14 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Eureka, California

Așezându-se la marginea unui golf frumos închis, Eureka, California este un oraș mic, cu o colecție magnetică de farmecuri culturale și un sortiment de activități în aer liber. Orașul găzduiește o serie de magazine, galerii de artă și muzee, precum și mai multe atracții populare, cum ar fi parcul istoric de stat Fort Humboldt, parcul istoric Blue Ox Millworks și grădina zoologică Sequoia Park. Iată cele mai bune lucruri de făcut în Eureka, California.

1. Orașul vechi Eureka, California


Acasă la mai multe clădiri victoriene 100 și înscrisă în Registrul Național al Locurilor Istorice din Statele Unite, Orașul Vechi Eureka este unul dintre cele mai bine conservate cartiere comerciale din Vest. Situat de-a lungul zonei industriale istorice, pe malul coastei nord-vestice din California, Old Town Eureka este plin de o serie de lucruri de văzut și de făcut, de la galerii de artă și magazine de antichitate la muzee, restaurante, cafenele și cafenele, precum și buticuri unice, librării și magazine unice. Dacă vă întrebați ce să faceți astăzi în Eureka, California, acesta este un loc minunat pentru a începe explorarea.

Fondat în 1850, bogata istorie a exploatării forestiere și pescuit a Eureka a dat naștere Orașului Vechi, care a apărut pe măsură ce orașul s-a dezvoltat și păstrează în prezent o mare parte din aroma arhitecturii sale victoriene. Cocoțat la marginea golfului Humboldt, în inima centurii antice a Redwoodului, orașul vechi al orașului Eureka este o necesitate pentru amatorii de istorie, iubitorii de arhitectură sau pur și simplu pentru cei care adoră să cumpere ceva ceva diferit.

2. Centrul de turism Humboldt Bay


Centrul turistic Humboldt Bay este un centru modern care oferă vizitatorilor o mulțime de informații despre Eureka și tot ceea ce oferă orașul și regiunea înconjurătoare. Centrul are o tehnologie de ultimă generație care permite vizitatorilor să exploreze zona de pe iPads, completată cu aplicații și link-uri către cazare, mese și lucruri de văzut și de făcut.

O sală de degustare locală oferă vizitatorilor șansa de a gusta bere locală, vinuri, cidru și kombucha, însoțită de brânzeturi, carne, pâine și deserturi lucrate manual, în timp ce un bar de stridii servește stridii crude și fierte cu o varietate de gusturi sosuri.

Vizitatorii pot alege dintr-o selecție curatată de tururi și aventuri, de la călătorii în rafting și caiac la apusul soarelui până la plimbări cu trăsura trasă de cai și excursii la orică. Artiști locali, fermieri, bucătari și fabrici de bere se adună la Centrul de Turism din Golful Humboldt în fiecare duminică pentru a-și expune lucrările sub formă de degustări de vin și brânză, cursuri de artă și prezentări de diapozitive.

Strada 205 G., Orașul Vechi Eureka, CA 95501, 707-672-3850

3. Parcul zoologic Sequoia Park, Eureka, California


Fondată în 1907, Zoo Sequoia Park este cea mai veche grădină zoologică din California. Dedicat pentru a inspira înțelegere și respect pentru lumea naturală și educarea comunității despre importanța conservării faunei sălbatice, Zoo Sequoia Park găzduiește peste vertebrate 200 și mai mult de nevertebrate 1,700. Dacă sunteți în căutarea de lucruri distractive de făcut în Eureka cu copiii, vizitați grădina zoologică Sequoia Park.

Înconjurate de 60 acri de păduri de coajă matură de coastă, colecțiile grădinii zoologice includ o expoziție „Barnyard” care prezintă o serie de animale de fermă, inclusiv măgari și lama, în timp ce o aviară cu zbor liber adăpostește o multitudine de specii de păsări, inclusiv ibis, papagali și role europene. O clădire educațională numită „Secretele pădurii” prezintă mamifere, reptile, amfibieni și insecte care se găsesc în pădurile de seacă, iar parcul din jur se bucură de un loc de joacă pentru copii, un iaz de rață și grădini amenajate. Zoo Sequoia Park este deschis publicului zilnic.

