15 Cele Mai Bune Plaje Din Ohio

Ohio nu are acces la ocean, dar este unul dintre cele opt state cu acces la Marile Lacuri și are mai mult de 300 mile de coasta de pe Lacul Erie. Plajele de pe Lacul Erie sunt în mare parte largi și nisipoase, cu acces ușor la apă pentru înot și o mulțime de oportunități pentru plimbare cu barca, caiac și înot atunci când vremea le permite.

1. Plaja Headlands


Headlands Beach State Park este o plajă publică de nisip cu o lungime de mile situată în Lake County, la aproximativ 27 miles de Cleveland, Ohio. Plaja este situată pe coasta lacului Erie și este considerată cea mai mare plajă naturală din Ohio. Plaja este foarte populară vara. Pe partea de est a parcului există un breakwall foarte popular în rândul pescarilor, care vin în căutarea basmului mic, rock și largemouth, biban galben, walleye, somon coho, bluegill și crap. La capătul peretelui, în care Grand River se varsă în Lacul Erie, se află pitorescul Fairport Harbour West Breakwater Light, construit în 1925. Plaja este populară cu bătuți de soare, înotători, ploșniști, păsători și plutitori. În timp ce există cabine de schimb, toalete și concesii, nu există facilități peste noapte. O zonă de picnic frumos are un adăpost cu mese și grătare care pot fi închiriate din parc.

9601 Headlands Rd, Mentor, OH 44060

2. Parcul de stat din Geneva


Parcul de stat Geneva este un parc 698-acre de pe coasta de nord-est a lacului Erie. Există o plajă largă de nisip pe lac, care este foarte populară cu pescarii, pescarii și înotătorii. În jurul lacului sunt mlaștini de apă dulce și estuare pline de viață, o încântare pentru pasionații de natură și observatorii de păsări. Există un port de agrement cu un breakwall cu un trotuar pe partea de sus care oferă o vedere spectaculoasă asupra lacului Erie. Aproape de marginea apei sunt zone de picnic umbroase, cu mese și grătare. Campingul oferă o serie de campinguri și facilități. Există un dig de pescuit unde pescarii încearcă să gătească biban galben, walleye și somon coho.

4499 Padanarum Rd, Geneva, OH 44041, Telefon: 440-466-8400

3. Malul Cedar Point


O parte din celebrul parc de distracții Cedar Point Shores, în vârstă de 140, Cedar Point Beach se întinde pe aproape un kilometru de-a lungul lacului Erie. Largă și nisipoasă, plaja este perfectă pentru un joc de volei, construind un sandcastle de basm, drumeții lungi, soarele sau răcirea în apele limpezi ale lacului Erie. Plaja este rezervată exclusiv oaspeților Cedar Point Shores, hotel, camping și port sportiv. Există un restaurant în apropiere, iar oaspeții pot închiria schiuri cu jet și fotolii. Dacă copiii se plictisesc pe plajă, ei pot întotdeauna să se întoarcă la oricare dintre tobogane sau spațiu.

1 Cedar Point Dr. Sandusky, OH 44870, Telefon: 419-627-2350

4. Parcul de stat al Maumee Bay


Parcul de stat Maumee Bay este un parc 1,336-acre din județul Lucas, Ohio, cu unele dintre cele mai bune facilități de agrement din Midwest. Parcul protejează un mediu natural unic format din convergența lacului Erie și a pământului înconjurător. Cele mai populare activități sunt drumeții pe numeroase trasee, picnic, pescuit, golf, vânătoare, canotaj, înot, golf și vizitarea centrului natural. Terenul unic de golf este situat printre pajiști rulante, păduri umede și mlaștini luxuriante pline de animale sălbatice. Parcul are o plajă minunată de înot, care poate fi aglomerată vara. Trautman Nature Center are fascinante plante și animale autohtone, centre de învățare și centre de învățare în interior, precum și o stație monarhică și pasarelă de-a lungul zonei mlăștinoase din exterior. Pe lângă Lacul Erie, există mai multe lacuri mici și iazuri în parc care sunt minunate pentru caiac și pescuit.

1400 State Park Road, Oregon, OH 43616, Telefon: 419-836-7758

5. Plaja Beulah


Beulah Beach este o comunitate minusculă de pe Lacul Erie din județul Erie, Ohio, la aproximativ 46 mile de Cleveland. A fost înființată în 1920 ca comună creștină. Astăzi, centrul vieții în comunitate este Beulah Beach Camp și Centrul de Retragere, afiliat cu Alianța Creștină și Misionară și Asociația de Tabere și Conferințe Creștine. Mica plajă cu nisip are bănci și mese de picnic sub copaci umbroși. De-a lungul coastei lacului sunt cabane și cabane, precum și un camping. Plaja și spațiile de cazare sunt deschise tuturor, chiar dacă nu participă la niciuna din activitățile de retragere.

