15 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Valea Simi, California

În timpul călătoriei dvs. către Valea Simi veți avea ocazia să explorați farmecul incomparabil al uneia dintre cele mai uluitoare regiuni din California de Sud. Zona familială este plină de o serie de lucruri de experimentat, indiferent dacă aveți chef de vizitare, cumpărături sau petreceți o zi la un muzeu.

1. Biblioteca și muzeul prezidențial Ronald Reagan


Biblioteca și muzeul prezidențial Ronald Reagan este dedicat vieții și lucrărilor 40th președintelui Statelor Unite, Ronald Wilson Reagan, și soției sale, fosta primă doamnă Nancy Reagan. Biblioteca și muzeul adăpostesc, de asemenea, mormintele Reagans. Vizitatorii pot explora instalația 243,000 de pătrat pătrat și numeroasele sale exponate care acoperă viața președintelui Reagan. Exponatele se concentrează pe copilăria sa, cariera de film, cariera politică, serviciul militar și căsătoria. Alte aspecte pe care le veți putea vedea includ un 1965 Ford Mustang pe care președintele Reagan l-a folosit în timpul primei sale campanii guvernamentale și costumul pe care l-a purtat în timpul inaugurării sale.

Dr Prezidential 40, Valea Simi, CA 93065

2. Parcul și Muzeul Istoric Strathearn


Explorați parcul și muzeul istoric Strathearn bine conservate pentru a fi transportate în timp în trecutul văii Simi. Începeți-vă ziua la Centrul pentru vizitatori și apoi mergeți spre terenurile parcului dacă intenționați să faceți un tur autoguiat de departe. Parcul este plin de clădiri și structuri istorice, dar puteți explora interiorul acestora în timp ce faceți unul dintre numeroasele turnee conduse de docent care sunt disponibile. Unele dintre clădirile și structurile care mai rămân și astăzi sunt Biblioteca Simi, Casa de colonii Printz / Powell, Moara de vânt Strathearn, Cabana Curitting Apricot, Barnele din Ranch Wood și Grădina Pioneer Memory.

137 Strathearn Pl, Simi Valley, CA 93065, Telefon: 805-526-6453

3. Muzeul Depozitului Santa Susana și Căile Ferate Model


Depozitul Santa Susana este un depozit istoric din Pacificul de Sud care poate fi găsit în uimitoarea Valea Simi. Muzeul este găzduit în depozitul frumos restaurat și este plăcut pentru vizitatorii de toate vârstele. Una dintre cele mai bune exponate ale acestora este un model al depozitului de cale ferată din Pacificul de Sud, care a fost restaurat complet pentru a arăta exact așa cum s-a întâmplat în 1950s. Pasionații de trenuri tineri și bătrâni sunt fascinați de reprezentarea operațională în miniatură a Văii Simi. Alte aspecte ale muzeului includ afișări exacte ale artefactelor statice și de funcționare, care au fost utilizate la depozit în primii ani de funcționare, precum și memorii de cale ferată nostalgică.

Depozitul Santa Susana, 6503 Katherine Rd, Valea Simi, CA 93063, Telefon: 805-581-3462

4. Parcul Corriganville


Parcul Corriganville este cunoscut popular cu numele său anterior: Corriganville Movie Ranch. Achiziționat de actorul și cascadorul Ray „Crash” Corrigan, parcul a fost un studio de film și un rang de filme care a oferit peisaje și seturi pentru emisiuni de televiziune și filme populare precum Star Trek, The Lone Ranger și The Adventures of Rin Tin Tin. Plină de bolovani, munți, lacuri, peșteri, cascade și mai multe seturi create de om precum hoteluri, saloane, închisori și magazine, proprietatea a fost locul a mii de înregistrări de-a lungul istoriei sale. Astăzi, vizitatorii vor putea vedea rămășițele clădirilor din film și parcuri tematice din trecutul său, dar uimitorul peisaj natural din California, care l-a făcut popular în primul rând, încă prospera. Au fost stabilite trasee pentru o explorare ușoară, de la traseul Hummingbird scurt, de un sfert de mile, la Traseul interpretativ de lungime 1.1 mile.

7001 Smith Rd, Simi Valley, CA 93063, Telefon: 805-584-4400

5. Sala de renume și muzeu de skateboarding


Sala de renume și muzeul Skateboarding a fost creată în 2009 pentru a onora contribuțiile aduse istoriei și culturii de skateboarding de-a lungul deceniilor. Muzeul evidențiază pasiunea și dedicarea mai multor icoane culturale care au avut un impact în comunitatea de skateboarding. Muzeul este plin de afișaje, fotografii, artefacte și alte amintiri și găzduiește deseori evenimente pentru a întâlni legende precum Tony Hawk, Tony Alva, Rodney Mullen, Mike McGill, Patti McGee și Laura Caswell. Unul dintre cele mai faimoase evenimente ale acestora este o gală anuală care onorează și sărbătorește inducte din acel an.

