Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 11 În Janesville, Wi

Janesville, Wisconsin, este cunoscut sub numele de Palatul Parcului din Wisconsin, cu peste 2,500 acri de parcuri și trasee de natură. De asemenea, are terenuri 500 de teren care au fost rezervate ca terenuri cu centură verde, permițând o zonă pentru scurgerea apelor de suprafață și pentru protecția vieții sălbatice a orașului. Cele mai importante atracții din zonă includ Rotary Botanical Gardens, Riverside Park și Gibbs Lake County Park. Vizitatorii au, de asemenea, acces la o serie de magazine din centrul comercial Janesville și la numeroase opțiuni de luat masa unice în oraș.

1. Grădini botanice rotative


Ca o organizație non-profit, finanțată exclusiv din donații, Rotary Botanical Gardens oferă publicului un premiu câștigător, care atrage peste 100,000 vizitatori în fiecare an. Inițial o carieră de nisip și pietriș abandonat, grădina a fost îngrijită și restaurată cu dragoste datorită donațiilor primite și echipelor de voluntari locali în ultimii treizeci de ani, astfel încât acum este o proprietate maiestuoasă 20-acre cu peste 4,000 soiuri de plante frumoase. Afișele sunt tematice, bazate pe culturi și stiluri internaționale și fac o alegere excelentă pentru locurile de nuntă, adunări comunitare, evenimente prietenoase pentru familie și programe educaționale.

Grădini botanice rotative, 1455 Palmer Drive, Janesville, WI 53545, telefon: 608-752-3885

2. Camden Playground


Terenul de joacă Camden a fost ridicat în mai 1993 de către o echipă formată din mai mulți voluntari pasionați și dedicați de 3,000. Ca loc de joacă accesibil, oferă un spațiu sigur pentru relaxare și joacă pentru copiii și tinerii din Janesville și a continuat să inspire crearea mai multor proiecte similare 200 la nivel mondial. Au fost familii palpitante de ani buni, iar recenta renovare și modernizare în iunie 2017 înseamnă că poate continua să facă acest lucru pentru decenii următoare. De-a lungul anilor de serviciu, Camden Playground a înregistrat peste 1.3 milioane de vizitatori.

The Castle Playground, Palmer Park, Janesville, WI, Telefon: 608-755-3025

3. Riverside Park


Situat departe de zgomotul orașului, Riverside Park a fost achiziționat cu singura intenție de a crea un parc central pentru orașul Janesville în 1922. De atunci s-a dezvoltat în centrul de agrement al orașului. Parcul oferă numeroase atracții, printre care un teren de golf cu optsprezece gauri, terenuri de tenis și terenuri de tenis, diamante cu bile, o piscină vadă, locuri de joacă și sonde arteziene. Parcul are o istorie bogată și oferă o serie de evenimente speciale, inclusiv plimbări cu flori sălbatice și turnee cu mingi de murături.

Friends of Riverside Park, Inc. 1163 N Parker Dr. Janesville, WI 53545, Telefon: 608-757-3080

4. Wisconsin Wagon Company


În mod tradițional, Compania de trăsuri din Wisconsin a tranzacționat întotdeauna în cea mai înaltă calitate de trăsuri, sanie și alte contraptii trase de cai, dar odată cu popularitatea crescândă a automobilelor la începutul secolului 20th, accentul lor s-a schimbat în locul producției de mașini „scudder”, jucării de trotuar și vagoane de mână sub numele de Janesville Products Company. Odată cu sosirea Marii Depresiuni, în cele din urmă au fost nevoiți să își închidă fabrica de producție în 1940. Din fericire, vechiul vagon de coaster a fost readus la fosta sa glorie din 1978, când un bunic care avea amintiri îndrăgite din propria căruță a descoperit, spre disperarea sa, că producția încetase de mult. El a făcut ca obiectivul său să producă o replică a vagonului, iar în zilele noastre, Wisconsin Wagon Company salută vizitatorii să le vadă operațiunile.

507 Laurel Avenue, Janesville, WI 53548, Telefon: 608-754-0026

5. Parcul județului Lake Gibbs


Situat pe 287 acri de păduri, prada și terenuri mlăștinoase, Parcul Județean Gibbs Lake oferă puțin din toate. Lacul mai mic este tăiat înconjurând mlaștina roșie de mure. Lacul mai mare este puțin adânc și ideal pentru pescuitul în tigaie. Walleye și pești de bas sunt deseori văzuți în jurul apelor calde. Parcul oferă un traseu de natură excepțional, ideal pentru ecvestriști, drumeți și schiori, datorită terenului plat cu dealuri blânde. Există, de asemenea, posibilitatea de a înota răcire în zona de înot alocată, iar persoanele care se bucură de un loc de plimbare cu barca pot folosi lansarea cu barca privată.

