18 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Cullman, Alabama

Istorie, moștenire, recreere în aer liber, bucătărie tradițională - Cullman are un pic de lucruri de care să te bucuri în timpul șederii tale în Alabama. Unele dintre atracțiile lor mai unice pe care le poți experimenta doar în Cullman includ Podul Acoperit Clarkson, Abbey St. Bernard și faimoasa grotă Ave Maria.

1. Grota Ave Maria


Găsită pe motivul primei și singurei abați benedictine din Alabama, Ave Maria Grotta cuprinde peste 125 reproduceri și miniaturi de altar, biserici și clădiri, care sunt expuse pe trei acri de pământ. Recreațiile sunt opera călugărului benedictin, fratele Joseph Zoettl, care a construit lucrările cu materiale donate din întreaga lume. Miniaturile pe care le vedeți acolo ar putea fi realizate din marmură spartă, gresie de baie spulberată, sticlă colorată, borcane de cremă rece, marmură, bijuterii de costum și orice altceva au donat din cauza admirației lor pentru meșteșugul său frumos. Zâna în miniatură a fost înconjurată de la 1934, ultima modernă a fratelui Joseph fiind adăugată în 1958 înainte de a muri, astăzi, vizitatorii vin de la mare distanță pentru a vedea creația sa.

1600 St Bernard Dr, Cullman, AL 35055, Telefon: 256-734-4110

2. Podul acoperit Clarkson


Unul dintre cele mai bogate situri istorice și atracții cunoscute din Cullman, Alabama, Podul Acoperit Clarkson este vizitat de aproape toți cei care trec pe acolo. Podul a fost construit inițial în 1904 ca mijloc pentru călătorii și fermierii să treacă peste Crooked Creek. S-a deteriorat de-a lungul timpului, dar a fost curând folosit ca piesă centrală a parcului pentru a prezenta podul și semnificația sa istorică. Pentru ca vizitatorii să se facă o idee despre cum a fost zona în forma sa inițială, au fost adăugate două structuri periodice sub forma unei mori de mână de lucru și a unei cabine de bușteni Dogtrot. Alte aspecte includ mai multe zone de picnic și trasee de drumeții.

1240 Co Rd 1043, Cullman, AL 35057

3. Sportiv Lake Park


Locuitorii și vizitatorii se adună la Sportsman Lake Park într-o zi frumoasă de vară, deoarece este unul dintre cele mai distractive și prietenoase site-uri în aer liber din Cullman. Parcul înconjoară un corp de apă adânc care este plin de pește, ceea ce îl face perfect pentru călăritul cu bărci cu pădure ușor disponibile și pentru hrănirea peștilor. Există mai multe facilități, cum ar fi mese de picnic și pavilioane pentru cei care doresc să dea foc la grătar și să ia o masă cu prietenii și familia. Copiii de toate vârstele pot călători cu trenul la scară mică, care se înfășoară în jurul lacului, precum și pot participa la alte activități, cum ar fi să joace o rundă pe terenul de golf 18-put-putt. Printre caracteristicile suplimentare se numără mai multe stații de fitness împrăștiate în parc și o serie de trasee de drumeții, biciclete și plimbări.

1544 Sportsman Lake Rd NW, Cullman, AL 35055

4. Muzeul Județean Cullman


Muzeul Județului Cullman este o modalitate excelentă de a înțelege mai bine moștenirea unică a „coloniei germane din Alabama de Nord”. Există atât de multe lucruri de văzut și de învățat de la muzeu, deoarece au exponate despre moștenirea autohtonă, războiul civil, Main Street din 1800s și sunetele muzicii americane de la cei mai vechi rezidenți ai Cullman. Vizitatorilor de toate vârstele le va plăcea să vadă numeroasele artefacte și fotografii, inclusiv îmbrăcăminte, monedă și olărit și vârfuri de săgeată de pe creek, cherokee, chickasaws, choctaws și alte triburi indiene care sunt native din Alabama. Mai multe expoziții rotative trec prin muzeu de-a lungul anului, de aceea puteți participa la un tratament suplimentar în funcție de momentul în care vizitați.

