Cele Mai Bune Locații De Nuntă 13 Din Ocala, Fl

Județul Marion, în care locuiește Ocala, este cunoscut drept capitala de cai a lumii pentru numărul său record de ferme de cai. Fermele, pinii și stejarii de patrimoniu oferă peisaje pitorești pentru nunți cu fundalul țării calului din Florida, terenuri de golf de campionat și peluze de proprietate. Între timp, centrul istoric Ocala se confruntă cu o revitalizare și oferă mai multe locuri unice, cu farmecul secolului al XX-lea.

1. BG Ocala Ranch


Florida BG Ocala Ranch este un fermier de cal de lux situat la nord de Orlando. Caii pasc pe peluzele spațioase din întreaga proprietate, iar oaspeții se pot bucura de trasee de călărie pe călare sau cu bicicleta montană. Locuințele de lux includ o fermă sudică cu trei dormitoare, o casă cu opt dormitoare și trei cabane de studio. Toate sunt proiectate elegant cu podea din piatră italiană, canapele din piele și lenjerii de lux. Un personal de concierge ajută la proiectarea de pachete de nuntă personalizate de neuitat, pline de lux și peisajul natural al țării calului din Florida.

11800 South Highway 475, Ocala, FL 34480, Telefon: 325-245-7779

2. Stațiuni de evenimente din Canaan


Canaan Event Estates este o companie de administrare a proprietăților care oferă case de proprietate privată de lux pentru închirieri de evenimente în centrul Florida. Proprietățile unice din portofoliul din Canaan variază de la vile contemporane cu piscine în stil resort, până la case de proprietate clasice, cu spații în aer liber. Casele includ cazare pentru până la 15 oaspeți și sunt potrivite pentru nunți și recepții de până la 150 oaspeți. Pachetele de nuntă oferă în mod convenabil totul, de la recepții de cocktailuri, mese de repetiție și recepții la tortul de nuntă, oficiantă ceremonie și zi de coordonator. Pachetele personalizate sunt disponibile și un concierge cu experiență lucrează cu fiecare oaspete pentru a se asigura că visele lor devin realitate.

3. Centrul pentru Viața Spirituală Ocala


Centrul de viață spirituală al Ocala este o comunitate diversă, incluzivă, de învățare bazată pe valori bazate pe comunitatea care trăiește în Florida centrală. Centrul integrează spiritualitatea cu știința, filozofia și psihologia. Evenimentele publice sunt în desfășurare și includ meditații ghidate, sesiuni de ascultare a bolilor de semnătură, yoga și brunch-uri cu noroc în duminică. Centrul de viață spiritual este disponibil pentru nunți într-o grădină senină în aer liber, cu foișor alb clasic, în interior în spațiul lor de cult sau ambele. În incintă există o bucătărie completă, iar oaspeții sunt bineveniți să își aducă mâncarea și cateringul. Dacă este necesar, Centrul poate oferi un oficial.

1009 NE 28th Ave., Ocala, FL 34470, Telefon: 352-629-3897

4. Momente prețioase nunți


Valerie Tony, proprietarul Cherished Moments Weddings este un minster ordonat și planificator de nunți care servește regiunea Ocala, Florida. Ea oficiază și plănuiește nunți de peste 8 ani. Evenimentele sale includ ceremonii intime doar cu mirele și mirele, recepții extravagante pentru sute și tot ce este între ele. În timp ce poate găzdui și planifica în orice locație, Cherished Moments are relații speciale cu Tuscawilla Park, care oferă mai multe locații pitorești în aer liber pentru ceremonii mici. Peisajele din parc includ un iaz mare, peluze umbrite cu stejari mari, o veche gară și mai multe spații definite cu sculptură în aer liber.