4226 Valley Fair St, Simi Valley, CA 93063, Telefon: 805-368-1998

6. Calea pentru biciclete Arroyo Simi


Parcul de biciclete Arroyo Simi, cunoscut și sub denumirea de Calea Verde Arroyo Simi, cuprinde mai multe trasee cu mai multe utilizări care vă duc prin majoritatea văii Simi. Căile sunt situate pe ambele părți ale canalului de control al inundațiilor Arroyo Simi și este un loc popular cu plimbători, joggers, ciclisti, skateboarderi și călăreți de cai. Drumul verde a suferit o actualizare importantă de-a lungul anilor, iar vizitatorii vor putea folosi șaptesprezece noi intrări pe trasee de acces, noi biciclete pe asfalt, treceri semnalizate, semne de expoziție direcționale și interpretative și multe alte facilități ale site-ului. Traseul bicicletei este deschis 24 ore pe zi, șapte zile pe săptămână și este închis doar din cauza ploilor abundente sau a inundațiilor.

7. Traseul Rocky Peak


Găsit în Munții Santa Susana, Rocky Peak Trail este un traseu popular de drumeție care duce la vârful panoramic 2,715-foot, Rocky Peak. Vârful poate fi găsit în centrul parcului Santa Susana 4,800-acre, iar vizitatorii pot accesa traseul din parcurile Rocky Peak Road. Având nevoie de drumeții calificați moderat, poteca vă va duce pe o cale mai dezolantă și va avea momente în care va trebui să vă deplasați pe bolovani pentru a continua. Călătoria este extrem de interesantă și este de aproximativ 4.75 mile dus-întors, cu o schimbare de cota de aproximativ 900 picioare.

8. Parcul istoric al statului Santa Susana Pass


Vizitatorii vor găsi Parcul istoric al statului Santa Susana Pass chiar pe cuspul locului în care Munții Santa Susana se întâlnesc cu Dealurile Simi. Parcul este plin de canioane adânci, creste înalte și o abundență de floră și faună. Unele dintre animalele autohtone pe care le poți întâlni includ coioturi, pisici cu coadă inelară, căprioare și vulpi cenușii. Există mai multe trasee care se vântă în întregul parc și duc la priveliști care oferă priveliști uimitoare ale împrejurimilor. În timp ce veți afla acolo, veți afla, de asemenea, despre istoria bogată a țării, de la a fi casa a două grupuri distincte de americani nativi, precum și a fi un coridor de transport care datează de la 1769.

9853 Andora Ave, Chatsworth, CA 91311, Telefon: 818-784-4849

9. Centrul de Arte Culturale Valea Simi


Există mai multe aspecte ale Centrului de Arte Culturale din Valea Simi, care atrage vizitatori, în special pasionați de artă și arhitectură. De la deschiderea în 1995, Centrul de Arte Culturale a găzduit totul, de la drame și musicaluri până la spectacole de jazz și concerte rock 'n roll. Înainte de aceasta, însă, structura gotică a existat încă de la mijlocul 1920-urilor ca Biserică Episcopală Metodistă a Comunității Simi. Chiar și după ce a fost recondiționat în 1981, puteți vedea în continuare indicii ale eleganței sale trecute, precum în corpul de lumină din holul de la etaj, care a atârnat în același loc de la 1924 sau în vitralii care au fost recreate de compania originală.

3050 E Los Angeles Ave, Simi Valley, CA 93065, Telefon: 805-583-7905

10. Satul cu sticle al bunicii Prisbrey


Identificat ca reper istoric din California, un district istoric al SUA și în Registrul național al locurilor istorice din SUA, Bunica Prisbrey Bottle Village este un mediu de artă uimitor creat de Tressa „Bunica” Prisbrey. Timp de peste douăzeci de ani între 1950s și 1970s, a construit un sat de soi folosind articole reciclate și aruncări din depozitul local. Veți putea vedea pasarele, templele, sculpturile, clădirile și multe altele în timpul tururilor publice care se desfășoară. Vă rugăm să rețineți că există limitări ale turului, cum ar fi încălțăminte deschisă, fără tocuri, fără instalații de apă sau toaletă, fără cărucioare și că nu este accesibil ADA.

