Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 11 În Monroe, Louisiana

Este posibil ca Monroe să nu fie chiar un oraș mic, dar are un sentiment de oraș mic, cu centrul istoric, clădirile vechi, muzeele care păstrează istoria bogată a orașului și a zonei înconjurătoare, precum și restaurantele sale fine care servesc cele mai bune fructe de mare din Louisiana și Sud. feluri de mâncare, completate de peisajul său superb și unic. Una dintre cele mai bine păstrate destinații de călătorie secrete din Statele Unite, datorită bogăției sale de cultură și istorie, Monroe are ceva pentru toți.

1. Lacul Bayou Negru


Celebrul lac Black Bayou local este situat pe rezervația națională a vieții sălbatice din Louisiana. Acest lac este un loc deosebit de bun de vizitat, împreună cu restul rezervației, din cauza evenimentelor, a cursurilor și a activităților de educație publică oferite aici de la Serviciul de Pește și Faună Salbatică din Statele Unite ale Americii, pentru oricine ar dori să afle despre faunei sălbatice locale și a pământului. Lacul este tipic sudului american, cu chiparoși înalți care cresc din apă și o mulțime de aligatori, broaște țestoase, pești mari și alte creaturi incredibile de văzut. Refugiul este deschis pentru vânătoare și pescuit în anumite părți ale anului.

2. Muzeul Aviației și Militare din Chennault


Acest muzeu este situat în Monroe, Louisiana și este unul dintre cele mai imersive muzee din Statele Unite. Școlile locale planifică deseori excursii pe teren aici pentru a afla despre aeronavele americane și piloții de conflicte și războaie trecute, în timp ce publicul se poate bucura de evenimentele uimitoare puse de voluntari și veterani, care își propun să educe despre bărbații și femeile care au sacrificat totul pentru America, în timp ce alți voluntari, personal și organizații creează exponate incredibile pentru a afișa artefacte și alte piese de istorie pentru a onora piloții și profesioniștii aviației din armată și nu. Expozițiile și evenimentele se schimbă deseori, așa că nicio călătorie nu va fi aceeași și va exista întotdeauna ceva nou de învățat.

701 Kansas Lane, Monroe, Louisiana, Telefon: 318-362-5540

3. Muzeul afro-american


Acest muzeu incredibil din Monroe, Louisiana, oferă publicului cunoștințe despre istoria afro-americanilor, datând din independența Americii față de Marea Britanie. Muzeul se concentrează pe a spune povești, precum și pe prezentarea de dovezi și artefacte despre modul în care cultura afro-americană a contribuit la succesele Statelor Unite și ale altor locuri din lume, cu cunoștințe, educație, clase, artă și evenimente organizate publicului. Muzeul salută pe oricine dorește să afle mai multe despre istoria reală a modului în care cultura afro-americană a modelat ceea ce vedem astăzi. Publicul se poate bucura, de asemenea, de unele evenimente speciale organizate la muzeu, care sărbătorește viețile care au avut un impact asupra lumii noastre.

1051 Chenault Park Rd, Monroe, LA 71203, Telefon: 318-342-8889

4. Muzeul și grădinile Biedenharn


Încă de la 1894, acest muzeu și centru de grădină a fost un loc unde să înveți fapte amuzante și interesante despre enorma corporație Coca-Cola și cum Joseph Biedenharn a fost primul care a îmbuteliat sifonul fizzy pentru clienții din afara Vicksburg. Astăzi, Biedenharn Candy Company este una dintre cele mai mari companii de îmbuteliere din lume. Muzeul și grădinile nu sunt doar pentru nostalgie, ci servesc, de asemenea, pentru a sărbători oamenii muncitori din familia Biedenharn și succesul lor uriaș, precum și angajamentul lor față de comunitatea Monroe de mai bine de 100 ani. Muzeul și grădinile Biedenharn salută pe oricine dorește să învețe o istorie interesantă, precum și să descopere mai multe despre modul în care muzeul și fundațiile lor subsidiare ajută comunitatea.

2006 Riverside Dr, Monroe, LA 71201, Telefon: 318-387-5281

5. Casa Cooley


Această casă „mișto” a fost construită în jurul 1925 pentru Gilbert „Căpitanul” Cooley, care a fost prima persoană din Monroe care a deținut și a condus un automobil. Casa este renumită pentru că este ultima lucrare a renumitului arhitect Walter Griffin, cunoscut pentru stilul arhitectural al Școlii Prairie, care a fost predominant în rândul cetățenilor mai bine pregătiți din sudul american. Casa este unică prin designul său și este complet originală, cu excepția unui carport care a fost adăugat la casă câțiva ani după terminarea clădirii. Locuința are o mulțime de istorie și, recent, Orașul Monroe a achiziționat casa cu sprijinul Fundației Cooley House, iar acum lucrează la renovarea casei în gloria sa inițială.

1400 South Grand Street, Monroe, LA 71202, Telefon: 318-329-2237

6. Flying Tiger Brewery


Dacă îți place berea artizanală și îți place să te bucuri de o atmosferă prietenoasă, cu personal excelent și decor în stil industrial, atunci Flying Tiger Brewery este locul potrivit pentru tine. Fabrica de bere are multe beri la robinet și lucrează pentru a face bere noi ori de câte ori pot. Fabrica de bere se angajează să păstreze moștenirea Monroe, iar sala de tapet este un loc unde să se dezvăluie în istoria Monroe, cu numeroase artefacte și piese expuse în oraș și regiune. Numele „Flying Tiger” a fost creat pentru a onora generalul Chennault, comandantul Flying Tigers, care a fost o escadrilă de avioane de război în a doua război mondială și după care a fost numit și Muzeul Militar al aviației și militare Chennault din Monroe.

