Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 15 În Barstow, California

Barstow este un oraș mic din județul San Bernardino din California și este ideal situat pentru o oprire la jumătatea drumului pentru șoferii care călătoresc între Los Angeles și Las Vegas. Orașul se află la intersecția mai multor autostrăzi majore, inclusiv Interstate 15, California State Route 58 și legendarul Route 66. Printre atracții se numără Muzeul „Drumul Mamei” 66, Muzeul Căilor Ferate din America de Vest și Muzeul Văii Mojave River.

1. Muzeul Muzeul „Drumul Mamei” 66


Situat în istoricul 1911 Casa del Desert (Casa deșertului), Muzeul Route 66 „Drumul Mamei” prezintă o istorie interesantă legată de ruta 66, deșertul Mojave și căile ferate timpurii. În timpul înălțimii călătoriei feroviare trans-americane, clădirea istorică a servit ca depozit feroviar, complex hotelier și restaurant, care servea tuturor călătorilor pe distanțe lungi. Astăzi veți găsi o mulțime de informații despre legendarul traseu 2,248-mile 66 din documente și afișaje și puteți ridica informații actuale despre conducerea Rutei 66 și traversarea deșertului Mojave. Înainte de a pleca, puteți ridica câteva hărți și suveniruri la magazinul de cadouri pentru a vă reaminti vizita.

Muzeul 66 „Drumul Mamei”, 681 N. First Avenue, Barstow, CA 92311, Telefon: 760-255-1890

2. Zona naturală a bazinului curcubeului


Zona remarcabilă a bazinului curcubeului Rainbow este o atracție obligatorie pentru oricine se găsește în vecinătatea orașului Barstow. O scurtă călătorie de-a lungul Rutei 58 către Fort Irwin Rd vă va duce pe drumul unic neasfaltat, care străbate un peisaj mondial de canioane, crapuri și văi colorate strălucitor, care au fost sculptate din gresia moale de milioane de ani de apă și de activități ale vântului . Puteți admira peisajul remarcabil pe jos sau stați în vehiculul dvs. și urmați drumul cu o singură direcție. Campingul primitiv este permis în Owl Canyon Campground - va trebui să aduci tot ceea ce ai nevoie, inclusiv apă.

Zona naturală a bazinului curcubeului, râul de pat fosil, Barstow, CA 92311, telefon: 760-252-6000

3. Muzeul Căilor Ferate din America de Vest


Puteți petrece câteva ore informative învățând totul despre istoria fascinantă a căilor ferate din sud-vestul Pacificului la Muzeul Căilor Ferate din America de Vest (denumită WARM). Muzeul este găzduit într-un depozit autentic de cale ferată și prezintă o colecție mare de tot ce are legătură cu căile ferate. Vei putea admira orare vechi, uniforme, artefacte și multe altele. Când vă deplasați afară, puteți vedea echipamente de exploatare a căilor ferate, material rulant, locomotivă și semnalizare și echipamente de cale. Puteți vizita muzeul gratuit (donațiile către întreținerea muzeului sunt mult apreciate) și există un mic magazin de cadouri unde puteți cumpăra suveniruri de pe calea ferată.

Muzeul Căilor Ferate din America de Vest, 685 North First Street, Barstow, CA 92311, Telefon: 760-256-9276

4. Barstow Harvey House


Barstow Harvey House (aka Casa Del Desierto sau House of Desert) este mai mult decât o simplă clădire istorică; Fostul depozit / restaurant / hotel găzduiește astăzi Muzeul Căilor Ferate din America de Vest, Muzeul Route 66 „Drumul Mamei”, Camera de Comerț Barstow și Biroul Vizitator Barstow. Ca atare, Barstow Harvey House formează inima istorică a Barstow. În timpul călătoriei feroviare americane, au existat mai multe case Harvey punctate pe toată lungimea căii ferate, unde pasagerii puteau debarca și bucura de o masă bună. Barstow Harvey House a fost renovată pe larg după deteriorarea cutremurului din 1992.

Barstow Harvey House, 681 N. First Ave, Barstow, CA 92311, Telefon: 760-818-4400

5. Gara Barstow


Stația Barstow este o stație de închidere convenabilă pentru șoferiști și autobuze care călătoresc faimoasa Rută 66 între Las Vegas și Los Angeles. Stația are un spațiu de alimentație larg înconjurător, unde mai multe restaurante fast-food-uri vin pentru obiceiul tău. Există, de asemenea, câteva puncte de vânzare cu amănuntul și magazine de suveniruri, precum și toalete. Veți găsi o selecție de produse cunoscute, inclusiv un McDonald's, Subway Sandwiches și Dunkin Donuts. Dacă aveți un dinte dulce, vă va plăcea blatul de bomboane de la Double R Gifts, care pune la dispoziție o mare varietate de gustări pentru drum, inclusiv bomboane de ciocolată, fasole de jeleu și o mulțime de alte bomboane cu apă.

