Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 18 În Clearwater, Florida

Clearwater este un oraș cu plajă însorită din zona Golfului Tampa Bay din Florida, cu vreme constant superioară și plaje cu nisip spectaculos. O mare parte a orașului se află pe o insulă barieră, cu plaja Clearwater de 3, lungă de mile, căptușită cu restaurante și hoteluri. Clearwater este, de asemenea, renumit pentru acvariul său marin, acasă pentru Hope and Winter, vedete ale filmului Dolphin Tale, și pentru Bright House Field, unde Phillies își au jocurile de antrenament de primăvară. Înconjurat de mangrove pline de animale sălbatice, Clearwater este excelent pentru a explora într-un caiac sau pe o placă. Iată cele mai bune lucruri de făcut în Clearwater, Florida.

1. Acvariu marin Clearwater


Acvariul marin Clearwater este dedicat complet salvării animalelor marine bolnave și rănite. După ce sunt tratate și reabilitate, animalele precum delfinii, pelicanii și țestoasele sunt eliberate în mediul lor. Acvariul lucrează, de asemenea, la educație publică, cercetare și terapie umană asistată de animale. Acvariul marin Clearwater se află în ceea ce a fost uzina de tratare a apei din Clearwater. S-a deschis în 1972 și a fost locul de filmare a popularului film Dolphin Tale, în care au jucat cei doi delfini de acvariu Winter și Hope, împreună cu alți câțiva locuitori ai acvariului. Ambii delfini sunt încă aici și pot fi vizitați în timp ce înoată în piscina lor mare. Alte salvări care trăiesc în acvariu sunt pelicanii, țestoasele, vidrele, rechinii, razele înțepătoare și multe altele. Vizitatorii se pot apropia destul de mult de animale, le pot hrăni și afla despre poveștile lor.

249 Pass Windward, Clearwater, FL 33767, Telefon: 727-441-1790

2. Parcul natural Moccasin Lake


La doar câteva sute de metri de aglomerația americană 19 și de blacktop-ul plin de mall-uri și restaurante fast-food este Moccasin Lake Nature Park, o bijuterie ascunsă în inima Clearwater și un loc minunat, senin, pentru ca familiile să-și petreacă o zi în natură. Aceștia se pot plimba pe trasee umbrite și liniștite cu stejar, pot face excursii educaționale de drumeție, pot vedea exponate ale naturii sau pot duce copii în tabere de învățământ. Parcul se întinde pe 50 acri de pădure plină de animale sălbatice, cum ar fi păsări de pradă, păuni, broaște țestoase, fluturi și vulturi chel într-o incintă specială. Există mile și jumătate de trasee înălțate pe malul mării sub baldachinul pădurii, care traversează pâraiele și trec de ferigi luxuriante. Traseul Cypress vă va duce la o plafonieră cu vedere la un lac mare. Dockul Brigham este un punct de observație excelent pentru păsările în vârstă. Centrul de natură al parcului are o serie de activități pe care copiii să le facă, cum ar fi să viziteze o grădină de fluturi, să verificați un turn cu apă cu o grămadă de panouri solare și o aviară.

2750 Park Trail Ln, Clearwater, FL 33759, Telefon: 727-793-2976

3. Cliff Stephens Park, Clearwater, Florida


Parcul Cliff Stephens din Clearwater, județul Pinellas, Florida, este o parte importantă a districtului de sud-vest al Florida de gestionare a apei, deoarece oferă gestionarea apei pluviale și protecție împotriva inundațiilor pentru Clearwater și zona înconjurătoare. Această minunată oază verde 44-acre include, de asemenea, o serie de trasee asfaltate pentru drumeții, ciclism și patinaj, golf Frisbee, un curs de exercițiu și o serie de mese de picnic și grătare care pot fi găsite de-a lungul pasarelei. Există patru docuri în jurul rezervorului și o mică lansare a bărcii în partea de sud-est a parcului. Doar motoare electrice și padele sunt permise. Pescuitul este permis de-a lungul pârâului Alligator și de la oricare dintre docuri. Telefon: 352-796-7211