211 2nd Ave NE, Cullman, AL 35055, Telefon: 800-533-1258

5. Smith Lake Park


Găsit pe malul lacului Lewis Smith, Smith Lake Park este un loc minunat care este plin de diferite caracteristici și facilități. Este una dintre principalele destinații ale Cullman pentru distracție în aer liber și relaxare. Vă puteți petrece ziua înotând în piscină, drumeții pe multe trasee sau pescuind pe debarcader - au chiar și un magazin de tabără completat cu articole de pescuit și orice altceva aveți nevoie. Campingul este permis tot timpul anului; există site-uri primitive nelimitate pentru a ridica un cort, precum și site-uri de corturi desemnate 61, cu cârlige electrice, cinci site-uri cu apă și electrice, site-uri full service 199 și nouă cabine împrăștiate în parc. Mai multe evenimente și festivaluri se desfășoară pe scena principală și / sau pavilioane pe tot parcursul anului.

403 Co Rd 386, Cullman, AL 35057, Telefon: 256-739-2916

6. Sf. Bernard Abbey


Abadia Sf. Bernard, care a fost înființată la Cullman în 1891, are o istorie bogată care datează până la circa 700 AD - a fost atunci când a fost fondată mănăstirea Metten Abbey în Germania. De acolo, ei au ajuns în Pennsylvania în 1870-uri pentru a planta viața monahală și a-și servi populația de imigranți vorbitori germani, înainte de a debarca în cele din urmă în Cullman. Benedictinii sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor, iar vizitatorii tuturor credințelor sunt bineveniți acolo pentru a se alătura călugărilor pentru Liturghie, pentru a explora motivele sau pentru a rămâne în căutarea păcii, bucuriei și a lui Dumnezeu.

1600 St Bernard Ave SE, Cullman, AL 35055, Telefon: 256-734-3946

7. Smith Farms


Smith Farms s-a stabilit în 1955 ca un stand mic, pe marginea drumului, care vindea produse de sezon și câțiva șuncă și slănină vindecată. Astăzi, ferma operează un proces complet inspectat de USDA și este recunoscută la nivel național pentru produsele sale cu adevărat unice „cu degustare sudică”. Ferma continuă să folosească aceleași metode, tehnici, ingrediente și rețete cu respect de timp, care au fost perfecționate în acei ani în urmă. Veți putea cumpăra șuncă, slănină și cârnați afumați cu lemn de hickory real, carne de porc perfect vindecată și produse delicioase din grâu de piatră, cum ar fi biscuiți și grătare. Completați experiența de cumpărături din sud cu unele dintre conservele populare ale fermei, gemuri, unturi de fructe, miere pură sau brânzeturi Wisconsin și Amish învechite.

1825 4th St SW, Cullman, AL 35055, Telefon: 256-737-0505

8. Accente sudice Antichități arhitecturale


Accente de sud Arhitecturale Antichități are una dintre cele mai mari, mai diverse și extrem de unice colecții de antichități arhitecturale din întregul sud. Vizitatorii sunt invitați să cumpere showroom-ul și loturile în aer liber pentru a vedea ce este disponibil cu ușurință pentru următoarea dvs. construcție sau proiect de remodelare a casei. Există mai multe articole în zona de vânzare desemnată pentru a vă asigura că veți obține cele mai bune oferte pentru obiectele artistice. Dacă nu găsiți ceva care să fie perfect pentru dvs., întâlniți unul dintre profesioniștii cu experiență pentru a vedea ce poate fi conceput special pentru dvs. Este posibil ca vizitatorii din oraș să nu fie pe piață pentru astfel de produse, dar se găsesc întotdeauna gravitând la Accente de Sud pentru a vedea numeroasele uși antice, șeminee pentru șemineu, lucrări de piatră, artă salvatoare și alte articole care sunt expuse acolo.

