Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Aptos, California

Aptos, California este situat pe Golful Monterey, la doar câțiva kilometri sud de Santa Cruz, în județul cu același nume. Cu lemnul roșu înalt care face faimoasa California în întreaga lume cu numele său în Parcul de stat al Pădurilor Nisene Marks, precum și cu plaje de nisip cu vedere la apusul soarelui Oceanului Pacific, Aptos are atracții în aer liber.

1. Parcul de stat din pădurile Nisene


Munții de coastă abrupți și impunători și pădurile înalte de mașini roșii din Parcul de stat Pădurea Nisene Marks fac o evadare relaxantă și pașnică din zgomotul vieții moderne. Vizitatorii acestui loc liniștit vor găsi peste 30 mile de trasee pentru drumeții, jogging și ciclism, care variază de la trasee ușoare înfășurate la nivelul mării până la înclinările abrupte ale versanților montani. Parcul este numit pentru Nisene Marks, a cărui familie a donat aproape 10,000 acri de teren pe numele ei statului California, cu condiția ca acesta să nu fie dezvoltat niciodată. Această promisiune, susținută de guvern, este evidentă în frumusețea neatinsă a zonei, în care lemnul roșu și alți copaci se vindecă de la defrișările din decenii trecute și murdăria roșie și ferigile verzi de pe sol creează un peisaj frumos.

Aptos Creek Rd, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-763-7063

2. Seacliff State Beach


Înființată pentru prima oară în 1931, Seacliff State Beach a fost o instalație de bază pe Golful Monterey de ceva timp. Ușor accesibil pe jos de la Aptos sau cu mașina de la Santa Cruz, Seacliff State Beach este o destinație minunată pentru înot, picnic și pescuit. Există un dig lung de pescuit care se întinde de pe plajă în ocean, care devine destul de popular în anumite momente ale zilei. Întinderea lungă și nisipoasă a plajei de-a lungul coastei oferă vederi inegalabile asupra apei și este susținută de blufe care protejează de o parte din vânt. Există, de asemenea, o navă masivă de marfă din beton numită SS Palo Alto, care a fost construită la sfârșitul Primului Război Mondial și este închisă publicului, deși creează încă o vedere iconică și impresionantă.

State Park Dr, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-685-6442

3. Plaja de stat Rio Del Mar


Chiar lângă Seacliff State Beach se află plaja de stat Rio Del Mar, o altă lungă întindere de nisip, care este minunată pentru vizitatori. Cu parcare gratuită și acces facil, plaja de stat din Rio Del Mar este foarte populară în rândul familiilor. Plaja este potrivită pentru câini, conține multe gropi de foc și zone de picnic și are toalete disponibile lângă parcare. Plaja de stat Rio Del Mar este foarte aproape de traseul Seacliffe Promenade, care oferă o plimbare pitorească prin plajele din zonă, iar plaja este, de asemenea, un loc minunat pentru a observa fauna sălbatică, întrucât totul poate fi văzut de la vidre până la lei de mare , precum și balenele cenușii care sunt adesea observate în golf în anotimpurile migratorii.

201 State Park Dr, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-685-6500

4. Plaja de stat Manresa


Continuând mai spre sud de-a lungul coastei golfului Monterey, vizitatorii vor găsi plaja de stat Manresa, o frumoasă zonă de nisip care este cunoscută pentru că este foarte bine păstrată. Există o taxă pentru parcarea la plaja Manresa, care este deschisă zilnic de la 8am până la apusul soarelui, iar vizitatorii plajei vor găsi priveliști superbe asupra oceanului, Munților Santa Cruz și Peninsulei Monterey, în timp ce se înmoaie de soare, construiesc nisipuri. , și stropiți în apă. Plaja de stat din Manresa este populară dintr-o varietate de motive, dar în primul rând printre acestea se află statutul de destinație pentru surfing, pescuit la surf și pentru vizionarea apusurilor de soare uimitoare în fiecare seară.

1445 San Andreas Rd, Watsonville, CA 95076, Telefon: 831-724-3750

5. Nava de beton SS Palo Alto


Nava de beton SS Palo Alto este situată pe plaja Seacliff State, unde lungul dig de pescuit duce la tancul impresionant și istoric. După scurta sa carieră de navă navală în 1920-uri, SS Palo Alto a fost atras în Aptos, unde a devenit o navă de distracție, completă cu o piscină, o cafenea și un teren de dans. Dar în timpul Marii Depresiuni, aceasta a fost redusă la o formă de hulking în apele Aptos și a fost folosită ca o extensie a digului de pescuit. De-a lungul deceniilor care au urmat, SS Palo Alto a fost considerat nesigur o dată și din nou, închiderea pentru reparații, apoi deschiderea pentru uz public, apoi închiderea din nou pentru reparații. În prezent, SS Palo Alto este închis publicului, dar servește ca recif artificial, acasă pentru animale și biban pentru păsările de mare și este o parte fascinantă din istoria lui Aptos.

