10 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Harpers Ferry, Wv

Orașul mic Harpers Ferry, WV are o populație de doar câteva sute de oameni, dar încă mai are un pumn major de istorie și frumusețe naturală. Orașul este situat la confluența a două râuri importante: râurile Shenandoah și Potomac, care sunt, de asemenea, granițele de stat, ceea ce înseamnă că chiar pe acele maluri se află statele Maryland și Virginia. Harpers Ferry este numit pentru feribotul din secolul 18th, condus de Robert Harper, care transporta pasageri și marfă peste râu, și face parte din Parcul istoric național Harpers Ferry. Astăzi, Harpers Ferry găzduiește câteva clădiri istorice, monumente, repere și un mic district fermecător din centrul orașului, ceea ce face pentru o excursie de o zi excelentă sau o destinație de weekend.

1. Parcul istoric național Harpers Ferry


Parcul istoric național Harpers Ferry nu face parte doar din Virginia de Vest. Aceasta cuprinde întreaga confluență a râurilor Shenandoah și Potomac, iar terenul inclus în domeniul parcului se încadrează în Virginia de Vest, Virginia și Maryland. De fapt, întregul oraș Harpers Ferry face parte din parc din punct de vedere tehnic. A fost înființat pentru prima dată ca parc național în 1944, dar cu mult timp înainte a fost considerat unul dintre cele mai frumoase părți ale Statelor Unite. Traseul Appalachian parcurge chiar prin ea, dar există, de asemenea, peste 20 mile de alte trasee de drumeție în parc, care duc la priveliști pitorești sau siturile istorice ale derapajelor războiului civil.

2. Traseul Appalachian Conservancy


Appalachian Trail Conservancy lucrează din greu pentru a proteja, conserva și gestiona țara și înconjurarea celebrului traseu Appalachian, astfel încât frumusețea sa incredibilă poate fi savurată de drumeții și vizitatorii pentru generațiile următoare. ATC-ul a fost fondat în 1925 și de atunci a lucrat neobosit prin grupuri de voluntari și personal dedicat pentru întreținerea și îngrijirea kilometrilor 2,190 de trasee din Maine până în Georgia. Sediul ATC este situat în Harpers Ferry, care este, de asemenea, aproximativ punctul central al întregii trasee, astfel că drumeții adoră să își facă fotografia în fața centrului vizitatorilor, ca un punct de reper al călătoriei lor, iar vizitatorii pot vedea aceste fotografii în ATC-ul. albumul cu hiker.

799 Washington St, Harpers Ferry, WV 25425, Telefon: 304-535-6331

3. Punctul


La The Point, situat chiar în vârful terenului de pe țărmurile râului Potomac, unde se întâlnește cu râul Shenandoah, vizitatorii pot sta cu picioarele ferm în solul din Virginia de Vest și să privească peste apele istorice pentru a vedea Maryland și Virginia peste drumul, încadrat de superba Munții Blue Ridge. Punctul este frumos în orice moment al anului și oferă o oportunitate de fotografie incredibil de pitorească, fie că faci o poză pentru Instagram sau cu o cameră de calitate profesională. Punctul este ușor accesibil pe jos de centrul orașului Harpers Ferry.

4. Jefferson Rock


Situat de-a lungul celebrului traseu Appalachian, Jefferson Rock este o formație de rocă unică, alcătuită dintr-o bucată lungă și largă de șisturi deasupra a patru stâlpi de piatră, care au fost așezați pentru a înlocui formațiunea de rocă originală, pe măsură ce a erodat de-a lungul veacurilor. Jefferson Rock își primește numele de la unul dintre părinții fondatori ai Americii, Thomas Jefferson, care s-a aflat peste acest rock în 1783 și a remarcat frumusețea în notele sale despre Virginia. O plimbare cu Jefferson Rock oferă o priveliște superbă asupra Munților Blue Ridge, a râului Shenandoah și a zonei înconjurătoare.

5. Apelachian National Scenic Trail


Traseul Appalachian este unul dintre cele mai lungi și mai cunoscute trasee de drumeție din Statele Unite. Potrivit Appalachian Trail Conservancy, aceasta este cea mai lungă potecă cu drumeție din întreaga lume. Cu o lungime de peste două mii de mile, se întinde de la Maine până la Georgia, trecând prin statele 14 de-a lungul drumului, iar Harpers Ferry este aproximativ punctul său central, ceea ce îl face un punct marit celebru pentru mulți călători. În timp ce o excursie completă de-a lungul traseului Appalachian poate dura luni, vizitatorii Harpers Ferry se pot bucura de o scurtă drumeție de-a lungul unei secțiuni a traseului pentru a vedea o parte din frumusețea uimitoare a regiunii.