4. Perii de apă limpede


Clearwater Threshers este o echipă minoră de baseball care joacă în Florida State League. Echipa a concurat în Divizia de Nord de când 2009 și jocurile sale de acasă sunt jucate la Spectrum Field din Clearwater, Florida. Stadionul, care s-a deschis în 2004, poate găzdui mai mult de 7,000 persoane, iar prezența record la un joc a fost 9,090 în 2008. Echipa este afiliată a Philadelphia Phillies încă de la 1985. De la 1985 la 2003, Threshers au fost numiți Clearwater Phillies. Sub acest nume, echipa a jucat la Jack Russell Memorial Stadium și și-a schimbat numele de la Phillies la Threshers când s-a mutat în Spectrum Field. Telefon: 727-712-4300

5. Lucruri de făcut în Clearwater: South South Kite & Paddle


Dacă doriți să petreceți ceva timp pe apă în timp ce vă aflați în Clearwater și doriți să explorați un pic din natura înconjurătoare, în timp ce vă oferiți un pic de exercițiu, lăsați-vă ghidul experimentat din South South Kite și Paddle să vă ofere timpul vieții voastre. Puteți merge pe vânt cu un kiteboard, un nou sport cu creștere rapidă, care combină navigarea, surful și wakeboard-ul. Puteți încerca paddleboardingul și după o scurtă lecție introductivă, faceți un tur de 2-oră pe căi navigabile magnifice pline de mangroase dense, acasă la ospreys, pelicani, tot felul de alte păsări și atât de mulți pești. Vă puteți bucura de aceleași căi navigabile într-un caiac mic, format din două sau două persoane, sau puteți închiria echipamente din Down South și să vă faceți propria aventură.

447 Grand Boulevard, Veneția, California 90291, Telefon: 727-422-2736

6. Explorarea Dream Catcher


Este dificil să te distrezi mai mult pe apa din Clearwater în mai puțin de 4 ore decât cu căpitanul Mike Troche. Totul începe cu o plimbare de aproximativ 40 în minutul aproximativ pe calea navigabilă inter-costieră până când ajungeți pe o mică insulă îndepărtată cunoscută sub numele de Three Rooker Bar. Pe măsură ce barca alunecă prin apele calme, vei putea observa viața mării în habitatul lor natural. Delfinii cu nasul din sticlă Atlantic adoră să se apropie atât de aproape de barcă, încât aproape că îi poți atinge. Înainte de a ajunge pe insulă, toți pasagerii care doresc pot merge la o plimbare cu tubul, trase de barcă și încet sau repede, după cum doresc. Odată ajunși pe insulă, oaspeții se pot plimba cu snorkeling și pot vedea crabi de păianjen, minciuni, stingrays și chiar un manat dacă au noroc. Pentru cei care preferă să rămână uscați, plajele sunt pline de scoici, bucăți de coral rupt, dolari de nisip și bureți de mare. Căpitanul va oferi băuturi răcoritoare, dar oaspeții ar trebui să-și aducă gustări sau alcool dacă doresc.

198 Seminole St, Clearwater, FL 33755, Telefon: 727-804-2291

7. Întâlniri cu delfini


Întâlnirea cu Delfinii este un tur național de distracție în orașul 3.5, povestit în portul Clearwater. Vă veți bucura de o plimbare lină la bordul navei lor de excursie 40-foot, cu copertine pentru umbră și scaune confortabile. Veți afla despre viața noastră sălbatică locală și veți urmări delfinii în mediul lor natal. Barca se va opri timp de aproximativ o jumătate de oră pe Insula Compass, unde puteți colecta scoici, bucurați-vă de o înot răcoritoare sau snorkel, iar copiii pot cheltui ceva vânătoare de energie pentru comori. Delfinii pe care îi veți întâlni sunt delfini cu nas cu sticlă. Familiile mari locuiesc în mod normal în portul Clearwater tot anul. Dacă aveți noroc, veți vedea, de asemenea, manatee și multe păsări, cum ar fi heroni, ibizi, egrete, lingurițe, cormorani, berze și pelicani.

