Bazinele De Stațiune 15 Uimitoare În Maldive

Unde mergi pentru o vacanță la piscină și plajă de o viață? Gândiți-vă că Maldivele, unde stațiunile oferă piscine incredibile, cu vedere la plajă și ocean. Fie că sunteți în căutarea unui bar unic de înot, a unei paturi de zi submersite sau a unui design cu marginea infinitului lângă plajele albe pudrate, v-am acoperit. Iată 15-ul de top, fără o anumită ordine. Citiți următorul: 14 Spa-uri de apă uimitoare extraordinare

1. Shangri-La Villingili


Nu vă veți putea gândi dacă vă relaxați lângă această uimitoare instalație de pe plajă sau în intimitatea propriei vile subacvatice de la Shangri-La Villingili.

2. Jumeirah Dhevanafushi


Scaunele de designer de la Jumeirah Dhevanafushi sunt perfecte pentru vizionarea unui apus de soare colorat în tropice.

3. Vivanta de Taj


Priveliște nedeslușite asupra oceanului albastru și a cerului inspiră vise de relaxare la Vivanta by Taj. Hotelul Vivanta by Taj este situat pe insula izolată Hembadhu. Spațioase bungalouri peste apă liniază marginea insulei, iar părțile comunale ale stațiunii sunt ascunse în interiorul luxuriant al insulei. Facilitățile comune din stațiune includ o piscină infinită, un salon de joc și televiziune și servicii de babysitting. Excursii și cursuri de scufundări pot fi organizate cu personalul hotelului, iar hotelul oferă echipamente de snorkeling și un serviciu de bărci rapide pentru oaspeți. Vizitatorii se pot relaxa la spa-ul Jive sau pot face antrenament la sala de sport la fața locului. În cele din urmă, cuplurile pot profita de oferta de reînnoire a jurământului stațiunii și de serviciul său de fotografie intern.

4. Anantara Dhigu


Piscina de la Anantara Dhigu urmărește nisipul alb praf și oceanul.

5. One & Only Reethi Rah


One & Only Reethi Rah este renumit pentru serviciile sale atente și facilitățile de cinci stele. Reethi Rah Maldives Resort este situat pe Noth Atoll Male din Maldive. Alcătuită în întregime din vile, stațiunea de lux este locul perfect pentru o escapadă romantică. Oaspeții sunt șovăiți în stațiune cu un iaht sau un hidroavion privat și apoi sunt tratați la cele mai bune pe care le oferă Reethi Rah. Stațiunea are o varietate de facilități. Spa la fața locului, One & Only, a câștigat premiul pentru cel mai bun spa de lux în 2013. Sporturile nautice sunt o alegere populară la Reethi Rah, deoarece proprietatea are plaje private 12, două piscine spațioase și piscine private pentru vila 37. Un centru de fitness, precum și un teren de fotbal și două terenuri de tenis sunt disponibile pentru oaspeți în orice moment. Un centru de scufundare certificat PADI este, de asemenea, situat pe proprietatea Reethi Rah.

6. Velassaru Maldive


Bucurați-vă de uimitoarele verzi și blues la Velassaru Maldives.

7. Anantara Veli


Apusurile de soare de la Anantara Veli sunt perfecte.

8. Resedinta Maldive


Nu veți fi niciodată mai mult de câțiva pași de apă la The Residence.

9. Coco Bodu Hithi


Urmăriți stelele în timp ce săriți pentru o înot la Coco Bodu Hithi. Această stațiune de lux din Maldive constă din vile 100 care oferă oaspeților vederi de grad 360 asupra oceanului. Stațiunea găzduiește, de asemenea, șapte restaurante care fiecare se specializează în diferite tipuri de bucătărie și o mansardă de vin de înaltă calitate. La spa, oaspeții se pot bucura de tratamente faciale, masaje și alte tratamente de restaurare. Activitățile de la Coco Budhu Hithi includ snorkeling și scufundări, parasailing, plimbare cu barca și excursii. Opțiunile de excursie includ o excursie la snorkeling într-o grădină de corali colorate, o seară romantică pe o bancă de nisip îndepărtată și o croazieră la apusul soarelui pe o barcă tradițională Dhoni. Coco Budhu Hitihi are, de asemenea, spațiu pentru evenimente speciale precum nunți și petreceri.

10. Insula Cocoa


Pe lângă plaja sa uimitoare, Insula Cocoa are o piscină superbă înconjurată de pietricele și nisip.

11. Anantara Kihavah Villas


La Anantara Kihavah Villas poate fi greu să decideți ce scaun să alegeți pentru a doua zi.

12. Gili Lankanfushi


Acest loc de la Gili Lankanfushi este perfect pentru relaxare la tropice.

13. Insula ascunsă la Dhonakuli Maldive


Barul de înot din Island Hideaway de la Dhonakuli Maldives are cel mai bun loc din casă. Cu vile peste mare și apartamente pe plajă pentru a se potrivi cu orice dimensiune a familiei, Hideaway Beach Resort and Spa este o alegere populară pentru călătorii Maldive. Stațiunea se mândrește cu propria sa colecție de cinci restaurante și cafenele. La fața locului, oaspeții beneficiază de tratamente cu produse de Natural Bisse, un brand wellness favorizat de celebrități. Centrul spa constă dintr-o baie de aburi, o stație de manichiură / pedichiură și douăsprezece săli de tratament private. Pentru divertisment, stațiunea organizează excursii de pescuit, excursii de scufundări și plimbări cu barca. Hideaway Resort are, de asemenea, un centru pentru copii la fața locului și o sală de gimnastică complet echipată.