10 Cele Mai Bune Lucruri Gratuite De Făcut În Savannah

Multe dintre site-urile istorice ale Savanei pot fi plimbate gratuit în orice moment al zilei sau al nopții, acasă la statui maiestuoase, fântâni frumoase și spații verzi urbane. Pentru transportul cu costuri reduse în tot orașul, vizitatorii pot călători în sistemul de autobuz al Chatham Area Transit sau pot prinde un feribot gratuit unic Savannah Belles către insula Hutchinson din apropiere.

1. Forsyth Park


Parcul Forsyth este un parc public urban 30-acre din districtul istoric al Savanei, dezvoltat inițial pe terenuri 10 de teren din 1840-uri care a fost donat de către oraș de William Hodgson și extins semnificativ în 1851. Parcul este cunoscut la nivel internațional pentru Fântâna Forsyth, care a fost construit în 1958 pentru a imita fântânile Place de la Concorde din Peru și a fost prezentat în imagini precum Cape Fear și The Longest Yard. Alte atracții ale parcului includ un Memorial Confederat, un teatru în aer liber, o cafenea, locuri de joacă pentru copii și terenuri pentru tenis, fotbal, bocce și baschet. În fiecare sâmbătă, parcul găzduiește piața fermierilor din oraș și fiecare zi de Sf. Patrick, fântâna sa iconică este verde ceremonial pentru a onora locuitorii din Irlanda. Parcul este, de asemenea, gazda unui serial anual gratuit de filme și a festivalului anual de jazz Savannah.

Drayton St & W Gaston Street, Savannah, GA 31401, Telefon: 912-351-3837

2. Strada râului


River Street este un cartier plin de cumpărături și arte de-a lungul râului Savannah, prezentând afaceri găzduite în depozite de bumbac convertit de la sfârșitul secolului 19th și începutul secolului 20th. Mai mult de companiile 70 aliniază districtul, inclusiv peste două duzini de restaurante casual și de lux, care oferă o mare varietate de opțiuni de bucătărie. Galerii de artă frumoase, buticuri de șold și elegante, precum și magazine de antichități, de asemenea, linie de cartier, împreună cu brewpubs și locuri vibrante de viață de noapte. Arta publică abundă în tot districtul, inclusiv Sculptura Olimpică cu Torță, care a fost construită în onoarea găzduirii lui Savannah a evenimentelor de yachting la Olimpiada de vară 1996 Atlanta și a statuii iconice Waving Girl, transplantate din Insula Elba.

3. Insula Tybee


Insula Tybee este o insulă barieră și o comunitate de coastă situată la 18 miles de-a lungul coastei Savannah, clasată în mod constant ca unul dintre cele mai bune locuri de plajă din Statele Unite. Siturile istorice abundă pe insulă, inclusiv Farul Tybee, care a fost construit inițial în 1732 și funcționează de mai bine de două secole, considerat a fi unul dintre cele mai intacte faruri istorice din America. Monumentul național Fort Pulaski, cu acces gratuit, păstrează fortificațiile militare istorice cu același nume, în timp ce Farul Cockspur de pe insula Cockspur din apropiere prezintă un turn istoric far 1855. Printre alte atracții se numără Tybee Pier and Pavilion, un loc de pescuit popular și un spațiu de adunare a comunității, și Insula McQueen's Trail, care se întinde pe șase mile și oferă oportunități de observare a vieții sălbatice.

4. Piața Calhoun


Piața Calhoun este o piață publică care a fost reprezentată în 1851 și numită în onoarea vicepreședintelui John C. Calhoun, fost senator din Carolina de Sud. Astăzi, este singura piață publică a Savannah care are toate clădirile sale intacte originale, care adăpostește case și afaceri istorice frumoase în stil greacă Renaștere. Vizitatorii pot vedea repere istorice în piață, cum ar fi Massie Common School School, construită în 1856 și impunătoare biserică metodistă Wesley Monumental United, care prezintă elemente arhitecturale frumoase gotice. Un cimitir de sclavi prezintă înmormântări notabile ale africanilor aduși în Americi, ca parte a comerțului de sclavi transatlantici. Alte repere includ Clary's Cafe, considerată a fi una dintre cele mai bune articole de mic dejun din Savannah.

164 E Gordon St, Savannah, GA 31401

5. Piața Ellis


Piața Ellis este una dintre cele trei piețe publice „pierdute” din Savannah, proiectată inițial în 1733 și demolată în 1954 pentru a face loc dezvoltării unui garaj de parcare. În 2005, grație muncii activiștilor cetățeni, piața a fost restaurată la configurația sa originală din secolul 18th și acum găzduiește atracții publice populare, cum ar fi o fântână cu apă pentru copii și jet-plat și un set de șah de dimensiuni mari. Vizitatorii pot închiria biciclete CAT la intrarea în Piața Orașului din piață și se pot relaxa la mesele umbrite din toată piața. Restaurantele populare din apropierea pieței includ Goose Feathers Cafe și Lady and Sons Restaurant, operate de bucătarul celebrității Paula Deen.

