11 Cele Mai Bune Parcuri De Apă Din Carolina De Sud

XNUMx mile din Carolina de Sud a coastei naturale din Oceanul Atlantic o fac un loc popular de destinație de vacanță pentru familie, acasă pentru destinații turistice importante, cum ar fi Myrtle Beach, cunoscută la nivel mondial pentru frumoasa sa întindere pe plajă Grand Strand 187-mile. O serie de centre de agrement de stat și parcuri naturale funcționează facilități de parcare acvatică sezonieră, cu tobogane de apă cu mare emoție, bazine cu valuri uriașe și atracții unice, cum ar fi simulatoare de surfing pe valuri.

1. Portul Carolina


Carolina Harbour a fost inițial deschisă în 1982 ca parc acvatic Ocean Island înainte de a fi cumpărată în 1997 de către Paramount Parks, care l-a încorporat în parcul tematic Carowinds din apropiere. Astăzi, atât Carowinds cât și Portul Carolina sunt deținute și operate de Cedar Fair, cu atracții de apă disponibile pentru o taxă suplimentară, cu admitere în parcul tematic. Atracțiile din parc includ complexul multi-tobogan al lui Blackbeard's Revenge, complexul de diapozitive cu caroserie puternică Storm Surge și experiența de surfing oceanic Surfer's Swell, împreună cu o piscină cu valuri 600,000-galon și mai multe zone de joacă interactive pentru copii. Deasemenea, la Carowinds, vizitatorii se pot bucura, de asemenea, de coaster-uri și plimbări cu emoții, cum ar fi gigacoaster-ul Fury 325 și coasterul de oțel Intimidator, ambele proiectate de renumita companie de coaster Bollinger și Mabillard.

300 Carowinds Boulevard, Charlotte, NC 28273, Telefon: 704-588-2600

2. Discovery Island


Parcul acvatic Insula Discovery este situat în complexul de agrement Southside Park din județul Greenville, care atrage mai mult de vizitatorii anuali 200,000 și oferă terenuri de tenis, terenuri de fotbal, locuri de joacă și adăposturi pentru picnic. Facilitatea de a câștiga un parc public acvatic oferă o varietate de atracții emoționante înalte și ușoare pentru vizitatorii de toate vârstele, inclusiv singura plimbare cu boogie care generează valuri din Carolina de Sud. Două diapozitive pentru corp și tub sunt oferite la lungimi de 270 și 185 picioare, împreună cu o atracție râu leneșă 270-picior de lungime și o zonă uriașă pentru piscină de agrement, cu adâncimi diferite ale apei. Copiii se pot bucura de o zonă de joacă de apă cu strop și joc cu patru nivele, care este situată în capătul superficial al piscinei. Cabane pentru petreceri și cabane sunt disponibile pentru închiriere, iar standurile de concesionare servesc tarife americane.

417 Baldwin Road, Simpsonville, SC 29680, Telefon: 864-963-4345

3. Dunes Village Resort


Dunes Village Resort este o stațiune și un parc acvatic și un hotel care se află lângă faimoasa plajă Myrtle Beach Boardwalk, care oferă camere de oaspeți, apartamente și închirieri de apartamente cu mai multe dormitoare, cu facilități moderne de top. Stațiunea este acasă unica instalație de parc acvatic din Myrtle Beach, care oferă atracții, cum ar fi o plimbare leneșă 250-foot pe râu, diapozitive de mare viteză și o zonă Silly Submarine Pool pentru copii cu o picătură gigantă de găleată. Trei zone de relaxare jacuzzi sunt oferite vizitatorilor adulți, împreună cu o punte masivă de pe malul oceanului și o zonă de lounge deschisă în timpul verii. Alte activități pentru copii din stațiune includ experiența Kid’s Club care oferă jocuri ghidate la piscină, activități de artă și meserii și vânătoare de comori în toată stațiunea. Mai multe restaurante sunt situate pe site-ul, inclusiv un bar și grătar la piscină și un bar Cabana Tiki.

