Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 19 În Bakersfield, California

Vizitați Bakersfield Museum of Art, turizați Bakersfield Crystal Palace construit de cântăreața de muzică country Buck Owens și aflați despre istoria locală la Muzeul Județului Kern în călătoria dvs. de weekend la Bakersfield, California. Cele mai bune lucruri de făcut în Bakersfield cu copiii includ muzeul California Area Living, Fermele familiei Murray, Parcul Camelot și Muzeul de istorie naturală Buena Vista. Alte atracții populare includ Parcul Raceway County Kern, Sam Lynn Ballpark, Gaslight Theatre & Music Hall și Kern River Parkway.

1. Muzeul de Artă Bakersfield


Situat în Central Park, la colțul R Street și 19th Street, Bakersfield Museum of Art este un muzeu de arte plastice care este format din patru galerii. Colecția permanentă a muzeului constă în principal din lucrări ale artiștilor locali, iar această colecție este completată de expoziții rotative de artă. Fondat în 1956, muzeul a fost finanțat în cea mai mare parte de familia Walter Osborn în memoria fiicei lor, Marion Osborn Cunningham.

Muzeul a fost inițial numit Cunningham Art Gallery și a fost schimbat cu numele său actual în 1990. Muzeul piciorului pătrat 17,400 este format din două galerii mari și două galerii mici, săli de clasă, o sală de banchete și grădini care prezintă sculpturi. Muzeul de Artă Bakersfield este una dintre atracțiile de top din Bakersfield. Citeste mai mult

Strada 1930 R, Bakersfield, California, Telefon: 661-323-7219

2. Palatul de cristal din Buck Owens


Buck Owens a fost cântăreț și compozitor de muzică country. Cu trupa sa Buckaroos a avut succes 21 nr. 1 pe listele de Billboard cu muzică country. Și-a completat Palatul de cristal ca sală de muzică în 1996. Astăzi, este încă un loc pentru muzica country și occidentală, un muzeu la Buck Owens și un restaurant popular cu fripturi. Palatul de cristal Buck Owens este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Bakersfield, California.

Muzeul are chitare Buck, costume de lux, amintiri și obiecte de zi cu zi. Restaurantul este cunoscut pentru brunch-urile sale excelente și are un meniu special pentru zilele de concert; servesc preferate americane și mâncare confortabilă. Citiți mai multe sau mai multe lucruri de făcut în California

2800 Buck Owens Blvd, Bakersfield, California, Telefon: 661-328-7560

3. Muzeul Județului Kern


Muzeul Județului Kern sărbătorește cultura și istoria bogată a județului Kern în moduri inovatoare, distractive și distractive, folosind o serie de exponate, evenimente speciale și programe educaționale pentru copii și adulți.

Muzeul a fost fondat în 1941, dar piesele colectoare din istoria Californiei au început în 1928. Muzeul deține mii de artefacte semnificative din punct de vedere istoric și cultural, afișate pe 16 acri amenajate minuțios, în clădirile originale istorice 56. Comorile speciale ale muzeului sunt o sală de școală, închisoare, derrick de petrol, magazinul general și șapte case istorice păstrate.

Muzeul deține mai multe exponate autohtone americane, expoziția căilor ferate și Bakersfield Sound, agricultură, minerit și expoziții feroviare. Acesta este un loc minunat pentru a afla despre bogata moștenire din Bakersfield și California prin obiecte, fotografii, clădiri și documente din fiecare zi. Citeste mai mult

3801 Chester Avenue, Bakersfield, California, Telefon: 661-437-3330

4. California Area Living Museum, Bakersfield, California


California Area Living Museum (CALM) este Zoo și Grădină Nativă din California, care s-a deschis în 1983. Acest mare parc se întinde pe 14 acri de pământ și habitatele sale naturale oferă acasă mai mult de 80 specii de animale. CALM deține numai animale care nu pot fi eliberate sau reabilitate, cele care au fost rănite sau care nu pot supraviețui în sălbăticie. Dacă vă întrebați ce să faceți în Bakersfield cu copiii, acesta este un loc minunat de vizitat.

