17 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În St. Paul, Minnesota

St. Paul, capitala statului Minnesota, se află pe malul estic al râului Mississippi și are o populație de aproximativ 300,000 oameni. Orașul este un centru de afaceri și cultural, cu o serie de muzee, centre de artă spectacolă și site-uri istorice, și este, de asemenea, acasă la Minnesota Wild din Liga Națională de Hockey. Râul Mississippi și țărmurile sale sunt un spațiu de agrement îndrăgit în toate anotimpurile.

1. Muzeul Științei din Minnesota


Cu vedere la râul Mississippi din St. Paul, Muzeul Științei din Minnesota este un mare muzeu științific regional care folosește o abordare practică a învățării științei și a divertismentului. Fondat în 1907, muzeul oferă o varietate de colecții și expoziții permanente și temporare, facilități de cercetare de ultimă generație, un centru de educație științifică publică și un Omnitheater Dome Convertible Imax. Cinci galerii permanente și o serie de exponate temporare acoperă subiectele științei fizice și tehnologiei, corpul uman, paleontologie și popoarele și culturile râului Mississippi. Colecțiile populare și expozițiile de la muzeu includ Galeria Experiment interactivă, o remorcă autentică a râului Mississippi, o mumie egipteană străveche și o varietate de exponate interactive pentru toate vârstele. Muzeul oferă programe de educație științifică inovatoare și interactive pentru profesori și copii și oferă cercetări în curs de activitate într-o serie de domenii științifice.

120 W Kellogg Blvd, St Paul, MN 55102, Telefon: 651-221-9444

2. Casa Alexander Ramsay


Alexander Ramsay (1815-1903) a fost primul guvernator al statului Minnesota; termenul său a durat de la 1849 la 1853. În 1872, Ramsay avea o casă construită în districtul Irvine Park din St. Paul. Această casă încă se află și este una dintre cele mai bine conservate case victoriene din Statele Unite.

Multe dintre mobilierul original este încă intact. Casa era foarte avansată pentru vremea sa: avea apă curentă caldă și rece, iluminare cu gaz și radiatoare de apă caldă. La moartea ei în 1964, Anita Ramsay, ultima nepoată supraviețuitoare a lui Alexander, a dorit casa către Societatea istorică din Minnesota. Tururi de o oră sunt oferite de docenți în costum de perioadă; servitorii din bucătărie au adesea copii în turneu îi ajută să facă treburile bucătăriei și să se coace.

265 Exchange Street South, St. Paul, MN 55102 Telefon: 651-296-8760

3. Traseul regional Bruce Vento


Traseul regional Bruce Vento este o cale ferată asfaltată, care se întinde de la Lacul Ursului Alb până la Sanctuarul pentru animale sălbatice Bruce Vento. Atât traseul, cât și sanctuarul faunei sălbatice sunt numiți pentru Bruce Vento, un ecologist înflăcărat și membru al Camerei Reprezentanților din SUA, care reprezintă districtul 4th din Minnesota, din 1977-2000.

Poteca este în mare parte offroad, dar trece prin unele cartiere rezidențiale; este pitorească, cu vedere la Lacul Phalen și o secțiune de râpă minunată în Hollow Swede. Poteca are o lungime de șapte mile și este deschisă pentru excursioniști, bicicliști, patinatori în linie și schiori de fond. Este accesibil pentru scaun cu rotile.

4. Catedrala Sfântul Pavel


Catedrala Sfântul Paul este una dintre cele mai mari catedrale romano-catolice din Statele Unite și este Catedrala pentru Arhiepiscopia Saint Paul și Minneapolis. Deschisă în 1915, catedrala a fost construită în majestuosul stil francez de arhitectură Beaux-Arts, iar cupola sa distinctivă din cupru se ridică 186 picioare deasupra naosului.

Interiorul cu plan deschis permite tuturor o vedere neobstrucționată atât a amvonului cât și a altarului. Catedrala este enormă, cu locuri pentru oamenii 3,000 și o clădire magnifică de granit, așezată pe un vârf de deal, cu vedere la centrul orașului Saint Paul. Statuile celor patru evangheliști sunt așezate în nișe în jurul bisericii. Există parcare gratuită peste stradă, iar vizitatorii sunt bineveniți să viziteze catedrala în orice moment, cu excepția duminicii dimineața.

