Locurile De Nunta Pentru Cele Mai Bune Baruri 14

Nuntile in Bar Harbor, Maine au potentialul de a fi pline de vederi magnifice asupra oceanului si de fundaluri de neuitat. Există multe locuri diferite pe care cuplurile le pot alege în funcție de bugetul preferat, de stilurile lor individuale și de câți invitați doresc să îi invite în ziua lor specială. Fie că plănuiești ziua mare într-un parc național sau într-un han istoric, Bar Harbor este ușor accesibil pentru oaspeții din oraș și există o mulțime de locuri pentru ca oaspeții să poată dormi.

1. Nuntile din Parcul National Acadia


Nuntile mici, intime, pot fi organizate în Parcul Național Acadia fără utilizarea unui permis, atât timp cât sunt mai puțin de zece persoane în total. Pentru nunți mai mari este necesar un permis, dar documentele suplimentare merită cu siguranță să fii căsătorit în această bijuterie națională a unui parc. Pot fi găsite totul, de la priveliști ale oceanului până la fundalurile montane, iar iubitorii naturii vor iubi cu siguranță toate oportunitățile de fotografie pe care le oferă o nuntă în Parcul Național Acadia. Există multe restricții stabilite pentru a asigura siguranța parcului, astfel încât cuplurile sunt încurajate să contacteze parcul direct înainte de a-și planifica nunta.

PO Box 177 Bar Harbor, ME 04609, Telefon: 207-288-3338

2. Alex Grant’s Big Cat’s Catering, Bartending & Centre de evenimente


O nuntă minunată la Big Cat’s Catering, Bartending și Centre de evenimente a lui Alex Grant începe cu un tur al facilității și se încheie cu o fericire din ce în ce mai târziu. Planificarea unei nunți speciale la acest loc se face ușor datorită planificatorilor de nunți din cadrul personalului, care sunt mai mult decât fericiți să ajute cuplurile la fiecare pas pe parcurs. Tot ceea ce are legătură cu nunta, inclusiv florării, închirieri de scaune, servicii de divertisment și catering poate fi aranjat de Catering-ul Big Cat al lui Alex Grant pentru a vă asigura o zi lină. Pentru a ajuta în continuare cuplurile, acest loc are o listă de control informativă pe site-ul lor pe care cuplurile le pot folosi pentru a se pregăti pentru ziua lor mare.

163 Bar Harbor Road, Trenton, ME 04605, Telefon: 207-504-4562

3. Hanul Asticou


Asticou Inn oferă un loc de nuntă memorabil, care poate găzdui grupuri de până la oaspeți 200 și este mai mult decât pregătit pentru a face față stresului evenimentului. Bucătarii lor la fața locului vor pregăti ingrediente proaspete local, pentru a ajuta la crearea meniului perfect, iar organizatorii de nunți la fața locului vor ajuta la crearea atmosferei ideale de care are în vedere cuplul căsătorit. Hanul este în fundal de Mount Desert, care face fotografii memorabile. De asemenea, oaspeții pot rămâne peste nuntă pentru comoditate finală, iar grupurile mai mari care fac rezervări împreună se vor bucura de o reducere din prețul total.

15 Peabody Drive, Northeast Harbour, ME 04662, Telefon: 207-276-3344

4. Hotelul și centrul de evenimente Atlantic Oceanside


Pentru cuplurile care caută o nuntă pitorească pe malul oceanului, Atlantic Oceananside Hotel & Event Center poate fi exact ceea ce caută. Acest loc, care oferă multe opțiuni diferite de locație și chiar are unele direct pe apă, poate ajuta cuplurile să-și planifice ziua cea mare. Personalul la fața locului este capabil să se ocupe de crearea meniului, decorarea și designul ceremoniei, designul recepției și multe altele. Hotelul și centrul de evenimente se bazează pe 12 acri de proprietate de pe malul oceanului și are vedere la pitoresc Golful Frenchman. Fie că cuplurile doresc să se căsătorească cu degetele de la picioare în nisip, într-o superba vedere panoramică sau în sala de bal, se poate adăposti Atlantic Oceananside Hotel & Event Center.