Cele mai populare exponate naturale ale grădinii zoologice sunt: ​​expoziția în aer liber a ursului negru, expoziția păsărilor de pradă care include bufnițe, șoimi și vulturi; o casă de mamifere cu bobițe și vulpi; un iaz cu mămăligă; curte de cerbi; o casă de reptile; și o zonă cu animale domestice care pot fi îmbogățite. CALM are, de asemenea, mai multe specii autohtone pe cale de dispariție. Citeste mai mult

10500 Alfred Harrell Highway, Bakersfield, California, Telefon: 661-872-2256

5. Fermele familiei Murray


Fermele familiei Murray sunt o distracție minunată și o fermă adevărată de familie. Aduceți-i pe copii pentru o mulțime de distracție, dar și pentru a vedea toată munca grea implicată în aducerea fructelor și a legumelor delicioase în magazinele locale.

Această fermă de legume și fructe bio 70 acre cultivă căpșuni, fructe de piatră, mure, citrice, mere, sparanghel, anghinare, pepeni, roșii și dovleci în ultimii ani 24. Aduceți copiii în turul fermei pe vagoanele lor de fân, conduse de tractor, pe 43 acri de câmpuri cultivate de citrice, trandafiri galbeni, linii de piersici coapte, caise și mere. Lăsați copiii să culeagă fructele, apoi vă îndreptați spre casa fluturilor, trenul de vite, plimbările cu vagoanele și labirinturile.

Copiii se pot apropia și personal cu animalele de grădină zoologică: capre îmblânzite, rațe, oi, pui, gâște, porumbei, păuni, curci și cai în miniatură. Înainte de a pleca, vizitați minunatul lor hambar roșu pentru a încărca produse, conserve, plăcinte proaspete și smoothie-uri. Piesele lor Okie Fry sunt legendare.

Big Barn Red, 6700 General Beale Road, Bakersfield, California, Telefon: 661-330-0100

6. Fox Theatre, Bakersfield, California


Situat pe strada H din centrul orașului Bakersfield, Fox Theatre este un teatru istoric care s-a deschis în 1930. Este locul principal pentru artele spectacolului din oraș și găzduiește numeroase evenimente, cum ar fi baletele, recitalurile de dans și spectacolele muzicienilor pop. Exteriorul a fost construit în stilul Renașterea Colonială spaniolă, în timp ce interiorul a fost mediteranean: acest lucru a fost schimbat atunci când interiorul a fost remodelat în stil Art Moderne.

După 47 ani, Fox s-a închis în 1977: a fost închisă pentru demolare, dar un grup de oameni de afaceri a format Fox Theatre Foundation și restaurarea a început în 1994. Vulpea poate fi închiriată pentru evenimente speciale, cum ar fi întâlniri, petreceri, nunți și multe altele.

Strada 2001 H, Bakersfield, California, Telefon: 661-324-1369

7. Rabobank Arena, Teatrul și Centrul de Convenții


Arena Rabobank, Teatrul și Centrul de Convenții este un centru de concerte și un centru de convenții, situat pe bulevardul Truxtun din Bakersfield. Construit inițial în 1962, a fost cunoscut anterior ca Bakersfield Civic Auditorium și Bakersfield Convention Center și a fost una dintre primele structuri construite în stil modern în Bakersfield.

În 1980 Centrul de Convenții a fost finalizat, iar în 1993 hotelul alăturat a fost terminat. Mai târziu, în 1998, centrul a fost extins în continuare pentru a include o arenă sportivă pentru scaune 10,000. Centrul găzduiește o mare varietate de evenimente, cum ar fi „Disney pe gheață: îndrăznește să visezi”, Orchestra Simfonică Bakersfield, „A Taste of Home” și multe altele.

1001 Truxtun Avenue, Bakersfield, California, Telefon: 661-852-7300

8. Lucruri de făcut în Bakersfield: Muzeul de istorie naturală Buena Vista


Muzeul de Istorie Naturală Buena Vista este situat pe Chester Avenue, în centrul districtului Arts din Bakersfield. Fondată în 1995, colecția muzeului la început s-a concentrat în jurul colecției fosile a lui Bob și Mary Ernst.

Aceste fosile proveneau de la Shark Tooth Hill și aceasta este cea mai mare colecție de fosile din această zonă. Acest grup de fosile a fost găzduit inițial la California Living Museum, dar pe măsură ce colecția a crescut, a fost necesar să se mute în locația actuală.