3414 W St, Eureka, CA 95503, 707-441-4263

4. Parcul istoric al statului Fort Humboldt


Situat pe o stâncă înaltă, cu vedere la Golful Humboldt, Fort Humboldt, parcul istoric al statului, găzduiește postul militar îndepărtat din Fort Humboldt și un muzeu istoric cu multe afișaje în aer liber. Înființat la mijlocul 1800-urilor pentru a atenua conflictul dintre coloniști în căutarea aurului și a localnicilor autohtoni americani, Fort Humboldt a fost abandonat în 1870 și astăzi este un muzeu istoric dedicat să spună povestea Fortului și a poporului american american, inclusiv Hoopa, Wiyot și Yurok din această regiune.

Muzeul prezintă, de asemenea, istoria exploatării forestiere în Eureka, cu afișaj de echipamente de exploatare forestieră, o canoă săpată autentică nativ americană și trenuri, incluzând un motor „măgar Steam” complet funcțional. Parcul istoric din statul Fort Humboldt oferă, de asemenea, o serie de activități în aer liber pentru a vă bucura, de la plimbări, drumeții și vizionarea faunei sălbatice, la diverse exponate interactive și programe educaționale la Centrul Vizitatorilor.

3431 Fort Avenue, Eureka, CA 95503, 707-445-6547

5. Morris Graves Museum of Art


Numit după pictor și fondator al Școlii de Artă din Nord-Vest, în Pacificul de Nord-Vest, Muzeul de Artă Morris Graves este situat în clădirea Bibliotecii Eureka Carnegie din inima Eureka. Muzeul găzduiește șapte galerii care prezintă o serie de colecții care prezintă artele și artiștii din nord-vestul Pacificului, inclusiv William Anderson, Glen Berry, Max Butler și Charlie Brown, precum și o parte din opera proprie a lui Morris Graves.

Muzeul este, de asemenea, găzduirea unei frumoase grădini de sculpturi în curte, în care patronii se pot relaxa într-un cadru umbrit, pașnic, o varietate de săli de clasă și facilități educaționale, un centru de resurse pentru arte și o rotundă de performanță. Muzeul găzduiește în fiecare lună o serie de evenimente axate pe comunitate, cum ar fi Arts Alive din Eureka!

636 F St, Eureka, CA 95501, Statele Unite, 707-442-0278

6. Blue Ox Millworks Parc istoric


Parcul istoric Blue Ox Millworks este un parc de istorie vie, care are la dispoziție un gater de funcționare complet și un magazin de locuri de muncă victorian care produce lucrări de fabricare a arhitecturii și o varietate de alte detalii complexe de design pentru casele istorice. Parcul găzduiește un magazin de Fierari, un studio de ceramică, un tipar de lucru și o re-creare a unei tabere de patinaj de exploatare și oferă ateliere de prelucrare a lemnului, construcții de bărci și alte meserii artizanale din epoca victoriană.

Înființat pentru a păstra calitatea tehnicilor meșteșugărești experte din secolul trecut, Blue Ox Millworks Parc istoric oferă o perspectivă asupra diferitelor domenii, inclusiv construcții de bărci, ceramică, farmacie, gătit eficient din punct de vedere energetic și tipărire de presă antică. Vizitatorii se pot bucura de o călătorie în timp în timp ce se plimbă prin acest parc aglomerat din epoca victoriană.

