17 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Dillon, Colorado

Situat de-a lungul țărmului Lacului Dillon, în inima județului Summit, Dillon, CO este o comunitate mică de munte care găzduiește numeroase facilități în aer liber, atracții recreative și priveliști uluitoare asupra munților. Renumit pentru faptul că are cel mai înalt port de apă cu adâncime din țară, orașul are, de asemenea, amfiteatrul Dillon, care găzduiește nopți săptămânale de dans și concerte gratuite de weekend.

1. Rezervorul Dillon


Rezervorul Dillon, cunoscut și sub numele de Lacul Dillon, este cel mai mare lac din zonă și oferă priveliști magnifice la munte și o serie de activități și recreere. Învecinat cu orașele Dillon, Frisco și Silverthorne, Lacul Dillon găzduiește Marina Dillon, care găzduiește regate de navigație și alte evenimente nautice pe tot parcursul anului, precum și bărci cu ponton, runabout și bărci cu pânze disponibile pentru închiriere pentru explorarea lacului , pescuit sau basking în soarele de vară. Lacul este aprovizionat cu o varietate de pești, incluzând Arctic Char, păstrăv maro, somon Kokanee și păstrăvul curcubeu și coasta 26-mile care oferă o mulțime de locuri pentru turnare. Lacul este înconjurat de Pădurea Națională, care oferă drumeții, călărie, camping, ciclism montan, excursii în jeep către orașele miniere istorice din apropiere și alte tururi pitorești interesante.

Dillon, CO 80435

2. Dillon Marina


Situat pe țărmul lacului Dillon, Marina Dillon este un port-serviciu cu servicii complete, care oferă acces la Lacul frumos și o serie de facilități, inclusiv navigație de talie mondială, închirieri de nave, cumpărături și doar masa din țara înaltă. Dillon Marina oferă închirieri cu barca cu pânze, ponton și runabout, precum și închirieri de caiac și stand-up paddleboard, cursuri de navigație, lecții și excursii scenice în lac. Pug Ryan's Lakeside Tiki Bar oferă o masă casual pe malul lacului, pe o punte mare, cu vedere la apă, cu vederi uluitoare asupra munților din jur. Situat la 9,000 picioare deasupra nivelului mării, barul sezonier oferă un meniu cu mușcături și băuturi însorite, inclusiv beri artizanale și cocktailuri artizanale.

150 Marina Dr, Dillon, CO 80435, Telefon: 970-468-5100

3. Amfiteatrul Dillon


Amfiteatrul Dillon se află în centrul orașului la intersecția dintre Lodgepole Street și Lake Dillon Drive, Amfiteatrul Dillon are vederi impresionante atât la lac cât și la munți și găzduiește o varietate de evenimente pe tot parcursul verii. Amfiteatrul recent renovat are un bol de ședere, care poate găzdui până la persoane 3,500, precum și o nouă clădire concesionată care servește sandwich-uri, burgeri, bere și vin, precum și alte tarife pentru concerte și mai multe facilități de toaletă. În partea de sus a locației se află o piață de mers care oferă vederi spectaculoase ale peisajelor din jur. Amfiteatrul Dillon oferă concerte gratuite în serile de weekend, de-a lungul verii.

201 W Lodgepole St, Dillon, CO 80435, Telefon: 970-468-2403

4. Marina Park


Marina Park este un frumos parc urban cu vederi panoramice spectaculoase asupra Lacului Dillon și până la Ten Mile și Gore Mountain Ranges. Extinzând de la intersecția Lake Dillon Drive și Lodgepole Street, de-a lungul litoralului până la Point Dillon Park, Marina Park este situat lângă Marina Dillon și oferă o gamă largă de facilități, inclusiv accesul la lac, mese de picnic umbrite, grătare mici de cărbune și un loc de joacă pentru copii de toate vârstele. Parcul este, de asemenea, acasă pentru poteci asfaltate cu bănci pentru mersul pe jos și cu bicicleta, un parc istoric de buzunar cu semne interpretative care prezintă istoria Dillonului, un parc de buzunar cu sculptură din bronz, cu scaune pe bancă, și un doc pentru bărci cu posibilități de pescuit. Pavilionul Marina are numeroase mese de picnic, grătar de cărbune, prize electrice, apă potabilă și toalete și este ideal pentru funcții private.

