15 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Los Altos, California

Los Altos, California oferă o mare varietate de lucruri de făcut atât pentru vizitatori, cât și pentru locuitorii locali. Iubitorii de vin se pot opri lângă sala de degustare Los Altos sau grătarul Los Altos, în timp ce vizitatorii care preferă să-și petreacă timpul în aer liber pot explora Conservarea în spații deschise Windy Hill sau traseul de defecțiune din San Andreas. Familiile pot petrece timp la Arcade Area 151 pentru câteva jocuri distractive orientate spre familie, în timp ce fanii istoriei pot descoperi istoria locală la Muzeul de Istorie Los Altos.

1. Muzeul de istorie Los Altos


Muzeul de Istorie Los Altos este situat în una dintre ultimele livezi de caise din Valea Santa Clara. Muzeul explorează istoria zonei locale, oamenii săi și modul în care terenul a fost folosit de-a lungul timpului, transformându-se dintr-un paradis agricol în ceea ce este cunoscut acum ca Silicon Valley. Deschis în 2001 și care măsoară dimensiunile 8,200 de metri pătrați, muzeul de istorie găzduiește o galerie pentru schimbarea exponatelor, împreună cu expoziția permanentă „Coroana Peninsulei”. Această expoziție evidențiază istoria orașului Los Altos, precum și regiunea înconjurătoare.

51 S. San Antonio Rd, Los Altos, CA 94022, Telefon: 650-948-9427

2. Presă de spațiu deschis Windy Hill


Conservarea în spațiu deschis Windy Hill este numită astfel pentru culmea deosebit de vântoasă și acoperită cu iarbă, un site care poate fi observat din mai multe zone din peninsulă. Conserva deschisă este răspândită pe 1,335 acri și constă din păduri de stejar, brad și lemn roșu și creste de pajiști deschise. Windy Hill este un loc perfect pentru oricine îi place să zboare zmeuri și câinii zăvorâți sunt permise pe toate traseele, cu excepția traseelor ​​Razorback și Lost. Există, de asemenea, acces limitat pe ecvestre și biciclete pe trasee și mese de picnic disponibile.

Valola Portola, CA 94028, Telefon: 650-691-1200

3. Piața agricultorilor din Los Altos


Piața fermierilor din Los Altos este o piață de fermieri certificată din centrul Los Altos, California. Este un eveniment popular de seară pentru familii din oraș și despre oraș, cu opțiuni de preluare gastronomică, camioane alimentare și o varietate de vânzători, inclusiv brutării, fermieri locali și multe altele. Piața este găzduită de Orașul Los Altos și Asociația Satului Los Altos, joi seara, începând cu ora patru după-amiază, până la opt noaptea. Piața fermierilor se desfășoară din mai până în septembrie, cu meșteșuguri obișnuite pentru copii și Ziua Copilului anual. Pe piață există peste patruzeci și cinci de vânzători și fermieri.

2nd St, Los Altos, CA 94022, Telefon: 925-465-4690

4. Compania din Los Altos


Compania de scenă Los Altos din Los Altos, California este o casă de joacă de cartier care sărbătorește întregul canon de teatru din America. În fiecare sezon, compania de teatru își propune să echilibreze lucrări care inspiră, provoacă, implică și distrează publicul. Los Altos Stage se străduiește să aducă o diversitate de susținători de teatru, entuziaști și practicieni împreună pentru a sărbători, explora și crea creații, comedii și muzicale care lucrează împreună pentru a țese un tapiserie de experiență și cultură americană. De la înființarea companiei Los Altos Stage, casa de joc a comunității locale a realizat peste o sută de producții diferite cu ajutorul voluntarilor și artiștilor.

97 Hillview Ave, Los Altos, CA 94022, Telefon: 650-941-0551

5. Ferma de Vilă ascunsă


Ferma de Vilă ascunsă din Los Altos este o organizație educațională non-profit, care folosește ferma ecologică, comunitatea și sălbăticia pentru a educa și a oferi oportunități vizitatorilor de a afla mai multe despre dreptatea socială și mediul înconjurător. Proprietatea cuprinde mai mult de 1,600 acri în spațiu deschis în poalele Munților Santa Cruz. Misiunea Vilă Ascunsă este de a oferi inspirație pentru un viitor durabil și just prin programele, moștenirea și terenul facilității. Ferma de Vilă Ascunsă a fost înființată de Josephine și Frank Duveneck, care au cumpărat terenul în anul 1924 ca loc de reflecție și discuții.