6. Biserica Romano-Catolică Sf. Petru


Construită în 1833, Biserica Romano-Catolică Sf. Petru din Harpers Ferry este una dintre cele mai frumoase biserici din regiune, în mare parte datorită locației sale. Situată deasupra orașului, biserica are o priveliște incredibilă asupra zonei înconjurătoare, inclusiv defileul Shenandoah și confluența cu Potomac. De-a lungul istoriei, Biserica Romano-Catolică Sf. Petru a fost modificată pentru a-și schimba stilul arhitectural și a fost singura biserică din Harpers Ferry care a supraviețuit războiului civil. Vizitatorii zonei pot participa la o masă săptămânală duminică la 11am dacă doresc sau pot vizita biserica încă o dată pentru a surprinde o istorie incredibilă și vederi superbe.

110 Church St, Harpers Ferry, WV 25425, Telefon: 304-725-5558

7. Fortul lui John Brown


Harpers Ferry a fost încă o parte din statul Virginia când Fortul lui John Brown a fost construit în 1848. Pe atunci, a fost folosit pentru a adăposti un motor de pompieri și ca o casă de pază de către Harpers Ferry Armory. Obține numele său actual și notorietatea care vine cu ea, dintr-o incursiune condusă de John Brown în 1859, când Brown și un grup de aboliți au luat armăria cu forța și au ținut ostaticii 60. Aceștia intenționau să ia armele depozitate acolo și să le distribuie abolitioniștilor, dar au fost curând asaltate de un grup de marini care l-a inclus pe Robert E. Lee. Deși atacul lor a eșuat, Fortul lui John Brown, așa cum s-a știut, a devenit mai târziu un punct turistic și practic un altar pentru afro-americanii din 1800-urile târzii. Clădirea a fost demontată și adusă la Chicago pentru târgul mondial din 1893 și, în cele din urmă, a revenit la Harpers Ferry în 1895.

Shenandoah St & Potomac St, Ferpers Harpers, WV 25425, Telefon: 304-535-6029

8. Biserica Episcopală Sf. Ioan


Biserica Romano-Catolică Sf. Petru a fost singura biserică supraviețuitoare care a scăpat de devastările și distrugerea războiului civil, dar una dintre celelalte biserici istorice din Harpers Ferry a fost Biserica Episcopală Sf. Ioan. În timpul războiului, a fost folosit ca spital și cazarmă, dar a fost deteriorat semnificativ în acea perioadă. După încheierea războiului, a fost reconstruită, dar abandonată atunci când oamenii din oraș au construit o nouă biserică - actuala Biserică Episcopală Sf. Ioan - în oraș. Astăzi, vizitatorii pot vedea biserica mai nouă, care este încă în funcțiune, sau pot vizita ruinele celei vechi, care încă stau și sunt accesibile pe trasee.

Harpers Ferry, WV 25425

9. Monumentul păstorilor Heyward


Heyward Shepherd a fost un negru liber și a fost, de asemenea, prima persoană care a fost ucisă în atacul lui John Brown în timpul 1859. Acest monument pentru el a fost ridicat în 1931 cu multe controverse, de mai multe grupuri de oameni care au dorit să ilustreze că nu toți oamenii negri au fost rebeli sau anti-sclavie, chiar dacă nu există dovezi care să sugereze că Shepherd a fost vreodată un sclav sau chiar și că s-a opus atacului abolițional al lui John Brown. Fiicele Unite ale Confederației l-au prezentat pe Shepherd ca un „sclav fericit” și au pus acest monument ca o refutare directă a statutului de altar din Fortul lui John Brown pentru afro-americanii. Astăzi, monumentul este un testament al povestirilor opuse ale Războiului Civil, după cum au spus albii sudici și respectiv afro-americanii.

10. Kelley Farm Kitchen


Bucătăria Kelley Farm este o completare relativ nouă în zonă; s-a deschis la sfârșitul 2018 și aduce o masă vegană și interesantă pe masă ca ofertă. Kelley Farm Kitchen este situată din punct de vedere tehnic în Bolivar, dar este la doar câțiva kilometri de Harpers Ferry și merită vizitată atât pentru vegans, vegetarieni, cât și pentru omnivore. Sala de mese mică nu are locuri pentru mulți oaspeți, dar cei care reușesc să înfășoare un loc vor fi tratați de o experiență intimă și confortabilă. Bucătăria Kelley Farm se bucură de un meniu de mic dejun de toată ziua, precum și de o zdrobire sănătoasă de aplicații, înfășurări și alte farfurii, iar mâncărurile lor vegane pregătite cu experiență sunt adesea atât de aproape de realitatea, încât clienții nici măcar nu pot spune diferența.

1112 Washington St, Bolivar, WV 25425, Telefon: 304-535-9976