Barnard St & W Congress St, Savannah, GA 31410, Telefon: 912-651-6610

6. Cimitirul Parcului Colonial


Cimitirul Park Colonial este unul dintre cele mai istorice site-uri publice din Savannah, construit inițial în 1750 pentru a adăposti îngropările primilor coloniști ai Savanei, inclusiv victimele epidemiei de febră galbenă 1820 din oraș. Deși originile sale sunt îndoielnice, legenda locală spune că multe dintre mormintele cimitirului au fost modificate de soldații armatei Uniunii în timpul războiului civil american, cu modificări de date și morminte exhumate. În jurul 1850, cimitirul a căzut în uz în urma transferului de îngrădiri publice în Cimitirul Laurel Grove, dar încă mai sunt înmormântări celebre, printre care și semnatorul Declarației de Independență Button Gwinnett. Vizitatorii pot explora cimitirul, care este raportat la unul dintre cele mai bântuite site-uri din Savannah, în timpul orelor de zi.

200 Abercorn St, Savannah, GA 31401, Telefon: 912-651-6843

7. Piața Pulaski


Piața Pulaski este una dintre piețele publice dezvoltate ulterior în sistemul unic de dispunere a rețelei Savannah, proiectat inițial în 1837 și numit în onoarea generalului Casimir Pulaski, luptător pentru libertatea secolului 18. Piața este situată la intersecția dintre străzile West Macon, Barnard, West Harris și West Charlton și dispune de structuri istorice precum casa eroului armatului confederat Francis S. Bartow, primul soldat de rang înalt din Georgia care a murit în civilul american Război. Frumoși stejari vii aliniază pătratul, cu acoperire luxoasă de iederă care-i stârnește peisajul. Arhitectura în stil italianat și grecesc renaștere este expusă în toată piața, inclusiv case cu rânduri și case unice cu cinci golfuri.

Barnard and West Macon, Savannah, GA 31401, Telefon: 912-238-1453

8. Primul Vineri Art Martie


First Friday Art March este un eveniment de galerie de artă lunar ținut în Savannah's Starland and Victorian Districts, prezentat în prima vineri seara a fiecărei luni. Vizitatorii pot explora cartierele ca parte a tururilor de mers cu autoguidare și pot vizita galerii de artă, studiouri și buticuri care participă la evenimentul dintre 6: 00pm și 9: 00pm. Multe galerii prezintă recepții în noaptea de deschidere și oferă vin și băuturi răcoritoare gratuite, restaurantele și barurile din cartiere oferind speciale și reduceri în seara evenimentului. Divertismentul în direct este prezentat pe o piață de vânzători în aer liber, care prezintă lucrările artizanilor locali. Vizitatorii pot urca la bordul Old Savannah Tours Trolley gratuit pe tot parcursul evenimentului, care se desfășoară aproximativ la fiecare 20 minute.

9. Savannah Belles


Savannah Belles este un feribot gratuit pentru pasageri care face legătura între cartierul din centrul orașului și insula Hutchinson din apropiere, care găzduiește Savannah International Trade and Convention Center. Serviciul de feribot este numit în onoarea istoricului „Belles” al orașului, cu patru feriboturi numite după fondatoarea Girl Scout Juliette Gordon Low, asistenta războiului civil Susie King Taylor, „Waving Girl” Florence Martus, și interpretă și negociatoare autohtone, Mary Musgrove. Feriboturile funcționează șapte zile pe săptămână între 7: 00pm și 12: 30am, cu aterizări oferite la Centrul pentru Comerț și Convenții, Primăria Savannah și Parcul Morrell. Toate feriboturile sunt accesibile ADA, iar câinii care se comportă bine sunt lași la bord.

Telefon: 912-447-4029

10. Piața orașului Savannah


Savannah City Market este o piață în aer liber din secolul 18th în patru blocuri din districtul istoric Savannah, care a servit ca centru istoric al orașului timp de secole, a supraviețuit Războiului Civil, un uragan 1896 major și două incendii majore. Piața a fost păstrată astăzi ca reper istoric, adăpostită în clădiri de depozite restaurate care oferă o mare varietate de opțiuni de cumpărături și mese. Restaurantele și vânzătorii de produse alimentare de pe piață variază de la brutării britanice și case de fructe de mare până la dispensare daquiri și magazine de înghețată, în timp ce furnizorii includ artiști locali care lucrează o varietate de mijloace și designeri de articole de uz casnic și decorativ. La etaj, Centrul de Artă al pieței prezintă lucrările a mai mult de două duzini de artiști regionali într-un spațiu de galerie cu mansardă 19,000-pătrat.

219 W Bryan St, Savannah, GA 31401, Telefon: 912-232-4903