Stația Barstow, 1611 E. Main Street, Barstow, CA 92311, Telefon: 760-256-0366

6. California Welcome Center


Puteți obține toate informațiile de călătorie de care aveți nevoie pentru a profita la maxim de vizita dvs. în Barstow și în zona deșertului Mojave la California Welcome Center, situată în Outlets At Barstow, în afara autostrăzii 15. Chiar dacă aveți deja o idee bună despre locul în care veți călători, o vizită în centru vă va aduce la curent cu evenimentele locale și vă va oferi câteva idei proaspete pentru a vă adăuga itinerariului. Poate că puteți include o vizită în Calico Ghost Town sau puteți să faceți câteva excursii de planificare pentru un tur plăcut în Mojave National Preserve sau Parcul Național Death Valley.

California Welcome Center, 2796 Tanger Way, Suite 100, Barstow, CA 92311, Telefon: 760-253-4782

7. Muzeul Valea Râului Mojave


Muzeul Valea Râului Mojave a fost înființat în 1964, datorită eforturilor unui grup de rezidenți locali care au dorit să atragă atenția asupra zonei lor remarcabile. Muzeul protejează și prezintă diverse exponate istorice (inclusiv peste fotografii 20,000 și sute de ziare locale) despre istoria Văii râului Mojave de la 1776. Aici puteți afla despre pionieri, căi ferate și mineri care au modelat valea în ultimele câteva sute de ani. Muzeul operează regulat excursii de teren pentru localnici și vizitatori interesați și toată lumea este binevenită să participe la reuniunile lor lunare regulate.

Mojave River Valley Museum, 270 E. Virginia Way, Barstow, CA 92311, Telefon: 760-256-5452

8. Centrul de vizitare al NASN Goldstone DSN


Oricine este interesat de lumea fascinantă a explorării spațiale și a comunicării spațiale, trebuie să fie sigur că va vizita Centrul pentru vizitatori al NASA Goldstone DSN (Deep Space Network), situat în Barstow Harvey House. Complexul de comunicații în spațiu profund Goldstone este situat într-o locație adecvată (pentru interferențe zero), în apropierea vechiului oraș minier Goldstone, în deșertul Mojave. Deși complexul este închis publicului larg, puteți afla totul despre uimitoarea comunicare în spațiu care a avut loc acolo de la 1958, apelând la DSN Visitor's Center din Barstow, care este liber să vizitați și să fie deschis șase zile pe săptămână.

NASA Goldstone DSN Visitor's Center, 681 N. First Ave, Barstow, CA 92311, Telefon: 760-255-8688

9. Desert Discovery Center


În timp ce călătoriți legendarul Route 66 între Los Angeles și Las Vegas, nu trebuie să ratați șansa de a vă opri în Barstow și de a vizita Desert Discovery Center, unde puteți vedea al doilea mare meteorit găsit vreodată în America. Meteoritul 6,000 lb „Bătrână” provocatoare de gândire a fost descoperit în deșertul Mojave din 1975 și este afișat permanent în Discovery Center. În afară de a reflecta istoria acestei pietre uriașe din spațiul exterior, puteți vizita, de asemenea, habitatul de plante și animale native care este situat în grădina secretă, faceți o plimbare pe trasee și participați la diverse activități regulate.

Desert Discovery Center, 831 Barstow Rd, CA 92311, Telefon: 760-252-6060

10. Casca de foc gigant


Situat foarte aproape de Desert Discovery Center în largul autostrăzii 15, veți găsi un memorial curios, dar adecvat, curajosilor pompieri care și-au pierdut viața în atacul terorist 9 / 11 asupra World Trade Center Twin Towers din New York. Departamentul de pompieri Barstow a decis că o replică uriașă a unui cască de incendiu FDNY va invita cu siguranță trecătorii să se oprească și să aducă un omagiu pompierilor 343 care au plecat de acasă în acea zi fatidică, pentru a nu se mai întoarce niciodată la cei dragi. Veți găsi memorialul de pe Barstow Rd chiar în fața sediului Departamentului de Pompieri Barstow de la stația de pompieri 361.

