10 Dintre Cei Mai Frumoși Munți Din Pennsylvania

Pennsylvania este aproape în întregime acoperită cu munți, dealuri rulante, creste și platouri, cu râuri, canioane și văi între ele. În timp ce munții nu ating maximul verișorilor lor mai mari din Vest, Pennsylvania este acasă la Munții Appalaci, care au tăiat chiar prin stat, Munții Pocono și Allegheny fiind cele mai importante sub-lanțuri.

1. Coaceți Knob Knob


Situat la nord-vest de Allentown și la aproximativ o oră și jumătate de mers cu mașina de Philly, Bake Oven Knob este un vârf 1,585 de pe coasta stâncoasă Blue Mountain din sud-estul Pennsylvania. Traseul Appalachian se desfășoară în această zonă și este cea mai bună opțiune pentru drumeția acestui vârf interesant. Drumeția este destul de stâncoasă, cu unele scârțâituri, dar stânci mari de pe ambele părți ale traseului oferă puncte de vedere fantastice pentru a vă bucura de priveliștile Muntelui Albastru. Această destinație populară de drumeție este deosebit de interesantă în timpul migrației rapitoare în toamnă, când vă puteți bucura, de asemenea, de un spectacol flamboyant de culori în pădurile din jur.

2. Grinzi de grindă


Beam Rocks este un vârf 2,661 de aproximativ 90 picioare deasupra traseului Laurel Highlands. Este o scurtă plimbare din capul traseului de parcare de pe drumul Summit-ului Laurel. Oferă vederi frumoase la Laurel Ridge și Jennerstown. Stâncile atrag mulți alpinisti locali, dar dacă nu sunteți în acest sport, puteți găsi un pasaj îngust între stâncile care duc la peșteri care merită explorate. Acest loc este popular, așa că nu vă așteptați la o bucurie solitară a naturii. Fiți conștienți de căile care se termină la coborârea bruscă.

3. Wolf Rocks


Wolf Rocks este o piatră de gresie masivă 2,639-high-foot, care se află la marginea vârfului popular Laurel Ridge. Traseul pentru Wolf Rocks se află în Parcul de stat Summit-ul Laurel și de acolo este o excursie ușoară, plăcută în 1.5-mile, către Wolf Rocks. Zona, la fel ca restul coamei 70-mile-lungime a muntelui Laurel, este dens împădurită și acoperită de lauri de munte parfumate. Există doar câteva vedere cu vedere la Highlands Laurel, care oferă priveliști neobstrucționate ale văii mult mai jos, iar Wolf Rock este unul dintre ele. Drumeții se pot bucura, de asemenea, de a privi șoimi care plutesc pe versiunea actuală de pe creasta vântului, aproape la nivelul ochilor.

4. Punctul Gillespie


Punctul Gillespie este un munte înalt de 1,800 deasupra orașului Blackwell, în pădurea de stat Tioga, oferind priveliști fantastice asupra Cheile Pine Creek. Din cauza formei sale ciudate, aproape piramidale, neobișnuite în stat, localnicii numesc Gillespie Point „Matterhorn of Pennsylvania”. Drumeția spre vârful Gillespie Point are o lungime de 3.6 mile, bine definită și cunoscută drept capătul nordic al traseului Pennsylvania Mid State Trail. Poteca începe ca o abruptă moderată, dar urcă într-o urcare constantă, traversând fața muntelui fără schimbări de mână. Odată ce ajungeți pe linia de creastă, drumeția devine mai ușoară și priveliștile se deschid pe ambele părți ale traseului, în special toamna și iarna, când majoritatea frunzelor au dispărut. Puteți vedea departe în Cheile Pine Creek, precum și în Grand Canyon din Pennsylvania.

5. Buton pentru zahăr


Sugarloaf Knob este cel mai înalt vârf din Parcul de stat Ohiopyle la 2,667 picioare. În apropiere de Sugarloaf Knob se găsește Laurel Ridge, care este mai mare, dar nu are vârfuri. Culmea este dens împădurită, astfel încât priveliștea este obstrucționată. Există patru trasee care se îndreaptă în buclă, dar niciunul nu merge până la vârf. Traseul Sugarloaf este un traseu destul de dificil de 3.8 mile, cu traseul în apropierea centrului de vizitare al parcului. Veți câștiga 800 picioare înălțime în doar două segmente abrupte ale traseului. Poteca se leagă de traseul principal din apropiere de Sugarloaf Knob. Drumul Sookloaf Knob este doar unul dintre multe lucruri distractive de făcut în Parcul Ohiopyle, care este perfect pentru ciclism, drumeții, rafting cu apă albă și multe altele. Mai multe lucruri de făcut în Pennsylvania

