12 Best Hawaii Breweries

Casnic, fabricile locale de bere pot fi găsite în toate cele patru insule majore din Hawaii, producând bere artizanală de înaltă calitate, cu diverse ingrediente unice pentru insulele din Hawaii. Aceste fabrici de bere artizanală de pe insule oferă destul de multe beri pe care vizitatorii, probabil, nu au mai gustat nimic ca ele înainte.

1. Maui Brewing Co.


Tururi ghidate la Maui Brewing Company sunt disponibile zilnic în sala de degustare din Kihei. Turul berăriei durează aproximativ patruzeci și cinci de minute și oferă o privire mai atentă asupra fabricii de bere, a liniei de ambalare și a pivniței. Vizitele ghidate se încheie cu o degustare de bere a berilor emblematice conduse de unul dintre ghizi. Există mai multe turnee care se petrec pe parcursul zilei începând de la 11: 30am și ultimul la 3: 15pm. Oaspeții ar trebui să ajungă cu douăzeci de minute înainte de ora turului lor, deoarece rezervările nereclamate sunt completate începând cu zece minute înainte de începerea turului.

605 Lipoa Pkwy, Kihei, HI 96753, Telefon: 808-213-3002

2. Beer Lab HI


Beer Lab HI este o fabrică de artizanat fabricată local și exploatată local în Honolulu. Sala de bere și sala de degustare sunt situate convenabil de Universitatea din Hawaii. Lista robinetelor de bere din sala de degustare se schimbă deseori, astfel încât vizitatorii sunt încurajați să verifice site-ul Beer Lab HI pentru o listă cu ceea ce este în prezent la robinet. Sala de la robinet este, de asemenea, un stabiliment Bring-Your-Own-Food, sau BYOF. Oaspeții își pot aduce mâncarea sau pot scoate comanda la unul dintre restaurantele vecine. Beer Lab a fost creat pe baza ideilor de mici loturi, experimentare și schimbare continuă.

1010 University Ave, Honolulu, HI 96826, Telefon: 808-888-0913

3. Big Island Brewhaus


Big Island Brewhaus este o fabrică de bere premiată care creează bere folosind metoda tradițională de preparare, dar împinge stiluri de bere consacrate cu imaginație și creativitate, o căutare a caracterului și a excelenței. Brewhaus oferă, de asemenea, un meniu cu mâncare, proaspătă, cu mâncare locală, la fel de delicioasă și creativă precum berile. Big Island lucrează îndeaproape cu pescarii și fermierii locali, precum și înghețată, pâine și producătorii de brânzeturi. Vizitatorii pot încerca o mare varietate de stiluri de bere în probe 3.5-onze, zboruri, jumătate de picturi, picturi și, chiar, goblete, inclusiv lagere, portere, pilsners, stouts, IPA-uri și multe altele.

64-1066 Mamalahoa Hwy, Kamuela, HI 96743, Telefon: 808-887-1717

4. Honolulu BeerWorks


Geoff și Charmayne Seiderman au deschis fabrica de artizanat Honolulu BeerWorks în cartierul Kaka'ako din 2014. Concentrația sa a fost întotdeauna pe utilizarea ingredientelor unice importate și provenite local în fabricile de bere la bere, producând o varietate de beri diferite. Cuplul a adus procesul de îmbătrânire a butoiului la Oahu, pe lângă alesele în stil belgian și berile proaspete. Fabrica de bere dispune de lucrări de artă locale, pereți din lemn reciclat, scaune pe bancă comunale, un bere în aer liber și două grădini de bere. Opțiunile alimentare de la brewpub sunt făcute cu ingrediente proaspete și sunt concepute pentru a fi un complement perfect pentru beri.

328 Cooke Street Honolulu, HI 96813, Telefon: 808-589-2337

5. Compania de bere Kauai


Compania de bere Kauai s-a deschis la Lihue în toamna anului 2013 și este acum o destinație de bere atât pentru vizitatori, cât și pentru rezidenți. Microbrewery este o bere de cartier, care produce loturi artizanale de bere artizanală de calitate, care este servită într-un cadru primitor și relaxat, făcându-i pe toți să se simtă ca acasă în timp ce se bucură de bere. Meniul de gustări al berăriei rivalizează cu creativitatea berii sale și este posibil un motiv în sine pentru o vizită la Kauai Beer Company. Din start, microbrewery-ul artizanal a sfidat orice convenție și a lăsat berea în schimb să conducă.

4265 Rice St, Lihue, HI 96766, Telefon: 808-245-2337

6. Kauai Island Brewery & Grill


Kauai Island Brewery and Grill este o fabrică de bere și microbrewery situată pe insula Kauai din Port Allen. Fabrica de bere are o fabrică de vitrine îmbrăcată în cupru care conține până la zece sau mai multe beri gospodărești la robinet, precum și mai multe beri invitate la rotație. Meniul pub oferă un sortiment de burgeri, sandvișuri, ambalaje, salate, supe, aperitive și antene. Există, de asemenea, un meniu keiki pentru copii. Barul complet oferă cocktailuri, băuturi amestecate și vin. O sală de jocuri este ridicată cu șase mașini de pinball tematice diferite și console de jocuri retro cu jocuri precum PacMan, Asteroids, Donkey Kong și multe altele.