3715 Newville Road, Janesville, WI 53545, Telefon: 608-757-5451

6. Janesville Mall


Cu peste chiriași 68, centrul comercial Janesville a fost una dintre cele mai bune experiențe de cumpărături din Janesville de când s-a deschis în 1973. Inițial, a fost planificat ca Strip Mall, dar când terenul a fost achiziționat, planurile au fost schimbate pentru a face un mall închis, deosebit de benefic în climatul răcoros din Wisconsin. Deschizându-și ușile atât pentru pasionații de cumpărături, cât și pentru cumpărători, mall-ul oferă o gamă largă de magazine și furnizori de produse alimentare și băuturi. Mall-ul găzduiește, de asemenea, o serie de evenimente și oferă o sală comunitară pentru organizațiile care au undeva să organizeze ședințe de grup.

2500 Milton Ave, Janesville, WI 53545, Telefon: 608-752-7845

7. O 'Riley și Conway Irish Pub


O felie minunată de Irlanda în inima Janesville, O 'Riley și Conway Irish Pub a fost creată ca reîncarnarea predecesorului său, Taverna Quaerna. Prezentând multe dintre caracteristicile originale, cu puțin farmec irlandez aruncat în interior, pub-ul oferă beri 54 la robinet, alături de meniul tradițional irlandez. Pub-ul este cald și primitor, mai ales în lunile reci de iarnă. Noii proprietari ai pubului au moștenirea perfectă pentru a-l administra. Ambii sunt descendenții fondatorului Quaerna, Oscar Quaerna, și ambii bărbați se laudă cu o moștenire irlandeză.

O'Riley & Conway's Irish Pub, 214 W Milwaukee St, Janesville, WI, 53548, Telefon: 608-752-6099

8. Armura


Armory este un spațiu unic de evenimente din centrul orașului Janesville, oferind atât spații pentru evenimente interioare cât și exterioare pentru nunți, întâlniri și întâlniri cu prietenii. Cu lucrările sale incredibile din cărămidă și pardoseală din terrazzo, și piesele decorative de fier care îți taie respirația, Armeria este bogată în istoria războiului. Înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, batalionul „Janesville 99” s-a antrenat acolo și ulterior a servit ca post de adunare pentru infamul Marș de moarte Bataan 1941 din Filipine. După o perioadă vacantă, exteriorul istoric semnificativ al Armouriei a fost păstrat pentru a se asigura că va dura generații pentru a veni spațiile pentru evenimente disponibile pentru închiriere publică: The Drill Hall, Bunker Lounge, The Lieutenant's Quarters și The Patio.

10 S. High Street, Janesville, WI 53548, Telefon: 608-741-7400

9. Barkley's Burgers, Brews și Dawgs


Al Meehan visase întotdeauna să dețină propriul restaurant în orașul său natal, Janesville, iar visul său să devină realitate în 2015. Alături de prietenul său de lungă vreme și acum partener de afaceri, Greg Hughes, a fost fondată marca Barkley. Ei urmăresc să ofere o experiență culinară unică și consideră că pot umple golul de pe piață pentru produse alimentare proaspete de calitate. Ei au grijă de toată familia și oferă o selecție largă de mâncăruri delicioase și, cel mai bine, proprietarii de câini își pot aduce animalele de companie și pentru sărbătoare.

2710 West Court Street, Janesville, WI 53548, Telefon: 608-563-4481

10. Sandwich Potbelly


Inițial un magazin de antichități, povestea Potbelly Sandwich a început atunci când proprietarii au început să ofere sandvișuri clienților lor. Pe măsură ce timpul a trecut și popularitatea magazinului a crescut, acesta a devenit repede mai cunoscut pentru mâncarea sa decât colecțiile sale. Apoi, în 1996, micul magazin ciudat a fost achiziționat de Bryant Keil și a început să împărtășească dragostea sandwich cu restul Statelor Unite. Ei înțeleg că nu vrei să pierzi timpul prețios așteptând în linie; de aceea, ei au filozofia „Proaspăt, rapid și prietenos” și o oferă de fiecare dată.

3330 Milton Avenue, Janesville, WI 53545, Telefon: 608-305-0063

11. Bol de El-Ra


Combinând mâncare bună (meniuri pentru pizza și grătar), un minunat bar și bowling, El-Ra Bowl oferă un serviciu de divertisment și mese complet all-in-one și face acest lucru încă de la deschiderea lor în 1959. Ei folosesc cea mai înaltă calitate a tehnologiei moderne de bowling din industrie, pe care nu o veți găsi nicăieri în altă parte în Rock County. Bowl El-Ra oferă, de asemenea, evenimente speciale de bowling, inclusiv bowling strălucire și bowling de ligă pentru toate vârstele, de la tineret până la seniori.

1942 Center Ave. Janesville, WI 53546, Telefon: 608-757-3020