Cele Mai Bune Plaje 18 Din Bermuda

Bermuda este cunoscută la nivel mondial pentru frumoasele sale plaje de nisip roz expansiv și pentru cultura hibridă americană-britanică unică. Vizitatorii pot explora kilometri și kilometri de coastă pe insulă, care este acasă pentru site-uri de plajă de renume mondial care oferă oportunități pentru înot, surfing și snorkeling barieră.

1. Horseshoe Bay Beach


Horseshoe Bay Beach este o frumoasă plajă curbă, cunoscută pentru apele sale albastre translucide și nisipurile cu trandafiri, create dintr-o combinație de coral zdrobit, scoici și depozite forminifere roșii. Plaja este înconjurată de formațiuni de stâncă și stânci dramatice, oferind acces la drumeție la niveluri spectaculoase de vizionare a apusului, alături de o serie de golfuri și peșteri ascunse care așteaptă să fie explorate de către vizitatori. Imbarcarea și snorkeling-ul Boogie sunt activități populare pentru vizitatori, cu zone de volei pe plajă oferite în jurul țărmului. O zonă de plajă închisă cu ape liniștite este, de asemenea, oferită pentru uz familial. Multe restaurante din zonă sunt situate în apropiere, împreună cu farul istoric Gibb's Hill Lighthouse, care poate fi urcat pentru vedere panoramică.

South Rd, Bermuda

2. Plaja din Golful de Vest Whale


West Whale Bay Beach este una dintre pietrele ascunse ale Bermudelor, situată de-a lungul marginii vestice a parohiei Southampton. Numele plajei este derivat din apropierea sa de fostele zone de balenă din secolul 18th și atrage în continuare un număr mare de balene cu cocoașă, care pot fi vizualizate cu binoclul dintr-o serie de puncte de vedere din plajă sau pe stâncile înconjurătoare ale acesteia. Apele puțin adânci oferă un mediu sigur pentru înotul copiilor mici, condițiile de maree scăzută creând oportunități pentru vadul și explorarea recifului de corali. Pescarii pot prinde, de asemenea, pompano, barracuda și pește osoase în apele plajei. În apropiere, sunt vizibile rămășițele fortului și bateriei Whale Bay din secolul XNXX, inclusiv cazarmele trupelor sale și zonele de depozitare subterane.

Telefon: 441-236-5902

3. Warwick Long Bay Beach


Warwick Long Bay Beach este una dintre cele mai pitorești plaje ale Bermudelor, care se întinde pe o jumătate de mile în parcul Warwick South Shore Park, lângă Horseshoe Bay Beach. Plaja a fost clasată drept una dintre cele mai bune plaje 100 din lume și ca una dintre cele mai bune plaje 10 din Caraibe de CNN, oferind frumoase întinderi de nisipuri roz pe un fundal superb de cedru și struguri. Sunt oferite locuri pentru băi solare, precum și trasee excelente pentru jogging-uri și călăreți. Zonele superficiale de snorkeling oferă oportunități de a urmări papagalul care se hrănesc de-a lungul marginii apei, iar valurile surprinzător de mari creează condiții excelente de surfing. Un parc de joacă pentru copii este oferit în parc, împreună cu facilități publice, precum toalete, dușuri și un coș de concesiune sezonieră.

4. Jobson's Cove


Jobson's Cove este o plajă retrasă care este favorită în rândul locuitorilor locali și a turiștilor deopotrivă, situată pe malul sudic al Bermudelor, lângă Warwick Long Bay. Plaja este numită în onoarea lui William Jobson, un colonițist din secolul 17th din regiune și este separată de mare complet de o serie de stânci înconjurătoare înalte. Nisipurile roz și valurile blânde fac din plajă un ascuns ideal pentru cuplurile sau familiile cu copii, condițiile de vânt calm formând o zonă protejată de înot natural și snorkeling. Spațiu amplu este, de asemenea, oferit pentru picnicuri și plajă la soare, cu traseul oferit pentru mersul pe jos și călărit la plaja Horseshoe Bay din apropiere. Vizitatorii sunt sfătuiți să nu înoate lângă gaura sursei de apă a plajei către ocean, deoarece curenții puternici pot provoca răni.