Pe lângă fosile, colecția muzeului include și o replică a unui craniu triceratops, un model al Văii Yosemite cu multe clădiri, drumuri și trasee și multe altele. Muzeul oferă mai multe tururi.

2018 Chester Avenue, Bakersfield, California, Telefon: 661-324-6350

9. Kern County Raceway Park


Kern County Raceway Park este o pistă ovală de curse ovală 0.5 mile (0.80 km) care s-a deschis în 2013 ca înlocuitor pentru Mesa Marin Raceway. Capacitatea stadionului este de locuri 5,000, iar în tribună există apartamente 21 VIP pentru ca fanii să poată vedea cursele.

În parc există și standuri de concesiune 18. Capacitatea stadionului poate fi extinsă la locurile 17,000 pentru evenimente speciale. Parcul organizează evenimente precum Seria All-American a NASCAR, precum și seria K&N Pro West și spectacole auto.

13500 Raceway Boulevard Interstate 5 și Enos Lane, Bakersfield, California, Telefon: 661-835-1264R

10. Sala de teatru și muzică Gaslight Melodrama


Gaslight Melodrama Theatre & Music Hall este un teatru de familie situat pe Jomani Drive în Bakersfield. Teatrul prezintă melodramuri de odinioară cu dulciuri, eroi și răufăcători. Multe dintre spectacole sunt vopsele de lucruri precum fantezia, sportul, misterul, Vestul Sălbatic și multe altele. După fiecare spectacol, compania prezintă o recenzie Vaudeville care este plină de glume amuzante, schițe comice și numere de dans și muzicale.

Moosehead Lounge oferă gustări, mese ușoare, băuturi răcoritoare și bere și vin. Teatrul oferă un program educațional de opt săptămâni în care copiii sunt învățați dans, dramă, improvizație, cânt și cum să aplice machiajul teatral. Există, de asemenea, spectacole de păpuși și spectacole de magie.

12748 Jomani Drive, Bakersfield, California, Telefon: 661-587-3377

11. Traseul Kern River Parkway


Parcul râului Kern este o conservare naturală care se desfășoară de-a lungul râului Kern de la gura Canionului Kern până la Interstate 5. Creat în 1976, este cel mai mare parc municipal din județul Kern și este format din acri 6,000.

Există mai multe trasee prin parc. Poteca spre nord este o potecă de călărie; traseul spre sud este un traseu de jogging sau de mers, dar poate fi folosit și de vizitatorii cu forme de transport nemotorizate. Există, de asemenea, o pistă pentru biciclete numită Kern River Parkway Trail.

Există mai multe lacuri găsite în parc, iar unele dintre zonele din parc au fost dezvoltate în parcuri mai formale.

12. Cultivatori de lână, Bakersfield, California

Wool Growers este un popular restaurant basc de familie, care a existat de la 1954, situat într-o parte din Bakersfield, cunoscută sub numele de Basque Block. Este un restaurant casnic, cu tapet cu flori vechi și fețe de masă din plastic, unde oamenii vin pentru mâncare tipică bască pe pământ, și o mulțime de lucruri.

Wool Growers este, de asemenea, locul în care s-ar putea să te împiedici de fostul președinte Reagan sau de orice număr de celebrități. Specialurile sunt mâncăruri tradiționale basce de modă veche, precum fasole fiartă, supe de ceapă, sos picant de roșii basce, limbă murată și carne prăjită. Încercați un picon tipic de cocktail-uri basce în barul și lounge-ul lor confortabil.

620 East Nineteenth Street, Bakersfield, CA, Telefon: 661-327-9584

13. Lucruri de făcut în Bakersfield: Camelot Park


Situat pe Oak Street, Camelot Park este un parc de distracții pentru familie plin de atracții și evenimente pentru copii de toate vârstele. Unele dintre atracții includ bărci de protecție, kart-uri, plimbări cu kiddie, mini-golf și multe altele.

Există, de asemenea, multe jocuri arcade pentru copii, cum ar fi „Big Bass Wheel”, „Deal or No Deal”, „Haunted Hotel”, „Spin N Win” și multe altele. Parcul găzduiește evenimente precum „Noaptea întâi de vineri”, „Pachetul de grup final” și „Toată noaptea de joc”.

Parcul Camelot este un loc popular pentru petrecerile de naștere: aceste petreceri includ plimbări, jocuri arcade, mâncare și o gazdă sau gazdă.

