Cele Mai Bune Loturi 17: Câștigați O Călătorie Gratuită În Noiembrie Și Decembrie 2014

A lua o vacanță este distractiv, dar câștigarea unei călătorii gratuite este și mai bună. Aici este prezentarea noastră a celor mai bune loturi de turism pentru noiembrie și decembrie 2014. Nimeni nu necesită o achiziție - puteți intra gratuit. Înscrieți-vă la Buletinul informativ VacationIdea pentru a fi la curent cu ultimele oferte de călătorie, concursuri și cadouri. Vă vom trimite un e-mail pentru a vă aminti de viitoarele loturi, precum și idei de vacanță pentru a vă inspira următoarea călătorie. Sau marcați această pagină și verificați adesea pentru a nu pierde nimic. Loturile de pe lista noastră „cele mai bune” includ călătorii în Caraibe, Europa, tropice, SUA și destinații internaționale minunate.

Loturi interstelare Fandango

Aceasta este nava-mamă a tuturor loturilor de călătorie: intrați în șansa de a câștiga o călătorie în spațiu. Marele premiu este în valoare de $ 100,000. Pentru a promova filmul „Interstellar”, Fandango s-a asociat cu Xcor pentru a oferi un loc pe nava spațială Lynx a XCOR. Sunt incluse cazarea la hotel, călătoria dus-întors către portul spațial și programul de pregătire a simulatorului 4g. Dacă decideți să vă răzgândiți, deoarece o călătorie în spațiu este prea înfricoșătoare, puteți opta pentru un premiu de $ 75,000. Introduceți până în decembrie 1, 2014.

Lucrări de participare sandale „Suites”

Lucrările sandale „Suites” se încheie pe noiembrie 30, 2014. Câștigătorii 5 sunt aleși pe lună și primesc un sejur 7 noaptea într-o Skypool Suite, completată cu serviciu de majordom, piscină de scufundare, toate mesele și divertismentul. Valoarea aproximativă a vânzărilor cu amănuntul a fiecărui premiu este de $ 5,500 USD, cu toate că tarifele aeriene nu sunt incluse.

Paris, Franța

Introduceți până în noiembrie 30, 2014 pentru o șansă de a câștiga o vacanță de vis la Paris, inclusiv bilet de avion dus-întors pentru două și o ședere de două nopți la hotelul Shangri-La. Premiul include și un ceas Baume & Mercier și este evaluat la peste 12,000 $.

5 Nights in Fiji, Plus Airfare

Introduceți până în decembrie 31, 2014 pentru șansa de a câștiga o vacanță la tropice. Premiul include: bilete de avion 2 dus-întors pentru Fiji, avion charter privat, ședere de noapte 5 la Wakaya Club & Spa, picnicuri romantice pe plajă, masaje și multe activități.

5 Nopți în Irlanda cu zboruri dus-întors

Introduceți până în decembrie 31, 2014 pentru o șansă de a câștiga o călătorie în Irlanda, inclusiv zborul dus-întors la Dublin, 5 nopți la un hotel și $ 500 USD cheltuind bani.

Cabană sport: aventură de excursie 12 în Noua Zeelandă

Introduceți până în noiembrie 09 pentru șansa de a câștiga o excursie de drumeție în Noua Zeelandă, inclusiv bilet de avion, evaluat la $ 24,000 (sportchalet.com).

Câștigă o călătorie în Hawaii

Introduceți până în noiembrie 15th, 2014 pentru o șansă de a câștiga o călătorie pentru două în insulele Hawaii, incluzând bilete de avion dus-întors, cazare pentru patru nopți și $ 500 pentru a-l folosi la mese și activități.

Nestle: câștigă o călătorie pentru doi la New York

Marele premiu include 3 nopți într-un hotel, un tur de brutărie și $ 2,500 în numerar. Introduceți până în noiembrie 20th, 2014.

Disney: Airfare & 3 Nights in Walt Disney World Resort

Aceste loturi de vacanță în familie includ zboruri aeriene și spații de cazare 3. De asemenea, veți primi bilete de parc. Introduceți până în decembrie 1st, 2014 (reelfunsummer.com).

Beverly Hills: 2 Nights for Two in LA, cumpărături 5,000 $ și bilete de avion

Câștigătorul va primi zboruri aeriene dus-întors pentru două persoane, o ședere de două nopți într-o suită Beverly Hills Hotel, un card cadou cu cumpărături $ 5,000 și o cină. Acest mare premiu de călătorie este evaluat la $ 15,000. Introduceți până în decembrie 15, 2014.

Câștigă o călătorie la Maui

Iată șansa dvs. de a câștiga o călătorie de vis la Maui (oferită de State Farm), inclusiv bilete de avion, cazare la The Fairmont Kea Lani, Maui și un cec pentru cheltuieli de bani 2,000 $, plus taxe (ARV: $ 2,600). De asemenea, loturile includ premii 90 de câștig instantaneu 100 $ Visa pentru carduri cadou.

Caraibe: loturile de la Travel Channel

Introduceți până în noiembrie 30, 2014 pentru ca un chence să câștige o călătorie care constă din trei (3) nopți în St. Croix și trei nopți (3) în St. Thomas, inclusiv pasageri aeriene de clasă cu autoturismul de călătorie dus-întors în 48 contiguous US și Two ( Tratamente spa 2) pentru câștigător și oaspete. Câștigătorul va primi, de asemenea, o călătorie cu o jumătate de zi de navigație, o aventură pe caiac și o cină în două seri, una în St. Croix și una în St. Thomas.

New York City: moda Queen Queen

Intrați până în decembrie 31st, 2014 pentru a câștiga bilete de avion, cazare 2-nopți și bilete la un spectacol de Săptămâna modei.

Croaziera europeană pentru doi

Holland America Line oferă un lot gratuit de croaziere, care include o croazieră 7- to 11-Day Europe For Two. Introduceți până în martie 31st, 2015.

Islanda

Intrați până în decembrie 8, 2014 pentru a câștiga o excursie de noapte 3 pentru doi (2) la Reykjavik, Islanda, inclusiv bilet de avion dus-întors pentru doi din orice aeroport american, cazare la hotel și transferuri la aeroport.

Malibu, California: călătorie spre The Biggest Loser Resort

Introduceți până în decembrie 1, 2014 și puteți câștiga o excursie la The Biggest Loser Resort din Malibu, California. Marele premiu include 7 nopți în stațiune și bilet de avion dus-întors pentru doi oaspeți.

Palm Springs, California

Premiul include 4 nopți pentru doi invitați în Palm Springs, California. Introduceți până în iunie 30, 2015.

Sfaturi de pariuri de top pentru călătorii

1. Citiți regulile: cine poate intra, ce este inclus în marele premiu, când și cum va fi anunțat premiul, astfel încât să vă asigurați că e-mailul câștigător nu va ajunge în folderul dvs. de spam.

2. Cât de des pot intra? Acesta este un punct important, deoarece unele loturi permit doar o intrare, în timp ce altele vă vor permite să intrați de mai multe ori, ceea ce vă poate crește șansele.

3. Desenul este întâmplător? Cum este selectat premiul? Dacă vă pasă, acest lucru vă va oferi o idee mai bună despre șansele dvs. de a câștiga.

4. Există alte premii? În timp ce poate doriți marele premiu, uneori există și alte premii grozave, precum carduri cadou 100, produse și multe altele.

5. Ce informații trebuie să furnizați când intrați? Vă puteți dezabona dacă decideți?