One "X" Street, Eureka, CA 95501-0847, Statele Unite, 707-444-3437

7. Autostrada Redwood


Autostrada Redwood este un drum pitoresc de-a lungul coastei Californiei, care poartă numele de copaci magnificați coaste din California, care pot fi găsite pe tot traseul. Autostrada, cunoscută și sub numele de Highway 101, se extinde pe tot litoralul până la granița cu Oregon și oferă numeroase parcuri de stat, inclusiv Humboldt Redwoods State Park, Smithe Redwoods State Reserve și Azalea State Reserve și multe vederi uluitoare. Atracțiile pitorești de-a lungul autostrăzii includ Avenue of the Giants, Battery Point, Faruri Punta Gorda și Cape Mendocino, și plajele Luffenholts, Agate și Mad River.

8. Rezervația forestieră a apelor de plutire


Rezervația Forestieră Headwaters este o zonă 7,472-acre de păduri protejate de securi de creștere veche, situată de-a lungul coastei nordice a Californiei, în apropiere de Humboldt. Înființată în 1999 pentru a proteja singurul ecosistem de pădure roșie intactă, veche de creștere, in rezervația forestieră Headwaters găzduiește, de asemenea, o varietate de specii de animale sălbatice amenințate și pe cale de dispariție, inclusiv bufnita reperată nordică, somonul coho și mureta marmură.

Rezervația dispune de două trasee publice de drumeție - Elk River Trail și Salmon Pass Trail. Ambele trasee se îndreaptă prin pădurea de securi cu creștere veche, cu semne interpretative pe parcurs, cu toate acestea, traseul Salmon Pass poate fi explorat doar printr-un tur ghidat, care prezintă o privire unică asupra ecologiei pădurii de seacă.

Palco Road 1, Fortuna, CA 95540, Statele Unite, 707-825-2300

9. Grădina Botanică din Humboldt


Înființată în 1991 ca mijloc de conservare, inspirație și educare a publicului despre fauna și flora locală din regiune, Grădina Botanică Humboldt este situată la sud de Eureka, lângă Golful Humboldt și se întinde pe mai mult de 18 hectare de teren. Situată de-a lungul drumului de la College of Redwoods, grădina a fost deschisă publicului pentru prima dată în 2006 și găzduiește o varietate de specii din regiunea Humboldt, precum și plante din zona râului Rogue și din regiunea golfului San Francisco.

Colecțiile speciale din grădină includ afișele irisului, coniferelor și Western Lillies. Grădinile Botanice Humboldt oferă, de asemenea, o serie de programe educaționale și ateliere pentru copii și studenți, inclusiv tabere și cursuri de vară.

7707 Tompkins Hill Road, Eureka, CA 95503, Statele Unite, 707-442-5139

10. Muzeul istoric Clarke


Fondat de Cecile Clarke, profesoară la liceul local, Muzeul Istoric Clarke este dedicat să prezinte bogata istorie a județului Humboldt, de la așezările cu zarzavaturi de aur și industria de exploatare forestieră până la culturile vibrante autohtone americane care au numit regiunea de origine.

Găzduit în clădirea de reper Bank of Eureka încă de la 1960, Muzeul are o serie de exponate, afișaje și programe interactive remarcabile, care oferă vizitatorilor oportunitatea de a explora istoria regiunii și de a face un pas înapoi în eleganța victorianului. vârsta și măiestria sa remarcabilă, precum și experiența vieții ca crescător bogat sau fermier din regiune la acea vreme. Muzeul istoric Clarke este deschis tot anul, de miercuri până sâmbătă.

Strada 240 E, Eureka, CA 95501, Statele Unite, 707-443-1947

11. Sequoia Park Forest & Garden


Situat lângă grădina zoologică Sequoia Park, Sequoia Park Forest & Garden este un parc 67-acre care oferă o rețea de trasee pentru plimbări, drumeții și biciclete care vânt prin pădurea roșie și pajiști trecute și mici pârâuri. Grădina parcului este o zonă de joacă pentru copii, spații deschise ierboase, cu mese de picnic și toalete și o frumoasă tribună cu foișor, care este un cadru perfect pentru nunți și alte ocazii speciale.