Casca de foc gigant, 861 Barstow Rd, Barstow, CA 92311

11. Puncte de desfacere la Barstow


De obicei, nu te-ai aștepta să găsești un centru comercial în mijlocul deșertului, dar tocmai asta îl vei găsi atunci când vei merge pe Interstate 15 între Los Angeles și Las Vegas. Outlets At Barstow este un loc bun pentru a vă opri pentru o pauză în călătoria dvs. - există facilități curate, un food court și șansa unor terapii neașteptate de vânzare cu amănuntul. Vă puteți aștepta să găsiți în jurul retailerilor 38 care oferă câteva oferte bune - opriți-vă la biroul de servicii pentru clienți pentru a vă asigura că nu pierdeți ofertele zilnice. De asemenea, puteți obține broșuri și alte informații pentru a vă ajuta cu călătoriile de la Centrul de întâmpinare din California pe site.

Outlets At Barstow, 2796 Tanger Way, Barstow, CA 92311, Telefon: 760-253-4813

12. Monumentul Național al Munților Castelului

Monumentul Național Munții Castelului este ascuns între rezerva națională Mojave și linia de stat din Nevada, acoperind peste 21 acri de sălbăticie frumoasă. În acest loc îndepărtat puteți scăpa cu adevărat de oraș și petreceți ceva timp liniștit savurând păduri de copaci Iosua, pajiști deșertate și frumoase flori sălbatice de sezon. Drumețiile, rucsacul și ciclismul montan sunt activități populare și iată trei campinguri de bază primitive, unde poți să îți ridici cortul și să te bucuri de o noapte sau două în deșert. Călătoria prin zonă necesită un vehicul 4X4 de înaltă gardă, deoarece există doar drumuri murdare, iar călătorii sunt sfătuiți să nu pornească fără multă apă și hărți rutiere adecvate, deoarece GPS-ul nu poate fi de încredere în acest colț foarte îndepărtat al Californiei.

Monumentul Național Castle Mountains, 2701 Barstow Rd, Barstow, CA 92311, Telefon: 760-252-6100

13. Idle Spurs Steakhouse


Steakhouse-ul Idle Spurs este unul dintre cele mai vechi și populare restaurante din Barstow și a servit mâncare americană excelentă încă de la 1970. De-a lungul anilor, restaurantul și-a dezvoltat o reputație solidă, care îi păstrează pe călătorii Route 66 pentru a reveni mai mult. Interiorul rustic reflectă locația steakhouse-ului și d? Cor include o mulțime de gadgeturi din lemn antice, podele cu gresie și covoare în stil viu Navaho. Deși Idle Spurs a fost în jur de ceva timp, meniurile sunt pe zi și oferă mâncăruri gustoase moderne. Pe lângă fripturile lor de semnătură, veți găsi o selecție bună de gustări, supe, salate, fructe de mare și mâncăruri.

Idle Spurs Steakhouse, 690 Old Highway 58, Barstow, Ca 92311, Telefon: 760-256-8888

14. Di Napoli's Firehouse Eatery italian


De peste două decenii, Di Napoli Firehouse Italian Eatery plăcește palatele Barstow cu o mare varietate de delicioase pizza italiene autentice, paste, antreuri și multe altele. Restaurantul este dotat cu un pompier interesant și este cunoscut pentru faptul că are o atmosferă minunată. Veți găsi o selecție bună de favorite vechi și câteva pizza semnate în meniul extins - alegeți una dintre preferatele populare sau construiți-vă singuri dintr-o listă lungă de ingrediente suplimentare. Meniul are, de asemenea, o selecție bună de paste, salate și antene și există mai multe opțiuni pentru vegetarieni. Dacă aveți un dinte dulce, ar trebui să economisiți puțin spațiu pentru gelato, cannoli sau tiramisu.

Di Napoli's Firehouse Eatery Italian, 1358 E. Main Street, Barstow, CA 92311, Telefon: 760-256-1094

15. Restaurantul mexican din Los Domingo


Restaurantul mexican din Los Domingo servește de la 1981 un tarif delicios, autentic, mexican și american. Puteți aștepta cu nerăbdare mâncăruri delicioase, proaspete și picante, precum Chipotle Rib Eye Steak sau Steak Picados, pentru a prezenta alături de o interesantă selecție de burittos, tacuri și salate mexicane clasice. Cu toate acestea, dacă îți dorești un burger cu totul american sau o fâșie suculentă din New York, vei găsi și o bună selecție a acestora. Restaurantul este un loc bun pentru a vă întâlni cu prietenii pentru a savura un cocktail și a urmări jocul, dar este deschis și pentru micul dejun și prânz și oferă un meniu pentru copii.

Restaurantul mexican din Los Domingo, 1520 E. Main Street, Barstow, CA 92311, Telefon: 760-256-1381