Beulah Beach, Ohio

6. Plaja Edgewater


La doar câteva minute de centrul orașului Cleveland, Edgewater Beach este situat între Memorial Shoreway și Lacul Erie. O parte din Cleveland Metroparks, Edgewater Beach, în partea inferioară Edgewater Park, este masiva plajă 2,400-foot cu 1,000 picioare de acces la înot. Cel mai vestic capăt al plajei este acceptabil pentru câini. Plaja este perfectă pentru un joc de volei pe plajă sau plimbări lungi de-a lungul apei. Priveliștile din centrul orașului Cleveland sunt spectaculoase, mai ales la apusul soarelui. O serie de concesiuni oferă gustări și înghețate. Plaja oferă acces la caiac, iar pescarii pot găsi bibanul, walleye-ul, capul de oțel și basmul mic.

Cleveland, Ohio

7. Catawba Island State Park


Parcul de stat din Insula Catawba este o zonă de agrement 10-acre cu acces la Lacul Erie, situat în Port Clinton, Ohio. Insula Catawba nu este de fapt o insulă, ci este o parte a peninsulei județului Ottawa. Un dig de pescuit iese în lac, oferind pescarilor un loc minunat pentru prinderea bibanului galben, a gurii mici și a fundului alb, a peștilor de canal și a walleye-ului. Există două zone de picnic cu toalete și un adăpost de picnic. Nu există facilități peste noapte disponibile. Înotul este permis în timpul zilei, dar nu există paznici, așa că înotați pe propriul dvs. risc și aveți grijă la copii. Plajele sunt din piatră și pietricele mari, așa că veți avea nevoie de un scaun pentru a vă bucura de soare. Iarna, dacă devine foarte frig, plaja devine locul pentru patinaj și pescuit cu gheață.

4049 E Moores Dock Rd, Port Clinton, OH 43452

8. Plaja Perry Camp


Situată la aproximativ 7 miles de Port Clinton, Ohio, pe malul sudic al lacului Erie, Camp Perry Beach este o plajă de înot situată în rezervația militară Camp Perry, o casă a Gărzii Naționale din Ohio. Bogată în istorie, Camp Perry Beach este deschisă publicului și oferă mese de picnic, toalete moderne și o digă care duce la digul de pescuit. O pasarelă ridicată oferă o vedere excelentă la plaja largă de nisip și la câmpurile din jur. Cabanele și apartamentele din apropierea plajei pot fi închiriate de public.

Lorence Rd. (off SR 2), Port Clinton, OH 43452, Telefon: 419-336-6214

9. Conneaut Township Park


Conneaut Township Park le are pe toate: plajă cu nisip, pavilioane picnic, stand de concesiune, pasarele, borduri de plimbare care duc la plaje, teren de joacă, terenuri de baschet și volei, teren de fotbal, terenuri de bocce și faimosul far Conneaut. Situată în Conneaut, pe Lacul Erie, la Lake Road și Grove Street, plaja de nisip lungă de jumătate de milă a parcului are o lățime de la peste 1,000 picioare în partea de est până la aproximativ 200 metri la capătul vestic. Aproximativ jumătate din parcul Conneaut Township este format din nisip care s-a acumulat pe spargerea vestică a portului Conneaut. Parcul este frumos amenajat și are o priveliște excelentă a portului și farului plin de via a lui Conneaut.

480 Lake Rd, Conneaut, OH 44030, Telefon: 440-599-7071

10. Parcul Euclid Beach


Parcul Euclid Beach din Cleveland, Ohio, a fost cândva locul faimosului parc de distracții Euclid Beach. Astăzi, Euclid Beach Park are o plajă lungă de 650 cu mai multe zone de picnic umbrite, un dig de observație și un pavilion de picnic. Parcul de distracții s-a închis în 1969, dar există încă semne ale atracțiilor sale, cum ar fi zona de tabla, resturile fântânii și podele masive de beton ale montului de rulare Flying Turns. Arcul care a marcat intrarea în parc pe malul lacului a fost declarat reper istoric național. În fiecare vară, Euclid Beach Park găzduiește concerte gratuite în aer liber, numite Euclid Beach Live.

