10 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Blaine, Wa

Blaine este un oraș fermecător situat de-a lungul extremității vestice extrem a graniței dintre Statele Unite și Canada, cel mai cunoscut sub numele de căminul Parcului de Stat Istoric al Pacii, care comemorează rezolvarea disputelor de frontieră Statele Unite-Marea Britanie care datează din Războiul 1812. Orașul pitoresc, care este situat de-a lungul pitorescului port Drayton, servește ca o excursie excelentă de o zi sau o excursie de weekend din Seattle, Portland sau Vancouver, situată la aproximativ o jumătate de oră de orașul Bellingham. Vizitatorii se pot plimba cu istoricul Plover Ferry de-a lungul golfului Semiahmoo sau se pot bucura de experiențe de golf de renume la Semiahmoo Golf and Country Club sau Loomis Trail Golf Club. Parcul Blaine Marine găzduiește festivaluri anuale, în timp ce Point Whitehorn Marine Reserve protejează o întindere de pe plajă de-a lungul căii navigabile din strâmtoarea Georgia.

1. Arcul Pacii Parc de Stat Istoric


Parcul istoric de stat Peace Peace este un parc internațional unic, care se află pe marginea extremității vestice a Statelor Unite și Canada, ușor accesibil pe partea Statelor Unite, prin orașul Blaine. Parcul este cunoscut pentru arhitectura iconică de pace 67-foot, care a fost dedicat în 1921 pentru a comemora Tratatul de la Gent și Acordul Rush-Bagot, care a pus capăt tensiunilor dintre Statele Unite și Marea Britanie în ceea ce privește paza frontierei. Astăzi, arcul de beton este înscris în Registrul național al locurilor istorice și servește ca reper central al parcului cu dublă naționalitate, care este cunoscut sub numele de Parcul provincial al arcului de pace din partea canadiană. Vizitatorii pot explora ambele părți ale parcului fără autorizație de pașaport și se pot bucura de oportunități pentru picnic și plimbare prin zonele luxuriante ale grădinii parcului. Evenimentele speciale anuale din parc includ o expoziție internațională de sculptură și un festival internațional de artă și muzică.

19 A Street, Blaine, WA 98231, Telefon: 360-332-8221

2. Semiahmoo Golf și Country Club


Semiahmoo Golf and Country Club a fost clasat drept unul dintre cele mai importante terenuri de golf publice ale statului Washington de Golf Week, cunoscut pentru peisajul său uimitor 7,005-yard și provocările unice ale cursului. Cursul a fost proiectat de legenda golfului Arnold Palmer și este deschis publicului de azi pe tot parcursul anului. Balustradele rulante sunt căptușite cu secțiuni împădurite frumoase, oferind un fundal natural uimitor pentru jucătorii de golf care preiau elemente precum buncarii 67 ai terenului și cinci găuri încorporate în apă. Accesul la curs este limitat la oaspeții Semiahmoo Resort and Spa, cu pachete de golf și joacă disponibile pentru toți oaspeții stațiunii. Oaspeții stațiunii se pot bucura de lecții de la profesioniștii de golf câștigați la Jeff Coston Academy sau pot lua masa la un tarif american de înaltă calitate la Great Blue Heron Grill al cursului.

8720 Semiahmoo Pkwy, Blaine, WA 98230, Telefon: 360-371-7015

3. Blaine Marine Park


Blaine Marine Park este un parc fermecător pe malul apei din Blaine, cunoscut ca unul dintre cele mai bune locuri din regiune pentru observarea păsărilor și a păsărilor de apă. Parcul găzduiește mai multe adăposturi de pe malul apei, care oferă locații excelente pentru vizionarea a mii de păsări migratoare în fiecare an. Zonele de pe malul mării sunt deschise în lunile de vară, oferind spațiu pentru pescuitul pe plajă și pescuitul de pe țărm și lansări pentru caiace și alte nave nautice. Traseele se conectează la apropierea portului public de la Blaine și Marina, care oferă mai mult de două mile de ocazie de plimbare pe malul apei. Un loc de joacă pentru copii are o tematică nautică unică, în timp ce un amfiteatru în aer liber servește ca loc central pentru festivalul anual Wings Over Water din oraș.

272 Marine Dr, Blaine, WA 98230, Telefon: 360-332-8311

4. Ferry Plover Istoric


Historic Plover Ferry a fost inițial înființat în 1944 pentru a transporta lucrătorii regionali din conserve peste apele Semiahmoo Spit și Bay până la instalațiile din apropierea APA Salmon Cannery. În timpul secolului 20th, feribotul a fost restaurat de societatea istorică maritim Whatcom și organizația non-profit Friends of Plover. Astăzi, feribotul 32-picior este cel mai vechi feribot de pasageri care operează din stat și este înscris în Registrul Național al Locurilor Istorice. Vizitatorii zonei pot merge cu feribotul în weekendul întregii veri și pot călători între Spiahul Semiahmoo și portul portului Blaine. Echipajele de feribot oferă informații despre restaurarea feribotului și obiectivele din zonă, cum ar fi Munții Coastei din apropiere.

Vizitator Dock-Gate 2, 235 Marine Dr, Blaine, WA 98230, Telefon: 360-332-4544

5. Clubul de golf Loomis Trail


Clubul de golf Loomis Trail a fost clasat drept numărul cinci de golf public al statului Washington de către Golf Week și este cel mai cunoscut drept singurul curs din stat care a fost clasat printre cele mai bune cursuri 100 ale națiunii. Terenul Graham Cooke este un favorit pentru jocul de golf pe tot parcursul anului, special conceput pentru a încorpora peisajul frumos din nord-vestul Pacificului în amenajarea sa. Jocul pe apă este încorporat pe toate găurile 18, datorită sistemului frumos de lac și canal al cursului. Oaspeții pot juca cursul în fiecare zi pe tot parcursul anului și se pot bucura de verdeață rapidă și una dintre cele mai mari notări ale pantei. Un superb serviciu și un snack bar sunt oferite la superba club club în stil Tudor, care este, de asemenea, acasă la un magazin pro și o sală de banchete.

