Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 13 Blue Ridge, Ga

Blue Ridge, GA este un oraș fermecător de munte din pădurea națională Chattahoochee. Este cunoscut pentru o atmosferă plăcută, cumpărături unice, trasee de drumeție fantastice și minunatul tren de cale ferată Appalachian, care se îndreaptă prin pădurea națională Chattahoochee către mai multe orașe surori din apropiere. Cel mai bun loc pentru a afla istoria orașului este la Muzeul Istoric Baugh House. Chiar în afara orașului este incitantul Blue Ridge Aerial Adventure Park, care oferă distracții pentru toate vârstele. Puteți explora munții la călărie cu Blue Ridge Mountain Trail Rides, încercați bere artizanală locală la Two Grumpy Men Brewing și încercați cupcakes păcătoși la Sweet Shoppe, câștigătorul Cupcake Wars.

1. Muzeul istoric al casei Baugh


Muzeul istoric Baugh House este situat într-o casă pe care zidarul Blue Ridge James W. Baugh a construit-o pentru familia sa în 1890, pe West First Street. Casa este semnificativă din punct de vedere arhitectural, fiind o „rară reședință de zidărie cu două etaje, cu elemente populare în stil victorian”. Pentru construcție, James Baugh și frații săi, de asemenea masoni, și-au făcut propriile cărămizi la fața locului. Casa și proprietatea au fost făcute de familie către orașul Blue Ridge din 1987. Astăzi, Baugh House este un muzeu de istorie gestionat de Fundația Județeană Fannin Heritage. Printre exponate semnificative, muzeul are prima „bibliotecă” din Blue Ridge, cuverturi și țesături în țesăturile textile, artefacte de scenă și multe altele.

411 West First Street, Blue Ridge, GA 30513, Telefon: 706-258-2645

2. Calea ferată scenică Blue Ridge


O plimbare pe faimoasa cale ferată scenică Blue Ridge începe de la depozitul de tren minunat restaurat în fermecătorul centru din Blue Ridge, Georgia, construit în 1905. Călătoria are o lungime de 26 mile, iar călătoria dus-întors durează aproximativ 4 ore, plimbându-se încet de-a lungul pitorescului râu Toccoa. Puteți alege să vă așezați în mașinile de cale ferată de epocă sau climatizate. Călătoria se încheie la fermecătoarele orașe surori ale Blue Ridge McCaysville, Georgia și Copperhill, Tennessee. Pasagerii stau aproximativ 2 ore în McCaysville / Copperhill, timp suficient pentru a lua prânzul, a face cumpărături pentru artizanat și antichități, pentru a savura o înghețată sau pentru a face o plimbare pe frumosul pod vechi peste râu.

241 Depot St, Blue Ridge, GA 30513, Telefon: 877-413-8724

3. Das Kaffee Haus


Deținută și condusă de un tip bavarez și soția sa din Georgia, Das Kaffee Haus, sau The Coffee House, este o fermecătoare cafenea Old World din centrul Blue Ridge, Georgia, care s-a deschis în 2016. Îngust și ciudat, are mese și scaune nepotrivite și este faimos pentru a servi cea mai bună cafea din oraș. Ele servesc faimoase fasole prăjite bio Batdorf și Bronson și ceai proaspăt de frunze libere de la Piper și Leaf. Oaspeții se pot delecta cu oricare dintre băuturile la modă, precum latte, mocha, espresso, cappuccino, frappe, smoothie și multe altele. De asemenea, servesc deserturi fantastice europene proaspăt făcute în casă, cum ar fi tradiționalul strudel de mere. Există, de asemenea, un spațiu în aer liber frumos, cu vedere la Blue Ridge Scenic Railway.

612 E Main St, Blue Ridge, GA 30513, Telefon: 706-946-1111

4. Lacul Albastru Ridge


Lake Blue Ridge este un lac de acumulare 3,300-acre, în apropierea orașului Blue Ridge, în nordul Georgiei. Lacul a fost creat atunci când bara Blue Ridge a fost construită în 1930 pe râul Toccoa pentru producerea hidroenergiei. Lacul are aproximativ 60 mile de coastă, iar apa sa albastră limpede îl face una dintre cele mai populare destinații turistice din zonă. Lacul este înconjurat de mai multe rampe de ambarcațiuni accesibile, o serie de locuri de campare, un port sportiv, și picnic frumos și curat și zone de înot. Doar aproximativ un sfert din malul lacului este dezvoltat, iar restul face parte din pădurea națională Chattahoochee. Cea mai bună plajă pentru copii este la Morganton Point, care este acoperită cu pietricele netede și este deschisă din aprilie până în octombrie. Zona are, de asemenea, o rampă pentru bărci, un camping, un loc de închiriere a padelului și a caiacului, dușuri și băi.