239 Selby Avenue, St. Paul, MN 55102, Telefon: 651-228-1766

5. Parcul Zoo și Conservatorul, St. Paul, Minnesota


Como Park Zoo și Conservatorul fac parte dintr-un complex mare de pe malul lacului Como, care include un parc de distracții, un teren de golf, o piscină și un carusel. Gradina zoologica este cea mai veche din Minnesota; a fost deschis în 1897, iar în primul său an a fost acasă la trei cerbi.

Acum, grădina zoologică are colecții vaste de animale, inclusiv păsări, o selecție largă de primate precum lemuri, orangutane și gorile din zona de jos a landurilor, pisici mari precum lei, tigri și leopardi, precum și preferate ale grădinii zoologice precum urșii polari, lupii , girafe și zebre. Conservatorul Marjorie McNeely este deschis publicului în fiecare zi a anului și prezintă articole botanice frumoase. Are un afișaj de bonsai, o grădină japoneză, un teren de palmier cu peste 150 specii de palmier, o casă cu orhidee și o seră dedicată ferigilor. Nu există nicio taxă de admitere nici la grădina zoologică, nici la conservator.

1225 Stabrook Street, St. Paul, MN 55103, Telefon: 651-487-8201

6. Teatrul Fitzgerald


Teatrul Fitzgerald a fost numit pentru autorul F. Scott Fitzgerald, care s-a născut în St. Paul și și-a petrecut o parte din anii de formare aici. Emisiunea națională de presă națională a presei naționale Un însoțitor de pradă este înregistrată aici. Până la pensionarea sa recentă, Garrison Keiller a găzduit emisiunea.

Virtuțul cu mandolina, Chris Thile, a preluat spectacolul în mod capabil de atunci. Teatrul, care are o capacitate de oameni 1,000, este amplasat într-o clădire frumoasă, iar teatrul elegant însuși seamănă cu un teatru de operă din secolul trecut. Băuturi alcoolice și nealcoolice și gustări în stil de film sunt disponibile în timpul intermiterii, iar suvenirurile pot fi achiziționate după spectacol. Lucruri de făcut în Minnesota

10 Exchange Street South, St. Paul, MN 55101, Telefon: 651-290-1200

7. James J. Hill House


James J. Hill a fost un magnat al căilor ferate în secolul 19th; a fondat Marea Căi Ferate de Nord. În 1891, el a avut o casă construită pentru el, soția sa și cei zece copii ai lor și a locuit acolo până a murit în 1916.

Societatea istorică din Minnesota administrează acum casa și oferă excursii către persoane fizice, grupuri și studenți. Casa are o vedere deosebită asupra centrului St. Paul și a râului Mississippi și este în stil robust în piatră. Este o casă masivă, cu lucrări de lemn complexe în detaliu, precum și toate cele mai noi facilități ale vremii, cum ar fi instalații interioare, seifuri secrete și lumină electrică. Casa are, de asemenea, un organ de țeavă, care este utilizat în mod regulat pentru a prezenta concerte de muzică de cameră. Vizitarea casei este o modalitate fascinantă de a învăța despre viața oamenilor bogați și a slujitorilor lor în perioada aurită.

240 Summit Avenue, St. Paul, MN 55102, Telefon: 651- 297-2555

8. Centrul de istorie din Minnesota


Centrul de istorie din Minnesota este format dintr-un muzeu și o bibliotecă și găzduiește Societatea istorică din Minnesota. Clădirea atrăgătoare cu două aripi L care se unesc la o cupolă centrală a fost finalizată în 1992. Există atât expoziții permanente, cât și rotative, toate sunt prietenoase pentru familie și concepute pentru a atrage atât copiii cât și adulții.

Întotdeauna sunt proiectate filme, care se adaugă la experiența istorică și oferă o formă interesantă de educație. Muzeul găzduiește spectacole de dans, prelegeri, concerte, întâlniri și nunți, și are o cafenea drăguță? și magazin de cadouri.

