Restaurante 10 Perfect Beach Pentru O Propunere Romantică De Nuntă

Puneți-vă picioarele în nisip, beți o băutură tropicală și comandați dintr-un meniu de mâncăruri internaționale și regionale la aceste restaurante minunate pe plajă. Ajungeți la timp pentru un apus peste apă și urmăriți afișarea culorilor pe măsură ce soarele apune și stelele apar pe cerul nopții. Această listă se concentrează pe restaurantele romantice, dar dacă doriți o experiență de cină mai intimă, consultați articolul nostru despre locațiile de cină pentru plajele romantice 12 Awesome pentru cupluri.

1. Le Meridien Tahiti Le Carre


Stați la una dintre mesele în aer liber ale restaurantului Le Carre de la Le Meridien Tahiti și bucurați-vă de vederi spectaculoase asupra lagunei albastre și a bungalow-urilor subacvatice. Veți fi înconjurat de apă - un pod din lemn leagă terasa de restul stațiunii. Cinați pe bucătăria internațională pentru prânz și cină. După propunerea ta romantică, fă o plimbare de-a lungul unui țărm nisipos, planifică-ți luna de miere și privește stelele din bungalow-ul tău peste apă.

2. Thin Rah la Kanuhura


Un loc pentru alimente și romantici, Thin Rah la Kanuhura este un bufet cu apă gură servit chiar pe nisipul din Maldive. Sună-ți înainte și planifică-ți propunerea în una din serile tematice, când vasele sunt pregătite în fața ta în bucătăriile deschise. Doar fii sigur că va spune da, astfel încât să te bucuri de aplauze și felicitări din partea celorlalți mese. Zona de bufet central servește grătare asiatice și prețuri din Orientul Mijlociu. Zona din spate are un afișaj de vin independent, cu peste 800 sticle de vin fin și șampanie, perfecte pentru a face un pâine prăjită.

3. Restaurantul de plajă la Likuliku


Poate doriți să salvați Fiji pentru luna de miere, dar dacă decideți să deschideți întrebarea la această destinație romantică, accesați Likuliku și faceți propunerea dvs. de căsătorie la restaurantele amplasate pe o frumoasă plajă cu nisip. Atmosfera este deosebit de romantică noaptea, când lumânările sunt aprinse și vânturile tropicale calde curg prin palmieri.

4. Bayside la Couples Tower Isle


Couples Tower Isle, în Jamaica, este un loc minunat pentru cuplurile cărora le plac vacanțele all inclusive. În timp ce stațiunea oferă multe locuri superbe de luat masa, cea mai bună locație pentru o propunere este restaurantul Bayside, construit peste Marea Caraibelor. Plăcile de top pentru a încerca includ rulouri de primăvară, Pad Thai și snapper cu aburi de frunze de banane.

5. Lily Maa la Lily Beach Resort


Restaurantul Lily Maa de la Lily Beach Resort din Maldive oferă vederi pitorești ale lagunei, două stații de gătit live deschise și bucătărie delicioasă, cu accent pe peștele local proaspăt. Tamarindul este o altă opțiune excelentă, care servește bucătăria de fuziune indiană și chineză pe pâlcuri chiar peste apă. Faceți clic aici pentru mai multe idei de escapadă în Maldive.

6. Piața plutitoare la St Regis Mauritius


Dacă sunteți înconjurat de apă, dar doriți să purtați încălțăminte elegante, care nu vor merge în nisip, Floating Market la St Regis Mauritius este soluția perfectă. Pardoselile și tavanele sunt realizate din grinzi de lemn, în timp ce antichitățile decorează spațiul. Cina se bucură de vedere la lagună în timp ce probează arome de tip tailandez, malaezian, vietnamez, indonezian și Singapore. Încercați supa fierbinte picantă și găluște de homar.

7. Nelayan la Jimbaran Puri Bali


Situat pe un țărm nisip din Bali, Nelayan la Jimbaran Puri Bali servește pește proaspăt prins și preparate delicioase din bucătăria în stil mediteranean. Cheful executiv italian combină tehnicile occidentale cu condimentele indoneziene. Felurile de mâncare zilnice sunt inspirate de cele mai proaspete ingrediente locale.

8. RumFire ​​Poipu Beach la Sheraton Kauai


Plaja RumFire ​​Poipu de la Sheraton Kauai este numită după țărmul pe care este așezat. Bucurați-vă de vederi spectaculoase la ocean de gradul 180 de la masă, în timp ce gustați bucătărie inspirată din Hawaii. Urmăriți un apus de soare romantic hawai și răspundeți la întrebare imediat după ce comandați desertul. Întoarceți-vă în Hawaii pentru a vă sărbători luna de miere după nuntă.

9. Restaurant pe plajă la Hilton Bora Bora Nui


Bora Bora se află pe aproape toate listele de vis de cuplu pentru o propunere, o nuntă sau o lună de miere. Hotelurile oferă pachete romantice care încorporează facilități precum masaje de cuplu și mese pe nisip. Tamure Grill de la Hilton Bora Bora Nui oferă divertisment live în fiecare marți seară, cu o cină cu tematică tip bufet și spectacole de dans tradițional.

10. Verandah la Jumby Bay


Verandah de la Jumby Bay este o masă în aer liber, care servește preparate din bucătăria mediteraneană, cu fructe de mare proaspete prinse, homari la grătar, fripturi selecțioase și învechite și pui de prajitură. Ascundeți inelul într-una dintre delicioasele torturi, mousse sau cremele de la sfârșitul mesei romantice.