15 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Țărmurile Golfului, Alabama

Gulf Shores, Alabama este unul dintre orașele turistice ascunse ale Americii, care se întinde pe 28 mile pătrate de-a lungul Golfului Mexic în județul Baldwin. Oportunitățile pentru croaziere, pescuit oceanic și golf de clasă mondială atrag vizitatorii în zonă, alături de atracții turistice, cum ar fi Grădina Zoologică din Alabama și Waterville SUA.

1. Parcul de stat al Golfului


Gulf State Park este un parc 6,500-acre situat de-a lungul Golfului Mexic între Autostrăzile 59 și 161, care este gestionat de Departamentul de Conservare și Resurse Naturale din Alabama. Parcul oferă 2.5 mile de zone de plajă publice, împreună cu zone de mlaștini și habitate de pădure și de uz de zi Lacul Shelby, Little Lake și Middle Lake. Caiacele și plăcuțele pot fi închiriate pentru a fi utilizate pe Lacul Shelby, iar pescuitul cu apă dulce și sărată este permis. Aproape 500 campinguri sunt disponibile pentru utilizare peste noapte, împreună cu trei zeci de cabine de închiriere și cabane. Alte facilități publice includ un cazinou istoric, o piscină de pătrat 5,000-pătrat cu un tampon, un teren de golf cu găuri 18 și un centru de natură.

20115 Alabama 135, Gulf Shores, AL 36542, Telefon: 251-948-7275 ext. 2128

2. Golful de pescuit din Parcul Golf State State


Golul de pescuit Park State Gulf a fost reconstruit ca urmare a demolării sale de către uraganul Ivan al 2004 și oferă funcții noi, cum ar fi o zonă de ședere cu concesiune interioară, un magazin cu articole de vânzare cu amănuntul și posibilități de pescuit feroviar accesibile pentru scaun cu rotile. Debarcaderul 1,540-foot oferă mai mult de 2,400 picioare de spațiu de pescuit, ceea ce îl face cel mai mare dig public al Golfului Mexicului. Stațiile de confort sunt oferite de-a lungul secțiunii de mijloc a digului, iar licențele de pescuit sunt disponibile pentru achiziționare la fața locului. Alte facilități includ un magazin de suveniruri și indicatoare care detaliază peștele autohton și zona sălbatică a zonei. Copiii cu vârsta sub 11 pot utiliza gratuit debarcaderul cu plata admiterii adulților.

20800 E Beach Blvd, Gulf Shores, AL 36542

3. Plaja publică Gulf Shores


Plaja publică Gulf Shores este situată la punctul mort al autostrăzii 59 în Golful Mexic și este disponibilă pentru utilizare pe zi pentru vizitatori. Parcarea principală a plajei necesită o taxă nominală zilnică, deși parcare gratuită este disponibilă pe străzile din jurul zonei plajei. Trei pavilioane în aer liber sunt prevăzute pentru vizitatori, împreună cu o zonă de picnic și toalete la fața locului și dușuri, inclusiv facilități cu handicap. Însoțitorii de pe plajă sunt angajați la fața locului, iar trotuarele în aer liber sunt furnizate de-a lungul străzilor 5th, 6th și 13th. Vizitatorii trebuie să rețină faptul că plaja este un loc foarte popular în lunile de vară de vară și li se recomandă să ajungă devreme pentru a găsi parcare excelentă.

W Gulf Pl, Gulf Shores, AL 36542

4. Refugiul național pentru animale sălbatice Bon Secour


Refugiul național pentru animale sălbatice Bon Secour se întinde pe cinci unități din județele Mobile și Baldwin. Refugiul este situat direct la vest de orașul Gulf Shores de-a lungul peninsulei Fort Morgan și oferă o importantă zonă de hrănire și odihnă pentru mai mult de 7,157 specii de păsări native și migratoare. Refugiul a fost înființat în 400 și cuprinde unitățile Fort Morgan, Insula Little Dauphin, Little Point Clear, Perdue și Sand Bayou, care cuprind împreună una dintre cele mai mari regiuni nedezvoltate ale Coastei Golfului. Pe întregul refugiu sunt menținute habitate protejate pe malul mării, pădure, mlaștină și mlaștină, care adăpostește și o serie de specii de animale sălbatice pe cale de dispariție și amenințate. Patru trasee de vizitatori sunt oferite în unitatea Perdue a refugiului, pe o distanță totală de cinci mile.

