Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 10 În Altadena, California

Altadena este o comunitate rurală care are o atmosferă rustică, cu căsuțele în casă în stil englezesc și proprietățile răspândite, dar este la doar o scurtă plimbare distanță de hotspoturile populare din Los Angeles. Vei fi depășit de frumusețea împrejurimilor naturale ale orașului și de arhitectura istorică. Una dintre atracțiile unice pentru zonă și care nu trebuie ratată este Guinness World Record, care deține Muzeul Bunny, care are peste 30,000 obiecte legate de iepuraș.

1. Traseul feroviar Mount Lowe


Traseul feroviar Mount Lowe este o potecă moderată până la dificilă din Altadena, California, care se întinde pe aproape zece mile. Este accesibil pe tot parcursul anului și vă va purta prin vizionare pitorești din împrejurimile voastre; veți putea face câteva fotografii uimitoare ale frumoaselor flori sălbatice și canioane adânci în timpul aventurii voastre. Poteca este prietenoasă cu animalele de companie, are mai multe activități de-a lungul drumului la care puteți participa și este perfectă pentru drumeții, ciclism montan, alergări pe trasee, excursii în natură, vizionarea păsărilor și observarea faunei sălbatice. Fascinanta cale ferată istorică sunt ruinele Muntelui Lowe, care are o istorie unică și interesantă în Altadena.

2. Muzeul Iepurasului


Găzduit într-una dintre clădirile de la mijlocul secolului Altadena, Muzeul Iepurasului este un institut de evidență mondială Guinness care este dedicat iepurilor. S-a deschis publicului în 1998, deși rădăcinile sale se întorc mult mai departe; cuplul fondator a început această colecție după ce a început o tradiție de a-și da reciproc noi cadouri de iepuras. Există peste articole și artefacte legate de iepurașul 33,000 pe care le puteți vedea în colecția lor în continuă extindere. Acestea includ iepurașii umpluti, iepurașii ceramici, iepurașii cu borcane cu cookie-uri și chiar nouă iepurași plutitori Rose Parade. Una dintre cele mai ciudate exponate ar putea fi cea a iepurașilor uscați prin congelare, care pot fi văzuți într-o vitrină de sticlă.

2605 Lake Ave, Altadena, CA 91001, Telefon: 626-798-8848

3. Trasee de mers cu munte Echo


Traseele Echo Mountain Drumeție sunt ușor de urmărit, oferă vederi minunate și au o istorie interesantă. Vei porni traseul Sam Merrill și vei merge pe vechiul Mt. Lowe traseul feroviar până la Echo Mountain. Odată ajuns acolo, veți întâlni rămășițele stațiunii Echo Mountain, care este o structură interesantă de văzut. Veți obține un antrenament bun pe traseu, care are o distanță de 5.4 mile și înalță aproximativ 3,207 picioare. Drumeția a fost numită una dintre cele „zece mari drumeții din America de Nord” de USA Today, și pe bună dreptate, așa cum este plină de floră, faună, puncte de vedere pitorești și panorame pitorești pentru care să te bucuri.

4. Hoopla! Un emporiu al lucrurilor bune


Hoopla! Un Emporium of Good Things are multe lucruri de văzut și de făcut pentru minți imaginative de toate vârstele. Puteți achiziționa o serie de lucruri care să vă revină, cum ar fi cărți, suveniruri, cărți și articole gastronomice de la peste artiști și meșteri locali 100. Printre lucrurile pe care le veți întâlni se numără Laughing Elephant Books & Papetărie, Ooooh Da! Șosete, cărți și tarot roșu Weiser, ceaiuri de vrăjitoare de munte, sosuri de grătar salbatice Earl's Gone, uleiuri și săpunuri cu intenție de salvie de cristal și multe altele. Și mai bine, acestea oferă căutări de corespondență personală pentru UPS, astfel încât să puteți cumpăra cât doriți și să-l așteptați în momentul în care mergeți acasă.

2591 Fair Oaks Avenue, Altadena, CA 91001, Telefon: 620-797-1135

5. Altadena Ale & Wine House


Altadena Ale & Wine House este o afacere deținută de familie și administrată, care trebuie să ai vârsta de 21 sau mai mare pentru a intra și a te bucura. Aceștia realizează cu grijă beri artizanale care satisfac palatele exigente și servesc picturi ale ale care sunt depozitate și servite imaculat. Locația eclectică și diversă include un bar, un salon și o terasă în aer liber, unde patronii sunt liberi să bea, să fumeze și să se petreacă bine. Bucătăria lor în stil pub oferă o serie de alimente care să se asorteze cu băutura dvs., cum ar fi farfurii de brânză, cartofi, cartofi și pizza; în fiecare miercuri este ziua de taco pentru ca patronii să se bucure. Colecția lor extinsă de vinuri și beri este sigură că va mulțumi orice zitofil.