345 W. Kellogg Blvd., St. Paul, MN 55012, Telefon: 651-296-6126

9. Muzeul Transportului din Minnesota


Muzeul Transportului din Minnesota este găzduit la rotonda Jackson Street, una dintre puținele case rotunde din țară care este încă pe deplin funcțională. Documentarii voluntari oferă vizitatorilor un tur al curții muzeului, care include numeroase locomotive, autocare Pullman, mașini de bagaje și mașini de poștă și le oferă vizitatorilor posibilitatea de a face o scurtă călătorie într-un caboose de patrimoniu.

Există multe exponate hands-on care vor încânta atât copiii cât și adulții; există și un atelier de mașini unde sunt expuse renovări ale trenurilor. Prețul de admitere include, de asemenea, un tur în centrul orașului St. Paul într-un autobuz 1953 GMC.

193 Pennsylvania Avenue East, St. Paul, MN 55130, Telefon: 651-228-0263

10. Râul Național Mississippi și zona de agrement


Zona națională de recreere și râu din Mississippi are o misiune pentru a păstra și demonstra istoria naturală și a populației râului. Acest coridor de șaptezeci și două de mile din Mississippi trece prin St. Paul și are două centre de vizitatori în zona St. Paul.

Centrele de vizitatori sunt angajați de rangers și prezintă o mare varietate de exponate legate de Mississippi, trecutul și prezentul. Parcul este o destinație ideală pentru pescuitul, plimbarea cu barca, campingul vara și pescuitul cu gheață iarna. Urmărirea păsărilor, drumeții și mersul cu bicicleta de-a lungul malurilor râului sunt activități populare pentru localnici și turiști.

11. Muzeul Științei din Minnesota


Cu vedere la râul Mississippi din St. Paul, Muzeul Științei din Minnesota este un mare muzeu științific regional care folosește o abordare practică a învățării științei și a divertismentului. Fondat în 1907, muzeul oferă o varietate de colecții și expoziții permanente și temporare, facilități de cercetare de ultimă generație, un centru de educație științifică publică și un Omnitheater Dome Convertible Imax. Cinci galerii permanente și o serie de exponate temporare acoperă subiectele științei fizice și tehnologiei, corpul uman, paleontologie și popoarele și culturile râului Mississippi. Colecțiile populare și expozițiile de la muzeu includ Galeria Experiment interactivă, o remorcă autentică a râului Mississippi, o mumie egipteană străveche și o varietate de exponate interactive pentru toate vârstele. Muzeul oferă programe de educație științifică inovatoare și interactive pentru profesori și copii și oferă cercetări în curs de activitate într-o serie de domenii științifice.

12. Joan e în parc

Joan’s in the Park este un excelent restaurant de lux din St. Paul din districtul Highland Park, care se mândrește cu serviciul său excelent pentru clienți. Este specializat în tarifele sezoniere din America de Nord și își împerechează ofertele cu lista excelentă de vinuri.

Restaurantul mic, plin de viață, atractiv servește o mare varietate de fructe de mare: scoici, prăjit cu crab, creveți cu găluște de porumb, căpșuni și pește. Piatrele sunt în principal carne. Patronii aduc în discuție deserturile lor, care includ crema de scorțișoară, budinca de unt brun și pușcașul de căpșuni. Se recomandă rezervări, deoarece restaurantul este mic și funcționează de obicei la capacitate maximă.

631 Snelling Avenue South, St. Paul, MN 55116, Telefon: 651-690-3297

13. Meritage


Meritul este un restaurant cu gust în centrul orașului St. Paul. Din momentul în care ușa se deschide, meserii sunt cuprinși de acest restaurant confortabil, cu o atmosferă cu adevărat franceză. Cina poate mânca și bea la barul de stridii sau în sala de mese principală elegantă; vara există o terasă în aer liber pe care să luați masa.