12295 Alabama 180, Gulf Shores, AL 36542, Telefon: 251-540-7720

5. Zoo Coasta Golfului Alabama


Alabama Gulf Coast Zoo a luat naștere ca refugiul privat Zooland Animal Park, operat de către Joey Ward, rezident în Gulf Shores, care a fost deschis publicului în 1989. În urma unei serii de uragane la sfârșitul 1990-urilor și 2000-urilor timpurii, inclusiv a Uraganului Ivan 2004, grădina zoologică a câștigat un profil național ca „Micul Zoo care ar putea”, datorită apariției sale în seria Animal Planet cu același nume, care s-a concentrat pe eforturi de relocare și reconstrucție a animalelor în urma uraganelor. Astăzi, grădina zoologică găzduiește mai mult de animale native și exotice 500, inclusiv specii precum leoparde, tigri, maimuțe, lei și mazăre. Printre atracții se numără o casă de reptile, zonă zoologică, și întâlnire cu animale, întâlniri cu animale și discuții despre deținători oferite periodic pe tot parcursul zilei.

1204 Gulf Shores Pkwy, Gulf Shores, AL 36542, Telefon: 251-968-5731

6. Big Beach Brewing


Big Beach Brewing a fost viziunea lui Jule și Jim Shamburger și este cea mai sudică fabrică de artizanat a statului, care își desfășoară activitatea în afara spațiului său de la aer liber de la Orange Beach. Berele 12 sunt disponibile în tiraj la biroul de birou în orice moment, inclusiv preferate pe tot parcursul anului, cum ar fi Rod’s Reel Cream Ale, Small Town Brown Ale, Dixie’s Heart Irish Red și Hundred Daze IPA. Băuturile artizanale nealcoolice sunt, de asemenea, bătute, inclusiv limonadă de casă. Sunt disponibile locuri de șemineu, împreună cu servicii de livrare de la o serie de restaurante locale. Evenimentele speciale publice includ spectacole de muzică live și tururi de bere zilnice, care pornesc în vârful fiecărei ore.

300 E. 24th Ave, Gulf Shores, AL 36542, Telefon: 251-948-2337

7. Waterville SUA


Waterville SUA este un parc de distracții cu apă 20-acre situat la mai puțin de un sfert de mile de Golful Mexic. Facilitatea a fost deschisă în 1986 ca un parc acvatic familial pentru comunitatea Gulf Shores și a adăugat un număr mare de atracții familiale suplimentare în ultimii ani, inclusiv un teren de golf în miniatură, o casă de evacuare și o pistă de karting. Fiind unul dintre cele mai importante parcuri acvatice din Coasta Golfului, are atracții precum Triple Dog Dare cu trei picături și înglobează diapozitive de mare viteză Jet Stream, precum și un curs de curse pentru curse Dune Racer, piscina cu valuri North Shore și Crystal Waters rau lin. Două zone de joacă pentru apă pentru copii sunt, de asemenea, furnizate, inclusiv Wa Wa World și structura de joacă de cățărare Shrimp Boat Village. Se oferă intrare dublă pentru atracțiile din apă și terenuri ale parcului, iar pachetele pentru petrecerea zilei de naștere pot fi rezervate tinerilor vizitatori care doresc să își sărbătorească ziua de naștere în parc.