5200 N Ocean Blvd, Myrtle Beach, SC 29577, Telefon: 877-828-2237

4. Parcul de distracții din Regatul Familiei


Parcul de distracții Family Kingdom a fost clasat drept unul dintre cele mai importante parcuri de distracții din țară în afara districtului parcului tematic Orlando de către TripAdvisor și a fost favoritul Myrtle Beach de mai bine de 40 ani. Zona principală a parcului găzduiește mai mult de plimbările 37, inclusiv cursa de rulare din lemn Swamp Fox, care a fost clasată drept una dintre cele mai subestimate coaste de lemn din America de About.com. Parcul său acvatic Splashes Oceanfront a fost inițial deschis ca Wild Rapids și oferă atracții 18 de-a lungul instalației sale pe două acre, incluzând flume deschise și închise, corp, și tobogane de viteză și o atracție leneșă a râului. Zonele de joacă pentru copii includ mai multe bazine de splash și opt tobogane pentru copii cu emoții ușoare.

300 S Ocean Blvd, Myrtle Beach, SC 29577, Telefon: 843-626-3447

5. Parcul acvatic al Lacului Fantasy


Fantasy Lake Water Park este un centru de distracții familiale situat în Hope Mills, care oferă ape și atracții terestre. Atracțiile de mare distracție ale apei includ plimbări clasice preferate în parc, cum ar fi balansările de apă Tarzan Swings și Trapeze, complexul de diapozitive Master Blaster și cursele de matrițe Banana Slides. Echipament unic pentru jocuri de apă este, de asemenea, oferit, inclusiv baruri de maimuță Ringa-Linga, vârfuri de apă și balansoare de pe verandă. O zonă de spațiu de joacă fantezistă este proiectată pentru copiii cu vârsta 3-11, oferind atracții precum tobogane de apă de dimensiuni mici pentru copii și linii cu fermoar. Închirieri de paddle și caiac sunt disponibile pentru copii și adulți, iar terenuri și echipamente de volei și baschet de apă sunt disponibile pentru utilizare. O serie de atracții terestre sunt, de asemenea, oferite în parc, inclusiv terenuri de tabla de tabla, mese de ping-pong și terenuri de baschet de reglementare.

5869 Permastone Lake Rd, Hope Mills, NC 28348, Telefon: 910-424-9999

6. Concordia Lojii Lupului Mare


Great Wolf Lodge Concord este locația din Carolina de Sud a popularului lanț de stațiuni familiale Great Wolf Lodge, care operează aproape două duzini de stațiuni în toate Statele Unite. Locația Concord găzduiește o instalație de parc acvatic de 80,000-pătrat, care este păstrată la un grad 84 confortabil pe tot parcursul anului, oferind oportunități pentru emoții cu apă ridicată și ușoară pe parcursul lunilor de iarnă. Diapozitive, atracții leneșe la piscină pentru râuri și valuri și spații de joacă pentru copii sunt oferite, cum ar fi diapozitivele de curse Howlin 'Tornado cu semnătura lăcașului, plimbarea cu tubul în tandem din Alberta Falls în patru etaje și spațiul de joacă interactiv al casei de copac Fort Mackenzie. O zonă de parc acvatic în aer liber este, de asemenea, oferită sezonier, oferind tobogane de apă și oportunități pentru jocul cu baschetul pe apă. Zonele de saună și cadă cu hidromasaj sunt disponibile pentru vizitatorii în vârstă, împreună cu un bar și grătar. Alte atracții pentru familiile cazate în stațiune includ un centru de jocuri MagiQuest, un Teatru Howly Wood XD, un atelier de creație cu un animal de umplutură și un teren de golf în miniatură și o alee de bowling.

10175 Weddington Rd, Concord, NC 28027, Telefon: 866-925-9653

7. Parcul acvatic Myrtle Waves


Parcul acvatic Myrtle Waves este cel mai mare parc acvatic din Carolina de Sud, oferind diapozitive 22 de înaltă și ușoară încântare și atracții de apă care pompează zilnic un număr de 1.2 milioane de galoți de apă. Parcul este deschis mai până în septembrie și oferă atracții majore, cum ar fi complexul de diapozitive Turbo Twisters, cel mai înalt complex de diapozitive tubulare din lume, atingând o înălțime a poveștilor 10. Alte atracții includ o piscină cu valuri de pătrat 20,000-pătrat, o atracție de râu leneș de 1,200-picior și o piscină de agrement 7,000-pătrat de picioare cu o varietate de umbrele de apă și caracteristici cu jet. Zonele de joacă pentru copii includ Stația de saturație, care evidențiază un vulcan replică, diapozitive pentru copii și atracții de stropire a apei.