9787, 4342 Loomis Trail Rd, Blaine, WA 98230, Telefon: 360-332-1725

6. Rezervația marinărie Point Whitehorn


Point Whitehorn Marine Reserve este o superba rezervatie naturala 54 acre din Blaine, situata de-a lungul frumoasei cai navigabile din Strâmtoarea Georgia. Rezerva a fost inițial înființată în urma unei scurgeri a conductelor de benzină din Bellingham în 1999 și este supravegheată de departamentul Whatcom County Parks pentru a proteja două mile de țărm și zonele umede împădurite. Vizitatorii se pot bucura de vederi inegalabile asupra Insulelor San Juan din apropiere și pot surprinde o mare varietate de vieți marine din zonă, inclusiv pui de focă, lei de mare, foame și păsări de coastă, precum puii de pui și cormoranii. Un traseu interpretativ accesibil ADA-Mile oferă vederi uimitoare asupra zonei navigabile a apei și a zonelor sale de plajă și de pe malul mării. Vizitatorii pot accesa, de asemenea, o plajă minunată pe pietruș, printr-o cale de schimbare care coboară din zonele de pe parcuri.

6899 Koehn Rd, Blaine, WA 98230

7. Spa la Semiahmoo


Spa de la Semiahmoo oferă tratamente spa de lux la frumoasa stație Semiahmoo, deschisă șapte zile pe săptămână pe tot parcursul anului, atât oaspeților stațiunilor, cât și vizitatorilor din zonă, prin programare în avans. Vizitatorii spa se pot bucura de o multitudine de tratamente de înaltă calitate menite să relaxeze mintea și să întinerească corpul și spiritul, inclusiv masaje, tratamente faciale și tratamente ale scalpului. Toate tratamentele sunt administrate de profesioniști de înaltă calificare în sălile de tratament frumoase pe litoral. Produsele de îngrijire a pielii cu semnătura sunt lipsite de substanțe chimice cosmetice, produse animale și parabeni, dovedite a favoriza vindecarea și înfrumusețarea pielii. De asemenea, serviciile de salon sunt oferite la spa, inclusiv aplicații de machiaj și ceară de bikini.

9565 Semiahmoo Pkwy, Blaine, WA 98230, Telefon: 360-318-2009

8. Piața de la Birch Bay


Piața de la Birch Bay este o destinație vibrantă de cumpărături în Blaine, care prezintă un mare inventar de produse și produse alimentare proaspete local. Fermierii și producătorii locali își prezintă produsele pe piață în mod regulat, inclusiv pâine abundente, mărfuri de cămară de înaltă calitate și deserturi decadente și produse coapte. O mulțime de articole alimentare sunt, de asemenea, disponibile, perfecte pentru vizitatorii zonei care doresc să se aprovizioneze pentru închirieri de vacanță sau să se bucure de picnic-uri la atracțiile naturale din zonă. O zonă de relaxare frumoasă permite vizitatorilor să se bucure de gustări și mese preparate pe site, încadrate de un șemineu confortabil, intim. Piața este deschisă publicului zilnic de la 7: 00am la 10: 00pm.

8125 Birch Bay Square St, Blaine, WA 98230, Telefon: 360-366-0330

9. Bob's Burgers și Brew


Bob's Burgers and Brew este un restaurant nou-american delicios, care oferă mai mult de o duzină de locații în întregul nord-vest al Pacificului, inclusiv o locație vibrantă în Blaine. Restaurantul este cunoscut pentru burgerii de înaltă calitate și pentru mâncărurile americane din pub-uri, preparate din ingrediente proaspete provenite local. Printre opțiunile de burger gourmet se numără burgeri de jalape? O ardei, burgeri de bacon cu guacamole și burgeri în stil hawaian completat cu șuncă și ananas. La cina în fiecare zi sunt de asemenea servite ferestre de mare și terestre excelente, inclusiv platane de cod și creveți și plăci combinate pentru surf și turb. Microberele locale sunt turnate în lounge-ul restaurantului, împreună cu o selecție de aperitive la bar.

8120 Birch Bay Square, Blaine, WA, 98231, Telefon: 360-366-3199

10. Big Al's Diner


Big Al's Diner este un restaurant în stil retro, care servește micul dejun, prânzul și cina opțiuni toată ziua șapte zile pe săptămână, cunoscut pentru opțiunile generoase și pline de mâncare clasice americane. Restaurantul se concentrează pe tarifele de confort disponibile la prețuri accesibile și acordă prioritate serviciilor primitoare, pentru familie. Cina își poate crea omletele sau platourile cu ouă pe tot parcursul zilei sau se pot bucura de delicatese pentru micul dejun, cum ar fi clătite reale cu lapte de unt, comboane cu toasturi franțuzești sau preferate în stilul casei, precum friptura prăjită de țară și biscuiți și pâine. Hamburgerii de lux și opțiunile sandwich-uri delicioase calde și reci sunt disponibile la prânz, în timp ce opțiunile de cină se concentrează pe preferatele abundente, precum mâncărurile clasice pentru paste și platourile cu carne de masă. O selecție de bere și microbrews domestici sunt disponibile la robinet, împreună cu vinuri servite de pahar și delicatese de masă, cum ar fi plutitoare de bere rădăcină de modă veche.

234 D St, Blaine, WA 98230, Telefon: 360-332-3540