201 State Park Dr, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-685-6500

6. Muzeul de Istorie Aptos


Aptos nu este un oraș mare, dar este unul care este pur și simplu plin de istorie și cultură. La Muzeul de Istorie Aptos, oaspeții pot consulta artefacte locale, fotografii și alte exponate pentru a afla despre viața din Aptos înainte de vremea noastră. Exponează în istoria muzeului de până la 7000 î.Hr., când americanii autohtoni locuiau în județul Santa Cruz și acoperă evenimente până la ora actuală. Expozițiile sunt prietenoase pentru toate familiile și oferă o vizită distractivă și interesantă, iar în magazinul de cadouri al muzeului, vizitatorii pot achiziționa cărți, cărți poștale și alte materiale care înfățișează unele dintre cele mai emblematice părți ale trecutului lui Aptos. Muzeul de istorie Aptos este deschis de luni până vineri de la 9am până la 4pm.

7605 Old Dominion Ct # B, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-688-1467

7. Teatrul Colegiului Cabrillo


De la 1970s, când era un program de vară prin Cabrillo College, Cabrillo Stage a fost găzduit de o serie de producții de calitate. Teatrul a fost cunoscut pentru producerea de spectacole provocatoare și ambițioase pentru un teatru atât de mic, tradiție începută de producția teatrului de pe atunci noul muzical Chicago din 1981. Începând cu acele zile, Cabrillo Stage s-a adăugat pe larg în repertoriul său de spectacole, cu producții de la The Sound of Music la Sweeney Todd pentru a-i distra pe patroni în fiecare sezon. Programele de performanță și vânzările biletelor pot fi găsite pe site-ul Cabrillo Stage.

6500 Soquel Dr, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-479-6154

8. Inghetata Marianne


Aptos este un oraș de plajă și nimic nu face o combinație mai bună cu o zi de soare și nisip decât înghețata. La înghețata Marianne, clienții vor avea o mare varietate de arome din care să aleagă, fie că le doresc într-un con de waffle, fie într-o ceașcă stropită de nămol fierbinte. Marianne's face toate înghețată și au făcut acest lucru de când s-au deschis pentru prima dată în 1947. Spațiul, cu pardoselile pătrate de culoare roșie și albă și decorul retro, se simte ca trecând în trecut, iar înghețata de casă are o senzație de modă veche. Să te bucuri de un con la Marianne's înainte sau după îndreptarea spre a vedea ce mai are Aptos de oferit este pur și simplu să nu ratăm.

1020 Ocean St, Santa Cruz, CA 95060, Telefon: 831-458-1447

9. Portul de masaj Santa Cruz


Situat chiar lângă plaja de stat Rio Del Mar, Santa Cruz Massage Harbour este un centru de wellness situat pe fundalul superb al nisipului și al mării. Portul de masaj Santa Cruz oferă o experiență de top de top de la profesioniști cu experiență, cu o senzație de lux dar relaxată și un serviciu uimitor. Cupluri, călători solo, grupuri de prieteni și localnici se bucură de vizitele lor în Santa Cruz Massage Harbour, unde pot primi un tratament relaxant, care sigur le va lăsa să se simtă revitalizate. Centrul de wellness oferă o varietate de masaje, de la un simplu masaj de relaxare la un masaj terapeutic sportiv și chiar un masaj cu piatră fierbinte, precum și servicii pentru cupluri, masaje și tratamente specializate pentru gravide, precum și masaje faciale și tratamente.

124 Marina Ave, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-278-2868

10. Podgorii din Valea Valea


Încă de la 1990, Cathy și Craig Handley profită de micro-clima creată de Monterey Bay la vinăria lor. Împreună, au produs un produs delicios din strugurii lor, care cresc pe o înclinare abruptă, asemănătoare cu bol, pe care le place să o descrie drept amfiteatru. Pleasant Valley Vineyards creează o serie de soiuri în fiecare an, dar unul dintre tipurile lor de vinuri semnate și preferate este Estate Dylan David Pinot Noir, un tip de struguri care se potrivește perfect zonei și strălucește cu adevărat în epoca plăcută Valley. Clienții își pot achiziționa vinurile în mai multe locuri din zonă sau se pot înscrie online pentru a deveni membri și a primi sticle de vin la poștă.

600 Pleasant Valley Rd, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-288-0074

11. Cafe Sparrow


La sfârșitul secolului, clădirea care acum găzduiește Cafe Sparrow era oficiul poștal și magazinul general Aptos, unde cetățenii mergeau la pachete de poștă și cumpărau bomboane și bunuri de bază. Astăzi, Cafe Sparrow a profitat din plin de pardoselile rustice din spațiu tare și camerele unice. Restaurantul francez este un spațiu plin de ziduri galbene însorite, fețe de masă din dantelă și flori proaspete, care amenajează scena pentru o masă fabuloasă. Cafe Sparrow este deschis șapte zile pe săptămână și servește prânzul și cina, precum și brunch-ul duminică. Oaspeții se vor bucura de feluri de mâncare precum Bardot, un pui la grătar servit cu brie, pere și un crouton de nucșoară sau deserturile tradiționale franceze precum profiterole și caramel creme.