306 W Lodgepole St, Dillon, CO 80435, Telefon: 970-468-2403

5. Piața fermierilor Dillon


Dillon Farmers Market este o piață sezonieră desfășurată săptămânal în Dillon, care oferă o serie de furnizori care își vând produsele care includ produse cultivate în Colorado, produse proaspete din fermă, produse artizanale și artizanale și mâncăruri delicioase de casă, alături de muzică live și divertisment de familie. Aflată drept „Cea mai bună piață a fermierilor” din județul Summit, piața este situată pe strada Lodgepole, lângă rezervorul Dillon și se desfășoară vineri de la începutul lunii iunie până la mijlocul lunii septembrie. Peste vânzătorii 120 oferă o varietate de bunuri, inclusiv fructe și legume proaspete, brânzeturi artizanale, produse de ciocolată, miere, pâine proaspătă, carne de vită, elan sau bufus, și mâncăruri de casă precum sandvișuri de somon, tamale, crepe și multe altele. Mesele deschise de picnic permit vizitatorilor să se bucure de deliciosul tarif în timp ce ascultă muzica live a pieței.

Lodgepole Street, Dillon, CO 29536, Telefon: 970-262-3439

6. Shuttle Summit


Summit Shuttle oferă servicii de transport și tururi între porturile din Lacul Dillon și Golful Frisco. Pasagerii se bucură de o informare educațională despre zonă și numeroasele atracții și activități recreative pe traseu, iar compania oferă, de asemenea, rezidenți cu barca privată rezidenților pentru funcții și evenimente.

Locul Summit-ului 211 #298, Silverthorne, CO 80498, Telefon: 970-668-6000

7. Dillon Schoolhouse Museum


Dillon Schoolhouse Museum este o școală cu cadru în formă de L, care a fost construită în 1883 și care acum este un muzeu de pe strada LaBonte din Dillon. Revenind la 1800-urile târzii, structura din lemn prezintă clopotul și clopotul original, ferestre din patru în patru și un plafon din staniu, cu o platformă frontală pentru recitări și prezentări ale elevilor. Astăzi, muzeul oferă o serie de expoziții care prezintă artefacte din zilele sale de școală din trecut, inclusiv ardezie și cretă, birouri McGuffy, stații individuale de învățare, cititori Heath cu marcaje de croșetat manual, un glob ceresc negru, un steag 1892, un proiector de diapozitive cu kerosen cu diapozitive de sticlă, un steag centenar și o masă de nisip. Alte obiecte interesante variază de la solzi de testare, mașini de tocat cafea, unelte de fierărie și forme de trabuc și tăietori de tutun și pot fi vizualizate în magazia din țara vecină.

403 La Bonte, Dillon, CO 80435, Telefon: 970-468-2207

8. Compania de teatru Lake Dillon


Compania de teatru Lake Dillon (LDTC) este un teatru comunitar profesionist care prezintă spectacole culturale și spectacole de artă performantă pe tot parcursul anului. Fondată în 1993 pentru a strânge fonduri pentru amfiteatrul Lake Dillon, Compania de teatru Lake Dillon a început cu prezentarea unei serii de concerte gratuite de vară și a crescut pentru a include o companie de teatru amator, o serie de concerte de cameră și o varietate de programe de educație pentru tineret. Astăzi, Compania de Teatru Lake Dillon este dedicată furnizării de experiențe și oportunități culturale de calitate comunităților din județul Summit printr-o gamă diversificată de spectacole, educație și programe de informare.