4350 Waialo Rd, Port Allen, HI 96705, Telefon: 808-335-0006

7. Berăria Kohola


Misiunea Biroului Kohola este „A inspira Aloha, o bere, o bere la un moment dat”. Kohola este o fabrică locală independentă locală situată în zona principală din Lahaina, pe insula Maui. La această bere, ei cred că orice altceva poate fi îmbunătățit cu o bere bună. Berea produsă de fabrica de bere Kohola este servită în peste șaizeci de locuri din Hawaii, iar în fiecare hală de la bere se toarnă multă pasiune și inimă. Toți câinii sunt bine atât timp cât sunt lași. Minorii sunt autorizați în biroul de birou, atât timp cât se află cu părinții sau cu tutorele legal.

910 Honoapiilani Hwy 55, Lahaina, HI 96761, Telefon: 808-868-3198

8. Kona Brewing Co.


Kona Brewing Company are mai multe locații pe insulele Hawaii, oferind o mulțime de bere și mâncare în toate locațiile sale. Fabrica de bere produce bere de bere continentală și bere îmbuteliată în Portsmouth, New Hampshire și Portland, Oregon, precum și în parteneriat cu Craft Beer Alliance. Kona are, de asemenea, un partener de bere situat în Fort Collins din Colorado. Turul este oferit la fabrica de bere Kona-Kailua, situată pe insula Hawaii, cu orele disponibile pe site-ul berăriei. Vizitatorii la bere trebuie să aibă vârsta de cel puțin cincisprezece ani. Brewpub și-a deschis mai întâi ușile în 1998.

74-5612 Pawai Pl, Kailua Kona, HI 96740, Telefon: 808-334-1133

9. Lanikai Brewing Company


Compania de bere Lanikai produce o sută la sută din berile sale în Hawaii și este o fabrică de bere hawaiană autentică „Inspired Island”. Recuzele sunt luate din ingrediente exotice, rare, locale și premium, care sunt provenite din întregul Pacific pentru a aduce paine aromate și îndrăznețe pe care oamenii nu le vor găsi nicăieri. Brewery-ul artizanal bazat pe comunitate are o sală de degustare, cu vedere la podeaua de producție a fabricii de bere. Sala de degustare este deschisă joi și vineri de la 4: 00pm la 9: 00pm, iar sâmbătă și duminică de la prânz până la 6: 00pm. Oaspeții pot încerca mostre de bere, să umple cultivatorii și să cumpere sticle.

167 Hamakua Dr, Kailua, HI 96734, Telefon: 808-808-1234

10. Mehana Brewing Company


Intensitatea Soarelui Hawaian duce la nori pe Mauna Loa și Mauna Kea, rezultând o cantitate abundentă de ploaie. Apa de ploaie pură, care este filtrată de roca vulcanică, servește ca temelie a berii create de Mehana Brewing Company. Acest lucru permite fabricii de bere să producă bere artizanală inspirată din insulă. Instalația a fost anterior Hilo Soda Works în timpul 1920’s. Unul dintre nepoții proprietarilor originali a decis să încerce să bea bere în timpul lui 1990. Aceasta a dus la crearea Mehana. La bere se găsește o varietate de stiluri de bere.

275 E Kawili St, Hilo, HI 96720, Telefon: 808-934-8211

11. Waikiki Brewing Company

Waikiki Brewing Company este prima fabrică de bere din Waikiki. Situată în orașul Honolulu, pe Insula Mare din Hawaii, fabrica fabrică bere artizanală, proaspătă, de calitate, premium, în fabrica sa de șapte cilindri. Gama de bere de bază la bere constă din nouă beri, care variază de la un portier robust, întunecat, până la o băutură blondă ușoară. Toate berile de la Waikiki Brewing Company sunt fabricate în casă, pe care vizitatorii le oferă o vedere completă de la barul de bere. Oaspeții se pot bucura de o pică revigorantă și pot urmări fabricarea berii. Există, de asemenea, o locație în cartierul Kaka'ako.

1945 Kalakaua Ave, Honolulu, HI 96815, Telefon: 808-946-6590

12. Aloha Beer Company


Situată pe Oahu în Kaka'ako, Aloha Beer Company este o fabrică de bere locală din Hawaii. Fabrica de bere a fost înființată de Steve Sombrero și are cârmașul lui Dave Campbell. Compania Aloha Beer, cu rădăcini adânci în tradițiile trecutului, este dedicată viitorului ambarcațiunilor în Hawaii. Tap Room de la bere oferă câteva stiluri de bere fabricată în casă, precum și cocktailuri artizanale. Meniul Aloha Beer Company oferă mâncăruri concepute pentru a se asorta cu și inspirate de fabricile de bere fabricate de fabrica de bere. Mai multe opțiuni de meniu includ berea ca unul dintre ingrediente. Plăcile includ farfurii comune, sandvișuri și salate.

700 Queen St, Honolulu, HI 96813, Telefon: 808-544-1605