119 Eden Street (Rte 3), Bar Harbor, ME 04609, Telefon: 207-288-5801

5. Bar Harbor Club


Cuplurile care își rezervă nunta la Bar Harbour Club pot avea la fel de mult sau mai puțin controlul asupra zilei speciale pe care o aleg. Există profesioniști la fața locului care sunt pregătiți să se ocupe de crearea de meniuri alimentare personalizate, decorațiuni personalizate pentru ceremonii și chiar ajută la proiectarea recepției ideale. Indiferent dacă cuplurile caută o mică nuntă intimă doar cu cei mai apropiați prieteni și familie, sau o sărbătoare gigantică, Bar Harbor Club este fericit să găzduiască. Oaspeții la nuntă se pot bucura de multe dintre caracteristicile suplimentare pe care Bar Harbor Club le oferă la timpul lor, fie că sunt terenuri de tenis, spa, piscină sau chiar centru de fitness.

111 West St Bar Harbour, ME 04609, Telefon: 207-288-5033

6. Bar Harbor Inn & Spa


Nuntile la Bar Harbor Inn & Spa pot varia oriunde intre 2 si 150, in functie de nivelul de intimitate pe care il cauta cuplul casatorit. Deoarece Bar Harbor Inn & Spa este una dintre cele mai importante destinații de nuntă în fața oceanului Maine și situată convenabil în inima Bar Harbor în sine, oaspeții se pot bucura de o călătorie rapidă în Parcul Național Acadia fără nici o dificultate. Din momentul sosirii primilor oaspeți, aceștia vor fi primiți de personal profesionist gata să se asigure că au tot ceea ce au nevoie, iar organizatorii de nunți cu experiență vor sta în picioare pentru a vă garanta desfășurarea zilei speciale cât mai lin.

1 Newport Drive, Bar Harbor, ME 04609, Telefon: 844-814-1668

7. Punctul francez


French's Point poate fi aproape orice dorește mirele și mirele și este capabil să se schimbe pentru a se potrivi cu orice stil preferă în ziua lor specială. Această proprietate pe tot parcursul anului pe malul oceanului este minunată pentru nunți de tot felul, atât rustice cât și formale. Locul de nuntă de pe malul apei oferă vedere la ocean fără egal, iar între cele două case la fața locului există 18 apartamente unice pentru oaspeți. Proprietatea totală se întinde pe acri manichiurați 14 care oferă o mulțime de facilități, inclusiv opt locații diferite pentru ceremonii și spații de întâlnire unice pentru grupuri mari 14.

246 Hersey Retreat Road, Stockton Springs, Maine, Telefon: 207-567-3650

8. Hotel Harborside, Spa & Marina


Există multe locații de nuntă diverse și uimitoare în Bar Harbour, iar Harborside Hotel, Spa & Marina este cu siguranță unul de care trebuie să țineți cont. Această locație oferă acces ușor la multe dintre parcurile speciale și caracteristicile naturale ale coastei Maine, iar echipa profesională la fața locului este mai mult decât fericită să ajute oaspeții să direcționeze orice ar dori să vadă. Hotelul Harborside are câteva locații pe care cuplurile le pot alege, fiecare având propriul său stil și avantaje. Indiferent de locul ales, cuplurile se pot aștepta să sărbătorească cu un meniu gourmet personalizat, o zi de răsfăț la spa și chiar un brunch post-nuntă, dacă doresc.

55 West St Bar Harbour, ME 04609, Telefon: 207-288-5033

9. Ivy Manor Inn - Centru de sat


Ivy Manor Inn este situat în centrul orașului Bar Harbour, pe strada principală istorică și chiar vizavi de Village Green. Această locație ideală înseamnă că oaspeții se pot plimba la majoritatea atracțiilor majore, restaurantelor și pub-urilor Bar Harbours. De la Town Pier din apropiere, oaspeții pot urmări păstăile de balene sau rezerva o croazieră la apusul soarelui, iar o mașină rapidă va duce oaspeții la masivul Parc Național Acadia. Chiar dacă Ivy Manor Inn este situat în centrul orașului Bar Harbour, este totuși plin de istorie și lux și are suficient caracter pentru a fermeca deopotrivă oaspeții locali și din afara orașului.

