Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 12 Beach Seal, California

Între Huntington Beach și Long Beach, comunitatea mică pe plajă este cel mai nordic oraș de plajă al județului Orange și are plaje frumoase, parcuri de pe litoral, conserve, refugii pentru animale sălbatice, monumente istorice și o mulțime de restaurante, cafenele și baruri de care să te bucuri. Îndreptați-vă spre plaja de pe Seal, pentru a vă distra la soare, plimbați-vă de-a lungul digului municipal Seal Beach și urmăriți apusuri de soare spectaculoase sau bucurați-vă de un picnic în parcul Eisenhower.

1. Seal Beach


Seal Beach este o plajă largă cu nisip, care oferă surfing excelent, înot, băi de soare și plajă, precum și vederi panoramice asupra plajei lungi, munților și oceanului. Plaja este delimitată de gura râului San Gabriel în partea de nord, iar o digă protejează intrarea în Golful Anaheim în sud, iar centrul plajei este digul municipal Seal Beach, parcul Eisenhower și zonele ierboase pentru picnic. Există, de asemenea, două zone de parcare în apropierea centrului plajei și multe opțiuni pentru mese, gustări, cafea și băuturi de-a lungul străzii principale din apropiere. Există, de asemenea, o altă parcare la capătul nordic al plajei de pe râul San Gabriel.

Ocean Avenue și Main Street, Seal Beach, CA 90740

2. Sigiliul de pe plaja


Pierul Seal Beach este un dig de plăcere situat deasupra Oceanului Pacific, în Seal Beach, cu pescuit gratuit, și un restaurant la sfârșit, cu scaune interioare și vedere spectaculoasă la ocean. Numit după sigiliile care pot fi văzute la intrarea digului, Seal Beach Pier prezintă o statuie din bronz a unui sigiliu numit Slick și mici embleme de sigiliu pe containerele de gunoi, indicatoare stradale și plimbări ale sigiliilor în locul de joacă pentru copii de sub dig. Pier-ul Seal Beach este un loc preferat pentru vizionarea bărcilor în doc, pentru a lăsa pasagerii de pe stâlpii de petrol din larg și pentru a înnopta frumoasele apusuri de soare. Debarcul are, de asemenea, un periscop cu o lupa de mare putere pentru a vedea obiecte la distanță și este un loc fantastic pentru pescuit.

Ocean Avenue, Main St., Seal Beach, California

3. Seal Beach National Wildlife Refuge


Refugiul național pentru animale sălbatice Seal Beach este un sanctuar pentru animale sălbatice 965 acre din comunitatea de pe litoralul Seal Beach. Înființat în 1972, refugiul face parte din Complexul Național de Refugii pentru animale sălbatice din San Diego cuprinde o serie de habitate diferite, inclusiv rămășițe ale unei mlaștini cu apă sărată din estuarul golfului Anaheim care servește ca o oprire semnificativă și o zonă de iernare de-a lungul calatoriei Pacific Flyway. Alte ecosisteme din sanctuar includ o zonă subtidală, canale inter-intermidiale și habitatele de noroi de maree, un habitat de mlaștină de coastă, un habitat în partea de sus și mai multe insule, inclusiv insula Hog, insula umană NASA, și o zonă montană care nu este nativă sprijină vegetația exotică. Refugiul pentru animale sălbatice naționale Seal Beach asigură un habitat esențial pentru trei specii pe cale de dispariție, inclusiv ternul cel mai puțin din California, șină cu clapete cu picioarele ușoare și vrabia de savana din Belding.

