Băi Cu Inspirație În Aer Liber 12

Iată băile din stațiunea de inspirație 12 care vă fac să doriți să vă remodelați casa sau să sari într-un avion pentru a merge în vacanță. Unele dintre aceste băi sunt simple, în timp ce altele sunt destul de elaborate. Unii lucrează în jurul elementelor naturale ale locului, alții subliniază decorul modern și facilitățile de lux. Ne plac dușurile în aer liber din tropice, designul în aer liber și cada imense suficient de mari pentru doi. Pe această listă veți găsi multe modele de inspirație pentru băile exterioare. Următorul Citește: 16 Coolest Hotel Baie cu vedere.

1. Duș natural frumos în aer liber la Cabana Blancaneaux


Cabana Blancaneaux din Belize are o baie imensă în aer liber, la doar câțiva pași de o piscină cu vedere la junglă. Faceți un duș în aer liber înconjurat de sunetele păsărilor cântec tropicale. Un fost refugiu al familiei Francis Ford Coppola, Blancaneaux Lodge este un ascuns tropical de lux din Belize. Oferind doar unități de cazare 20, lodge este o escapadă perfectă pentru cei care apreciază confidențialitatea și natura nealterată. Beneficiați de tratamente cu vedere la cascadă la spa-ul unic din zona forestieră tropicală ecologică. Alegeți dintre înfășurări, masaje, lustruirea corpului și alte terapii de vindecare. Centrul spa este specializat în masajul thailandez bazat pe tehnicile antice de la Templul Sacred Wat Pho din Bangkok. Piscina exterioară încălzită folosește hidroelectricitate pentru a economisi energie. Tratamentele spa utilizează numai ingrediente organice provenite local. Proprietatea este o bază excelentă pentru explorarea naturii înconjurătoare. Faceți o excursie ghidată în junglă, mergeți pe călărie, cu bicicleta de munte sau explorați peșterile uimitoare din zonă. Observatorii de păsări pot observa sute de păsări exotice. Tururi ghidate de păsări sunt oferite în jurul grădinilor și traseelor ​​proprietății. Loja oferă ateliere educaționale pe tot parcursul anului, așa că asigurați-vă că verificați programul înainte de a vă planifica vizita.

Oaspeții sunt cazați în cabane decorate individual și vile de lux, cu peisaje spectaculoase și interioare alese. Luna de miere ar trebui să rezerve Cabana de lună de miere cu vedere la cascade. Stațiunea oferă pachete speciale pentru cupluri, așa că nu uitați să cereți. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, rezervați vila cu două dormitoare 1,600 pătrat pătrat cu o cameră de zi în aer liber, cu o bucătărie și două dormitoare. „Cabana fermecată” oferă câteva dintre cele mai bune vederi ale pârâului și munților din jur. Această cabană de lux are o casă de baie privată cu foc deschis, duș, cadă japoneză și baie de aburi. Tarifele la cabană încep de la $ 268 pe noapte. Dacă sunteți în căutarea unei escapade pe plajă în Belize, consultați hotelul Francis Ford Coppola, situat pe malul mării, Turtle Inn.

2. Baie de studio pe plajă la Nyiama, în Maldive


Această baie în aer liber la Niyama este o combinație de natural și modern. Liniile moderne de felii sunt folosite pentru a crea un sanctuar tropical unic.

3. Sunset Pool Villa la Anantara Dhigu


După cum sugerează și numele, când veți verifica această vilă cu acoperiș de paie de la Anantara Dhigu, veți putea vedea apusuri de soare uimitoare chiar de la vilă. O piscină privată este ridicată de pe sol, un design al piscinei foarte unic. Faceți clic aici pentru cele mai uimitoare piscine private 25.

4. Lush Garden la Rosewood Mayakoba


Această frumoasă baie de designer de la Rosewood Mayakoba are un aranjament spațios, cu propria mică grădină privată și un duș de ploaie în aer liber. Bucurați-vă de razele de încălzire ale soarelui mexican în timp ce faceți un duș înconjurat de plante. Cada este suficient de mare pentru doi. Există, de asemenea, un duș interior.

5. Înconjurat de apă la vilele Anantara Kihavah


Scufundați-vă într-o apă caldă sau uleiuri aromate și petale de trandafir în această baie unică de la Anantara Kihavah Villas.