506 N 2nd St, Monroe, LA 71201, Telefon: 318-547-1738

7. Grădini de cumpărare din Louisiana și grădina zoologică


Această grădină zoologică oferă peste animale 400 de toate tipurile din întreaga lume pentru ca publicul să învețe, permițându-le să descopere specii noi despre care nu știau niciodată, precum și arătându-le cum să le ajute să le protejeze în sălbăticie. Gradina zoologica este dedicata furnizarii de evenimente, tururi, cursuri si spectacole pentru a-si continua scopul principal de a educa oamenii despre cum sa traiasca cu natura intr-un mod sustenabil. Grădina zoologică întâmpină familiile, excursiile pe școală, organizațiile și oricine altcineva s-ar bucura să vadă animalele incredibile adăpostite acolo. Ca și cum toate animalele nu ar fi suficiente, grădina zoologică adăpostește, de asemenea, peste 1,000 specii de plante din interiorul său 80 acri de pământ.

1405 Bernstein Park Rd., Monroe, LA 71202, Telefon: 318-329-2400

8. Muzeul Masur


Acest muzeu este gratuit pentru oricine dorește să afle mai multe despre istoria artei locale în Monroe, precum și despre arta modernă a artiștilor incredibil de talentați care este expusă acolo. Deși a existat un incendiu recent în clădire care a deteriorat peste 90% din colecția lor de artă, muzeul este în continuare puternic și afișează mai multe artă și exponate. Arta se schimbă frecvent, astfel încât vizitarea a doua oară va oferi întotdeauna o experiență diferită. Copiii, grupurile de turism, excursiile pe teren și organizațiile sunt mai mult decât binevenite să vină să viziteze muzeul. De asemenea, muzeul oferă frecvent cursuri, tururi și educație generală de artă pe tot parcursul exponatelor, precum și evenimente organizate pentru artiști și în zile importante ale anului pentru a sărbători istoria artei.

1400 S Grand St, Monroe, LA 71202, Telefon: 318-329-2237

9. Muzeul pentru copii


Copiii de orice vârstă vor învăța și explora acest muzeu situat în Monroe. Familia sau grupul dvs. de excursie pe teren sunt bineveniți să vă bucurați de Kids’s Caf ?, unde este afișat un restaurant improvizat pentru ca copiii să meargă și să încerce să funcționeze ca mașină de spălat vase, server sau bucătar. Spitalul Discovery oferă copiilor mijloacele de a folosi instrumentele medicilor pentru a afla mai multe despre corpul uman și medicamente, în timp ce expoziția Bubble Works oferă copiilor un loc în care să descopere cum să facă bule de la uriaș la mic. Se pot pune chiar într-o bulă! Muzeul oferă clase și alte spații pentru copiii mai mici să-și folosească mințile și abilitățile pentru a construi și a rezolva puzzle-uri și probleme și oferă un mediu sigur pentru a se juca și învăța.

323 Walnut St., Monroe, LA 71201, Telefon: 318-361-9611

10. Roela Roaster


Ei spun că cafeaua este o artă, iar Roela Roaster a dovedit cu siguranță că, în timp ce prăjesc tot felul de boabe de cafea din toată lumea, în cafeneaua lor pitorească din Monroe, Louisiana. Sunt specializați în cafea meșteșugărească și nu se mulțumesc cu fabricile obișnuite pe care le găsiți la magazinul alimentar. Fiecare boabă de cafea este obținută de la producători de boabe de cafea de înaltă calitate și responsabili, iar roasterul folosește o prăjitură mecanică Ambex, care îmbină ușor cele mai bune arome și parfumuri din fiecare fasole. Roela Roaster oferă preparate reci preparate cu boabe de cafea, care sunt perfecte pentru prepararea la rece, cafea amestecată cu un număr infinit de arome din care să alegeți și o varietate de cafele cu o singură origine. Roela Roaster vinde, de asemenea, cămăși, pălării, căni, cafea, fasole, cultivatori de bere rece și chiar miere.

523 Desiard Street, Monroe, LA 71201, Telefon: 225-939-2537

11. Depozitul nr. Restaurant 1


Downtown Monroe, Louisiana, oferă o mulțime de magazine și restaurante minunate, dar acest loc este motivul pentru care multe persoane vin în centrul orașului. Warehouse No. 1 Restaurant oferă mese fine casual la prețuri foarte accesibile, cu opțiuni de meniu, cum ar fi meniu de surf și gazon, articole de prânz și cină, mese în aer liber, happy hour, servicii complete de catering și articole pentru deserturi care vă vor reveni pentru mai mult. Vă puteți aștepta să găsiți mâncări de modă veche din Louisiana în meniurile lor, cu unele feluri de mâncare care sunt speciale acestui restaurant și altele care sunt preferatele locale. Oamenii pot rezerva restaurantul sau anumite părți ale acestuia pentru evenimente speciale și rezervări și pot profita de Wi-Fi gratuit în timp ce iau masa. Bucurați-vă de vederea apei și a podului, în timp ce luați masa afară, de asemenea.

1 Olive Street, Monroe, LA 71201, Telefon: 318-322-1340