South Shore Park, Bermuda

5. Plaja din Golful Tabacului


Tabaca Bay Beach este una dintre cele mai populare plaje publice din Bermuda, situată în parohia Sf. George și numită pentru culturile istorice de tutun care au crescut în regiune. Plaja este un loc perfect pentru snorkeling, oferind ape superficiale și vederi uimitoare asupra vieții marine subacvatice, cum ar fi îngerii, papagalul albastru și morsa. Coloanele de rocă înaltă de calcar separă golful de oceanul din apropiere și, în consecință, vizitatorii sunt sfătuiți să aibă grijă să nu înoate prin roci în ocean, din motive de siguranță. Facilitățile publice includ toalete, dușuri și facilități de schimbare, împreună cu un bar pe malul mării, care servește băuturi alcoolice tropicale și tarif pentru pub. În serile de vineri între mai și septembrie, spectacole de muzică live sunt prezentate la bar, iar focurile de plajă sunt în apropiere.

Telefon: 441-705-2582

6. Astwood Cove


Astwood Cove este una dintre cele mai minunate și retrase plaje ale parohiei din Warwick, situată lângă Parcul Astwood și orașul Hamilton. Deși plaja este accesibilă doar printr-o potecă abruptă și șerpuită a stâncii, drumeția merită, întrucât face plaja semnificativ mai puțin aglomerată decât alte plaje din zonele cu turism mai intens. Vizitatorii se pot bucura de snorkeling și înot în apele plajei, deși toți înotătorii sunt sfătuiți să ia măsuri de precauție în condiții de apă, deoarece niciun salvamar nu are personal. Observatorii de păsări pot observa pe cer păsări tropicale cu coada albă și aruncați o privire apropiată asupra cuiburilor de păsări de pe stâncile din jur. Plaja este, de asemenea, una dintre cele mai romantice zone ale Bermudelor, servind ca un loc de nunta popular pe tot parcursul anului.

49 South Road, Warwick, Bermuda

7. Biserica Golful


Church Bay este un loc preferat în Bermuda pentru snorkeling, situat în parohia Southampton, lângă Church Bay Park și Church Road. Plaja mică este situată în partea de jos a unei căi a scării și este acoperită în nisipuri roz frumoase, cu multe unguri și cocuri de-a lungul zonelor de intrare stâncoase de-a lungul coastei. Recifele cupe și cazane pun pe coasta plajei, situată la aproape 50 de metri de marginea apei, și sunt populate de specii de pești tropicali, cum ar fi papagali, înger și pești fluturi. Vizitatorii trebuie să rețină faptul că adâncimea apei se învârte repede în largul coastei plajei, ceea ce înseamnă că copiii nu trebuie lăsați să se lase să înoate sau să înoate fără supraveghere. În perioadele de mare val, plaja poate deveni complet acoperită de apă.

8. Clarence Cove


Clarence Cove este o mică plajă din apropierea orașului Hamilton, pe malul nordic al Bermudelor, situată la Spanish Point Road, lângă Admiralty House. Plaja este numită în onoarea Ducelui de Clarence și este un loc minunat pentru snorkeling, populat de peșteri subacvatice unice, care găzduiește homarii, țestoasele și alte vieți marine. Nisipurile roz se întind de-a lungul țărmului sudic al plajei, care poate fi explorat cu scutere. Copacii umbrosi oferă un răgaz de căldură pentru picnicuri, iar traseele oferă acces în Parcul spaniol din apropiere și Deep Bay. Vizitatorii pot explora plaja zilnic între răsărit și apusul soarelui, fără taxe de intrare.

9. Plaja cu cotul


Plaja Elbow este una dintre cele mai frumoase plaje de nisip roz din Bermuda, situată în parohia Paget, lângă Coral Beach and Tennis Club și Elbow Beach Resort. Plaja cu curbă ușoară este deținută în comun de stațiunea privată și în funcțiune publică, cu anumite zone accesibile vizitatorilor din zonă care nu stau la hotel. Datorită recifelor de corali offshore care acționează ca bariere, condițiile de apă ale plajei sunt ideale pentru înot. Snorkelers și participanții la turneul cu barca pot explora, de asemenea, naufragiul Pollockshields, care se află la aproximativ 100 de metri de malul plajei. Jocurile de volei pe plajă Pickup sunt populare în rândul localnicilor în orele de seară, multe restaurante și standuri alimentare oferind băuturi răcoritoare în apropiere.

