Cele Mai Bune Plaje 17 Lângă Atlanta

Multe dintre plajele din apropiere de Atlanta se găsesc pe insule de barieră legate de căi ferate și poduri spre continent, situate de-a lungul Coastei Atlantice sau a Golfului Mexic. Unele dintre aceste plaje și insule pot fi accesate doar cu barca, în timp ce altele sunt ușor accesibile pe continent.

1. Țărmurile golfului


Coasta Golfului din Alabama se mândrește cu frumusețe naturală, cultură, istorie și soare, neîmpărțite, cu mii și mile de plaje cu nisip alb. Golful țărmului din Alabama constă în cazare excelentă și închirieri de vacanță, evenimente speciale spectaculoase pe tot parcursul anului și restaurante premiate. Toate acestea sunt pe lângă plaja cu nisip alb și apele turcoaz. Vizitatorii pot avea șansa de a observa un delfin sau doi sau de a încerca ceva de pescuit la mare adâncime într-unul dintre cele mai mari recifuri de pescuit artificial din Statele Unite. Gulf Shores oferă, de asemenea, o mulțime de oportunități pentru sporturi nautice, parcuri de distracții, trasee naturale și golf de campionat.

2. Plaja Panama City


Panama City Beach are la dispoziție douăzeci și șapte de mile de plaje uimitoare, dintre care atât vizitatorii cât și localnicii pot alege, împreună cu experiențe diferite. Insula Shell oferă o evadare la plajă retrasă și se poate ajunge doar cu barca. Situată între Golful Mexic și Golful St. Andrew, insula este liberă de dezvoltare, oferind șapte mile de peisaj insular perfect pentru colectarea scoicilor și plimbările prin natură. Parcul de stat St. Andrews, care oferă trasee pentru biciclete, canotaj, pescuit, camping și snorkeling într-un dig, în timp ce Camp Helen State Park include faună și floră de coastă a golfului, precum și plaje și lac de dună cu apă dulce.

3. destin


Destin, Florida oferă posibilități de pescuit faimoase la nivel mondial, terenuri de golf provocatoare și plaje frumoase de nisip alb de pe coasta de smarald. Situat în zona de nord-vest a Floridei din Golful Mexic, Destin este foarte cunoscut pentru apele sale de smarald și plajele cu nisip alb de zahăr. Datorită populației abundente de pești din aceste ape smarald din Destin, orașul a câștigat porecla de „cel mai norocos sat de pescuit din lume”. Multe închirieri de vacanță și stațiuni de clasă mondială pot fi găsite în zonă, împreună cu câteva restaurante uimitoare și cumpărături. Aeroportul regional Northwest Florida face, de asemenea, Destin o destinație convenabilă pe plajă.

4. Plaja Pensacola


Plaja Pensacola este bine cunoscută în întreaga lume pentru apele de culoare verde smarald și plajele cu nisip alb de zahăr, precum și pentru o mulțime de oportunități de relaxare și distracție. Vizitatorii vor găsi multe alte lucruri de făcut la plajă, pe lângă înot și pur și simplu să se relaxeze pe nisip. Pensacola Beach oferă pescuit de la două stâlpi diferite, parasailing, surf, înot, stand-up paddle boarding, snorkeling, scufundări, golf în miniatură și multe altele. Zona este, de asemenea, acasă pentru o serie de restaurante care servesc fructe de mare proaspete din prăpastie, împreună cu mai multe locuri pentru a vă relaxa cu o băutură după o zi lungă la plajă.

5. Jacksonville


Jacksonville, Florida se mândrește cu aproximativ douăzeci și două de mile de plaje, cincizeci de rampe de barcă, patruzeci de mile de Intracoastal Waterway și cea mai lungă întindere a statului din St. Johns River. Orașul, dacă este considerat a fi cea mai bună destinație din Florida pentru sporturile nautice și locul de naștere al Salt Life. Vizitatorii se pot bucura de pescuit, plimbare cu barca, scufundări, înot, îmbarcare cu paddle, caiac, surfing și multe altele la una dintre numeroasele plaje publice, inclusiv plaja Jacksonville, Atlantic Beach, plaja Mayport și plaja Neptun. Aceste plaje sunt acceptate pentru animale de companie și adăpostesc parcuri, restaurante cu fructe de mare, magazin de surf și buticuri pe plajă. Insulele de barieră nestrămutate pot fi găsite în nordul orașului Jacksonville.

