17 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Bemidji, Minnesota

Bemidji, Minnesota, este un oraș fermecător din nord-vestul Minnesota, este celebrat pentru frumusețea sa naturală. Vizitatorii vor experimenta legendarul istoric logistic al Bemidji, cultura unică scandinavă și americană autohtonă și posibilități abundente de recreere în aer liber. De la Centrul științific Headwaters până la pub-urile din centrul orașului Bemidji, boutique-uri și restaurante, sunt multe de făcut.

1. Parcul de stat al lacului Bemidji


Parcul de stat Lake Bemidji oferă peste 1,600 acri de pădure frumoasă de pin, trasee pitorești pitorești, locuri de camping și facilități de agrement de-a lungul capătului nordic al lacului Bemidji, în județul Beltrami, Minnesota. Parcul este ideal pentru recreerea pe tot parcursul anului, vizitatorii vor avea acces facil la activități în aer liber, care includ ciclism, drumeții, caiac, plimbare cu barca, pescuit, înot și volei. În timpul iernii, zona este perfectă pentru snowmobile, pescuit cu gheață, snowboarding și schi de fond. Parcul este un loc minunat pentru camping, cu site-urile sale de intrare 95, dintre care 43 sunt electrice, patru trase și patru handicap accesibile. Nu este neobișnuit să vezi căldărițe, vulturi și pâlcuri în jurul lacului, sau chiar o doamnă care se plimba prin pădure cu puiul ei.

121 7th Place E, Suite 360, St. Paul, MN, Telefon: 651-556-8465

2. Paul Bunyan și Babe the Blue Ox


Paul Bunyan și Babe the Blue Ox este o atracție pe marginea drumului, înscrisă în Registrul Național al Locurilor Istorice și situată în Bemidji, Minnesota. Așa cum se spune legenda, Paul Bunyan a fost cel mai mare dintre exploatatorii de lemne care s-au zvârlit prin pădurile groase, nord-americane, și Bemidji l-a revendicat ca pe al lor (ca și alte cinci orașe americane). Paul are o înălțime de aproximativ 18-metri cu o lățime de cinci metri, în timp ce Babe are o înălțime de aproximativ 10-metri și măsoară 23-metri lungime. Până în ziua de astăzi, perechea de statui este recunoscută istoric pentru a fi prima și cea mai mare afișare a unui colos de drum din Minnesota, deoarece orașul continuă să obțină recunoașterea pentru a fi un pionier în industria turistică din Minnesota.

300 Bemidji Avenue N, Bemidji, MN, Telefon: 800-458-2223

3. Plimbare cu sculptura Bemidji


De la 1999, Bemidji Sculpture Walk a avut o istorie bogată în promovarea operelor de artă publice în Bemidji, Minnesota. The Walk prezintă peste picturi murale și sculpturi 25 pe afișaj public pe tot parcursul anului în zona de afaceri din centrul orașului. Encore, sau întoarcerea pieselor, petrece de obicei aproximativ doi-trei ani pe afișaj, multe dintre piese fiind puse la dispoziție pentru achiziție privată. Plimbarea include mai multe picturi murale frumoase din jurul orașului, o colecție permanentă, Memorialul Veteranilor și noi lucrări speciale, cum ar fi statuia Shaynowishkung (șeful Bemidji) al Liberty Park. În timpul Plimbării, vizitatorii vor vedea piese de artă care variază de la o sculptură pentru câini la o sculptură în harpă până la o sculptură pe globul mondial.

300 Bemidji Avenue N, Bemidji, MN, Telefon: 218-444-3541

4. Centrul de Știință pentru Faleze


Centrul științific Headwaters oferă tehnologii practice și programe științifice și expune în orașul lacustru Bemidji, Minnesota. De când și-a deschis porțile în iulie a 1993, cu un mic magazin de cadouri și o mână de exponate de casă, centrul științelor se mândrește acum cu 11 impresionante expoziții ale Carnavalului științific din Pacific Science Center. Colecția de animale vii prezintă broaște țestoase, o bufniță și un șarpe, printre alte specii în scop educațional și pentru o apreciere suplimentară pentru viețuitoare. Centrul oferă programe interactive care includ Circuite Simplu, un program hands-on care introduce principalii de bază pentru inginerie pentru copii; și Animal Menagerie, o demonstrație care implică animale vii, astfel încât vizitatorii să învețe tehnicile de îngrijire, hrănire și manipulare corespunzătoare pentru mai multe specii.