800 Seal Beach Blvd, Seal Beach, CA 90740

4. Submarine Veteranilor SUA din timpul celui de-al doilea război mondial Memorial Național Vest


Submarinele Veteranilor SUA din timpul celui de-al doilea război mondial, Memorial Național Vest, cunoscut și sub numele de Veteranii Submarini ai Statelor Unite ale celui de-al Doilea Război Mondial este un mic memorial situat la poarta exterioară a bazei marinei din Seal Beach. Situat chiar la nord de autostrada americană a veteranilor submarini, pe motivele exterioare ale stației de arme navale Seal Beach, monumentul memorial a fost construit pentru a onora mai mult de submarinele 3,000 care au servit în Marina SUA în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și prezintă plăci pentru fiecare submarine 52 SUA. pierdute în război, precum și plăci reprezentând subs-uri pierdute în perioada Războiului Rece. Memorialul din Al Doilea Război Mondial, aliniat de copaci, a fost dedicat în 1977 și este, de asemenea, casa a două alte monumente dedicate pierderilor din Războiul Rece din Thresher și Scorpion.

800 Seal Beach Blvd, Seal Beach, CA 90740-5607

5. Școala de surfing M&M


Școala de surfing M&M este una dintre cele mai celebrate școli de surf din sudul Californiei și oferă cursuri și tabere pentru toate vârstele de peste 20 ani. Situată în partea de nord a digului Seal Beach de la Seal Beach, M&M Surfing School este condusă de fondatorul Michael Pless Sr. și fiul său, Michael Pless Jr., care îi învață și îi îndrumă pe elevii lor de școală de surf. Pe lângă lecții individuale și de grup, școala de surf oferă, de asemenea, tabere de surf de cinci zile și închiriere de echipamente, cum ar fi tablă de surf și costume de baie. Școala oferă, de asemenea, ocazii speciale, cum ar fi ziua de naștere, funcțiile de team building și multe altele.

802 Ocean Ave, Seal Beach, CA 90740, Telefon: 714-846-7873

6. Seal Tours Tururi alimentare


Seal Beach Food Tours oferă o excursie distractivă, prietenoasă, plăcută pe plajă. Turul pe jos de o oră de trei mile explorează plaja istorică Old Town Seal Beach, vizitând șapte restaurante de top de-a lungul străzii principale din inima orașului, unde oaspeții pot gusta o varietate de mâncare locală unică, se pot bucura de vinurile din California și lucrate manual. cocktail-uri. Tururile de mers sunt conduse de ghizi experți care își împărtășesc cunoștințele despre orașul litoral, reperele sale istorice și restaurantele sale fantastice și tendințele alimentare.

Seal Beach Municipal Pier, (USPS Box 88), Seal Beach, CA 90740, Telefon: 562-457-6565

7. San Gabriel River Bike Trail


Traseul râului San Gabriel, cunoscut și sub denumirea de SGRT, este o potecă de biciclete cu acces multiplu 28-mile asfaltat, care se deplasează de pe plaja Seal de-a lungul râului San Gabriel și prin parcul regional El Dorado până la stația de ranger de pe HWY 39 deasupra Azuza. Traseul cu mai multe utilizări traversează podul San Gabriel River Parkway până la opusul râului și își traversează drumurile prin Baldwin Park, South El Monte și Irwindale până la barajul Santa Fe, unde circumnavigează barajul din jurul către estul bazinului inundabil. și parc. Punctul de reper al traseului include un rodeo sub podul feroviar din Pacificul de Sud și punctul în care se unesc râul San Jose și râul San Gabriel.

Seal Beach, CA 90740

8. Cabana California


California Cottage este un magazin în stil plajă, care vinde o varietate de mobilier în stil cabană, grădină și patio d? Cor cu garnituri shabby chic, bijuterii lucrate manual din argint, cadouri frumoase. Deținută de aceiași proprietari ai companiei California Seashell, California Cottage vinde, de asemenea, cochilii, stele de mare și coral și oferă idei excelente de decorare și cadouri. Cadourile unice includ cruci de lemn derivate, lucrate manual, coroane decorative de coajă de mare, case de păsări capricioase, sirenă și dracului nautic, plante de aer în bile de sticlă frumoase și suculente în scoici. Situată direct peste drum de California Seashell Company, California Cottage este deschisă în fiecare zi a săptămânii, cu excepția vineri.