3000 Mr. Joe White Ave, Myrtle Beach, SC 29577, Telefon: 843-913-9250

8. Parcul acvatic Insula Splash


Parcul de apă Splash Island este situat în Parcul Județului Insulelor Palmetto din 943-acre Mount Pleasant, o zonă de parc tropical care oferă, de asemenea, un turn de observație 50-foot, o serie de trasee de natură pentru mers și cu bicicleta, docuri pentru pescuit în pârâul mare și o pajiște largă cu zone sportive și de picnic. Parcul acvatic sezonier este deschis între mai și septembrie, oferind atracții, cum ar fi un tobogan pentru corpuri 200-foot, o plimbare cu apă înotătoare cu ciclon și o piscină mare de activități pentru vizitatorii de toate vârstele. Alte atracții includ un tobogan de vidră 16-foot pentru vizitatorii mai tineri și zonele de joacă cu caracteristici de apă, precum gheizere, cascade și jeturi de pulverizare. Închirieri parcuri nautice private sunt disponibile, inclusiv închirieri pentru pachete de aniversare. Vizitatorii parcului pot închiria, de asemenea, bărci cu pedale pentru a fi utilizate pe lacul parcului.

444 Needlerush Pkwy, Mt Pleasant, SC 29464, Telefon: 843-795-4386

9. Cascada Junction


Waterfall Junction este o expansiune recentă la Grădina Botanică Riverbanks și Columbia, o grădină zoologică 170-acre, un acvariu și o grădină situată pe malurile râului Saluda. Asociația acreditată de Asociația Zoologicilor și Vărsătorilor atrage peste un milion de vizitatori anual și găzduiește mai mult de animale 2,000 din habitatele naturale, inclusiv elefanții africani, koala și gorilele. Cascada Junction oferă o alternativă mai ușoară pentru jocul apei la parcurile de apă mai încântătoare din zonă, oferind o zonă de joacă cu iazuri pentru vizitatorii tineri, cu pietre de sărit și o placă de stropi cu o cascadă în cascadă 25-foot. Alte atracții uscate din spațiul de joacă includ o replică tip Tyrannosaurus rex, o casă de copaci uriașe și o gaură de iepure care se urcă și se joacă în zona de joacă.

500 Wildlife Pkwy, Columbia, SC 29210, Telefon: 803-779-8717

10. Parcul acvatic Whirlin 'Waters Adventure


Whirlin 'Waters Adventure Waterpark se află în parcul Wannamaker County din North Charleston, un parc natural 1,015-acre împădurit și umed, care oferă, de asemenea, două locuri de joacă pentru copii, un teren de golf cu nouă găuri cu disc, un parc pentru câini off-laash, terenuri de volei cu nisip și mai mult de doi kilometri de trasee asfaltate de mers și biciclete. Parcul acvatic este deschis publicului în perioada mai-septembrie, oferind acțiuni 15 de atracții de apă înflăcătoare și ușoare, inclusiv cursa de mată Rip Tide Run, complexul multi-tobogane Tubular Twister, complexul 870-foot Rollin 'River de atracție leneșă , și bazinul cu valuri mari Kahuna de 27,000-ft-square-foot. Zonele de joacă pentru copii includ Big Splash Tree House și zona de piscină pentru copii Otter Bay, care are un tobogan cu șase benzi și elemente interactive de pulverizare a apei.

8888 University Blvd, North Charleston, SC 29406, Telefon: 843-762-5585

11. Apă sălbatică și roți


Wild Water and Wheels este un centru de distracții combinate cu apă și uscat pentru familii din Surfside Beach, oferind o varietate de plimbări înalte și ușoare de emoții familiale, inclusiv tobogane și plimbări cu apă 14. Atracțiile de top includ toboganul Free Fall Cliff Dive, care atinge viteze de 45 mile pe oră și dispune de o cădere aproape verticală, și Dark Hole închise călătorie interioară, numită drept cea mai înfricoșătoare plimbare înfricoșătoare de revista South Living. Atracțiile familiale includ bazinul cu valuri Wipe Out, care creează valuri care ajung la înălțimi de patru metri, o atracție fluvială leneșă 950-foot și un dublu tub interior White Water Express. Vizitatorii mai tineri se pot bucura de prostul familiei Wally's Lagoon și de zona de joacă Wee Kids Water World, care prezintă o fântână de ploaie, un tobogan cu scândură de bandă și personaje plutitoare. Mai multe atracții terestre sunt, de asemenea, oferite pentru o taxă suplimentară, inclusiv o zonă de curse de tip kart din zona Race Race, un teren de golf în miniatură, bărci de protecție și o secțiune de plimbări cu kiddie.

910 US-17 BUS, Surfside Beach, SC 29575, Telefon: 843-238-3787