4101 Fulton Parkway, Cleveland, OH 44144, Telefon: 216-635-3200

11. Plaja plajă


Put-in-Bay este un sat de pe insula Bass Bass din Lacul Erie. Această insulă de granit are mai multe plaje minuscule pe coasta sa stâncoasă, dar doar două sunt deschise publicului. Una dintre cele mai mari plaje este situată la capătul avenului Catawba, în parcul de stat al insulei Bass Bass. Această plajă cu pietriș de piatră are site-ul de închiriere cu schiuri și bărci, o zonă de joacă pentru copii, toalete publice și mese de picnic. Există, de asemenea, o mică plajă retrasă din centrul orașului, la capătul avenului Delaware. Toate plajele sunt construite din pietricele mari și oferă o briză plăcută în orice moment.

1523 Catawba Avenue, Put-in-Bay, OH, 43456, Telefon: 419-285-2112

12. Parcul de stat Indian Lake

Lacul indian 5,800-acre este situat în parcul de stat Indian Lake din județul Logan, la aproximativ 15 mile de insula Bellefontaine. Cu golfuri pitorești și zone umede înconjurătoare, lacul are un interes excepțional pentru barci, observatori de păsări, pescari și iubitori de natură. Acesta oferă o oportunitate pentru o varietate de oportunități de agrement legate de apă - navigație, plimbare cu barca, pescuit și camping în vară și schi iarna. Există 8 mile de trasee de drumeție și o zonă de picnic pitoresc cu mese, grătar și un adăpost. Mai multe plaje de înot cu nisip sunt situate în apropierea campingului și a zonelor de picnic. Pescarii se pot aștepta să prindă bas, saugeye, walleye, crappie, biban galben și somn.

12774 State Route 235 North, Lakeview, OH 43331, Telefon: 937-843-2717

13. Rezervația Huntington


Rezervația Huntington este un parc 103-acre situat în Bay Village, pe malul lacului Erie. Oferă pescuit, înot, drumeții, picnic și un turn vechi de apă curios. Zonele de picnic deasupra plajei oferă priveliști uimitoare asupra lacului. Situată pe partea vestică a orașului Cleveland, această plajă de nisip lungă și largă este minunată pentru înot sau pentru o plimbare de-a lungul apei. Rezervația este, de asemenea, acasă la Centrul de Științe Naturale și Știința Lacului Erie și BAYarts. Trei mile de trasee ale naturii traversează o serie de habitate precum pădurea, pârâul și pajița. Personalul Rocky River Nature Center și Lake Erie Nature and Science Center oferă o serie de programe educaționale.

28728 Wolf Picnic Area Dr, Bay Village, OH 44140, Telefon: 216-635-3200

14. Rocky Fork State Park


Parcul de stat Rocky Fork este situat în comitatul Highland, Ohio, iar în centrul său se află Lacul Rocky Fork 1,992-acre, cu 30.9 mile de coastă. Parcul are porturi marine, rampele pentru bărci, mai multe plaje de înot, trasee de drumeții, zone de picnic și un centru de natură. Două situri arheologice importante din perioada hopewelliană sunt amplasate în parc. Parcul de stat Rocky Fork este un rai pentru recreere în aer liber, oferind plimbări nelimitate de cai putere, schi excelent și pescuit pentru bas, muskellunge și walleye. O defileă pitorească, zonele umede naturale și peșterile cu dolomite adaugă mai multe atracții în această zonă populară.

9800 N Shore Dr, Hillsboro, OH 45133

15. Salt Fork State Park


Salt Fork State Park este o zonă de agrement populară, aflată la aproximativ 6 miles de Lore City, în județul Guernsey, Ohio. Cu 17,229 acri de pământ și 2,952 acri de apă, este cel mai mare parc de stat din Ohio. În parc se află istorica Casă de piatră Kennedy. Parcul are o plajă de înot pentru 2,500, un teren de golf 18-găuri, șapte rampe de lansare a ambarcațiunilor, două porturi marine și pescuitul pentru largemouth bass, bluegill, crappie, walleye și muskellunge. Oferă, de asemenea, facilități de picnic, trasee de drumeție, trasee pentru motociclete de zăpadă și călărie, golf în miniatură, o gamă de tir cu arcul și un centru de natură. Salt Fork State Park cuprinde un peisaj divers care include dealuri împădurite, pajiști rulante și văi cețoase

14755 Cadiz Rd, Lore City, OH 43755, Telefon: 740-432-1508