3651 NE 15th Avenue, Ocala, FL, 34470, Telefon: 352-789-8852

5. Clubul Country of Ocala


Country Club of Ocala este un club de golf dintr-o comunitate privată și închisă, care oferă spații pentru evenimente flexibile atât pentru membri cât și pentru membri. O sală de bal cu piciorul pătrat 4,000 poate fi extinsă în curtea exterioară acoperită. Clubhouse oferă vedere amplă la terenurile de golf din fiecare cameră. Serviciile de planificare de la coordonatorii de nuntă experți includ servicii de catering demne de evenimente cu cravată neagră, corpuri de iluminat și iluminat, muzică și design de ceremonii. Atât ceremoniile cât și recepțiile pot fi ținute în interior sau în exterior. Locațiile de ceremonii în aer liber includ marea cascadă, înconjurată de verdeață extinsă de canal, și insula 18th verde, accesată de un mic pod de lemn care traversează un iaz de rață.

6823 Southeast 12th Circle, Ocala, Florida 34480, Telefon: 352-237-6644

6. Sala de bal din cristal Ocala


Crystal Ballroom este printre cele mai populare locuri de nunta și evenimente din Florida, cu peste o duzină de locații, inclusiv Ocala. Locul de cazare găzduiește atât evenimente interioare, cât și în aer liber, cu peisajul uimitor din Florida Centrală. Profesioniștii în planificarea nunții colaborează cu mirese pentru a-i ajuta să aleagă dintr-o varietate de pachete de dc cor sau să creeze un design personalizat. Spațiul flexibil poate fi împărțit în pavilioane de ceremonie și săli de recepție, zone de cocktailuri și saloane sau pe podele de dans și este transformat prin draperii, candelabre, copertine. O serie de pachete de evenimente sunt disponibile la mai multe puncte de preț diferite și pot fi incluse, sau clienții pot aduce furnizori proprii.

25 E. Silver Springs Blvd. Ocala, FL 34470, Telefon: 407-757-2975

7. Golden Ocala Golf & Equestrian Club


Golden Ocala Golf & Equestrian club este un club privat de țară și centru ecvestru, deschis atât membrilor, cât și altora pentru nunți și evenimente. Clubhouse oferă atât spații intime mici, cât și o sală de bal mare pentru evenimente de diferite dimensiuni. Complementele includ un spațiu privat pentru ca mireasa să se pregătească, precum și servicii spa pentru mireasă și petrecerea de nuntă. Mai multe locuri interioare și exterioare sunt disponibile, precum și cazare pentru oaspeții din oraș. Un planificator de nunți profesionist lucrează cu fiecare cuplu pentru a planifica detaliile zilei sau un weekend complet, inclusiv mese de repetiție, prânzuri și o rundă de golf.

8300 NW 31st Lane Road, Ocala, FL 34482, Telefon: 352-402-4376

8. Hilton Ocala


Ocala Hilton din județul Marion Horse este situat pe un pitoresc de șase acri. Hotelul are o piscină încălzită în aer liber, o zonă de pășunat cu iarbă pentru cai umbrați de stejar, cursuri de yoga, muzică live și plimbări cu caii și trăsura. Peste 40,000 metri pătrați de spațiu pentru evenimente interioare sau exterioare face ca Hilton Ocala să fie potrivit pentru petreceri cu până la 700 participanți. Pachetele de nuntă includ o intrare dramatică pentru cai și trăsuri, o alegere a două locații pentru ceremonii în aer liber și o cameră de ospitalitate privată pentru petrecerea miresei. Opțiunile de meniu oferă o gamă largă de recepții la cocktail-uri, cu afișare de carne, fructe și brânzeturi de la Market Farmer, până la mese multidirecționale, potrivite pentru evenimente cu cravată neagră. Hotelul din camera 196 oferă tarife speciale pentru nopți.

3600 Southwest 36th Ave, Ocala, FL, 34474, Telefon: 352-854-1400

9. Ocala Golf Club


Ocala Golf Club este cel mai bine cotat teren de golf municipal din zona Ocala. Spațiul pentru ceremonii în aer liber oferă un fundal pitoresc de gazon expansiv, umbrit de stejari mari. Clubul îmbarcă o sală de banchet recent renovată, cu vederi panoramice, cu vedere la verdele golfului istoric. Nuntile pot fi găzduite de clubul de golf, sau vânzătorii externi pot folosi marea bucătărie comercială. Pe lângă sala de banchete, există o sală de mese pentru grătar mai mică și o sală de conferințe pentru întâlniri. Recenzorii aduc în discuție personalul prietenos, care merge dincolo și dincolo pentru a se asigura că fiecare eveniment oferă o valoare excepțională pentru oaspeți.