4595 Cochran St, Valea Simi, CA 93063

11. Ali Baba Cafe


Încă de la 1999, cafeneaua Ali Baba servește preparate delicioase din bucătăria autentică, care pare să vină pe Valea Simi chiar din Mediterana. Toate produsele alimentare de la Ali Baba’s Cafe sunt făcute de la zero și folosesc metode conștiente de sănătate pentru a scoate în evidență aromele exotice ale fiecărui fel de mâncare. Meniul oferă mese speciale și speciale pentru cină, care se concentrează pe ingrediente care sunt în prezent sezon. Alte articole includ supe de casă și carne, fructe de mare și antene vegetariene. Sandvișurile lor pita, kebab-urile, frunzele de struguri umplute, baba ghanoush, salata de shawarma de pui și farfuria tilapia sunt extrem de populare la patronii lor obișnuiți.

1464 Madera Rd Suite J, Simi Valley, CA 91320, Telefon: 805-526-8400

12. Pizza Chi-Chi

Fiind stabilită în 1958, Chi-Chi's Pizza sărbătorește acum 60 ani de afaceri cu restaurante din toată California. Afacerea de familie a trecut din generație în generație, însă patronii se pot aștepta totuși la același nivel de prietenie, servicii pentru clienți și mâncare delicioasă pe care Chi-Chi a oferit-o întotdeauna. Nici o vizită la Chi-Chi's nu este completă fără să se hrănească cu farfuria semnată după care au primit numele - pizza lor. Puteți alege dintre câteva dintre combinațiile lor preferate, cum ar fi imigrantul sau alegerea Chi-Chi-ului, sau să vă construiți singuri alegând dintr-o serie de toppinguri. Alte elemente din meniul lor includ supe, salate, paste proaspete, sandvișuri, pui prăjit și deserturi delicioase, cum ar fi tiramisu, gelat, turtă de brânză sau tort de ciocolată fără făină.

Promenada Simi Valley: 5145 E Los Angeles Ave, Simi Valley, CA 93063, Telefon: 805-526-3393

13. Betos


Beto’s Italian Bistro este o unitate fină de mese unde vă puteți bucura de bucătăria autentică italiană, ca și cum ar fi fost fabricată în Țara Veche. Veți descoperi că meniul lor oferă o serie de preparate italiene tradiționale și eclectice, toate fiind făcute folosind cele mai fine ingrediente și cele mai autentice metode. Începeți masa cu niște calamari ușor prăjiți, o cremă și creveți martini, bruschetta sau o salată antipasto. Apoi treceți la una dintre pastele lor delicioase, cum ar fi lasagna de carne, spaghetele și chiftele, linguini și scoici sau scampi de creveți. Dacă nu aveți chef de paste, nu vă faceți griji - meniul lor are, de asemenea, plite delicioase, cum ar fi halibutul de Alaskan servit peste risotto de fructe de mare, rață prăjită, parmigiana de vinete și multe altele.

2325 Kuehner Drive #128, Simi Valley, CA 93063-3978, Telefon: 805-578-1568

14. Lucrurile din ouă „N”


Când locuitorii din Valea Simi își doresc un mic dejun delicios, de calitate, care se simte de parcă iau masa acasă, atunci primul loc la care se gândesc este Eggs 'N' Things. Restaurantele pot fi găsite împrăștiate în toată California și servesc preparate proaspete pentru micul dejun și prânz la un preț accesibil într-un mediu cald și primitor. Ei folosesc ingrediente de înaltă calitate, ceea ce le-a contribuit la câștigarea premiului „Cel mai bun mic dejun” de la Steaua Județului Ventura. Obiectele populare din meniul lor sunt clătitele suedeze de specialitate, hașinul de vită cu cornuri de casă, puiul de scoici din New England și sandwich-ul lor special pentru topit.

Piața Sycamore: 2955 Cochran St, Valea Simi, CA 93065, Telefon: 805-527-0055

15. Reagan Country Cafe


Situat în cadrul Bibliotecii și Muzeului Prezidențial Ronald Reagan, Reagan Country Cafe este un stabiliment self-service și o carte pentru masa, care poate fi găsit lângă magazinul muzeului bibliotecii. Country Cafe este înconjurat de vederi uimitoare ale dealurilor și ale Văii Santa Rosa. Cina poate alege să stea în interior sau pe terasă pentru a savura o masă delicioasă înainte sau după explorarea muzeului. Accesul la muzeu nu este necesar să luați masa la Reagan Country Cafe. Pe de altă parte, dacă aveți chef de o băutură și o gustare, mergeți la primul etaj al Pavilionului Air Force One până la Ronald Reagan Pub.

Biblioteca Prezidențială Ronald Reagan: Dr Prezidențial 40, Simi Valley, CA 93065, Telefon: 805-577-8272