25 Causeway Blvd, Clearwater, FL 33767 8864, Telefon: 727-466-0375

8. Kayak Gulf Coast, Clearwater, Florida


Kayak Gulf Coast a dus oamenii pe o descoperire a Pine Island Sound și a rezervației acvatice Matlacha Pass de la 1992 într-una din caiacele sau plăcuțele lor. Alegeți unul dintre ecourile lor de călătorie sau excursiile de pescuit ghidate, permiteți-le să vă învețe să călăluiască sau să închiriați una dintre caiacele sau palatele lor și să explorați singuri. Pășește în jurul insulelor de mangrove și căilor de apă înguste, umbrite, unde indienii Calusa obișnuiau să pescuiască mai mult decât 1,000 în urmă. Sunetul Insula Pine de la Pasul Matlacha Pass este cunoscut pentru apartamentele cu iarbă superficială aflată la aproximativ 4 picioare adânci și găzduiesc sute de păsări și viață marină. Pe măsură ce pășești de-a lungul traseului bine marcat 190-lung de mare Calusa Blueway Paddling, puteți vedea delfini, stingrays, manatees, raze de vultur, herons albastri grozavi, țestoase marine, ospreys și vulturi chel. Locuri de vizitat în Florida

4120 Pine Island Rd, Matlacha, FL 33993, Telefon: 239-283-1125

9. Little Toot Dolphin Adventures


Există un motiv bun pentru care Little Toot Dolphin Adventures văd de obicei mai mulți delfini decât alte bărci. Little Toot este o barcă de remorcare, având doar 40 picioare lungime și stâncoase, cu multă putere, astfel încât creează o trezire uriașă, pe care delfinii o găsesc irezistibilă - le place să sară peste ea și să se fricoleze în jurul ei. Barca este, de asemenea, destul de joasă, ceea ce o face mai aproape de apă, astfel încât oamenii se pot apropia destul de aproape de delfini. Little Toot este certificat de Garda de Coastă pentru a merge până la 3 mile în larg și prin căile navigabile intercostale, găsind delfini în toate habitatele lor. Barca Little Toot are un gard înalt cu plasă de siguranță și este perfect sigură pentru copii. Are o mulțime de scaune și te poți relaxa sub umbra baldachinului sau te poți bucura de soarele strălucitor din Florida, dar oriunde ai sta, vei avea timpul vieții tale. Și dacă, după un ghinion, nu vezi niciun delfin, următoarea călătorie pe Little Toot este gratuită.

25 Causeway Blvd #16, Clearwater Beach, FL 33767, Telefon: 727-446-5503

10. Puncte de atractie Clearwater: Park Philippe


Parcul Philippe este cel mai vechi parc din județul Pinellas, cu copaci umbri uriași de-a lungul traseelor ​​de drumeție, o potecă lungă de mile de-a lungul țărmului și vederi fantastice asupra golfului Old Tampa. Este un loc minunat pentru picnic, pescuit, alpinism, joacă softball și plimbare cu barca. Există două locuri de joacă pentru copii și o rampă cu barca cu acces la Golful Tampa. Există opt zone de picnic cu grătar. Una dintre atracțiile istorice fascinante este Temple Mound de la Tocobaga Native American. Este confecționat din straturi de nisip și scoici și se crede că a existat cândva o structură pentru ceremonii religioase sau ca locuință a șefului. Arheologii consideră că la un moment dat a existat o plajă a orașului în fundul movilei și o rampă care a dus la ea. Mound este listată ca reper istoric.

