Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 12 În Woodland, California

Înconjurată de câmpuri și ferme, comunitatea vibrantă și diversă de Woodland poate fi găsită în California de Nord. Completat cu propriul său farmec și frumusețe, veți putea să vă petreceți timpul explorând atracții care sunt exclusiv comunității, cum ar fi Reiffs, benzinăria, Teatrul Operei Woodland și Muzeul Arheologiei Biblice Woodland.

1. Muzeul benzinăriei Reiffs


Cel mai cunoscut pentru colecția sa de pompe de gaz antice, semnele benzinăriei și alte obiecte de amintire a culturii auto, multe dintre elementele pe care le veți vedea la Muzeul Benzina Reiffs datează înainte de 1960s. Muzeul a început ca colecția personală a lui Mark Reiff, iar muzeul este acum găzduit în ceea ce a fost odată casa lui. Puteți petrece ore întregi explorând spațiul de expunere 10,000 picioare pătrate umplut cu afișaje interesante ale colecției. Unele dintre cele mai unice exponate sunt cele ale unui cinematograf, ale unui restaurant și ale unui camion de remorcare 1956 Chevy. Muzeul are, de asemenea, numeroase peisaje în cadrul cărora proprietarii de mașini își pot fotografia mașinile de epocă în față pentru o rezolvare foto amuzantă și memorabilă.

52 Jefferson Street, Woodland, CA 95695, Telefon: 530-666-1758

2. Teatrul Woodland Opera House


Teatrul Woodland Opera House s-a deschis inițial în 1885, dar a fost incendiat tragic, împreună cu o mare parte din centrul orașului Woodland, în 1892. Apoi a fost reconstruită cu unele dintre fundațiile și cărămizile rămase pe același site din 1896. Acesta a devenit rapid un loc de adunare popular pentru elita Woodland, după ce a avut peste 300 companii de turism grație scenei sale. Opera este închisă din nou în 1913 odată cu înrădăcinarea filmelor, dar a fost restaurată la gloria din 1981. Astăzi, vizitatorii pot vedea o serie de spectacole și alte evenimente în teatrul istoric. Dacă se întâmplă să fiți acolo pentru o perioadă lungă de timp, participați la una dintre numeroasele clase și programe educaționale, fiecare dintre acestea fiind axată pe un curs de studiu diferit.

340 2nd Street, Woodland, CA 95695, Telefon: 530-666-9617

3. Muzeul Agriculturii din California


Acasă la sute de artefacte agricole din California și tractoare antice unice, Muzeul Agriculturii din California este un loc distractiv pentru a petrece ziua alături de familia ta. Ești mai mult decât binevenit să mergi într-un tur autoguidat sau condus de docent prin rândurile și rândurile de exponate. Veți putea vedea și învăța multe în timpul vizitei dvs. acolo; unele dintre caracteristici includ hambare timpurii și animale, o colecție de autobuze de la 1920s și 1930s, o privire asupra modului în care agricultura din California a alimentat lumea în 1800s, un magazin de fierărie și un aspect din spatele scenei despre cum să faci lunar.

1962 Hays Lane, Woodland, CA 95776, Telefon: 530-666-9700

4. Parcul insulei Velocity


Parcul Insula Velocity este o oază de aventură și unul dintre cele mai apreciate parcuri acvatice din nordul Californiei. Puteți participa la o serie de activități palpitante, impresionante, într-un mediu sigur și plăcut, indiferent de vârsta sau nivelul de abilitate. Unele dintre aceste lucruri distractive sunt cursul lor cu obstacole plutitoare, îmbarcarea în stand-up paddle, wakeboarding și voleiul pe plajă. Parcul oferă, de asemenea, facilități și caracteristici, cum ar fi o plajă privată, un bar, mese de pe malul lacului și găzduire de evenimente private. Puteți alege aventura dvs. și mergeți cât doriți în mediul super prietenos din Velocity Island Park.

755 North East Street, Woodland, CA 95776, Telefon: 530-723-6885

5. Biblioteca publică Woodland și Rose Garden


Biblioteca publică Woodland și Rose Garden este cea mai veche și una dintre ultimele biblioteci funcționate de Carnegie, finanțate de Carnegie, în statul California. Biblioteca este o proprietate care contribuie la districtul istoric al SUA și este recunoscută în Registrul național al locurilor istorice din SUA. Biblioteca a început în 1874 printr-o serie de donații de cărți făcute de comunitate și au decolat cu adevărat atunci când a primit o subvenție de $ 10,000 de la Andrew Carnegie în 1903. Astăzi, vizitatorii sunt invitați să exploreze proprietatea și grădina istorică sau să participe la unul dintre numeroasele lor programe și evenimente.

250 1st Avenue, Woodland, CA 95695

6. Muzeul Woodland de Arheologie Biblică


Muzeul Woodland de Arheologie Biblică este un braț al comunității Woodland United Fellowship - una dintre bisericile locale din zonă. Vizitatori de toate vârstele și credințele sunt invitați să vină și să experimenteze muzeul, o mare parte dintre acestea fiind axată pe promovarea învățăturilor istoriei biblice, prin demonstrarea vizuală a autenticității istorice și geografice a Bibliei. Veți putea afla despre evenimentele Bibliei, inclusiv istoria, țara, cultura și oamenii acesteia, în timp ce veți putea vedea peste trei sute de antichități păstrate care sunt expuse. Un alt aspect la care puteți participa este săpăturile arheologice biblice și alte câteva oportunități educaționale practice pentru adulți și copii.