194 Main Street, Bar Harbor, Maine 04609, Telefon: 207-288-2138

10. Parcul de stat Lamoine


O adevărată nuntă rustică poate fi găsită în Lamoine State Park, care se află în inima orașului Downeast Maine. Parcul de stat se află pe malul oceanului și este o regiune de vacanță foarte populară în comparație cu restul Maine. În parc, oaspeții pot face tabără, schi de fond atunci când există zăpadă, pește, vânătoare, pot participa la caiac pe mare și pot urmări fauna sălbatică în timpul liber. Nuntile din parc au nevoie de permis daca sunt peste zece musafiri, iar ceremonia trebuie sa fie conceputa pentru a respecta natura din jurul sau. Pentru detalii despre permisele pentru nunți mai mari, contactați parcul direct prin telefon, online sau personal.

23 State Park Road Lamoine, ME 04605, Telefon: 207-667-4778

11. Peakes Hill Lodge


Cu o gamă completă de servicii de nuntă disponibile cuplurilor, Peakes Hill Lodge este în întregime capabil să creeze nunți complet personalizabile pentru a se potrivi nevoilor bugetelor și stilurilor oaspeților lor. Există mai multe niveluri de servicii disponibile în diferite pachete de nuntă, iar personalul Peakes Hill Lodge vă poate ajuta chiar și în planificarea și amenajarea restaurantelor, DJ-urilor, meselor și multe altele. Cuplurile pot rezerva Peakes Hill Lodge pentru cina de repetiție, primirea, ceremonia lor și chiar petrecerea după. În lunile mai calde este posibil să rezervați un foișor în aer liber, dar în timpul lunilor mai calde este recomandat cuplurilor să-și rezerve un spațiu în interiorul lojei pentru nunta lor.

40 Peakes Hill Rd, Dedham, ME 04429, Telefon: 207-944-8319

12. Hanul Lucernei

La Lucerna Inn există două spații distincte pentru locurile de nuntă, iar cuplurile pot alege fie în funcție de nevoile și dorințele lor. Privirea este separată de clădirile principale și oferă un spațiu retras și intim pentru ceremonii. Există patru candelabre încastrate care luminează spațiul, un șemineu cu gaz pentru ambianță și un ring de dans mare. Cealaltă opțiune a locației este Patio and Tent, care este atașată la clădirile principale. Terasa este realizată din cărămidă și permite oaspeților să experimenteze bucuria în aer liber, fără căderea unui gazon.

2517 Main Rd, Dedham, ME 04429, Telefon: 207-843-5123

13. Hanul Conacului


Cu patru biserici diferite dintre care să alegeți și o varietate de site-uri de ceremonii pe care să le ia în considerare cuplurile, The Manor Inn este un loc de coastă care merită să fie luat în considerare. Indiferent dacă cuplurile doresc să se căsătorească într-o biserică congregativă catolică, episcopală, unitară sau trinitară sau deloc biserică, au opțiuni de a alege. Există, de asemenea, site-uri de ceremonii interioare și exterioare, inclusiv un site de plajă și un far, care sunt sigur că vor adăuga o mulțime de strălucire și strălucire la orice nuntă. Manor Inn se află la mai puțin de o oră cu mașina de Aeroportul Internațional Bangor, așa că oaspeții din oraș nu ar trebui să aibă probleme să asiste.

76 Battle Avenue, Castina, Maine 04421, Telefon: 207-326-4861

14. Hotel West Street


Pentru un loc care poate găzdui o mulțime de oaspeți în afara orașului, oferă opțiuni diverse și unice, și se potrivesc cuplurilor de fiecare nevoie, Hotelul West Street este un concurent serios. Indiferent dacă cuplul dorește să se căsătorească în timp ce urmărește iahturile navigând prin barul francezului sau poate petrece noaptea într-o sală de bal uimitoare, hotelul West Street își poate satisface dorințele. Specialiștii la nuntă la fața locului stau alături pentru a ajuta cuplurile să își creeze nunta perfectă și pot ajuta cu orice, de la meniul de cină la repetiție până la coloana sonoră pentru evenimentul lor de vis.

50 West Street, Bar Harbor, ME 04609, Telefon: 207-288-0825