2525 Philippe Pkwy, Safety Harbor, FL 34695, Telefon: 727-669-1947

11. Lucruri de făcut în Clearwater, Florida: Pier 60


Pier 60 este unul dintre cele mai populare locuri turistice din Golful Tampa. Acest dig de pescuit lung 1,080 este, de asemenea, un parc de agrement și are o casă de momeală complet echipată, șase pavilioane acoperite și telescoape. Casa momeală are nu numai tot felul de articole de pescuit și momeală, dar și suveniruri, tricouri, băuturi și gustări. Pescarii avizi care aliniază digul pot prinde macrou spaniol, snook, argint și păstrăv păstrăv, pește roșu, cap de oaie, tarpon, prindători, jacks, flounders și multe alte specii. Pier 60 are unul dintre cele mai mari locuri de joacă pe plajă din Golf, menținând copiii bine ocupați. Pe măsură ce apusul soarelui se apropie, Pier 60 se transformă într-un festival alături de artizani, muzicieni și interpreți de stradă, turiști și localnici bucurându-se cu toții de spectacolul zilnic al unuia dintre cele mai magnifice apusuri pe care le-au văzut vreodată.

7 Causeway Blvd, Clearwater Beach, FL 33767, Telefon: 727-462-6466

12. Traseul Wilson Clearwater Trail

Traseul Ream Wilson Clearwater este un traseu pentru biciclete și drumeții cu mai multe utilizări, care leagă Traseul Pinellas și traseul planificat pentru progresul din Florida. Încă în curs de dezvoltare, traseul va oferi un traseu off-road plăcut, sigur și educațional, care va conecta Golful Mexic și Golful Tampa de la plaja Clearwater la portul de siguranță. Poteca profită de proprietatea publică, drepturile de circulație și de facilități pentru a evita trecerea pe teren privat. După ce traseul va fi completat, acesta va conecta o serie de cartiere și mai multe de parcuri 20, facilități educaționale și de recreere. Poteca va oferi oportunități pentru plimbări prin natură, picnic, fotografie, pescuit sau doar o perioadă plăcută de relaxare. Acesta devine deja un spațiu popular pentru petrecerea timpului liber, precum și un traseu important pentru navete pentru studenții și lucrătorii din zona centrală Clearwater.

13. Cafe Ponte, Clearwater, FL


Caf? Ponte este unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale Clearwater; un restaurant elegant, de lux, cu mobilier confortabil, fețe de masă albe, dresaj și bucătărie deschisă, aici este toată acțiunea. Chef Chris Ponte oferă o ofertă americană nouă, cu atingeri de influențe franceze, italiene și asiatice, creând o fuziune interesantă și neașteptată de arome și ingrediente. Încercați coasta moale cu morcovul marunt, ceapă de perle prăjite, curmale de susan, emulsie de ulei de migdale și cilantro; ilustrează destul de mult la ce să vă așteptați. Pentru mâncărurile adevărate, bucătarul oferă meniuri la carte și degustare. Lista extinsă de vinuri completează perfect meniul, iar barul funky în zig-zag oferă cocktail-uri interesante și băuturi de alegere, cum ar fi Grand Marnier în vârstă.

13505 Icot Blvd #214, Clearwater, FL 33760, Telefon: 727-538-5768

14. Restaurant Columbia, Clearwater, FL


Restaurantele Columbia au fost o destinație populară în Florida pentru tarifele cubaneze spaniole și autentice de la 1905, când imigrantul cubanez Casimiro Hernandez Sr a deschis primul în Ybor City din Tampa. Sala de mese frumoasă, opulentă și puntea spațioasă, cu vedere la calea interostală strălucitoare, sunt locul perfect pentru un prânz cu prietenii sau o cină de sărbătoare. Toate preferințele cubaneze sunt pe meniu, de la fabuloase ciorbe de fasole neagră la ardei piquillo umplut și o selecție uriașă de tapas. Nu uitați să încercați deserturi cubaneze autentice, precum churros și tres leches. Pragul minunat de vânt este un loc perfect pentru un mojito rece, un cocktail cu fructe sau cerveza rece.