308 2nd Ave SE, Cullman, AL 35055, Telefon: 877-737-0554

9. Insula de capră de bere


La Goat Island Brewing se crede cu fermitate că „viața este prea scurtă pentru a bea bere baaad”. Fabrica de bere este creierul a patru prieteni care au avut o reputație solidă de a produce noi concoctions și de a-i perfecționa pe cei vechi cu mult înainte ca fabrica de bere să fie de fapt. Vizitatorii vor putea încerca beri care au fost duse la un nivel cu totul altul, făcute cu rețete care au fost încercate, testate și încercate din nou. În timp ce sunteți acolo, asigurați-vă că încercați Richter's Pils, care este un pilsner auriu ușor ușor care a câștigat medalia de aur la Campionatul de bere Craft 2017 Alabama.

5491, 1646 John H Cooper Dr SE A, Cullman, AL 35055, Telefon: 256-747-5556

10. Autostrăzi Pickers Mall


Highway Pickers Antique Mall and Market este una dintre cele mai mari piețe de antichități și purici interioare din întregul sud. Există trei etaje de articole, asigurând că există ceva pentru toată lumea pe piața premiată - au fost votați cel mai bun magazin de antichități timp de trei ani la rând. Unele dintre articole includ meșteșuguri, obiecte de colecție, antichități, relicve militare, primitive, bijuterii de proprietate și îmbrăcăminte vintage. Este locul perfect pentru a petrece ore întregi explorând și găsind cadouri unice pentru a cumpăra, iar dacă nu sunteți pe piață pentru ceva de cumpărat, doar opriți-vă, priviți în jur și purtați o discuție cu proprietarii prietenoși.

1354 US 278 W, Cullman, AL 35057, Telefon: 256-841-5293

11. Steele Orchard


Îndreptați-vă spre familia Steele Orchard, deținută și exploatată de familie, pentru fructe proaspete delicioase și produse de copt acasă. Începând cu 1985, aceștia oferă clienților lor produse de înaltă calitate; puteți vedea merele, piersicile și prunele înflorind în liveza lor extinsă. Când cumpărați fructele alese, veți avea de ales din peste șase soiuri diferite de piersici și douăzeci de soiuri de mere. Brutaria lor este renumita pentru placintele prajite sudice, ceea ce trebuie sa incerci pe acolo. Alte preparate delicioase care pot fi achiziționate de la brutaria Steele includ gemuri și jeleuri de casă, unt de mere, prăjituri cu mere, înghețată de casă, cidru proaspăt și multe altele.

1695 Co Rd 1141, Cullman, AL 35057, Telefon: 256-734-5249

12. Cullman Wellness and Aquatics Center

Cullman Wellness and Aquatics Center găzduiește parcul acvatic Wild Water, unde tone de localnici și vizitatori se adună într-o zi caldă de vară pentru a-i răcori numeroasele atracții. Există scânduri de scufundări, bazine de înot, o stație de stropire și un râu în derivă prin care poți pluti leneș. Centrul oferă, de asemenea, o piscină interioară în care puteți înota ture sau să luați una dintre clase pentru înotătorii de toate vârstele. O zonă separată de joacă pentru copii este disponibilă pentru vizitatorii mai tineri. Centrul lor de fitness are dotări de ultimă generație și oferă multe clase precum Pilates, yoga, dancefit și ciclism.

1636 Field of Miracles Drive SW, Cullman, AL 35055, Telefon: 256-775-7946

13. Alabama Flyboard


Alabama Flyboard oferă o experiență de flyboarding excelentă în superbul Parc Smith Lake Cullman. Vă puteți îndrepta spre rampa de lansare și vă puteți petrece timpul pe apele calme, trecând peste ea într-un moment palpitant, care este incomparabil cu alte activități nautice. Indiferent dacă este prima dată sau dacă ești un expert în planul flyboarding, profesioniștii din Alabama Flyboard se vor asigura că vei avea o experiență sigură și distractivă. Dacă nu puteți ajunge pe site-ul lor de lansare de la Smith Lake Park, echipa este mai mult decât fericită să vină în alte lacuri sau să se ocupe de reședințe private care au acces la lac propriu.