Grădina Parcului Sequoia este amplasată în perimetrul nordic al grădinii zoologice și are o colecție uimitoare de flori și arbuști, inclusiv dalii, o lume veche care dorește puț și o zonă de șezut umbrită cu foișor.

3414 W St, Eureka, CA 95503, 707-441-4263

12. Carson Mansion

Inițial, casa baronului din lemn, William Carson, conacul Carson este o casă mare victoriană care este considerată drept unul dintre cele mai bune exemple de arhitectură în stil american Queen Anne. Proiectată de Samuel și Joseph Newsom și construită în 1884, casa este una dintre cele mai documentate case victoriene din California, imaginile conacului fiind folosite pe afișe, tablouri și coperți de carte din întreaga lume, inclusiv turnul cu ceas al trenului. stație la Disneyland. Situat în aceleași condiții ca atunci când a fost construit prima dată, Carson Mansion a fost un club privat încă de la 1950 și nu este deschis publicului.

13. Cafe Nooner


Cafe Nooner este o mâncare încântătoare Eureka, care a fost prezentată în popularul spectacol Diners, Drive-ins și Dives pentru rețeaua de alimentație proaspătă, pentru tarifele sale proaspete de fuziune creolă-mediteraneană, care este pregătită cu ingrediente organice, provenite local. Restaurantul a fost viziunea duo-ului căsătorit Lorrena și Joe Filgas, care au preluat cafeneaua din 2011 și i-au renovat meniurile și spațiile de luat masa. Plăcile de kebab în stil creol excelent oferă alegeri precum creveți marinate, picior de miel și falafel de fasole roșie, asortate cu părțile laterale precum hummus cu ardei roșu prăjit. De asemenea, sunt servite burgeri în stil grecesc, alături de paine plate la grătar și sandwich-uri po'boy inteligente pe gâștele coapte local. Opțiunile vegetariene și vegane sunt oferite pentru a se potrivi consumatorilor cu nevoi alternative de dietă.

409 Opera Alley, Eureka, CA 95501, Telefon: 707-443-4663

14. Următoarea de pe coasta pierdută


Lost Coast Trail este un traseu de agrement național și unul dintre cele mai importante trasee de backpacking din California, datorită peisajelor sale magnifice unde pământul întâlnește marea. Traseul Coastei Pierdute este împărțit în două secțiuni, secțiunile nordice și sudice, ambele oferind experiențe foarte diferite. Partea de nord a traseului este relativ plană, cu nisip, pietricele și bolovani cu care trebuie să se confrunte, în timp ce secțiunea sudică trece prin Parcul de stat Wilderness Sinkyone, care se află la o altitudine de 12,000 picioare deasupra nivelului mării. Cele două secțiuni ale traseului sunt despărțite de o porțiune de șosea care parcurge zona Shelter Cove. Permiteți cel puțin trei zile să completeze întreaga drumeție și să mergeți în timpul săptămânii sau în lunile de primăvară sau toamnă, dacă doriți să evitați mulțimea.

15. Lost Coast Brewery & Cafe


Lost Coast Brewery & Cafe este deținut de Master Brewer Barbara Groom și produce de mai mulți ani 25 fabrici de fabrici de bere artizanală și ales tradiționale. Aflată într-o nouă instalație de la capătul de sud al Eureka, fabrica de bere are o capacitate de 90,000-baril și a crescut pentru a deveni cea mai mare fabrică de artizanat 43rd din Statele Unite, exportând fabricile de bere din întreaga lume.

Vizitatorii berăriei pot gusta arii de sezon și beri speciale, cum ar fi Alleycat Amber, Downtown Brown și Fogcutter Double IPA, în timp ce se bucură de o masă ușoară la cafenea? Al cărui meniu oferă mâncare în stil pub, precum sandwich-uri, salate, burgeri, pizza , și quesadillas.

617 Fourth Street, Eureka, CA 95501, Statele Unite, 707-445-4480