26870 Moody Rd, Los Altos Hills, CA 94022, Telefon: 650-949-8650

6. Sala de degustare Los Altos


Sala de degustare Los Altos din orașul mic din Los Altos este deținută de podgoria și vinăria Byington. Clădirea care găzduiește sala de degustare este o combinație de vin-bar, sală de degustare, vânzare cu amănuntul de vin și spațiu pentru evenimente corporate și private. Spațiul oferă o atmosferă contemporană cu un sentiment de înaltă tehnologie. Sala de degustare Los Altos este prima cameră de degustare a vinului din oraș. Vizitatorii pot veni și să bea un pahar de vin sau să încerce niște vinuri noi pe care poate nu le-au avut niciodată înainte de nicio zi a săptămânii, începând cu 3: 00pm.

366 Main St, Los Altos, CA 94022, Telefon: 408-354-1111

7. Traseul defectelor din San Andreas


Vizitatorii pot accesa traseul de defecțiune din San Andreas din parcarea găsită de-a lungul drumului Mill Mill. De aici, ei pot urma traseul Francisc Loop Trail până când ajung pe Fault Trail. Poate fi accesat și de la un mic pull-off situat în apropiere de Trail Mill Page. Există o serie de stații de-a lungul Traseului Buclelor Franciscane care oferă informații vizitatorilor legate de Defecțiunea San Andreas, precum și informații generale despre cutremure, înainte ca excursioniștii să ajungă pe Traseul Faultului din San Andreas. Odată ce vizitatorii ajung la stația #4, vor vedea o cale care este în mod clar etichetată drept Traseul Fault.

330 Distel Circle, Los Altos, CA 94022

8. Los Altos Grill


Grila Los Altos a devenit o instituție locală pentru zona Silicon Valley de la prima deschidere în 1996. Restaurantul oferă oaspeților un mediu plin de viață și cald, care oferă o paletă de culori pământească de pădure, împreună cu opere de artă unice. Meniul de la Los Altos Grill include somon afumat în casă și pui prăjit, care este gătit încet peste o rotiserie cu lemne pe care oaspeții o pot vedea în timp ce intră în restaurant. Restaurantul se mândrește, de asemenea, cu o listă extinsă de vinuri, concentrându-se pe recoltele de vinuri din California și pe margaritas semnate. Lângă bucătăria expozițională se află un bar insular.

233 3rd St, Los Altos, CA 94022, Telefon: 650-948-3524

9. Zona 151


Arcade Area 151 s-a deschis pentru prima dată în comunitatea Los Altos din 2012 în weekendul Zilei Muncii, cu o idee în minte: oferirea distracției orientate spre familie. Arcada oferă doar jocuri prietenoase destinate copiilor de orice vârstă, inclusiv câteva jocuri simple de aruncare la minge pentru copii în vârstă de cinci ani. Niciunul dintre jocurile arcade nu promovează nimic sugestiv sau violent. Jocurile constă dintr-un mix de răscumpărare de bilete, jocuri de aruncare, împreună cu jocuri mai noi cot la cot, în timpul cărora oaspeții pot concura unii împotriva altora. Sunt selectate jocuri care promovează competiția și munca în echipă pentru a câștiga bilete, care pot fi răscumpărate pentru premii.

151 First St, Los Altos, CA 94022, Telefon: 650-397-5265

10. Maria


Maria’s a dobândit o reputație de mai bine de patruzeci de ani ca loc pentru a găsi produse autentice și antichități originale din Italia, Anglia și Franța. Magazinul este cunoscut pentru marele inventar, stilul unic și selecția uimitoare. Maria's a devenit o destinație pentru decoratori de casă, stilisti și designeri de interior. Magazinul unic este specializat în mobilier de epocă, majolicas pictate manual din Italia, țesături frumoase de țară din Franța, Faience franceze și un număr mare de accesorii. Câteva piese de la Maria's sunt realizate exclusiv pentru magazin de către unii dintre cei mai buni artizani italieni și francezi.