6. Plaja nebunească


Folly Beach este o comunitate de coastă și o insulă barieră din statul Carolina de Sud, care este plină de farmec și istorie și este situată la numai aproximativ cincisprezece minute de centrul orașului Charleston. Locuitorii locali se referă la Folly Beach drept „Edge of America”, un loc în care vizitatorii își pot începe ziua urmărind răsăritul și terminând cu un apus de soare uimitor. Capătul estic al insulei oferă o vedere spectaculoasă la Farul Insulei Morris din apropiere. Pier-ul de pescuit de pe Folly Beach se extinde pe 1,045 picioare în Oceanul Atlantic și găzduiește mai multe turnee de pescuit pe tot parcursul anului.

7. Insula Sf. Gheorghe


Insula St. George este o insulă de barieră nealterată care măsoară douăzeci și două de mile în lungul coastei din Florida. Insula este una dintre ultimele insule locuite de stat și oferă unele dintre cele mai senine și frumoase plaje de-a lungul Coastei Golfului. Vizitatorii vor găsi kilometri de plaje în cea mai mare parte neîncărcate, care sunt ideale pentru scoatere și băi de soare, împreună cu apele limpezi pentru pescuit și înot, precum și vizionarea faunei sălbatice în mlaștinile curată. Animale de companie bine purtate sunt permise pe insulă, precum și în mai multe dintre închirierile de vacanță de pe Insula St. George. Ocupând capătul estic al insulei se află Parcul de stat al insulei St. George.

8. Insula Simons


Insula St. Simons din Georgia găzduiește plaje uimitoare, divertisment, evenimente distractive, o gamă largă de opțiuni de luat masa, saloane și spa, pescuit charter și golf. O parte din ceea ce face insula deosebită este stilul său de viață distinctiv și fermecător pe plajă nefericit și frumusețea sa naturală nestăpânită. Insula Sf. Simons face parte din Insulele de Aur din Georgia și a fost votată ca una dintre cele mai romantice destinații ale țării. Insula este plină de farmec și istorie sudică, mândră South Oaks live cu mușchi spaniol, oferindu-i un sentiment unic de loc și timp. Piste pentru biciclete fac ușor explorarea insulei.

9. Insula Jekyll


Insula Jekyll este o combinație uimitoare de descoperire și seninătate, de la ruinele sale istorice până la plajele întinse de nisip. Situată în lanțul insulelor de aur din Georgia, Insula Jekyll este aproape de Brunswick, Insula Mării și Insula St. Simons. Fiecare cale de pe insula duce la experiențe unice, fie că este vorba de promenada de pe malul oceanului sau prin străvechea pădure maritimă a insulei. Insula Jekyll se mândrește cu oferirea de divertisment vizitatorilor, oferind zece mile de plaje pline de soare, excursii cu caiac ghidate, excursii în pădure maritimă, cartierul istoric, mai multe terenuri de golf premiate și singurul centru de reabilitare a broască țestoase din stat.

10. Insula Tybee


Insula Tybee este un mic oraș de coastă situat la doar 18 km de zona istorică din Savannah. Clasată constant ca una dintre cele mai importante plaje ale țării, Insula Tybee oferă ceva pentru aproape oricine. Insula oferă cea mai apropiată plajă oceanică de orașul Atlanta, Georgia. În jurul pavilionului și a digului de la capătul sudic al insulei este cea mai aglomerată zonă a plajei. Această secțiune este, de asemenea, în cazul în care vizitatorii vor găsi majoritatea în afara vieții de noapte, restaurante și magazine. Zona mai istorică și mai puțin aglomerată a plajei este capătul nordic, care include un fort și un far istoric.

11. Plaja Topsail


Situată la capătul sudic al statului Insula Topsail din Carolina de Nord, Topsail Beach este cea mai mică comunitate a insulei din cele trei situate pe insula 26-mile. Oaspeții pot avea ocazia să vadă țestoasa ocazională, delfini înotând mai departe în apele oceanului și o mare varietate de specii diferite de păsări dacă au noroc. Plaja Topsail oferă, de asemenea, o gamă largă de distracții lângă mare, precum înotul, relaxarea pe plaja cu nisip, surfingul, pescuitul și multe alte activități în aer liber. Plaja Topsail este situată la aproximativ patruzeci și cinci de minute de orașul Wilmington.