413 Beltrami Avenue NW, Bemidji, MN, Telefon: 218-444-4472

5. Paul Bunyan Playhouse


Paul Bunyan Playhouse este o companie de acțiuni profesionistă, non-echitate, de vară, situată în Teatrul Șef din centrul orașului Bemidji, Minnesota. În timp ce Jim Williams este responsabil de direcția artistică, casa de teatru angajează o mare varietate de actori și actrițe talentați din Orașele Gemene, Bemidji și din întreaga țară. Începând cu 1951, casa de joc a funcționat în mod continuu de-a lungul a 66 ani și este o tradiție demnă de apreciat atât pentru rezidenți, cât și pentru turiști. Vizitatorii vor fi tratați de spectacole în direct incredibile, care includ Istoria completă a Americii Abridged, Magnolias de oțel, Clue the Musical și Hairspray.

314 Beltrami Avenue, Bemidji, MN, Telefon: 218-751-7270

6. Sanford Center


Sanford Center este un centru de convenții polivalent și o arenă cu o capacitate de 4,700 așezată în Bemidji, Minnesota. În primul rând, deschizându-și porțile în luna octombrie a 2010, centrul servește drept acasă pentru echipele de hochei pe gheață Bemidji State Beavers, bărbați și femei. Atunci când centrul nu găzduiește jocuri de hochei colegiale, vizitatorii pot lua un concert sau chiar pot concura în Campionatul de Jocuri Gigazone. Parte a Centrului din Sanford, Centrul de Convenții George W. Nielson este echipat cu o sală de bal frumoasă, perfectă pentru nunți, recepții, dansuri, banchete și sărbători. Sala de bal are o capacitate de oameni 1,000 și poate fi configurată pentru a oferi o atmosferă romantică, sofisticată sau festivă în funcție de ocazie.

1111 Event Center Drive NE, Bemidji, MN, Telefon: 218-441-4000

7. Zona de schi Buena Vista


Zona de schi Buena Vista este o stațiune de schi care oferă o multitudine de recreere în aer liber atât în ​​timpul iernii, cât și în timpul verii în Bemidji, Minnesota. Atunci când zăpada nu se agață de pământ, vizitatorii se pot bucura de căruțe pitorești, trase de cai și vagoane acoperite de-a lungul crestei cunoscute sub numele de „Partea de sus a lumii”. Tururile povestite vânt pe traseele Lacului Roșu și Lacul Leech, pe trasee similare călătorit de exploratori timpurii, pionieri și americani autohtoni. În lunile de iarnă, Buena Vista este pregătită pentru snowboarding, schi și tuburi. Stațiunea oferă mai mult decât pârtii și ascensoare, pârtiile includ, de asemenea, un parc Teren, Tubing Park și o școală de schi.

19600 Irvine Avenue NW, Bemidji, MN, Telefon: 218-243-2231

8. Lacul Bemidji


Lacul Bemidji este o cornucopie de vederi întineritoare, sunete liniștitoare și parfumuri revigorante, ceea ce îl face una dintre cele mai veritabile pietre naturale din Minnesota. O destinație excelentă în orice moment al anului, lacul oferă locația ideală pentru pescuitul cu gheață, snowmobilul, snowboardingul și schiul de fond în lunile de iarnă. Primăvara se anunță cu înflorire vibrantă, în special la bălăciul tamarack al zonei, unde orhideele, gura dragonului și papucii doamnei îi salută pe drumeții veseli. Vara este anotimpul care nu cunoaște limitele, în această perioadă a anului, lacul va fi plin de oameni cu barca, tubingul, schi nautic, snowboarding, ski ski, pescuit și înot. La capătul nordic al lacului se află Parcul de stat Lacul Bemidji, locația perfectă pentru ciclism, drumeții și camping.