393 Main St, Los Altos, CA 94022, Telefon: 650-941-9682

11. Chef Chu's


Chef Chu’s a fost o mâncare preferată în Peninsulă de când s-a deschis pentru comunitatea locală încă din anul 1970, oferind un meniu de mâncare creativă. Restaurantul este cunoscut în întreaga lume pentru bucătăria tentantă și inovatoare, precum și pentru Lawrence CC Chu, proprietarul carismatic. Restaurantul Chef Chu este un loc plin de viață, iar bucătarul este adesea în mijlocul întregii acțiuni. Chef Chu este aproape întotdeauna la restaurant, fiind foarte implicat în operațiunile sale cotidiene, fie că salută oamenii de la intrare sau lucrează în bucătăria restaurantului.

1067 N San Antonio Rd, Los Altos, CA 94022, Telefon: 650-948-2696

12. Pompei


Restaurantul Pompeii oferă mâncăruri delicioase italiene în zona centrală din Los Altos, California. Mâncărurile italiene prezintă toate preparatele clasice italiene pe care oamenii au ajuns să le aștepte la restaurantele italiene, cum ar fi antipasti, insalate, pizza, spaghete și multe altele. Oaspeții pot găsi mâncăruri tradiționale italiene, opțiuni sănătoase și mâncăruri fără gluten în meniul alimentar din Pompei, precum și opțiuni de meniu pentru copii. Și locuri de luat masa în aer liber sunt disponibile pe lângă sala de mese, iar lista de băuturi de la restaurant include un pic de toate pentru toată lumea. Este recomandat ca oaspeții cu puțin timp să facă o rezervare.

100 State St, Los Altos, CA 94022, Telefon: 650-949-2400

13. Dittmer's Gourmet Meats & Wurst-Haus


Dittmer's Gourmet Meats & Wurst-Haus din Los Altos este o macelarie delicatesă și de modă veche. Magazinul se bucură de multă mândrie în furnizarea de articole specializate în casă și carne proaspătă de cea mai bună calitate. Maceleria și delicatesele au început pentru prima dată să servească orașul Los Altos, orașul Mountain View, și zona mai mare a Golfului din jur în 1978. Printre cele peste 100 produse disponibile pentru achiziționarea de la Dittmer sunt articole populare, cum ar fi bratwurst, cotlet de porc afumat și leberkase, care au fost unele dintre primele articole ale vânzării la deschiderea inițială.

4540 El Camino Real, Los Altos, CA 94022, Telefon: 650-941-3800

14. Torturi Saturați


Prăjiturile Satura au fost create datorită ideii că prăjiturile uimitor de delicioase, obținute din ingrediente proaspete de înaltă calitate și sunt destul de dificil de obținut într-un magazin de prăjituri. Proprietarii din spatele magazinului de prăjituri consideră că mâncărurile bogate în calorii, precum prăjiturile, ar trebui consumate și savurate în cantități moderate și întotdeauna ar trebui să fie fantastic de plăcute. Prăjiturile făcute de Satura Cake-urile sunt coapte zilnic de la zero chiar în bakeshop-ul din Los Altos. Faina, lactatele, untul, zahărul și ouăle reale sunt folosite pentru a coace fiecare tort, niciodată uleiuri sau amestecuri hidrogenate artificial.

200 Main St, Los Altos, CA 94022, Telefon: 650-948-3300

15. Biserica Episcopală Hristos


Biserica Episcopală a Christului din micul oraș Los Losos, California, se străduiește să hrănească inimile și mințile locuitorilor din Silicon Valley. Câțiva episcopali care urmau să întemeieze biserica s-au întâlnit în 1913 duminică de palmieri pentru închinare în camera superioară a clădirii din centrul Los Altos. Grupul a achiziționat două loturi în apropierea zonei centrale, după ce Eparhia din California le-a dat statutul de misiune. În luna aprilie a 1914, a fost pusă piatra de temelie a micii biserici episcopale a lui Hristos, o biserică în stil englezesc. Biserica a crescut în următorii cincizeci de ani, împreună cu orașul.

1040 Border Rd, Los Altos, CA 94024, Telefon: 650-948-2151