10. Golful John Smith


Golful John Smith este o plajă extinsă și retrasă din parohia Smith a Bermudelor, în apropiere de Devil's Hole Aquarium și Pink Beach Club, numită după celebrul explorator căpitan John Smith, care a cartografiat regiunea în 1631. Plaja este un loc de recreere preferat de familie de pe țărmurile sudice ale Bermudelor, oferind o mulțime de facilități publice, inclusiv toalete publice și vagoane de prânz care vând înghețată, burgeri, băuturi răcoritoare și alte băuturi răcoritoare. Snorkeling la mai puțin de șantierele 200 de pe coasta plajei oferă oportunități de a urmări viața marină autohtonă, iar oportunitățile de scufundări nocturne oferă o șansă unică de a vedea Caraibele la lumina lunii. Atracțiile din apropiere includ rezervația naturală Spittal Pond, care este o locație primordială pentru observarea păsărilor de-a lungul țărmului sudic al insulei.

11. Plaja Clearwater


Clearwater Beach este o plajă artificială care a fost creată la mijlocul secolului 2oth pentru a facilita construcția unei stații aeriene navale a Statelor Unite, aflată în apropiere, care a funcționat până la mijlocul 1990-urilor. Plaja este o destinație turistică populară în timp ce navele de croazieră sunt în port, situate de-a lungul coastei de nord a insulei Cooper din Bermuda. Condițiile calme ale apei fac din plajă un loc primordial pentru familii, 12 acri de pământ care înconjoară plaja este disponibil pentru utilizare pentru picnic și activități recreative. Activități populare de apă din zona de înot și snorkeling, deși niciun recif nu este situat în largul coastei plajei. În apropierea plajei, vizitatorii pot lua masa la Gombeys Bar and Restaurant. Alte atracții includ un patinoar și plaja Turtle Bay din apropiere, care oferă oportunități de a hrăni viața marină din zonă.

12. Plaja Shelly Bay

Plaja Shelly Bay este cea mai numeroasă plajă a Bermudelor pentru vizitarea familiilor, oferind zone extinse de ape puțin liniștite. Plaja, situată în parohia Hamilton, este numită în onoarea lui Henry Shelly, un membru al echipajului la bordul naufragiului 1609 Sea Venture, care a adus pe insula primii coloniști europeni. Nisipurile albe moi se întind pe malul plajei, care este umbrit de copacii nativi. Condițiile calme ale apei creează un mediu ideal pentru înotătorii novici, cu caracteristici de coastă oferite, cum ar fi o piscină cu maree de mangrove și un bordura publică din lemn. În apropiere, un parc public gratuit oferă echipament de joacă pentru copii, în timp ce Muzeul Căilor Ferate din insulă este accesibil printr-o scurtă plimbare de jumătate de mile.

13. Daniels Head Beach Park


Parcul Daniels Head Beach este o plajă frumoasă situată într-o regiune îndepărtată a parohiei Sandy a Bermudelor, una dintre cele nouă plaje din peninsula Daniel 17-acre, Daniel Head care a fost dezvoltată ca stație a Forțelor Canadiene din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Fiind singura unitate de plajă publică din peninsulă, plaja este accesibilă pe ruta Cambridge sau în afara autobuzelor insulei #7 și rutele #8. Apele albastre limpezi oferă posibilități de înot și vâslire pentru familiile cu copii, cu zonele de snorkeling oferă oportunități de a vedea îngelfish, papagal și wrasse. Aproximativ 400 mile în larg, vizitatorii pot observa, de asemenea, rămășițe ale naufragiului MVS Vixen, care pot fi explorate ca parte a excursiilor cu barca snorkeling. Vizitatorii ar trebui să rețină faptul că, de la uraganul Nicole al 2016, toți vânzătorii de afaceri mici au fost eliminați din zonă, dar rămân toaletele publice și alte facilități.