460 Blue River Pkwy, Silverthorne, CO 80498, Telefon: 970-513-9386

9. Ptarmigan Peak Wilderness


Ptarmigan Peak Wilderness este o zonă a sălbăticiei americane 12,760-acre din Munții Williams Fork, lângă Dillon. Înființată în 1993, sălbăticia este alcătuită din pădurile naționale Routt și White River și prezintă păduri de pin lodgepole, molid Engelmann și brad subalpin și pajiști lăstare și drenaje luxuriante ale furcilor sudice și mijlocii ale râurilor Williams Fork Rivers, care sunt umplute cu barajele castorului cu bazine și cascade. Zeci de pâraie curenți găzduiesc păstrăvuri de pârâu, maroniu, decupat și curcubeu, și există trasee de drumeții prin mile prin pustiu, inclusiv Ptarmigan Peak Trail, care traversează Ptarmigan Pass în drenajele spre nord-est, și Ute Pass Trail, care urmează limita de ridgeline de la Pasul Ptarmigan la Vârful Ute și mai departe până la Pasul Ute.

900 Grand Avenue, Glenwood Springs, CO 81602, Telefon: 970-945-2521

10. Pescuit în balon de argint


Amplasat în inima județului Summit Colorado, Silver Flask Fishing oferă lecții despre cum să aterizăm cu succes peștele pe apele frumoase de pe Lacul Dillon. Compania oferă două tipuri de excursii de pescuit - pescuit ghidat și excursii de pescuit cu musca - ambele ținte de pește într-un mediu alpin ridicat, folosind cele mai noi inovații și tehnologii înclinate. Călătoria cu pescuitul cu gheață se întâmplă pe Lacul Dillon înghețat în timpul iernii, cu adăposturi de gheață încălzite pentru a rămâne cald în timp ce pescuiesc, în timp ce călătoriile cu pescuit cu musca sunt de obicei organizate în lunile de vară. Pescuitul Silver Flask dă înapoi comunității învățând pescuitul cu muște copiilor din orașul Frisco Water Camp copii și ajutând parcurile din Colorado și fața sălbatică și alte agenții locale să studieze peștele de pe Blue River în aval de Lacul Dillon.

82 Glen Cove, Dillon, CO 80435, Telefon: 920-268-9918

11. Ghiduri de snowboard din Colorado


Colorado Snowboard Guides oferă un serviciu de ghidare special pentru snowboard-uri pentru snowboarders, pentru a-și dezvolta abilitățile în afara pârtiei prin excursii ghidate, cursuri în educația din țară și mentorat. O sucursală a CBST Adventures, care funcționează de la 1994, ghidurile de snowboard din Colorado are ghiduri cu peste 20 ani de experiență profesională de ghidare în aer liber combinată și oferă o varietate de servicii, inclusiv excursii de o zi în țara înaltă din Colorado, pentru toate abilitățile și abilitățile. niveluri; cursuri de schi avalanșă, salvare la avalanșă, imbarcare, alpinism snowboard și snowboard; și o varietate de clinici educaționale.

Dillon, CO 80435, Telefon: 719-244-7779

12. Stand Up Paddle Colorado

Stand Up Paddle Colorado oferă plăci de padel, caiace simple și tandem pe partea de sus pentru închiriere și bucurare pe frumoasele ape calme ale lacului Dillon. Există scânduri de toate dimensiunile pentru toate vârstele, iar instructorii dintr-o barcă pontonă vor fi monitorizați, dacă este necesar. Compania se bazează pe Dillon și lacul Nottingham, cu peluze ierboase și structuri umbrite pentru a vă relaxa înainte și după sesiunile de padel, și există camping minunat pe malul râului, disponibil pe tot parcursul anului, Cup CO SUP la Rancho Del Rio. Rancho del Rio mai are câteva cabine de închiriat.

Dillon Marina, 150 Marina Drive, Dillon, CO 80435, Telefon: 970-453-7873

13. Forța zmeului din Colorado


Colorado Kite Force oferă cursuri de zăpadă, schi-schi și zmeu-snowboarding și excursii ghidate, precum și abilități de pregătire a zmeului de zăpadă, cu un program complet de instruire certificat IKO. Compania are două locații pentru lecții de zmeu în județul Summit - pe strada Lodgepole din Dillon și Kite Park la Farmers Corner la colțul Swan Mountain Road și Highway 9 - și oferă o serie de lecții pentru toate nivelurile, de la începători la instructori. . Există, de asemenea, tabere de zmeu de trei zile, unde oaspeții își pot folosi echipamentul sau echipamentul furnizat.