118 Main St, Seal Beach, CA 90740, Telefon: 562-598-8900

9. Cafeneaua Crema


Cafeaua Crema? este un restaurant și brutărie cu inspirație europeană din centrul Seal Beach, care servește preparate rafinate și o listă de vinuri extinsă într-un cadru intim, cu o atmosferă rustică, casual. Meniul cafelei oferă o combinație de favorite clasice și delicioase farfurii noi, inclusiv omletă de somon afumat, paninis de pesto pesto, spanac și quiche de ciuperci și sandvișuri gastronomice. Brutaria serveste produse de patiserie proaspete, crepe dulci si savuroase, precum si un sortiment de paine artizanala, incluzand painea semifinala Crema Multigrain cu sapte seminte, aluata si coaja de stafide. Iubitorii de dulciuri se vor bucura de o gamă largă de plăcinte, precum croissants făinoși, brioșe, prăjituri, scone și macarons. Cafeaua Crema? are o terasă pentru câini și este deschisă pentru micul dejun și prânz, șapte zile pe săptămână.

322 Main St, Seal Beach, CA 90740, Telefon: 562-493-2501

10. Walt's Wharf


Walt's Wharf este un restaurant cu fructe de mare premiat, care este specializat în a servi fructe de mare proaspete preparate peste un foc deschis de stejar. Deschis pentru prânz, cină și brunch de weekend, Walt's Wharf are un meniu cu preparate clasice cu fructe de mare și speciale unice, cum ar fi scoici la aburi, anghinare la grătar de stejar, Catfish Blackened din Louisiana, somon regele alaskan caramelizat, halibut cruded Macadamia, Jumbo-uri cu grătar de stejar Atlantic Scallops și păstrăvul roșu curcubeu Idaho Ruby. Bucătăria este asociată cu o listă de vinuri extinsă, cu selecții din vinurile de top din California, care pot fi degustate de sticlă și sticlă, beri artizanale și cocktailuri artizanale.

201 Main St, Seal Beach, CA 90740, Telefon: 562-598-4433

11. Restaurantul Hangout și Barul de plajă


Restaurantul Hangout și Beach Bar este un restaurant american relaxat, cu temă de surf? și restaurantul nou-american care servește tarifele casual, cum ar fi cu burgeri, sandwich-uri, farfurii pentru micul dejun pe fundalul frumoasei vedere la plajă și ocean. Deschis pentru micul dejun, prânz și cină, șapte zile pe săptămână, Restaurantul Hangout și Beach Bar este situat la doar câțiva pași de digul Seal Beach și la câteva minute de cumpărăturile Main Street din centrul Seal Beach. Opțiunile pentru micul dejun variază de la omlete, mâncăruri cu ouă și castroane sănătoase de granola, în timp ce prânzurile includ burgeri abundenți, sandvișuri gourmet, salate proaspete și mâncăruri cu fructe de mare și cafenele? are un popular brunch de duminică și un Bloody Mary Happy Hour.

901 Ocean Ave, Seal Beach, CA 90740, Telefon: 562-431-4888

12. Spaghettini Grill și Lounge Italian


Spaghettini Italian Grill and Lounge este un restaurant fermecător și un loc de muzică live, care servește principalele locuri din nordul Italiei într-o sufragerie elegantă și găzduiește jazz-ul contemporan live. Unul dintre cele mai apreciate spații de muzică mică din țară, Spaghettini Italian Grill and Lounge servește prânz, cină și brunch în weekend, precum și mese speciale cu trei feluri de mâncare, o oră fericită și o listă vastă de vinuri de inspirație locală și globală. . Spaghettini Italian Grill and Lounge are o sală de mese elegantă, unde oaspeții pot lua masa în stil și un salon de performanță, unde muzica live este interpretată de o varietate de artiști viitori și de renume. Spaghettini Italian Grill and Lounge este deschis pentru prânz, de luni până vineri, cină, de luni până duminică, și de duminică Brunch de duminică pentru Spaghettini.

2749, 3005 Old Ranch Pkwy, Seal Beach, CA 90740, Telefon: 562-596-2199