12. Hilton Head Island

Insula Hilton Head, situată în largul coastei statului Carolina de Sud, poate fi găsită chiar în spatele liniei de stat din Georgia. La puțin peste 280 mile de orașul Atlanta, insula este o alegere bună pentru persoanele care caută o evadare din agitația din viața de zi cu zi a orașului. Insula Hilton Head este o destinație populară a stațiunii, cu mai multe dezvoltări private, cu toate acestea, plaja în sine este publică, cu nouă accesuri publice pe plajă disponibile. Insula este răspândită mai mult decât alte insule din apropiere, ceea ce înseamnă că vizitatorii ar putea avea nevoie să-și folosească mașina pentru a se deplasa.

13. Myrtle Beach


Fiind una dintre cele mai populare destinații de vacanță pe plajă și una dintre cele mai importante locuri de vacanță de pe coasta de est, plaja Myrtle se mândrește cu o mare varietate de atracții, restaurante care servesc o serie de mâncăruri delicioase și multe hoteluri și închirieri diferite. Punctul principal al plajei Myrtle este foarte posibil Grand Strand, care este o întindere de șaizeci de mile de plaje care oferă mult spațiu și nisip pentru vizitatori. Vizitatorii vor găsi o serie de restaurante, arcade și magazine, și de-a lungul bordului de pe malul mării, împreună cu SkyWheel, una dintre cele mai înalte roți de feribot din Statele Unite.

14. Insula Kiawah


Insula Kiawah este o insulă barieră de-a lungul Coastei Atlantice din Carolina de Sud, care se mândrește cu aproximativ zece mile de plaje cu nisip curat împărțite în două zone diferite cunoscute sub numele de West Beach și East Beach. Parcul județului Beachwalker, situat la capătul vestic al insulei la West Beach, oferă vedere la râu și la malul oceanului, cu singurul acces pe plajă al insulei. Salvamari sunt prezenți în sezonul de vară în zona de înot desemnată de-a lungul plajei. Celelalte accesuri pe plajă de pe insula Kiawah sunt private, multe dintre ele aparținând stațiunilor de pe insulă.

15. Insula Fripp


Insula Fripp, situată în largul coastei din Carolina de Sud, este un sanctuar pentru viața sălbatică și este cunoscută pentru faptul că prezintă o atmosferă în mare parte neaglomerată. Fripp Island Golf and Beach Resorts oferă vizitatorilor un acces controlat la Fripp Island, la campionatul golf, la mai mult de trei mile de plajă neaglomerată de nisip, caiac, terenuri de tenis și spații de cazare cu vedere la ocean. Parcul acvatic de pe litoral include o piscină pentru copii cu tobogan de aligator. Oaspeții pot ocoli insula barieră cu căruța de golf, mai degrabă decât să-și folosească mașina, prin închirieri zilnice sau săptămânale. De asemenea, există o sală de mese și mai multe restaurante.

16. Insula Pawley


Insula Pawley este situată la aproximativ douăzeci și cinci de mile de plaja Myrtle și la șaptezeci de mile de Charleston. Insula din largul coastei din Carolina de Sud este una dintre cele mai vechi stațiuni de vară din Coasta de Est. Vizitatorii cu dragoste pentru clădirea istorică pot găsi douăsprezece reședințe care datează de la sfârșitul 1700's prin mijlocul 1800's în cartierul istoric al insulei. Insula Pawley este cunoscută pentru faptul că are un stil de viață relaxat, lipsit de griji, fără miros, care include hamace cu frânghii, povești cu fantome, pescuit și crabbing, precum și plaje și dunele de nisip încântătoare, casual, nepătrute. O existență pe îndelete de rezidenți locali a dezvoltat farmecul insulei care continuă și astăzi.

17. Insula Amelia


Insula Amelia este situată chiar în largul coastei din nord-estul Florida. În timp ce insula este ușor accesibilă, este de obicei greu de uitat. Insula este formată din aproximativ treisprezece mile de plaje uimitoare, ape curată și o mulțime de animale sălbatice native, făcând insula barieră o destinație de plajă îndrăgită atât pentru locuitorii locali, cât și pentru vizitatori. Există peste patruzeci de accesuri publice pe plajă de-a lungul celor treisprezece mile de coastă ale insulei Amelia. Un tur cu ghidul de caiac oferă o ocazie vizitatorilor de a vedea mai multe părți naturale ale insulei. Sunt disponibile, de asemenea, excursii de îmbarcare pe pârtie Segway și Stand-up.