6. Lewis Rocks


Lewis Rocks este o zonă populară de scramble și bolovani cu o înălțime de 1,729, în sudul Pennsylvania. Poteca spre stânci începe aproape de locul unde se întâlnesc traseele Tumbling Run și Mountain Creek. Este aproape plat pentru primele minute 10. Străbătește prin păduri minunate de cenușă și stejar și tufișuri dense de lauri de munte aromate. Pe măsură ce devii mai mare, există mai multe trasee care se desfășoară paralel cu Tumbling Run. Păstrați fluxul întotdeauna pe stânga dvs. în timp ce urcați și nu veți greși indiferent de traseul pe care îl alegeți. Pe parcurs veți vedea o serie de cascade și piscine mici. Cu cât mergeți mai sus, cu atât mai abrupt și mai stâncos este traseul până când ajungeți la Lewis Falls. Urmați calea către formațiuni stâncoase de pe creastă până când ajungeți la vârf. În fața ta se vor deschide vederi spectaculoase asupra Muntelui de Sud.

7. Muntele Camelback


Muntele Camelback înalt de 2,133 ft este o parte a Parcului de stat Big Pocono din Munții Pocono, la aproximativ 15 mile de la Delaware Water Gap. Este cel mai înalt munte din Poconos. Muntele este cel mai cunoscut pentru stațiunea de schi și parcul acvatic de pe pârtiile sale nordice. Are de oferit aproximativ 7 mile de trasee stâncoase, cu un singur traseu care pornește de la bază. Mulți oameni folosesc pârtiile de schi pentru a urca pe munte. Cea mai bună potecă este traseul indian 1.3 mile, care se întinde de la vârf până la terasele de-a lungul umerilor muntelui. Drumeții se pot bucura de vederi minunate ale apelor Delaware din acest traseu. Muntele Camelback este renumit pentru numărul uriaș de tufișuri de afine care acoperă versanții superiori ai munților. Există, de asemenea, câteva zmeură și căpșuni sălbatice atunci când este în sezon. ??

8. Muntele Hemlock


Hemlock Mountain este un munte 2,080-foot-high pe Platoul Allegheny de Nord din nordul Pennsylvania. Are pante abrupte, dificile, iar poteca merge pe un pârâu spre platou. Trebuie să traversați o creastă pentru a merge în cele din urmă pe ultimii 300 picioare până la vârf. Odată ajuns pe vârf, aveți vederi de o parte și de alta - munți rostogolitori în apropierea Cheile Pine Creek spre nord, muntele Half Dome la sud, iar Pine Creek aproape 1,300 metri mai jos. Există mai multe rute diferite pe munte, dar principalul este de pe traseul Pădurea Neagră. Dacă nu doriți să mergeți pe tot parcursul 29.5 mile din acest traseu, puteți lua un traseu decupat din Forest Road sau Big Trail Scenic Road.

9. Rickard Mountain


Muntele Rickard este un munte înalt de 1,637 în zona Munților Pondului Ursului care se deplasează de la sud la nord în sistemul Ridge și Valley al Appalachilor. Partea sudică a crestei începe în apropierea lacului Blair’s Valley, unde se întâlnesc Valea Blairului și Polecat Hollow. Capătul nordic al crestei și punctul înalt al muntelui Rickard se află la sud de Knies Knob și la nord de Mason Dixon Line. Rickard nu are trasee întreținute, iar traseele care există nu sunt marcate, așa că drumeția Rickards este destul de mult un arbust solid, indiferent de direcția pe care o luați. Există un drum forestier care urmează linia de creștere pentru aproape întregul munte. Culmea nu oferă nicio priveliște, dar există câteva câmpuri frumoase de talus și terasă din care priveliștile se deschid spre vest.

10. Muntele Nittany


Muntele Nittany este un munte 2077-ft situat în State College, Pennsylvania, la câțiva kilometri de Universitatea de Stat din Pennsylvania. Muntele este un reper important pentru orașul State College și Penn State University, ba chiar echipa de fotbal este numită Nittany Lions. Din vârful Muntelui Nittany aveți o vedere fantastică asupra Happy Valley, care este zona Colegiului de Stat. Există o potecă lungă de la 3 la 4-mile care merge în jurul muntelui. Nu este folosit mult și oferă o plimbare plăcută, solitară. Veți câștiga imediat o înălțime de aproximativ 700 picioare, așa că așteptați-vă o urcare solidă pe munte. Calea este bine marcată și întreținută și există o hartă la capul traseului. Urmați drumul până în vârf, unde începe drumeția cercului; urmează pur și simplu blazele albe și vei găsi în curând unul dintre principalele locuri de vizionare. Poteca este un cerc plin, așa că nu veți lipsi niciunul dintre priveliști.