906 Gulf Shores Pkwy B, Gulf Shores, AL 36542

8. Tururi WildNative


WildNative Tours sunt principalii operatori turistici în natură din Alabama, constituiți în 2005 de imigrantul australian Kristian Aboud, ca companie de turism cu elicoptere. De atunci, compania a devenit o companie de turism apreciată la nivel național, prezentată în programul de televiziune și conținutul revistelor National Geographic. Astăzi, compania s-a extins pentru a oferi o mare varietate de experiențe în ecoturism, incluzând turismele de apus de soare în coasta Golfului și Delta-Tensaw, excursii portuare, canoe și caiac, precum și tururi de grup către unele dintre cele mai îndepărtate situri istorice din regiune, inclusiv Mobile Bay's Middle Bay Light și complexul de movile indigene din Bottle Creek. Tururi de grup personalizate sunt oferite pentru grupuri de cercetați și organizații mici, alături de camping-uri complete și expediții de safari.

4159 Co Rd 6, Gulf Shores, AL 36542, Telefon: 251-272-4088

9. Island Life Beach închirieri și închirieri


Island Life Beach Rental and Charters oferă echipamente de închiriere și excursii adaptate pentru vizitatorii care doresc să exploreze apele verzi ale Coastei Golfului. Tandem și caiace de pescuit sunt disponibile pentru închiriere zilnic sau săptămânal, alături de placi de yak YOLO, plăci de padel standard și caiacuri ușoare pentru copii. Închirieriile de caiac și echipament pot fi livrate direct vizitatorilor sau ridicate la locația companiei de țărm. Compania lucrează cu o serie de ghiduri de pescuit cu experiență pentru a oferi hărți personalizate pentru pescuit pentru participanții singuri și grupuri mici de până la 20. Sunt disponibile experiențe de pe mal, aproape de mal și de adâncime.

16961 State Highway 180, Gulf Shores, AL 36542, Telefon: 251-233-9493

10. Muzeul țărmurilor golfului


Muzeul Gulf Shores este găzduit într-o casă istorică din secolul 20th, relocată în regiunea Gulf Shores în urma Uraganului Frederic al 1979, care a servit ca clădire civică încă din 1980s. Astăzi, găzduiește un muzeu care documentează istoria civică și socială a regiunii, care oferă exponate temporare permanente și rotative și programare de evenimente speciale sezoniere. Printre principalele expoziții se numără expoziția Portretul unui sat de pescuit, care prezintă istoria satului Lagoon din secolul 19th și expoziția Drawing a Line in the Sand, dezvoltată în comemorarea aniversării a 50th a orașului din 2007. O grădină cu fluturi este, de asemenea, oferită sezonier, creată împreună cu Gulf Shores Garden Club. În lunile de vară, copiii sunt invitați la muzeu pentru programul History Rocks, care se concentrează pe o varietate de subiecte culturale și istorice.

244 W 19th Ave, Gulf Shores, AL 36542, Telefon: 251-968-1473

11. Fort Morgan Road Trail


Traseul Fort Morgan Road se întinde pe lungimea drumului Fort Morgan, începând de la marginea vestică a Parcului Gulf State Park și se întinde pe mai mult de cinci mile în întreaga regiune. Poteca este asfaltată și oferă acces pentru pasionați, joggers, motociclisti și patinatori in paralel, paralelizând drumul printr-o serie de zone rezidențiale cu copaci înainte de terminarea sa la Peninsula Golf Club. Este o plimbare ușoară pentru călătorii și bicicliștii de toate nivelurile de abilitate, deși vizitatorii ar trebui să țină cont de faptul că capătul estic prezintă câteva urcări ușoare în altitudine. Parcarea, toaletele și fântânile potabile sunt oferite la capătul estic al traseului, ceea ce permite, de asemenea, vizitatorilor să continue pe mai multe trasee din Backcountry Hugh Branyon ale parcului pentru experiențe de drumeție în continuare.