1001 Naylor Drive SE, Bemidji, MN, Telefon: 218-751-6723

9. Țara animalelor a lui Paul Bunyan


Cel mai mare parc de animale sălbatice și grădină zoologică din stat, Paul Bunyan’s Animal Land este situat de-a lungul SUA Autostrăzii 2, în comunitatea lacurilor Bemidji, Minnesota. Grădina zoologică găzduiește aproape specii de animale 100 care reprezintă fiecare continent de pe planetă. Unele dintre animalele prezentate includ păsări exotice, reptile, iepuri, vulpe, piele, coafot, cavii, coioturi, șacali, lupi, căciuli, trei specii de cerbi, raci, canguri, lemuri, cămile, tigri și lei pentru a numi câteva. Animal Land oferă o activitate perfectă pentru familiile din Bemidji. Aici, copiii pot hrăni și căprioare animale de companie în timp ce învață totul despre creaturi frumoase, blânde. Grădina zoologică are un magazin de cadouri, un centru de învățare interior, loc de joacă și zone de picnic.

3857 Animal Land Drive SE, Bemidji, MN, Telefon: 218-759-1533

10. Centrul istoric al județului Beltrami


Centrul istoric al județului Beltrami este un muzeu de istorie situat între Lacul Bemidji și Lacul Irving din Bemidji, Minnesota. Muzeul a avut mai multe locații diferite de la înființarea sa în 1952, înainte de a se instala definitiv în depozitul de cale ferată restaurat James J. Hill din 2001. Vizitatorii vor putea vedea istoria județului printr-o varietate de colecții, arhive publice și exponate interpretative. Muzeul oferă, de asemenea, programe concepute pentru a invita dialogul, a educa și a inspira auto-reflecție. Există mai multe exponate pentru vizitatori pentru a explora, care includ trasee de-a lungul timpului, revizuirea județului Beltrami, coșuri și mărgele: țesut tradiții, calea ferată și când Beltrami s-a dus la război: o expoziție centenară mondială.

130 Minnesota Avenue SW, Bemidji, MN, Telefon: 218-444-3376

11. Mississippi Headwaters State Forest


Pădurea de stat din Mississippi Headwaters este o pădure de stat din Minnesota situată la aproximativ două mile vest de orașul Bemidji de pe malul lacului. Pădurea este formată din 45,290 acri pitorești de pământ care se întind în județele Clearwater, Hubbard și Beltrami. Pădurea prezintă câmpii plane superioare și dealuri rulante, pin roșu, pin alb de est, aspen, mesteacăn, artar, stejari; Cedrul alb de nord, Tamarack și molidul negru. Pădurea este un vis al entuziaștilor în aer liber, împlinit cu bazinele și lacurile 95, râul Mississippi și locurile de camping dispersate. Pădurea conține o serie de trasee ideale pentru ciclism montan, drumeții, snowmobil și schi de fond. Alte activități recreative populare în aer liber includ înot, caiac, canotaj și plimbare cu barca.

300 Bemidji Avenue N, Bemidji, MN, Telefon: 218-444-3541

12. Bemidji Woolen Hills

Bemidji Woolen Hills este un magazin de vânzare cu amănuntul de îmbrăcăminte, care oferă articole de îmbrăcăminte și accesorii din lână de înaltă calitate, precum și încălțăminte, de la 1920 din Bemidji, Minnesota. Magazinul oferă multe pulovere din lână fină, mănuși, pălării și pături, care au fost confecționate local în orașul Bemidji. În afară de marfa locală, magazinul oferă o serie de alte produse de la companii de încredere, de talie mondială. Unele dintre preferatele locale includ jacheta frontală dublă din spate North Shore, cămașă de vânătoare cu greutate grea, căciuliță din lână Eco Ragg și palma cerbului din lână Goji Ragg, căptușită cu piloți. Vizitatorii ar putea ridica Voyageurs Jac Coat ca un cadou frumos de Crăciun pentru cineva special.

301 Irvine Avenue NW, Bemidji, MN, Telefon: 866-751-5166

13. Memorialul Veteranilor Apărătorii Libertății


Vizitatorii vor găsi Memorialul Veteranilor Apărătorii Libertății, situat lângă Lacul Irving, Lacul Bemidji și râul Mississippi din Bemidji, Minnesota. Memorialul este un simbol al onoarei, unității și cooperării pe care forțele armate ale Statelor Unite le-a încorporat pentru a apăra libertățile și libertățile țării și oamenilor săi, atât de scump comoară. Memorialul prezintă o varietate de elemente concepute pentru onorarea femeilor și bărbaților din armată, inclusiv statuia maritimă „Chuck” Lindberg, nouă steaguri, stâlpii de piatră, Walk of Honor și câinii de serviciu. Acest memorial oferă oportunitatea perfectă de a descoperi, aprecia și onora ceea ce militarii au făcut pentru Statele Unite.