2329 Fair Oaks Avenue, Altadena, CA 91001, Telefon: 626-794-4577

6. Pizza din Veneția


Cu un meniu care se schimbă sezonier în funcție de disponibilitatea ingredientelor și inspirația bucătarului, puteți fi sigur că masa la Pizza of Venice va fi o experiență creativă și plină de satisfacție. Băuturile lor toate folosesc ingrediente de casă sau provenite la nivel local, astfel încât nu este neobișnuit ca bucătăria lor să-și vindece propria pancetta, să rumenească șuncă, să braceze mielul și să-și agite propriile sosuri. Meniul lor este plin cu aperitive, salate și, desigur, pizza. Unele dintre ofertele populare includ aripi de mango habanero, cartofi prăjiți belgieni cu aioli de ceapă, salată de sfeclă și pizza FireBird care este completată cu pui de bivol, mozzarella afumată, ardei gras și brânză gorgonzola.

2545 N Fair Oaks Ave, Altadena, CA 91001, Telefon: 626-765-9636

7. El Patron


Aducând mâncare și servicii de stil de casă la Altadena, El Patron servește mâncare autentică mexicană la cele mai bune. Restaurantul de familie se află într-unul dintre cele mai faimoase repere ale zonei și a depășit reputația pe care o stabilește structura istorică cu alimente făcute folosind rețete de familie care au fost transmise de generații întregi. Servind micul dejun, prânzul și cina, puteți alege dintr-o serie de tacouri, burritos, fajitas și multe altele. O casă specială pe care nu trebuie să o transmiteți este Fajitas Hawaii Pui și Steak, care este completată cu ardei gras, ceapă, ciuperci, dovlecei, ananas și o salsa specială.

2555 N. Lake Avenue, Altadena, CA 91001, Telefon: 626-296-2818

8. Mt Wilson Aventura MTB


Mt Wilson Adventure MTB Adventure este prima agenție turistică din Altadena și a ocupat locul # 1 de opt ani de funcționare. Echipa cu experiență și cunoștință este dedicată să vă ofere cea mai bună experiență posibilă, fie că alegeți să mergeți cu naveta autoguidată, să vă alăturați într-o tabără de tineret sau să vă creați propriul tur privat. Sunt extrem de populare pentru excursiile lor de ciclism montan, care sunt o modalitate excelentă de a explora cu adevărat terenul și de a vă apropia și personal, cu toate obiectivele și frumusețea pe care le oferă. Cele mai populare trasee de ciclism montan includ Vârful Strawberry, Rim Trail, Upper Horse Trail și Mt. Wilson Road.

2799 N Windsor Ave, Altadena, CA 91001, Telefon: 310-230-5520

9. Cimitirul cu vedere la munte


Vizitați motivele din Mountain View Cemetery la următoarea vizită la Altadena. Deși cimitirele nu sunt de obicei considerate o atracție, acest anume a fost înființat în secolul 19th și continuă să fie deținut de familie și operat. Locația este de neegalat cu orice altceva veți întâlni în sudul Californiei, deoarece situl pitoresc este amplasat sub munții San Gabriel. Veți afla multe despre istoria Altadena și despre oamenii remarcabili care au locuit acolo, în timp ce veți vedea și rămășițele familiilor de pionieri ale lui Pasadena, oamenii de stat din California și alte câteva personalități semnificative din punct de vedere istoric, cum ar fi fostul guvernator al Californiei, Henry H. Markham.

10. Galeria de cafea în culise


Backstage-ul Coffee Gallery este locul unde muzicienii și publicul se reunesc pentru a spune o poveste intrigantă. Showroom-ul cu scaune 49 numit Coffee Gallery are un mediu intim complet cu iluminare excelentă, scaune confortabile și un sistem de sunet spectaculos; nu este surprinzător, este conectat la o cafenea care servește băuturi delicioase și gustări. Este un fel de experiență pe care să-ți alegi propriul sfârșit, în care tema este că ai tăiat în America Centrală și să te duci la un grup de oameni ingenioși și talentați într-un depozit. Bucurați-vă de râs contagios, muzică liniștitoare și cafea delicioasă în culisele Coffee Gallery.