Județul Fannin, Georgia

5. Long Creek Falls


Long Creek Falls este o cascadă destul de largă 50-foot-wide, situată în apropierea Three Forks, în frumoasa vale Three Forks din nordul Georgiei. Căderile fac parte din pădurea națională Chattahoochee și pot fi accesate de pe traseul Benton MacKaye, traseul Appalachian și traseul Duncan Ridge. Începând de la Three Forks, această porțiune a Appalachian Trail este una dintre cele mai frumoase din Georgia, iar căderile sunt o destinație populară de weekend pentru oamenii din Atlanta, mai ales în octombrie, când frunzele încep să se schimbe. Indiferent de traseul de drumeție pe care îl alegeți, mersul la căderi este o experiență magică, plimbându-vă sub un copertin pădure dens de plop de lalea, mămăligă și rododendron.

Județul Fannin, Blue Ridge, GA 30813

6. Livezile Mercier


Nu este nimic de genul de a petrece o zi cu familia cules mere. Acum aproape 70 ani, Mercier Orchards este una dintre cele mai frumoase livezi din munții Georgiei de Nord. O vizită la Mercier Orchard combină merele coapte de la munte cu un mic dejun fierbinte de țară, plăcintele lor premiate și cidrul de mere făcut de casă. Mercier Orchard este o fermă de familie care funcționează încă de la 1943. Fii pregătit să aștepți în linie pentru plăcintele cereale de mere fierbinți și cidru. În spate există și un magazin spațios, unde merele acoperite cu bomboane sunt preferatele copiilor. Livada organizează deseori evenimente publice și este chiar un loc popular pentru nunți.

8660 Blue Ridge Dr, Blue Ridge, GA 30513, Telefon: 706-632-3411

7. Tank Town SUA


Întotdeauna ai vrut să conduci un tanc? Puteți face acest lucru la Tank Town SUA, lângă Morganton, în nordul Georgiei. Acest fantastic loc de joacă pentru echipamente grele vă va pune direct în scaunul șoferului unui camion militar sau pe deasupra unui rezervor și vă va permite să navigați pe un curs 5-acre conceput pentru a vă permite să aflați ce pot face aceste vehicule. Aceasta este o aventură rapidă și captivantă pentru adrenalina de toate vârstele, chiar și pentru copii cu vârsta de până la 7 ani. Imaginați-vă ce petrecere de aniversare ar fi! O plimbare de ziua de naștere include o competiție de tir de paintball, în care atât câștigătorul, cât și băiatul sau fata de naștere ajung să se plimbe pe teren într-un tanc super-rapid. Cu excepția cazului în care există o ocazie specială, Tank Town SUA este deschis sâmbătă și duminică din aprilie până în noiembrie.

10408 Appalachian Hwy, Morganton, GA 30560, Telefon: 706-633-6072

8. The Sweet Shoppe


Sweet Shoppe este un mic magazin fermecător de pe Main Street din Blue Ridge, unde două doamne își arată clienților cum se face în sud: delicii dulci de toate tipurile și culorile combinate cu o doză mare de ospitalitate sudică. Au o gamă largă de bomboane de ciocolată, scoarță de covrig delicios, premiată, trufe uimitoare și sute de arome de cupcakes. Alegerea doar a unuia s-ar putea dovedi a fi imposibilă: S'mores, ciocolată cu lavă de ciocolată, ceașcă de unt de arahide, budincă de banane și altele noi care vin tot timpul. Tot ce vezi în magazin este făcut de la zero din cele mai bune ingrediente posibile. Cupcakes-urile lor sunt celebre - au câștigat Food Network's Cupcake Wars, așa că dacă treci prin Blue Ridge, delectează-te cu un dulce deliciu și bucură-te de o adevărată ospitalitate sudică.