6. Plaja Bure la Likuliku


Designerii băilor de plajă de la Likuliku au încorporat elemente de pământ pentru a crea o tranziție lină între spațiul interior și exterior.

7. Înconjurat de natură pe insula Laucala


Această baie frumoasă de pe insula Laucala te face să te simți o parte din natura înconjurătoare, cu elemente pământești și design în aer liber. Bucurați-vă de o înmuiere relaxantă într-o cadă profundă de înmuiere înconjurată de sunetele păsărilor tropicale.

8. Duș de ploaie în aer liber la Dorado Beach în Puerto Rico


Această baie pentru oaspeții de la Dorado Beach este naturală și luxoasă. Baia invită în natură printr-un perete deschis și un duș de ploaie pluș în aer liber. Plaja Dorado, o rezervație Ritz-Carlton din Puerto Rico este spre deosebire de orice Ritz-Carlton la care ai stat vreodată. Dacă vă place marca Ritz-Carlton, vă va plăcea această stațiune. Situată pe 1,400 acri din fosta proprietate Laurance Rockefeller, stațiunea este ultra-luxoasă. Există doar dormitoare imense 100 și apartamente 14 chiar pe o frumoasă plajă cu nisip. Odată ce deschideți ușile glisante de la podea la tavan, vă veți simți una cu oceanul.

Spa Botanico este spre deosebire de oricare altul din cele două Americi și are tratamente spa la un nou nivel. Centrul spa combină o filozofie holistică cu tehnici moderne, cu inspirație din vindecătorii locali antici, adesea denumiți Sfintele Mâini (Manos Santos). Înainte și după un tratament, bucurați-vă de facilitățile care includ piscine calde și reci și dușuri de cascadă. Sălile de tratament spa sunt unice și construite pentru a vă apropia de natură. Puteți primi un masaj într-un Treehouse în aer liber, sau puteți rezerva unul dintre pavilioanele de tratament cu pereți de sticlă.

Programele Ambasadorilor Mediului, Jean-Michel Cousteau, care sunt oferite la alte proprietăți Ritz-Carlton, vor fi, de asemenea, disponibile la Dorado Beach. Veți putea descoperi fauna și flora unică a Puerto Rico, atât pe uscat, cât și pe mare, inclusiv recifuri de corali, păsări, zone umede și cultura tradițională Taino. Activitățile includ snorkeling, caiac, drumeție și explorarea unui sit arheologic direct pe proprietate. Casa Ambasadorului ecologic a fost construită folosind materiale regionale și energie regenerabilă.

Mi Casa by Jose Andres este locul principal de luat masa din stațiune, care servește un meniu prins de fructe de mare local și mâncăruri de avangardă. Lista de vinuri este extinsă, cu vinuri diverse din întreaga lume. În plus față de Mi Casa, există alte trei spații de luat masa, inclusiv un bar oceanic Positivo Sand Bar, un bistrat în aer liber Encanto Beach Club Bar & Grill și La Cocina Gourmet, care servesc cafele din Puerto Rico, înghețată de casă și alte preferate locale. Tarifele încep de la USD $ 1,500 pe noapte (doradobeach.com).

9. Kanuhura


O frumoasă cadă roz în formă liberă este piesa centrală a acestei băi interioare / exterioare de la Kanuhura. Bucurați-vă de o baie relaxantă și luați dușuri în aer liber după ce jucați pe plajă.

10. Tonuri liniștitoare ale Pământului pe insula Naka


Această frumoasă baie naturală de pe insula Naka este un sanctuar calm, cu tonuri simple de pământ și multă atenție la detalii, precum o terasă ridicată pentru papuci și un tavan înalt.

11. Duș privat pe plajă la Yasawa


Acest duș simplu în aer liber la Yasawa are un cap de duș atașat la un copac. Priveliștea plajei de nisip de la dușul exterior este incredibilă.

12. Ocean House la Naladhu Maldive


Bucurați-vă de vederi incredibile asupra oceanului și plajei din Naladhu Maldive. Cada este separată de piscină cu o margine limpede care te face să cazi ca și cum ai face baie într-o piscină imensă.