Restaurantul pune un accent puternic pe fructele de mare; Pe lângă stridii, există cocktail-uri de creveți, scoici, homar, pește-spadă, sandvișuri cu ton la grătar și o salată de somon. Mulți mese comandă caseta sa faimoasă. Pentru după cină, există o selecție interesantă și gustoasă de deserturi și brânză artizanală. Meritul este deschis pentru prânz, cină și pentru sâmbătă și duminică brunch; se recomandă rezervări.

Strada 410 St. Peter, St. Paul, MN 55102, Telefon: 651-222-5670

14. Tinica cu unt


Butanul cu unt este o cafenea? și brutărie evidențiind micul dejun american și mâncarea confortabilă. Patronii pot vizita la micul dejun, la prânz sau la o cafea și se pot relaxa în cabine de galben unt sau în aer liber pe terasa sezonieră.

Meniul este format dintr-o mare varietate de feluri de ouă, brânză de hash, tacos pentru micul dejun, biscuiți și pâine, clătite, granola de casă și pâine prăjită cu banane cu flăcări de rom. Pentru cei care doresc un tarif mai substanțial, meniul include salate, burgeri și sandwich-uri. Brutaria excelentă are visul fiecărui iubit dulce, iar tortul cu cafea și rulourile cu scorțișoară sunt deosebit de delicioase.

237 7th Street East, St. Paul, MN 55101, Telefon: 651-224-2300

15. Izzy Ice Cream, St. Paul, Minnesota


Izzy Ice Cream a fost o instituție St. Paul de când și-a deschis porțile în 2000. Familia deținută și operată, cafeaua cu înghețată? a câștigat premii majore pentru excelența sa și a fost prezentat pe The Food Network. Izzy's este o cafenea? cu o conștiință; este alimentat de panouri solare și își rezervă sursele locale, acolo unde este posibil.

Cafenele? are toate preferatele obișnuite, plus înghețările cu semnături proprii, care includ busuioc, lapte de unt, ricotta, ghimbir, eggnog, rodie, Guinness și borbon de zahăr brun. Pentru copii există arome distractive precum gumă de bule, bomboane de bumbac, mămăligă, ou de dinozaur și intrigant numit Spongebob. O serie de sorbete fără lactate este întotdeauna disponibilă la cafenea ?.

2034 Marshall Avenue, St. Paul, MN 55104, Telefon: 651-603-1458

16. Peștere Wabasha Street, St. Paul, Minnesota


Peșterele din strada Wabasha sunt peșteri de gresie de pe malul sudic al râului Mississippi care au fost transformate în ultimele sute de ani în spațiu pentru evenimente. În 1920s, peșterile au fost găzduite de un discurs în timpul Prohibition Era, care a fost frecvent frecventat de gangsteri precum John Dillinger și Ma Barker.

Un restaurant care s-a deschis în peșteri a fost închis la începutul celui de-al Doilea Război Mondial și a rămas închis până la 1970, când spațiul a devenit o discotecă. Astăzi peșterile din strada Wabasha sunt un loc minunat pentru a lua masa. Joi au Swing Nights, cu muzică în direct de trupă mare, iar peșterile sunt populare pentru evenimente private. Un mic magazin de cadouri din peșteri vinde cărți, meșteșuguri, troluri și bijuterii.

215 Wabasha Street South, St. Paul, MN 55107, Telefon: 651-292-1220

17. Ordway Center pentru spectacole


Centrul Ordway pentru Artele Spectacolului a fost crearea și creșterea filantropică a Sally Ordway Irvine, a cărei familie deține 3M. Acest spațiu mare, superb de artă spectacolă, care s-a deschis în 1985, prezintă o serie amețitoare de spectacole, inclusiv muzicale Broadway, evenimente de familie, muzică clasică, dans și operă.

Liniile de vedere din teatrul cu scaune 1,900 sunt grozave; nu există un loc rău în casă, iar acustica este excelentă. Scaunele cu rotile sunt ușor de găzduit, personalul este foarte prietenos, iar barul din hol servește băuturi și gustări. Centrul Ordway are programe educaționale pentru grupuri școlare, copii și adulți și găzduiește în fiecare an un festival internațional pentru copii.

345 Washington Street, St. Paul, MN 55102, Telefon: 651-282-3000