1241 Gulf Boulevard, Clearwater, FL 33767, Telefon: 727-596-8400

15. Ce trebuie să faceți în Clearwater: site-ul portului de siguranță


Safety Harbour este un port din partea de nord-vest a golfului Tampa, aproape complet fără lac. Fermecatul mic oraș Safety Harbor este situat pe malul de vest al golfului Tampa. O parte din Florida foarte veche și cu tuneluri de stejari vechi care picură mușchi pe străzi pavate cu cărămidă, orașul este perfect pentru a vă plimba pe îndelete pe jos și pentru a vedea frumoase buticuri, pub-uri și restaurante. Philippe Park este perfect pentru un picnic la umbra de foioase vechi. Explorați așezarea mare și antică americană autohtonă cu marea sa movilă ceremonială și răsfățați-vă la Old Safety Harbor Resort, unde puteți înota în apele vindecătoare ale unui izvor mineral natural. Plimbați-vă de-a lungul digului de pescuit și aruncați o linie de pescuit sau faceți un tur al mangrovelor cu caiac sau cu paleta.

110 Veterans Memorial Ln, Safety Harbor, FL 34695, Telefon: 727-724-1545

16. Puncte de atractie Clearwater: Sand Key Park


Acest frumos parc Clearwater are două zone - o plajă largă cu nisip și un parc. Parcul are două zone de picnic cu adăpost pentru umbră, grătare, mese de picnic, fântâni cu apă, toaletă și loc de joacă pentru copii. Există, de asemenea, o zonă de parc pentru câini desemnată. O parte a parcului este o mlaștină sărată, cu bănci din care oamenii pot observa cârcei, anhingas, lingurițe de trandafiri, bufnițe cu coarne mari și moorhen comune în timp ce cuibăresc și se hrănesc. Plaja este cunoscută și pentru cuiburile de broască țestoasă. Acvariul marin Clearwater urmărește țestoasele și înregistrează statisticile privind vizitele țestoaselor și numărul de ouă, deoarece multe specii de broaște marine sunt pe cale de dispariție. Parcul este, de asemenea, baza unui proiect pentru construirea unui recif artificial în Golf.

1060 Gulf Blvd, Clearwater, FL 33767, Telefon: 727-588-4852

17. Compania de creștere a câinilor de mare


Sea Dog Brewing Company este o fabrică de bere din maine tradițională în stil englezesc care utilizează ingrediente de cea mai înaltă calitate, cum ar fi drojdia britanică de top-fermentare de top și orzul englezesc din două rânduri. Bere și pub-ul din Clearwater sunt primele lor din Florida și au câștigat popularitate rapidă. Pub-ul este confortabil în stil englezesc, cu canapele din piele și televizoare pe pereți, dar berea se revarsă din robinetele strălucitoare, iar fanii berii se îmbulzesc. De asemenea, au o terasă în aer liber spațioasă pentru o seară sub stele. Meniul extins oferă grub clasic de pub, cu câteva suplimente, cum ar fi fajitas cu tot, burgeri uriași și creveți înnegriți pe frigarui.

26200 US Hwy 19 N, Clearwater, FL 33761, Telefon: 727-466-4916

18. Wildflower Cafe, Clearwater, FL


Cafea florilor sălbatice? este un mic dejun și un loc de prânz ascunse sub stejarii vechi din Clearwater, o cafenea populară de cartier, unde localnicii vin la o ceașcă de ceai sau cafea cu unele din produsele de patiserie fabuloase dimineața sau pentru o oală cu ciorbă fierbinte cu chiche de ziua. Brunch-ul lor de duminică este obligatoriu. Porțiunea de piață a cafenelelor? este umplut cu mâncăruri plăcute pentru a lua, precum salate, sandvișuri, quiches și tentații dulci. Cafenele? este amplasat convenabil chiar lângă traseul Pinellas, astfel încât să poți gusta o gustare înainte să o lovești.

1465 S Ft Harrison Ave #105, Clearwater, FL 33756, Telefon: 727-447-4497