130 Minnesota Avenue SW, Bemidji, MN, Telefon: 218-243-2597

14. Bemidji Speedway


Speedway-ul Bemidji este un traseu de mizerie cu o lungime de un sfert de mile și situat la câțiva kilometri est de centrul orașului Bemidji, Minnesota. Sezonul de curse de la Bemidji Speedway începe, de obicei, Memorial Weekend (vremea permisă), aducând mersul fanilor entuziaști din întreaga Minnesota și nu numai. Clasele de fani auto vor vedea de obicei aici, includ Wissota Modified, Wissota Midwest Modified, Wissota Super Stock, Wissota Mod 4, Wissota Pure Stock și Mini Stock. Există mai multe locuri de camping frumoase pe malul lacului disponibile pentru utilizare în zonă, pista oferă un site, deși nu există accesorii pentru instalații electrice sau de canalizare, astfel încât să fie nevoie de un generator.

1831 Sunnyside Road SE, Bemidji, MN, Telefon: 218-751-6157

15. Bar 209


Bar 209 este un pub mic, cu pereți de cărămidă, care servește mâncăruri clasice de bar, cu răsuciri creative în Bemidji, Minnesota. Barul are locația ideală în Bemidji, situat la doar câțiva pași de râul Mississippi, Lacul Bemidji și Lacul Irving. A fi înconjurat de toate aceste atracții din Minnesota înseamnă că barul rămâne destul de ocupat și, de asemenea, ușurează reîncărcarea vizitatorilor din zonă. Barul oferă o varietate de beri meșteșugăre locale din Minnesota, la robinet, care includ Vertical Pale Ale ale Bemidji Brewing și IPA de vară și Rising North Pale Ale din Surly. Un favorit al meniului este Juicy Lucy Burger - o carne de vită măcinată umplută cu brânză americană și gătită la desăvârșire, servită cu o alegere a unei părți.

217 Minnesota Avenue, Suite 209, Bemidji, MN, Telefon: 218-751-2442

16. Slim's Bar and Grill


Începând cu 1989, Slim's Bar and Grill a devenit rapid o bază în comunitatea de pe malul lacului din Bemidji, Minnesota. Acest restaurant și bar lodge pole este situat la câțiva pași de strălucitorul lac Bemidji; după cină, vizitatorii se pot plimba până la lac și se pot bucura de un apus frumos. Barul și grătarul folosesc cu mândrie produse provenite din localitate ori de câte ori este posibil, inclusiv chifle proaspete de la Raphael's Bakery, sosul de bere BBQ și carne de vită măcinată de la Sittsworth's Meats. Interiorul are un design rustic, vânătoare de corăbii, unele cabine, o masă de biliard, o tablă de dart și televizoare cu ecran plat. O alegere populară de meniu este Burger-ul cu brânză bleu - o carne de vită măcinată 7 uncie gătită la perfecțiune, servită cu murături și chipsuri kosher.

142 Anne Street NW, Bemidji, MN, Telefon: 218-444-7546

17. Locul McKenzie


Locul McKenzie este un magazin fermecător de cadouri cu un mix ecletic de articole de vânzare în Bemidji, Minnesota. Exteriorul clădirii are ziduri pietruite, pin de stâlp peste intrare, ferestre mari în față și șindrilă de acoperiș verde. Interiorul are covor verde-închis, flori și plante împrăștiate și standuri din lemn de culoare deschisă. Magazinul oferă 11,000 metri pătrați de produse distractive și unice, de la produse alimentare și casă până la cărți de felicitare și suveniruri. Vizitatorii vor găsi, de asemenea, o secțiune de cărți, diverse jucării și cadouri, covoare, lumânări și o zonă de grădină. Locul McKenzie este o vizită obligatorie când se află în Bemidji, deoarece magazinul are ceva în el pentru toată lumea.

802 Paul Bunyan Drive SE, Bemidji, MN, Telefon: 218-755-8009