240 North West Street, Woodland, CA 95695, Telefon: 530-662-1675

7. Muzeul Istoric al Județului Yolo


Muzeul istoric al județului Yolo păstrează și protejează cultura și patrimoniul istoric al județului Yolo. Afișele spun povestea comunității, clădirile, oamenii și evenimentele care au format-o în locul în care este astăzi. Muzeul este deschis publicului de peste douăzeci și cinci de ani și este găzduit în iconicul Gibson Home - singura casă istorică din județul Yolo care este deschisă publicului. Listat în Registrul Național al Locurilor Istorice, muzeul este un loc minunat pentru a explora cu întreaga familie. Profesioniștii de la muzeu sunt mai mult decât fericiți să vă împărtășească expertiza în timpul unui tur programat, condus de docent.

512 Gibson Road, Woodland, CA 95695, Telefon: 530-666-1045

8. Garajul pentru biciclete


Bike Garage este o organizație non-profit care a fost fondată în 2011 pentru a educa oamenii despre ciclism. Se concentrează pe încurajarea oamenilor de toate vârstele să meargă cu bicicleta în timp ce reduc călătoriile cu mașina și crește exercițiile fizice. Bike Garage este operat de voluntari care vă pot învăța cum să mergeți pe bicicletă, vă pot ajuta să achiziționați o bicicletă nouă sau folosită potrivit pentru dvs. sau să vă asocieze cu un mecanic voluntar care vă poate repara bicicleta dacă este necesar. Garajul participă, de asemenea, la mai multe evenimente din comunitate, cum ar fi plimbări cu bicicleta de conducere, clinici gratuite pentru biciclete și programe după școală și tabără de vară.

Hays Street & 1st Street, Woodland, CA 95695, Telefon: 530-753-1125

9. Aleea pisicii moarte


Dead Cat Alley este unul dintre cele mai unice locuri din Woodland. În timp ce mergeți prin cartier, veți găsi cel puțin treisprezece pisici agățate în vârful clădirilor din jur. Aceasta a fost o parte a proiectului Woodland Art Center din Nine Lives și este opera artistului local Gary Dinnen. Plimbarea are o lungime mai mică de un sfert de milă și vă va duce prin intermediul pisicii tabby portocaliu, lângă Chinatown și alte afaceri și unități locale. A pleca într-o aventură pentru a observa toate pisicile poate fi un lucru cu adevărat distractiv și unic de făcut, oferindu-ți, de asemenea, posibilitatea de a întâlni oamenii și de a vizita locurile care îi oferă farmecului Woodland.

10. Restaurantul Kitchen428


Restaurantul Kitchen428 este o unitate locală primitoare care este găzduită în clădirea istorică Jackson Building din Downtown Woodland. Restaurantul are o gamă sofisticată de opțiuni de masă de la fermă la masă, pe care le puteți însoți cu una dintre celebrele lor beri artizanale și cocktailuri. Meniul este în continuă schimbare pentru a asigura încorporarea a cât mai multe fructe și legume proaspete, de sezon în ofertele lor. Acestea sunt deschise pentru prânz și cină pe tot parcursul săptămânii, iar meniul lor este plin de preferate de patron care sunt pline de aromă. Elementele populare din meniul lor sunt tocarea de porc crustă cu plante, pieptul de pui de rozmarin și ghimbirul de susan vegan, care este un gust de taitei de orez, varză roșie, ardei copți și năut.

428 1st Street, Woodland, CA 95695, Telefon: 530-661-0428

11. Cantina Maria


Maria's Cantina este locul în care mergi când ești în Woodland și ai chef de mâncare delicioasă, autentică mexicană. Meniul restaurantului cuprinde o serie de rețete colectate și perfecționate de-a lungul anilor. Multe dintre mâncărurile lor sunt făcute cu ingrediente locale și sunt garantate proaspete, deoarece sunt făcute de la zero zilnic. Amestecând tradițiile lumii vechi cu aromele lumii noi, Cantina a câștigat rapid popularitate în comunitate. Puteți sărbători cu preferate, cum ar fi creveții de var cu cilantro, ranchera friptură și curcanul prăjit. În fiecare marți este Taco Tuesday, o tradiție pe care au păstrat-o în viață de la 2011.

306 6th Street, Woodland, CA 95695, Telefon: 530-402-1540

12. Morgan e pe Main

Situată în centrul județului Yolo, bucătăria de la Morgan’s on Main reflectă farmecul, spiritul și căldura comunității înconjurătoare. Este un loc la care locuitorii locali se îndreaptă adesea spre o masă delicioasă și hrănitoare după o zi lungă, o cină romantică cu persoana iubită sau o sărbătoare cu prietenii și familia. Vi se garantează mai mult decât o masă, deoarece masa la Morgan's on Main este o experiență culinară incomparabilă. Asigurați-vă că încercați celebrele lor pui și bețe de waffle, fripturile semnate sau împărțiți farfuriile cu ouă devorate sau slănină confiată cu chicharron con carne picantă.

614 Main Street, Woodland, CA 95695, Telefon: 530-402-1275