Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Kenai, Alaska

Kenai, AK este cunoscut pentru faptul că are un peisaj pitoresc uimitor, precum și că deține recordul mondial pentru pescuitul cu somon. Atracțiile obligatorii includ Lacul Crescent și estuarul râului Kenai.

1. Plaja Kenai


Plaja Kenai, mai des numită North Beach de către rezidenții săi, este un loc popular pentru ca oamenii să-și petreacă ziua la soare. Puteți pescui, înota, face baie la soare și să vă petreceți bine cu prietenii și familia în această largă plajă. Există parcare destinată vizitatorilor, cu prima oră oferită fără taxă. Puteți obține un permis de parcare de la însoțitor pentru restul zilei. Facilitățile suplimentare includ depozitele destinate gunoiului, precum și toaletele pentru confortul dvs. Deși nu există restaurante stabilite lângă plajă, există o serie de camioane alimentare care vizitează zona, ceea ce vă va permite să încercați o serie de preparate delicioase.

Ave Kenai, Kenai, AK 99611

2. Camera de comerț și vizitator Kenai


Camera de comerț și vizitatori din Kenai este locul în care ar trebui să începeți aventura și explorarea acestui oraș uimitor. Personalul lor prietenos și cu cunoștințe cuprinde în mare parte persoane care sunt familiare cu zona, multe dintre ele crescând acolo. Ce oameni mai buni pentru a primi asistență în planificarea călătoriilor decât cei care au explorat frumusețea ei toată viața. Acestea vă pot ajuta să identificați lucruri pe care le puteți vedea și face în funcție de interesele dvs., de asemenea vă pot direcționa în punctele locale de pescuit, drumeții, vizionare a vieții sălbatice și multe altele. Alte servicii furnizate de Camera de Comerț și de Vizitatori Kenai includ asistență la rezervare și asistență de urgență.

11471 Kenai Spur Hwy, Kenai, AK 99611, Telefon: 907-283-1991

3. Râul rusesc


Denumit Chunuk'tnu de către oamenii autohtoni Dena'ina, râul rusesc pornește din lacul superior rusesc din Munții Kenai și se îndreaptă până la orașul Cooper Landing. Râul este extrem de renumit pentru pescuitul său; adâncimile sale ofera multe locuri perfecte pentru prinderea somonului, mai frecvent somonul sockeye și somonul de argint. Există mai multe tururi oferite de companii locale care vă permit să explorați râul Russian în detaliu, fie că este vorba de o expediție de pescuit, drumeție sau o plimbare pitorească până la Russian River Falls. Fii atent dacă există șanse mari să întâlnești urși și alte animale sălbatice în timpul vizitei.

4. Biserica Sfânta Adormire a Maicii Domnului


Biserica Sfânta Adormire a Maicii Domnului este o minunată biserică ortodoxă rusă care a fost întemeiată în 1846. Structura în sine a fost finalizată în 1896 și este cea mai veche biserică de acest fel din Alaska. Vizitatori din toată lumea au venit să viziteze biserica, care a fost adăugată în Registrul Național al Locurilor Istorice din SUA și este recunoscută și ca reper istoric național al SUA. Biserica este acum membră a Bisericii Ortodoxe din America Diecezei din Alaska și desfășoară o slujbă de veghe o dată pe săptămână. Pe lângă arhitectura uimitoare, vizitatorii vor putea vedea și o colecție bogată de obiecte și icoane istorice.

1105 Mission Ave, Kenai, AK 99611

5. Compania de pescuit Russell


Compania de pescuit Russell are sediul în Peninsula Kenai din Alaska, care găzduiește recordul râului Kenai. Râul șerpuitor, care are o lungime de 82 mile, este renumit pentru abundența sa de King Salmon uriaș, precum și Salmon Coho, somon Sockeye, somon roz, păstrăv curcubeu, grayling și multe altele. Există mai multe dintre care să alegeți pe baza a ceea ce căutați să prindeți și unde doriți să explorați; ghizii experți ai companiei de pescuit Russell au navigat acele ape de-a lungul vieții și vă vor asigura că aveți o călătorie fructuoasă. Ești sigur că vei experimenta una dintre cele mai memorabile expediții de pescuit din viața ta.

Kenai, AK, Telefon: 907-398-0053

6. Crescent Lake


Situat în inima Munților Chigmit, Crescent Lake este unul dintre cele mai bune locuri din Kenai pentru a merge la pescuit și pentru a vizualiza fauna locală. În fiecare vară, lacul este depășit cu somonul de argint și somonul sockeye, care atrage urșii negri locali către țărm; acest lucru vă permite să pescuiți și să vedeți urșii deodată. Locația sălbatică este spectaculoasă, cu apele sale calme și vederi panoramice asupra munților acoperite cu zăpadă. Deoarece nu există trasee sau drumuri dezvoltate pentru a ajunge acolo, una dintre cele mai comune căi de a ajunge la lac este printr-un hidroavion, așa că bucurați-vă de privirea vulturului asupra site-ului de pe drumul dvs. acolo.

