17 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Reykjavik, Islanda

Reykjavik, Islanda, este o capitală fascinantă în care natura și stilul de viață modern se combină în moduri surprinzătoare. Vizitatorii sunt înconjurați de peisaje uimitoare, arhitectură frumoasă și o selecție diversă de muzee, restaurante și hoteluri. Cinați la Perlan, un restaurant rotativ, cu vedere la gradul 360 asupra orașului, vizitați Centrul Luminilor de Nord, înotați pe plaja geotermală Nauth? Lsv? K, faceți un tur ghidat gratuit de mers pe jos în oraș și ascultați o reprezentație de operă. Iată cele mai bune lucruri de făcut în Reykjavik, Islanda.

1. Perlan


Perlan este un restaurant rotativ elegant situat la ultimul etaj al perlei, clădirea de sticlă în formă de cupolă din Reykjavik. Proiectată de Ingimundur Sveinsson, cupola este susținută de șase rezervoare masive de apă caldă și găzduiește Muzeul Saga, o grădină de iarnă și punte de vizionare, precum și restaurantul și barul de la ultimul etaj. Restaurantul oferă oaspeților o experiență culinară unică și luxoasă, în care se rotesc ușor în jurul circumferinței cupolei, în timp ce restaurantul se învârte, oferind vederi panoramice de grad 360. Eleganta de cinci stele, cu un serviciu superlativ pe care să-l asortezi, meniul oferă o varietate de preparate locale cu carne și fructe de mare cu o notă internațională, cum ar fi păstrăvul afumat cu salată wagame și înghețată de wasabi. O listă de vinuri impresionantă însoțește bucătăria excepțională și priveliștile spectaculoase pentru a face o noapte de neuitat în Islanda. (Telefon: + 354 562 0200)

2. Aurora Reykjavik Centrul Luminilor de Nord


Aurora Reykjav? K Northern Lights Center este unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a afla despre Northern Lights. Centrul este împărțit într-o serie de secțiuni care detaliază istoria Northern Lights, legendele și poveștile celebre care înconjoară Luminile și captivează fotografia Northern Lights din întreaga lume. Ecranele interactive vă duc într-o călătorie în timp, pentru a afla cum au afectat Luminile culturile din întreaga lume și un „stand foto” special echipat vă învață cum să reglați camera pentru a captura cele mai bune imagini cu aurore. Un teatru modern arată un film HD în minutul 13 care prezintă unele dintre cele mai magnifice afișaje aurorale văzute peste Islanda, însoțit de muzică moale pentru a crea o experiență relaxantă și senină (telefon: + 354 780 4500).

3. Expoziția de decontare


Reykjavik 871 +/- 2 Expoziția de așezare este o afișare fascinantă despre viața din vremea vikingă, bazată pe resturi arheologice care au fost săpate în A? Alstr? Ti în 2001. Rămășițele au fost descoperite a fi cele mai vechi moaște ale locuinței umane din Reykjav? K, cu fragmente găsite care datează înainte de 871 d.Hr., precum și o singură casă care datează din secolul 10th. Reykjavik 871 +/- 2 Expoziția de așezare este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Reykjavik. Folosind tehnologie multimedia și digitală, expoziția prezintă cum ar fi fost viața la vremea primilor coloniști din Islanda, afișând o varietate de artefacte interesante găsite din săpăturile arheologice din centrul Reykjav? K. Ecranele tactile oferă informații despre vikingi și alte culturi din Atlanticul de Nord. (Telefon: + 354 411 6370).

4. Plaja geotermală Nautholsvik


Înființată pentru a crea o zonă de agrement în aer liber pentru ca oamenii să facă baie de soare, să navigheze și să înoate în mare, plaja geotermală Nautholsvik a devenit rapid un refugiu atât pentru distracția de vară, cât și pentru iarnă, atât pentru localnici cât și pentru vizitatori. Plaja are cadă cu hidromasaj, precum și baie de aburi, schimb de facilități și dușuri. Înotul pe mare, care a fost mult timp în Islanda, este posibil chiar și în lunile de iarnă. Dacă sunteți în căutarea de lucruri de făcut în Reykjavik cu copii, mergeți la această plajă unică.