Fort Morgan Rd, Gulf Shores, AL 36542, Telefon: 251-540-7127

12. Golful țărmurilor de mare

Golful Shores fructe de mare este numărul unu al pieței de fructe de mare din județul Baldwin, situat direct peste drum de parcul acvatic Waterville din SUA. Piața funcționează de mai bine de 60 ani și este operată de Gina și Patrick Daily. Oferă o piață completă de fructe de mare, cu cele mai bune fructe de mare proaspete din Golful Alabama, incluzând mers, flore, ton galben, carne de crab, stridii și raci. Produsele alimentare cu fructe de mare sunt vândute pe piață, inclusiv produse proaspete, produse uscate și mâncăruri și pâine de casă. Comanda este disponibilă online pentru preluare rapidă, inclusiv o varietate de preparate preparate cu fructe de mare pentru a merge și opțiuni de ambalare și călătorie. De asemenea, sunt oferite servicii de catering pentru evenimente speciale private.

921 Gulf Shores Pkwy, Gulf Shores, AL 36542, Telefon: 251-948-8456

13. Bucătărie cu fructe de mare de la Soto


Bucătăria de fructe de mare de la Soto a fost o instituție de aproape două decenii o instituție de golf Shores. Restaurantul premiat servește o mare varietate de preparate din fructe de mare preferate familiei, alături de antene de pui, friptură și paste. Specialul prânzului zilnic include salate, sandvișuri și mâncăruri servite cu faimoasele preparate de restaurant proaspăt coapte, în timp ce un meniu pentru cină include aperitive gourmet, sandwich-uri și supe. Capturile zilnice sunt disponibile pentru a fi pregătite într-o varietate de stiluri mediteraneene, Caraibe, Cajun și Hawaii, împreună cu stilul de pregătire încrustat pecan pe restaurant. De asemenea, este oferit un meniu mare de vinuri, împreună cu o varietate de opțiuni pentru deserturi de casă.

138 W 1st Ave, Gulf Shores, AL 36542, Telefon: 251-948-7294

14. Crico's Pizza and Subs


Crico's Pizza and Subs oferă o selecție largă de pizza proaspăt coapte, inclusiv pizza specializate, cum ar fi pizza supremă, cu toată carne și legume. Sunt disponibile, de asemenea, pizzele Build-Your, cu opțiuni de topping, cum ar fi slănină canadiană, ardei jalapeno, ananas și hamsii. Subsuburile calde și reci prezintă ingrediente precum salamul Genoa, chiftelutele și capicolla, în timp ce salatele proaspete de grădină și antipastos sunt pregătite la comandă. Un bufet de mâncare este disponibil la prețuri mici la prânz și sunt disponibile comenzi secundare de aperitive, cum ar fi aripi de pui și articole de pâine. Servicii de preluare și livrare sunt oferite în zonele Golf Springs și Orange Beach.

309 Gulf Shores Pkwy, Gulf Shores, AL 36542, Telefon: 251-948-3100

15. Casa Oyster Original


Original Oyster House a fost deschisă în 1983 de două perechi de cupluri, Jane și David Dekle și Mary Lou și Joe Roszkowsi. Situat în cadrul Centrului comercial Bayou Village, din Golful Shores, restaurantul a crescut pentru a găzdui persoanele 300 și este cel mai vechi restaurant cu fructe de mare din Insula Pleasure, oferind o sală de conferințe și banchete cu servicii complete, o docă pentru bărci și un magazin de cadouri. Opțiunile de meniu includ faimosul gumbo din fructe de mare de casă, stridii cu jumătate de coajă, crab cu coajă moale, prăjită, și friptura și grătarul prăjit în sud. Un meniu de petreceri private și un bufet de fructe de mare semnate sunt disponibile pentru restaurant în evenimentele din sala de mese private la restaurant. Încă de la 1985, restaurantul a operat și o a doua locație pe Mobile Bay Causeway.

701 AL-59, Gulf Shores, AL 36542, Telefon: 251-948-2445