8042 Soquel Dr, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-688-6238

12. Aptos Street BBQ

Această comună de grătar deținută și exploatată de familie găzduiește unele dintre cele mai mari alimente din Aptos. Toate cărnile de la Aptos Street BBQ sunt afumate proaspete și în casă zilnic, cu lemn de stejar condimentat, iar totul, de la pui la un raft de coaste este gătit până la perfecțiune. Clienții indecisi pot chiar să comande un platou cu cinci tipuri diferite de carne, încărcate cu feluri de mâncare laterale delicioase precum fasole clasice coapte, pâine cu usturoi și salată de cartofi. Dar distracția nu se oprește aici, pentru că Aptos Street BBQ servește, de asemenea, o mare varietate de beri locale și domestice, iar clienții se vor bucura de minune de muzica de blues live care se cântă în fiecare seară.

8059 Aptos St, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-662-1721

13. Restaurantul mexican al lui Manuel


Încă de la 1965, restaurantul mexican Manuel a servit mâncăruri uimitoare mexicane oamenilor din Aptos, și este încă un clasic în oraș. La restaurantul mexican Manuel, clienții se pot bucura de tacosuri de carne asada, enchilate delicioase sau salate de tostada răcoritoare, precum și flanurile lor de semnătură sau de înghețată pentru deserturi de înghețată mexicană. La Manuel's, oaspeții se simt de parcă sunt de familie, iar mâncarea, atmosfera și istoria din spatele restaurantului se adaugă la toate. O excursie în Aptos nu ar fi completă fără o oprire la Manuel's pentru Taco marți, când își vor scoate tacosul special de pește proaspăt sau o delicioasă margarita înainte de a pleca pe plajă.

261 Center Ave, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-688-4848

14. Severino's Bar & Grill


Severino's Bar and Grill are o mulțime de caracteristici impresionante: un bazin de relaxare koi umplut cu pește colorați, o frumoasă caracteristică de cascadă în cascadă și, desigur, un meniu impresionant. Severino servește o rafală premiată cu scoici care nu trebuie ratată, precum și câteva cocktail-uri delicioase din barul lor complet. Cu un meniu complet pentru micul dejun, prânz și cină, Severino's Bar and Grill este un clasic din California, cu mâncăruri precum tacuri de creveți tempura, salată de recoltă Paleo-friendly și o friptură de Calamari pentru a-și face apetitul, precum și un vin extins listă cu o mulțime de vinuri locale delicioase. Totul, de la aperitiv până la desert este delicios, iar Barul și Barul Severino oferă, de asemenea, muzică live pentru o seară distractivă și plină.

7500 Old Dominion Ct, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-688-8987

15. Santa Cruz Bike Tour


Vizitarea obiectivelor turistice este una dintre marile bucurii incontestabile ale călătoriei într-un loc nou, dar uneori puteți vedea doar atât de multe când vă deplasați pe picioare. De aici vine Santa Cruz Bike Tours, cu tururi ghidate în toată zona Aptos care sunt oferite pentru a se potrivi cu o varietate de interese. Oaspeții pot consulta Pădurea Nisene Marks pe bicicletă pentru o natură frumoasă sau pot face un tur cu bicicleta ghidată la fabricile de bere locale și vinarii pentru o zi distractivă petrecută la băutură și turnee în afaceri locale. Există tururi potrivite pentru familii, grupuri corporative și multe altele, iar în timp ce multe dintre ele variază în dificultate, sunt absolut bune pentru majoritatea nivelurilor de abilități.

Aptos, CA 95001, Telefon: 831-722-2453

16. Nicholson Podgoriile


Situat în cadrul însorit și liniștit al Pleasant Valley, în poalele Corralitos din Munții Santa Cruz, Nicholson Vineyard cultivă struguri și măsline și le folosește pentru a crea produse fantastice. Păunul distinctiv care a devenit mascota lor este inspirat de păunii sălbatici care cutreieră moșia, atât vinurile, cât și vinetele de ulei de măsline fac uz liber imaginii de păun. Nicholson Vineyards este cel mai bine cunoscut pentru Chardonnays și Pinot Noirs, ambele sunt cultivate în proprietate și potabil de băut fantastic, dar vând și multe alte vinuri grozave, precum Viognier și Old Vine Zinfandel, care sunt cultivate din struguri locali.

2800 Pleasant Valley Rd, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-724-7071

17. Biserica Twin Lakes


Biserica Twin Lakes este mult mai mult decât o casă de cult, este o comunitate și acesta este un mesaj pe care îl predică biserica în fiecare săptămână. Fie că se oprește pentru o vizită rapidă, un moment de contemplare liniștită sau un serviciu de weekend, Biserica Twin Lakes îi întâmpină pe toți prin ușile sale. Biserica are o comunitate mare și găzduiește o mulțime de evenimente, astfel încât toată lumea să se poată bucura de timpul petrecut acolo. Există nopți de copii, cu jocuri și divertisment, astfel încât părinții să se poată bucura de o seară pe cont propriu și grupuri care se întâlnesc pentru adulți tineri, bărbați, femei și seniori, unde toți își pot face prieteni, discuta despre credința lor și se pot bucura de o varietate de activități.

2701 Cabrillo College Dr, Aptos, CA 95003, Telefon: 831-465-3300