5. Sala de concerte și centrul de conferințe Harpa


Sala de concerte și centrul de conferințe Harpa este o sală de concerte și centru de conferințe din inima orașului, care găzduiește o varietate de spectacole de concerte și evenimente pe tot parcursul anului. Situată lângă vechiul port și cu vedere la Oceanul Atlantic de Nord, noua sală de concerte a fost proiectată de renumitul artist vizual Olafur Eliasson pentru a răspunde înconjurătorilor naturale și dinamice ale Islandei, cu o față de sticlă strălucitoare care reflectă marea, cerul și orașul. Acasă la Orchestra Simfonică din Islanda și Opera din Islanda, Sala de Concerte și Centrul de Conferințe Harpa are patru săli, dintre care cea mai mare poate găzdui până la 1,800 oaspeți. Centrul are, de asemenea, o zonă de expoziție spațioasă, câteva săli de întâlnire mai mici dotate cu echipamente de ultimă generație pentru funcții corporative și evenimente private și servicii de catering.

6. Biserica Hallgrimskirkja


Centernica deasupra Reykjav? K, Biserica Hallgr? Mskirkja este reperul principal al orașului, al cărui turn poate fi văzut de pretutindeni în oraș. Proiectată de Gu? J? N Samuel în 1937, cea mai marcantă caracteristică a bisericii este turnul, care este o bijuterie arhitecturală care urcă pe cer. În interior, a doua cea mai notabilă caracteristică a bisericii este organul masiv de țeavă, care are înălțimea de 15m și cântărește 25 tone.

7. Hotel Holt


Situat într-o stradă liniștită din inima Reykjav? K, Hotel Holt oferă cazare elegantă, mese premiate și servicii excepționale. Hotelul este, de asemenea, cea mai mare colecție de artă privată din Islanda, cu lucrări care împodobesc camere de oaspeți și zone publice în cadrul hotelului. Camerele frumos amenajate includ camere single, duble și superioare, precum și apartamente de lux. Camerele sunt decorate elegant într-un stil european, beneficiază de băi spațioase și oferă facilități moderne, inclusiv televizoare cu ecran plat, mini-baruri, mașini de cafea și Wi-Fi gratuit. Galeria premiată Gallery Restaurant și Bar sunt renumite pentru bucătăria superlativă și vinurile fine servite într-un cadru luxos și rafinat. Relaxați-vă cu o băutură la Gamli Bar înainte sau după cină sau rezervați o sală de mese privată pentru un eveniment special. Relaxați-vă în frumoasa bibliotecă cu un coniac după cină unde puteți savura o colecție extinsă de cărți rare și preferate, precum și o serie de lucrări de artă minunate. Citeste mai mult

8. Muzeul Național al Islandei


Muzeul Național al Islandei (? J ?? minjasafn? Slands) sărbătorește istoria și cultura poporului islandez cu o varietate de expoziții permanente și temporare, colecții fotografice și afișaje interactive. Principala expoziție permanentă a muzeului, „Making of a Nation - Heritage and History in Iceland” prezintă peste obiecte 2,000 și mai multe fotografii 1,000 care datează din epoca așezării până în prezent, unul dintre obiectele principale fiind Val? J? Fssta? ur ușa, o sculptată sculptată în Viking care ilustrează o versiune a legendei Cavalerului Leu. Muzeul se mândrește cu un Museum Caf ?, un magazin și o colecție de clădiri istorice care fac parte din colecția muzeului. Dacă vă întrebați ce să faceți în Reykjavik, Islanda într-o zi ploioasă, acesta este un loc minunat pentru a vizita (Telefon: + 354 530 2200).

