un parc de distracții pentru a petrece ziua împreună cu prietenii și familia, Parcul de distracții Keansburg din New Jersey este o alegere excelentă, care se află la o distanță rapidă de mers cu mașina. Parcul se deschide la prânz, deși orele de închidere variază în funcție de ocuparea parcului, vremea și evenimentele de cumpărare. Copiii vor aprecia clasicele, cum ar fi ceainele sau tilt-a-whirl-ul, precum și plimbările mai aventuroase, cum ar fi Double Shot sau Looping Star, care este un roller coaster care vă va duce alături, în sus și în fiecare parte in ce directie. Nici o călătorie pe bordura nu este completă fără favoritele parcului de distracții, iar vizitatorii pot avea orice își doresc papilele gustative.

275 Beachway Ave, Keansburg, NJ 07734, Telefon: 732-495-1400

8. Luna Park


Luna Park este un parc de distracții unic în care viața reală și fantezia se combină într-un spațiu distractiv și interesant. Parcul original datează de 1903, iar spațiul pe care oamenii îl văd astăzi a ajuns să fie în 2010. Luna Park funcționează din aprilie până în octombrie și are mai multe montane roller, plimbări și alte jocuri interactive care sunt distractive pentru vizitatorii de toate vârstele. Plimbări, cum ar fi rollercoaster-ul Cyclone de la Astroland original au fost restaurate la gloria lor deplină. Deși creditele individuale pot fi cumpărate pentru un dolar pe bucată, mulți vizitatori decid să cumpere Luna Pass, ceea ce permite plimbări nelimitate pe majoritatea atracțiilor de acolo. Luna Pass este de $ 42 pentru vizitatorii sub 48 ”și $ 69 pentru cei de peste această înălțime.

1000 Surf Ave, Brooklyn, NY 11224, Telefon: 713-373-5862

9. Playland Park


Un reper istoric național, Playland Park este cunoscut în mod popular ca Rye Playland. Parcul s-a deschis în 1928 și a fost un loc distractiv pentru întreaga familie să-și petreacă ziua și să se bucure de atunci. Parcurile de montaj pe care parcul este renumit le includ: Coasterul Dragonului 80-Foot-high, Super Flight, care parcurge 26 mile pe oră și Family Flyer. În plus față de rollercoasters, plimbări și jocuri, Playland Park oferă spectacole de divertisment în faza lor principală; spectacolele din trecut au inclus muzicale și spectacole de dans și cânt cu personaje costumate. Pepsi găzduiește o serie de concerte gratuite în parc în fiecare vară cu spectacole de Cyndi Lauper, Michelle Williams, Plain White T's și mulți alți artiști.

1 Playland Pkwy, Rye, NY 10580, Telefon: 914-813-7010

10. Parcul de distracții al Grădinilor Victoriene


Victoria Gardens este un parc de distracții în stil mai tradițional care poate fi găsit în Parcul Central. Atracțiile favorabile familiei vor amuza copiii de toate vârstele și sunt în primul rând atrăgători pentru cei cu vârsta cuprinsă între doi și doisprezece ani. Evenimentele sunt programate pe tot parcursul verii, iar diverși animatori fac spectacol în parc în weekend; de multe ori există un spectacol de magie sau alte programe interactive pentru care copiii să participe în timp ce sunt acolo. Intrarea în Victoria Gardens este de $ 8.50, în timp ce biletele sunt în dolari pe bucată. Vizitatorii pot alege, de asemenea, să obțină o bandă de mână pentru $ 16.00, ceea ce va permite călări nelimitate.

Telefon: 212-982-2229