3130 E. Silver Springs Blvd., Ocala, FL 34470, Telefon: 352-401-6917

10. Plantation Park Events


Plantation Park Events se află la Bellemoor Plantation, o proprietate privată din Ocala, pe o proprietate cu mai multe acre, cu pini și stejar, bălți și cascadă. Un leagăn sub copaci, un doc care se extinde în iaz, un foișor și extinde peluzele verzi decorate cu o sculptură din cai din bronz, fac locații perfecte pentru fotografii. Deși nu este un spațiu interior, casa în stilul plantației albe servește ca locația perfectă pentru ca mireasa și petrecerea de nuntă să se pregătească înainte de ceremonie și recepție. Petreceri de orice dimensiune pot fi găzduite în pavilioane cu corturi printre acri 44. Există un spațiu de parcare suficient, iar Plantation Park Events oferă servicii de planificare, precum și un oficiu de nuntă legat, fără taxă suplimentară.

3585 SE 107th Pl, Ocala, FL 34480, Telefon: 352-553-8595

11. Silver Springs State Park


Parcul de stat Silver Springs este printre cele mai îndrăgite peisaje din Florida și a fost o zonă naturală publică încă din 1800. Parcul găzduiește unul dintre cele mai mari izvoare arteziene din lume și oferă excursii cu barca cu fund din sticlă, canoe și caiac pe apele cristaline. Locația perfectă în aer liber, ceremoniile pot fi găzduite într-unul din mai multe pavilioane, peluza, puntea sau grădina. Parcul oferă, de asemenea, două spații interioare pentru nunți, conacul Twin Oaks, o plantație în stil sud, cu o scenă în aer liber, și sala de bal Paradise, o sală spațioasă de primire cu geamuri de la podea până la tavan. Servicii de catering complete sunt disponibile.

5656 Silver Springs Road, Ocala, FL 34488, Telefon: 352-261-5840

12. Stone Creek Golf Club

Stone Creek Golf Club este printre cele mai respectate facilități din Florida Centrală. Nuntile se bucura de fundalul unui teren de golf de clasa mondiala si a unui club club luxos. Spațiul pentru ceremonii în aer liber are vedere la un iaz mare cu cascadă. Sala de banchete interioare oferă șemineu, intrare în stil ușă cu hambar și zonă de bar separată pentru recepții la cocktail-uri. Proprietatea 187-acre este înconjurată pe toate părțile de luxuriantul peisaj rulant din Florida Centrală. Evenimentele pot găzdui până la 125 clienți. Servicii de catering complete sunt disponibile. Coordonatorii profesioniști lucrează cu clienții pentru a se asigura că toate nevoile lor sunt îndeplinite și visele sunt realizate.

Buclă 9676 SW 62ND, Ocala, FL 34481, Telefon: 352-854-1272

13. Sala de bal Ocala


Sala de bal Ocala este un spațiu unic de evenimente interioare din centrul istoric al Ocala, ocupând un spațiu înscris în Registrul Național al Locurilor Istorice, vechiul hotel Marion. Clădirea datează din 1927 și păstrează o mare parte din farmecul școlii vechi, cu accente din lemn întunecat, detalii sculptate în lemn și un candelabru clasic mare. Hotelul a fost printre cele mai elegante din Ocala de câteva decenii și a fost vândut unui proprietar privat din 1966. Locul oferă o listă de furnizori recomandați pentru catering, iluminat și corpuri, muzică și fotografie. Până la 200 sunt disponibile locuri de parcare. Evenimente mai mici pot folosi cafenele sălii de bal? și spații de bar.

108 N Magnolia Ave #104, Ocala, FL 34475, Telefon: 352-509-6315