576 E Main St, Blue Ridge, GA 30513, Telefon: 706-632-6886

9. Podul leagăn al râului Toccoa


Podul basculant 270 de peste piciorul peste râul Toccoa este cel mai lung pod balansant la est de râul Mississippi. La pod se poate ajunge prin drumeție pe două trasee distractive din județul Fannin - traseul Benton MacKaye Trail și traseul național de recreere Duncan Ridge. Podul a fost construit în 1977 de către serviciul forestier USDA și Appalachian Trail Club, ca parte a extinderii Parkway-ului Blue Ridge către Muntele Kennesaw. Drumeția către pod este o scurtă și ușoară călătorie de pe ambele părți ale râului, prin valea minunată a Wilscot, pe lângă istoricul Skeenah Falls și Mill, prin baldachinul umbrit plăcut al copacilor bătrâni.

10. Blue Ridge Adventure Park


Situat la mai puțin de 6 mile de orașul Blue Ridge, Blue Ridge Aerial Adventure Park este un curs de obstacole provocator, care oferă poduri suspendate, pereți de cățărare, funii strânse, linii de rulare și alte obstacole pentru orice vârstă și nivel de abilitate. Participanții sunt tăiați pe o linie de siguranță în timpul cursului. Există patru cursuri de obstacole cu diferite niveluri de dificultate, nouă linii de zi și două salturi rapide. Pentru cei mici cu vârste cuprinse între patru și cinci ani, care pot atinge cel puțin 65 inch, există un curs de nivel la sol. Cursurile cu obstacole sunt concepute pentru a provoca participanții fizic și mental. O cască și un ham sunt obligatorii pe parcurs.

2087 E 1st St, Blue Ridge, GA 30513, Telefon: 800-251-4800

11. Drumeții Blue Ridge Mountain Trail


Dacă iubiți caii, vă va plăcea să vă alăturați traseelor ​​Blue Ridge Mountain Trail pentru câteva aventuri la călărie. Ghizii lor foarte experimentați se vor potrivi cu calul potrivit, așa că s-ar putea să vă descoperiți în pereche cu Cupidon, Diesel sau linguriță. Există și ponei pentru copii. Puteți alege Trail Trail, un traseu ușor pentru începători sau familii, călătoria Fairy Cross, care combină călăritul cu vânătoarea pentru celebrele cruci de zână, o plimbare care vine cu un picnic de un pârâu cool sau plimbarea cu apusul soarelui. Există chiar propuneri speciale și călătorii romantice. Când te întorci la barnyard, poți face o plimbare cu vagonul cu copiii, să hrănești mulți pui, să te relaxezi într-un balansoar confortabil sau să pescuiești în iaz.

933 Cashes Valley Rd, Blue Ridge, GA 30522-2010, Telefon: 706-408-7433

12. Bătrâni bătrâni de bere

Grumpy Old Men Brewing este o mică fabrică de bere situată pe Main Street din Blue Ridge, Georgia, care este specializată în mici loturi de bere și bere artizanale. Deținută și condusă de doi pasionați de bere pensionari, sala de tapet este atașată la bere, iar oaspeții își pot gusta cele opt beri la robinet și să discute cu proprietarii, care sunt altceva în afară de prosti. Una dintre berile preferate este Grasshoppa IPA. Camera de la robinet este deosebită și confortabilă, cu mobilier distractiv realizat din obiecte de zi cu zi, cum ar fi lilieci, plonjeri, scări și sanii. Există o mulțime de spații în aer liber, cu o serie de mese și jocuri, cum ar fi cornhole și ring ring. Oaspeții primesc pahare gratuite când vin pentru degustare.

1315 E Main St, Blue Ridge, GA 30513, Telefon: 770-331-8870

13. Toccoa Wilderness Tubing


Toccoa Wilderness Tubing este situat la aproximativ 8 miles de Blue Ridge, Toccoa Wilderness Tubing oferă o zi distractivă și relaxantă în familie. Te vor ridica din parcare în duba lor confortabilă și te vor arunca, vesta de viață și tubul tău din zona de lansare Sandy Bottom. Odată ajuns în apă, trebuie doar să vă relaxați și să lăsați râul să vă ia, cu doar câteva lovituri cu o paletă când este nevoie. Există câteva pete de apă grăbită și câteva roci mari, despre care vă ghidați vă vor avertiza. Stai liber de copaci și bușteni. După aproximativ 1.5 ore, veți pluti sub podul Shallowford, aproape de sfârșitul călătoriei. Schimbați-vă în haine uscate și bucurați-vă de o gustare la mesele de picnic de pe malul râului.

B, 8436 Aska Rd, Blue Ridge, GA 30513, Telefon: 706-455-6496