Scotts Hill, Bermuda, Telefon: 441-705-1111

14. Plaja Hog Bay


Plaja Hog Bay este unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale Bermudelor, situată în parohia Sandy și accesibilă pe o potecă împădurită din parcul Hog Bay din apropiere. Plaja este accesibilă doar aproximativ patru ore pe zi, în condiții de maree joasă, deoarece dispare complet sub apă în timpul perioadei de maree ridicată. Vizitatorii se pot plimba prin regiuni frumoase de pădure de vișini și mirodenii de-a lungul traseului de acces al plajei, care trece printr-o instalație de cuptor vechi și o serie de zone agricole de câmp. Condițiile excelente de snorkeling sunt accesibile pe plajă, care se întinde pe 300 metri în timp. Vizitatorii sunt sfătuiți să verifice graficele de maree înainte de călătorii pentru a asigura accesul în condiții de siguranță în și în afara plajei.

15. Plaja Bay Chaplin


Plaja Chaplin Bay este o plajă izolată din golf, situată în apropiere de Horseshoe Bay Beach, care se află la granița dintre parohiile din Southampton și Warwick. Plaja, care poartă numele coloniului britanic Edward Chaplin, este înconjurată de stânci înalte și este situată în South Shore Park, accesibilă printr-o potecă de nisip de 1.25 mile care leagă plaja de Horseshoe Bay și Warwick Long Bay Beaches. Este un loc popular pentru vizitatorii de Ziua Canadei, cu Asociația oficială a canadienilor în festivitățile din Bermuda, care se organizează în fiecare an. Condițiile de înot sunt în siguranță în apropierea țărmului, în ciuda condițiilor dure de apă în larg, cu o frumoasă recif de barieră de corali care se întinde pe marginea apei. Vizitatorii trebuie să rețină faptul că plaja dispare aproape complet în timpul perioadei de maree ridicată și ar trebui să planifice vizitele în consecință.

16. Stonehole Bay Beach


Stonehole Bay Beach este plaja dublă din plaja Chaplin Bay din apropiere, oferind un răgaz retras din partea mulțimilor de turiști de la Horseshoe Bay Beach. Frumoasa plajă roz este situată într-o mică zonă de golf și este numită pentru o gaură faimoasă din stâncile sale stâncoase din jur. Este deschis publicului în fiecare zi între răsărit și apus de soare, accesibil printr-un traseu de stâncă de nisip din Horseshoe Bay, care oferă vederi panoramice uimitoare asupra coastei regiunii. Deși condițiile de apă pot fi uneori dure, majoritatea zilelor oferă condiții bune de înot. Vizitatorii trebuie să rețină faptul că plaja poate fi dificil de accesat la orele de maree înalte și poate fi chiar parțial acoperită de apă. Toaletele publice sunt oferite în apropiere, iar vizitatorilor li se permite să utilizeze facilități la plajele din apropiere.

17. Construirea plajei Bay


Clădirea Bay Beach este o plajă minunată situată de-a lungul marginii estice a Bermudelor în parohia Sf. George, care adăpostește istoricul fortificație Alexandra Battery, care a fost construită în 1860s. Fortul a fost numit în onoarea prințesei Alexandra Danemarcei și este deschis publicului ca sit istoric, cu priveliști pitorești oferite trepte de vârf în locurile sale de încărcătură cu pușcă pușcă de șase inci. Plaja din apropiere este cunoscută pentru sticla frumoasă de mare colorată, oferind o posibilitate amplă de îmbinare pentru plajă pentru piese unice. Vizitatorii trebuie să rețină faptul că nu există facilități publice la plaja cu acces gratuit sau la fortul din apropiere, care sunt accesibile publicului în timpul orelor de zi.

17 Barry Rd, Bermuda

18. Bailey's Bay și Coney Island


Golful Bailey și Insula Coney sunt locuri frumoase pe malul mării de-a lungul țărmului nordic al Bermudelor, accesibil pe calea ferată a parohiei Hamilton din Shelly Bay. Cartierul rezidențial Baile's Crawl este găzduit de galerii de artă și mici afaceri, înconjurate de peisaje frumoase cu terenuri agricole. O pasarelă 740-picior face legătura între golf și Coney Island, care este locul de pe primul feribot al Bermudelor, deschis pentru funcționarea în secolul 17th. Parcurile și zonele de plajă de pe coastă abundă, cu rămășițe din traseele Bermudelor din secolul 20th încă vizibile în situri. De asemenea, vizitatorii pot lua masa la mai multe restaurante de pe insulă, inclusiv renumitul pub Swizzle Inn și restaurantul Jamaican Grill, care servește o varietate de preferate ale Indiei de Vest.