9. Hotel Reykjavik Residence


Reykjavik Residence Hotel este un apartament de lux, situat în cartierul „101” din centrul Reykjavik, care oferă călătorilor discernanți o experiență confortabilă de acasă. Șaptesprezece apartamente elegante sunt oferite într-o varietate de stiluri, de la studiouri îngrijite la apartamente junior și apartamente cu un, două și trei camere pentru familii. Apartamentele sunt confortabile și primitoare, cu băi private, dotate cu dușuri și căzi, chicinete complet echipate cu elemente esențiale moderne, livinguri spațioase și mese și facilități de lux, inclusiv televizoare cu ecran plat și Wi-Fi gratuit. Hotelul este situat convenabil la câțiva pași de principalele străzi comerciale din Laugarvegur și Skolavordustigur, unde există o serie de restaurante, cafenele, baruri și cluburi de noapte pentru divertisment de seară, precum și magazine, muzee și galerii de artă (site-ul, Telefon: + 354 561 1200).

10. Imaginează-ți Turnul păcii


Imaginea Tower Tower (Fri? Ars? Lan, care înseamnă „coloana păcii”) este un memorial al luminii ridicat de Yoko Ono în onoarea regretatului ei soț, John Lennon. Situat pe Insula Vi? Ey din Golful Kollafjur? Ur, monumentul este format din arbori verticali de lumină proiectați dintr-un monument din piatră albă.

Această statuie iconică are cuvintele „Imaginează-ți pacea” sculptată în piatră în limbi 24. Baza turnului este formată dintr-o lățime de 10-metru care dorește bine din care arbori puternici de lumină 15 trag vertical în aer. Ono a adunat peste un milion de dorințe scrise de la oameni din întreaga lume care sunt înmormântați sub turn.

11. Hotelul și pensiunea Hlemmur Square


Situat chiar vizavi de stația de autobuz Hlemmur din Reykjavik și la o scurtă plimbare de la faimosul Hallgrimskirkja, Hlemmur Square Hotel este un hotel 1930s modern și pensiune cu camere moderne 18 cu drac corburi elegante, paturi king-size, Wi-Fi gratuit, minibar , televizoare cu ecran plat și băi private cu produse de baie de lux. Jumătate din camerele hotelului au balcoane și vedere la munte sau oraș. Dormitoarele au perdele închise și vestiare. Hotelul are propriul restaurant, care servește preparate din bucătăria tradițională islandeză, precum și o bibliotecă, un salon, o bucătărie pentru oaspeți și un bar cu muzică live și o selecție excepțională de bere din întreaga lume.

Laugavegur 105, 105 Reykjavik, site-ul web, Telefon: + 354 415 1600.

12. Tur gratuit de mers pe jos Reykjavik

Descoperiți frumosul oraș Reykjavik într-un tur de mers gratuit în jurul centrului vechi. Tururile sunt conduse de studenți cu pasiune pentru oraș și întâlnesc oameni noi, iar tururile sunt pline de obiective, sunete și fapte interesante. Tururile încep la micul turn de ceas din Piața Laekjartorg și continuă timp de aproximativ o oră, vizitând atracții interesante, cum ar fi Parlamentul Althingi, Catedrala Veche, Hallgrimskirkja și magnifică Sală de Concerte Harpa, printre altele. Aflați mai multe despre istoria și cultura orașului prin arhitectura frumoasă și clădirile vechi, celebrul său folclor viking și artele orașului. Tururile se desfășoară în fiecare zi vara și doar sâmbătă după-amiaza în lunile de iarnă, iar în timp ce tururile sunt gratuite, donațiile sunt binevenite (telefon: + 354 845 2204).

13. 101 Hotel


101 Hotel este un hotel de lux situat în centrul orașului Reykjav? K, care are un salon contemporan, restaurant și bar, spații de cazare elegante, un spa cu servicii complete și o serie de facilități și facilități pentru oaspeți de cinci stele. Camerele de oaspeți sunt un paradis modern, cu detalii din sticlă, crom și lemn, cu paturi king-queen sau regine îmbrăcate în lenjerie albă crocantă, băi spațioase cu baie cu băi înmuiate și dușuri, balcoane private cu vederi frumoase asupra orașului și facilități moderne, inclusiv Wi-Fi gratuit, produse de baie de lux și stații de andocare. Inima de bătaie a hotelului este restaurantul și barul casual 101, care servește un meniu inovativ și creativ, cu preparate delicioase locale și internaționale, precum și cocktailuri artizanale, vinuri fine și băuturi spirtoase. Facilitățile hotelului includ un centru de fitness de ultimă generație, un spa cu servicii complete, cu baie de aburi și jacuzzi, masaj în cameră și servicii complete de concierge (site-ul web, telefon: + 354 580 0101).