1251 Oak Street, Bakersfield, CA, Telefon: 661-859-1812

14. The Mark, Bakersfield, California


Zidurile din cărămidă, scaunele și cizmele din piele roșie închisă, luminile moi și arta bună pe pereți creează o atmosferă de lux și confort la Mark, un restaurant de lux situat în clădirea 1900 meticulos restaurată, lângă centrul Padrei din Bakersfield.

Marca oferă bucătărie internațională excelentă, cu accent pe carne la grătar de înaltă calitate și fructe de mare proaspete - în mare parte clasici vechi, cu mai multe surprize încântătoare, cum ar fi Oysters Fernandez cu chorizo, ardei, tei proaspăt, cilantro și unt de șofran. Lista lor de vinuri este excelentă și extinsă.

Dacă sunteți în căutarea de idei de date unice în Bakersfield, acesta este un loc minunat pentru a încerca. Există jazz live în zilele de vineri și sâmbătă în bar, adesea cu muzicieni cunoscuți.

1623 19th Street, Bakersfield, CA, Telefon: 661-322-7665

15. Cafeneaua 24th Street


Cine nu are un loc moale pentru oaspeții clasici de modă veche? La 24th Street Caf ?, veți găsi totul: cizme din piele, mese formica, semne mari de coca cola pe perete și chelnerițe prietenoase care circulă cu meniuri mari.

Această întâlnire populară de cartier a existat încă de pe 1987, servind clasicii: burgeri mari, suculenți, supe proaspete calde și copioase, mic dejunuri uriașe cu biscuiți și clătite fabuloase.

Biscuiții și soiul lor sunt atât de buni încât au fost prezentați în rețeaua alimentară. Nu este de mirare că localnicii vin regulat, iar oamenii din toată țara se opresc în drum spre altă parte.

1415 24th Street, Bakersfield, CA, Telefon: 661-323-8801

16. Sam Lynn Ballpark, Bakersfield, CA


Sam Lynn Ballpark este un parc de baseball situat pe Chester Avenue din Bakersfield. Construit în 1941, este uneori numit „Istoric” Sam Lynn Ballpark și este cel mai vechi teren de joc al Ligii California A Advanced. Odată căminul Badgers Bakersfield, astăzi este casa Blazei Bakersfield.

Parcul de joc a primit numele unui om de afaceri local care a ajutat la finanțarea ligilor locale de baseball pentru tineri. Tribuna originală a fost făcută din lemn: aceasta a fost demolată în 1993 și înlocuită cu o tribună din beton. Au mai fost renovări în 2006, iar capacitatea actuală a locului de rulare este 3,500.

4009 Chester Avenue, Bakersfield, CA, Telefon: 661-716-4487

17. Luigi's, Bakersfield, CA


Locuitorii din Bakersfield probabil că nu și-ar putea imagina orașul fără cel al lui Luigi. Acest restaurant și magazinul alimentar italian sunt în jur de la 1910 și pe pereții săi puteți vedea istoria restaurantului, precum și a orașului, în fotografii decolorate, îngălbenite cu personaje care au trecut, figuri celebre ale sportului și clădiri care nu mai există.

Restaurantul este acasă și plăcut, iar mâncarea este italiană clasică în cel mai bun moment. Există o specială în fiecare zi, așa că, dacă doriți Costele Back Back cu Pasta Rigatoni, va trebui să veniți într-o zi de vineri.

Magazinul alimentar este încântarea mâncărurilor, cu rânduri și rânduri de uleiuri de măsline, vinuri, brânzeturi, mezeluri, condimente și sosuri. Este imposibil să părăsiți acest loc aromat fără a vă încărca coșul.

725 E 19th St, Bakersfield, CA, Telefon: 661-322-0926

18. Lucruri de făcut în Bakersfield, CA: Link-urile la Riverlakes Ranch


Situat pe Riverlakes Drive, Link-urile de la Riverlakes Ranch este un teren de golf public cu găuri 18 din Bakersfield. Proiectat de Ronald Fream, cursul a fost inspirat de terenurile de golf din Scoția. Completat în 1999, cursul este curenți 6,800 și se întinde pe terenuri deluroase care erau anterior livezi de migdale și câmpuri de bumbac și legume.

5201 Riverlakes Drive, Bakersfield, CA, Telefon: 661-587-5465