12 Fawn Ct, Silverthorne, CO 80498, Telefon: 970-485-3300

Idei de vacanta: Restaurante Buffalo, Beverly Hills Restaurante, Tasmania Hoteluri, Arvada

14. Cafe ProFusion


Caf? ProFusion este o mâncare pan-asiatică din East-Meet-West, în Dillon, care servește un meniu delicios de curry-uri fără gluten și bucătărie pan-asiatică cu apă gură și vinuri casual la pahar. Restaurantul confortabil, plin de viață, plin de 14, are bucătărie caldă și un apel plin de invitație, iar meniul oferă mâncăruri precum curry verzi și Panang făcute cu lapte de cocos proaspăt și amestecuri de condimente proaspete măcinate, casă de fasole New Delhi Garbanzo, Pot Roast Panang, coaste Babyback Babyback și deserturi precum Mousse de anason Maple – Star Anise. Caf? ProFusion este deschis pentru prânz și cină, șapte zile pe săptămână.

119 Street La Bonte Street, Dillon, CO 80435, Telefon: 970-513-8336

15. Berăria Dillon Dam


Dillon Dam Brewery este o fabrică de bere artizanală și restaurant în stil american care produce și servește o gamă largă de bere artizanale, împreună cu un meniu de bucătărie casual pentru prânz și cină. Cu două etaje, cu un restaurant interior cu scaune 220 și o grădină de bere de vară, Dillon Dam Brewery este cel mai mare bere din Colorado. Restaurantul fabricii de bere servește un meniu care conține ingrediente provenite din regiune, cărnuri hrănite cu iarbă, pui și alte produse, care este servit cu o varietate de preparate artizanale de la bere. Numită după cunoscutul baraj Dillon al județului Summit, bere Dillon Dam Brewery produce aproximativ butoaie 2,000 un an de alese și lagere realizate manual, incluzând IP Season Open, Art of Science Schwarzbier, Cucumber Gose, Barajul Chili și Zuma Zen Marzan.

100 Little Dam St, Dillon, CO 80435, Telefon: 970-262-7777

16. Arapahoe Cafe & Pub


Cafeaua Arapahoe? și Pub este un restaurant istoric și un pub care datează de la 1940-uri și atrage atât obișnuiții, cât și vizitatorii pentru tarifele lor americane în stil sud-vest, grătarul aburitor și micul dejun copios. Deliciile pentru micul dejun includ păstrăv și ouă, friptura de pui prăjit, biscuiți și grevată, pui și napolitane de la Bonnie, sliderul de pui și biscuiți Noah și micul dejun Doug, care include ovăz organic tăiat cu oțel cu compot de afine și zmeură și semințe de in. Într-o cină se numără casa de premiat afumată BBQ Porc Costume de porc, Bone-in Carne de porc, pui Pan Fried cu cârnați de cârnați cu piper crapat, Rocky Mountain Ruby Red păstrăv, Cheddar afumat Mac N brânză, păstrăv și salată de spanac și creveți și Grits.

626 Lake Dillon Drive, Dillon, CO 80435, Telefon: 970-468-0873

17. Jersey Boys Pizza & Deli


Jersey Boys Pizza & Deli este o mâncare de serviciu contra-servită în stil italian, care servește bucătărie casual all-american, cum ar fi pizza și paste, sandwich-uri delicioase și gastronomice, salate, ambalaje și o varietate de bere artizanală și vinuri casual. Situat la doar câteva minute de Keystone Mountain, Jersey Boys Pizza & Deli este deschis pentru prânz și cină, șapte zile pe săptămână și oferă speciale săptămânale, cum ar fi noapte de cheesesteak, noapte de spaghete și noapte de burger. Jersey Boys Pizza & Deli oferă livrare gratuită la loji și camere de hotel de la Keystone Mountain, precum și oriunde în Dillon sau Silverthorne.

149 Tenderfoot St, Dillon, CO 80435, Telefon: 970-513-1087