14. Opera islandeză


Fondată în 1970s, Opera din Islanda produce un program versatil atât de spectacole și concerte muzicale renumite, cât și de noi, de la Mozart și Verdi la noi lucrări ale compozitorilor islandezi. Găzduită în noua sală de concerte și centru de conferințe Harpa din centrul Reykjav? K, compania are o istorie de treizeci de ani cu peste producții 80. Dacă sunteți în căutarea de idei romantice pentru noaptea de întâlnire, urmăriți o reprezentație de Opera din Islanda. În prezent, sub îndrumarea regizorului artistic și general Stefan Baldursson, Opera Islandei pune accent pe artiștii islandezi locali în producțiile sale, cu apariția ocazională a artiștilor străini și a cântăreților care vizitează. Opera operează în prezent între două și patru opere sau alte evenimente muzicale în fiecare sezon (telefon: + 354 511 6400).

15. Tururi de călărie Ishetar


Experimentează frumusețea uluitoare a Reykjavik și a împrejurimilor sale într-un tur de călărit cu Ishestar Riding. Situat la 15 minute de oraș la Centrul Călătoriei din Hafnarfjur, centrul oferă tururi unice și multiday în unele dintre cele mai frumoase zone din regiune. Centrul găzduiește peste 50 cai în lunile de iarnă și mai mult de 100 vara, iar tururile sunt organizate zilnic, cu o varietate de niveluri de abilități de călăreț. Încercați rezistența și rezistența unui mic cal islandez norocos într-un tur Vikings, care îi conduce pe călăreți cu experiență pe câmpuri de lavă accidentate, Kald? Râu, în jurul Muntelui Helgafell sau în Parcul Natural Hei? Rk. Sau dacă sunteți un călăreț începător, încercați Lava Tour unde vă plimbați prin câmpuri de lavă și frumoase dealuri verzi pe cărări și trasee naturale (telefon: + 354 555 7000).

16. Ghidul pentru pescuit din Islanda


Ghidul pentru pescuit din Islanda se referă la pescuit, oferind tururi ghidate de pescuit în unele dintre cele mai frumoase lacuri și râuri din Islanda. Desfășurate de pescari experimentați și cunoscuți, excursiile pot fi organizate pentru o zi sau mai mult, în conformitate cu cerințele dvs. personale și sunt oferite pentru toate nivelurile de pescuit, de la începători până la pescari cu experiență. Ghidul pentru pescuit din Islanda oferă turnee de pescuit cu musca, pescuit în spinare și momeală, precum și pescuitul pe gheață pentru somon atlantic, păstrăv maroniu și cărbune arctic. Destinațiile turistice sunt pe calea bătută, promițând seninătate și frumusețe absolută, cu peisaje naturale incredibile, cum ar fi lacul Hraunsvatn. Tururi de pescuit cu gheață se desfășoară pe lacul Kringluvatn, care este un platou înghețat la aproximativ o oră distanță de oraș și necesită transport cu jeep, care poate fi combinat cu alte metode de transport, cum ar fi drumeții, snowmobil sau călărie, dacă este necesar.

17. Restaurant Grillmarkadurinn


Fuzionând tradiția islandeză veche cu gusturile și aromele moderne, Restaurantul Grillmarkadurinn (The Grill Market) se concentrează pe oferirea oaspeților de o experiență culinară de la masă, care reflectă mediul natural curat al Islandei. Produsele și ingredientele sunt obținute de la fermierii locali și creează un meniu inovator și creativ, cu mese delicioase făcute din miel, vită, păstrăv, prepeliță, miel și miere.

Plăcile sunt gătite într-un mod special folosind foc, fum, bușteni și cărbuni pentru a crea un exterior crocant, în timp ce interiorul rămâne suculent. Piața Grill oferă un meniu delicios de degustare, care constă dintr-o selecție de preparate alese de bucătar și este servit în stil familial pentru ca toată masa să se bucure (Telefon: + 354 571 7777).