7. Trecerea Învierii


Dacă plănuiți o aventură pentru backpacking prin Alaska’s Last Frontier, nu există un loc mai bun pentru a începe decât la Resurrection Pass Trail. Poteca are o lungime de aproximativ treizeci și opt de mile și durează aproximativ trei zile. Există mai multe cabine din spate, care sunt distanțate între 11 și 13 km distanță - doar perfect pentru o zi de drumeție în timp ce vă opriți pentru a vă bucura de împrejurimi. Traseul este deschis pe tot parcursul anului, fiecare sezon oferind o vedere diferită asupra vastei țări. Nu aveți nevoie de multă experiență, deoarece există un nivel moderat de dificultate, dar asigurați-vă că împachetați și planificați în consecință.

8. Centrul de învățare Challenger din Alaska


Centrul de învățare Challenger din Alaska este o parte a unei rețele globale de centre de învățare Challenger care au fost înființate de membrii familiei echipajului care și-au pierdut viața în devastatorul incident Challenger. Centrul își propune să promoveze misiunea educațională a echipajului Challenger prin programe și ateliere care dezvoltă vizitarea interesului tinerilor pentru tehnologie, știință, matematică și inginerie. Mediul de învățare simulat cu spațiu inspiră elevii să-și crească interesul prin aceste oportunități practice. Este un loc atât de uimitor pentru a vizita și a afla totul despre cum sunt centrele spațiale și instruirile lor.

9711 Kenai Spur Hwy, Kenai, AK 99611, Telefon: 907-283-2000

9. Estuarul râului Kenai


Un paradis al iubitorilor de ornitologie, estuarul râului Kenai are vedere la pășuni și zona portului din Kenai. Datorită regiunii sale umede și a apropierii de râu, o varietate de specii de păsări se încadrează acolo între aprilie și mai - peste speciile 100 au fost deja exploatate. În timpul vizitei, veți putea vedea multe specii notabile de păsări, cum ar fi vulturii chelie, ceainicul cu aripi verzi, macarale cu nisip și bufnița cu urechi scurte. În plus față de păsări, este obligat să vezi școli de somon din Pacific înot aproape de vârf, garnituri de port, coiot, alună și, ocazional, balene beluga.

10. Aventuri de pescuit ACE


Aventurile de pescuit extreme ale lui Aaron Cooper, cunoscute popular sub numele de ACE Fishing Adventures, sunt una dintre cele mai bune companii cu care să mergi într-o expediție de pescuit în Kenai. Serviciul de ghid de încredere funcționează de la 2004 și este condus de profesioniști care cunosc căile navigabile din interior și din exterior. Veți fi sigur că veți găsi unele dintre cele mai mari King Salmon din lume, precum și somonul de argint, somonul Sockeye, Dolly Vardon și păstrăvul curcubeu. Pescarii vor fi încântați de această experiență memorabilă, pe care o au în orice moment al anului cu ACE Fishing.

115 Wooded Glen Ct, Kenai, AK 99611, Telefon: 907-335-2248

11. Veronica's Cafe


Veronica's Cafe este o locație relaxată, relaxată, situată pe valul din Old Town Kenai. Este aproape ca și cum ai fi acolo pentru o reuniune de familie, deoarece toată lumea este atât de prietenoasă și te face să te simți confortabil din minutul în care mergi. În plus față de varietatea lor de băuturi calde și reci, Veronica’s Cafe servește și sandwich-uri, ambalaje, supe, salate și deserturi. Cafenea confortabilă este un must-stop pe tot parcursul anului, indiferent dacă stai în casa veche și caldă în timpul unei nopți de iarnă deosebit de reci sau dacă te bucuri de aer liber într-o zi însorită de vară.

604 Petersen Way, Kenai, AK 99611, Telefon: 907-283-2725

12. Louie's Steak & Seafood

Cunoscut pentru mâncarea lor scrumptious și serviciul prietenos, Louie's Steak & Seafood are un meniu variat, dar specializat în fructe de mare și fripturi din Alaska. Restaurantul este deschis pentru micul dejun, prânz și cină și este sigur că vei avea ceva care să-ți satisfacă poftele, indiferent de ce ai chef. Puteți alege dintre una dintre fripturile lor de specialitate sau să încercați creveții umpluți populari, topați cu sos hollandaise. Unul dintre cele mai unice aspecte ale mesei este decorul lor; în timp ce mănânci, vei putea vedea mai multe antichități neobișnuite, precum și una dintre cele mai mari colecții de animale din trofeul Alaskan pe pereții lor.

47 Spur View Dr, Kenai, AK 99611, Telefon: 907-283-3660

13. The Flats Bistro


Flats Bistro este deținut și operat de Thibodeaus, care s-au născut și au fost crescuți în Peninsula Kenai. A devenit un loc popular în comunitate și oferă mâncare delicioasă, care este preparată cu fructe de mare proaspete și produse locale. Meniul lor este atât de extins și de variat și oferă totul, de la curmale de coacăze și confit de rață până la curry creveți și filet mignon. Opțiunea „construiți-vă propriul burger” este foarte populară și începe cu un ochi 7. burgerul manual făcut în casă. În timp ce luați masa acolo, asigurați-vă că vă veți bucura de afișarea rotativă a muzicii live, precum și de arta locală.

39847 Kalifornsky Beach Rd, Kenai, AK 99611, Telefon: 907-335-1010