403 Co Rd 386, Cullman, AL 35007, Telefon: 205-900-7305

14. TP Country Club


TP Country Club este una dintre pietrele ascunse ale lui Cullman care este extrem de populară pentru cei care știu despre asta. Găzduiesc un teren de golf de top-not, par-72, 18, care este renumit pentru a fi întreținut minuțios. Va provoca chiar și jucătorii de campionat cu schimbările sale de altitudine. Există o instalație de practică care are o rază de conducere cu stații de lovire 25, precum și o practică de a pune verde și a crăpa verde. Alte facilități includ piscina clubhouse și mai multe terenuri de tenis. Gura 19th vă va oferi o experiență delicioasă de băut și de luat masa - mergeți la terasă pentru a vă bucura de mâncăruri, în timp ce vă veți bucura de panorama panoramică a terenului.

700 Pine Hill Dr, Cullman, AL 35057, Telefon: 256-739-0738

15. Restaurantul italian de catering Carlton


Restaurantul și cateringul italian Carlton s-au deschis în 1972 ca un magazin de pizza „o gaură în perete” care a creat pizza de crustă subțire, complet completă. A crescut rapid până la destinația de luat masa pentru familie, care este astăzi. Meniul lor este plin de aperitive delicioase, salate și antene precum renumitul lor ravioli de homar Chunky Maine, parmezanul de pui, spaghete la cuptor și pastele toscane cu pui, ciuperci și slănină aruncate cu sos alfredo și brânză parmezană. Au un meniu separat pentru copii plin cu feluri de mâncare special pentru patronii mai tineri, cum ar fi o pizza personală pentru pan, porții mai mici de spaghete și paste cu unt de usturoi. Aveți grijă să păstrați puțin spațiu pentru deserturile lor delicioase de casă, inclusiv ceașcă proaspăt fabricată și pralina lor

208 3rd Ave SE, Cullman, AL 35055, Telefon: 256-739-9050

16. Grila sport Augusta's


Grila Sports Augusta servește mâncăruri delicioase, proaspete, care poartă o moștenire familială în fiecare fel de mâncare servit. Afacerea deținută și operată de familie a început cu dragostea întregii familii pentru mâncarea proaspătă, care a fost transmisă de bunica lor, ingrediente unice și tehnică complexă care aduce toate aromele. Tot ceea ce este oferit în meniu este realizat manual și nimic nu este înghețat, asigurându-vă că veți avea o experiență minunată. Împerechează-ți masa cu o băutură răcoritoare, care poate fi sugerată de personalul barului cu experiență al restaurantului - asigurați-vă că încercați unele dintre fabricile locale de produse artizanale disponibile la robinet.

609 Graham St SW, Cullman, AL 35055, Telefon: 256-775-9445


17. Johnny's BBQ


Gratarul Johnny’s a fost un disc de la Cullman încă de la 1949, oferind comunității tot ce este mai bun din grătarul sudic, peștele, pui prăjit și multe altele. Afacerea de familie se află acum la a treia generație și introduce tehnici și arome moderne în rețetele lor tradiționale, încercate și testate. Meniul lor este excelent pentru iubitorii de carne și au mai multe plăci de grătar renumite, pe care ar trebui să le încercați, inclusiv placa de coaste, sandwich-ul Bar-BQ și placa de pui. Asigurați-vă că includeți unele dintre aperitivele și părțile lor cu apă gură, precum fasolea la grătar, colacul, macaroanele și brânza, cartoful copt, rulourile de cină sau salata lor specială de cartofi.

1401 4th St SW, Cullman, AL 35055, Telefon: 256-734-8539

18. Skydive Alabama


Indiferent unde te duci în Cullman, nimeni nu va oferi viziunea și experiența pe care o vei obține cu Skydive Alabama. Puteți obține o vedere a păsărilor despre uimitoarea frumusețe naturală din Alabama pentru kilometri și mile. Este primul centru de parașutism din întregul stat și oferă atât de multe pachete pentru vizitatori, indiferent dacă sunt un jumper de prima dată sau un profesionist cu experiență. Puteți face o scufundare în tandem cu un profesionist instruit sau chiar să vă alăturați programului lor integrat pentru a câștiga licența de parașutism și a zbura solo. Acestea oferă chiar și mai multe pachete de fotografii și video în timpul zborului, astfel încât să aveți un moment emoționant capturat pentru totdeauna.

228 Co Rd 1360, Vinemont, AL 35179, Telefon: 256-736-5553