19 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Cheyenne, Wyoming

Planificați-vă o escapadă de weekend distractivă către Cheyenne, capitala Wyoming, unde puteți vizita muzee istorice, faceți o plimbare romantică prin grădinile botanice Cheyenne și luați un restaurant minunat. Cele mai bune lucruri de făcut în Cheyenne cu copiii includ Muzeul de Stat din Wyoming, Old West Museum, Terry Bison Ranch și Paul Smith Village Village.

1. Muzeul de Stat din Wyoming


Muzeul de Stat din Wyoming colectează, păstrează și expune artefacte referitoare la istoria umană și naturală a statului. Exponatele sale permanente prezintă flora și fauna din Wyoming și examinează efectele prezenței umane asupra vieții sălbatice a statului; istoria industriei miniere din Wyoming; obiecte din fiecare epocă din istoria Wyomingului și o cameră practică în care copiii se pot ocupa de piese istorice și să se îmbrace în costume. Muzeul este extrem de angajat în educație și oferă tururi școlare, programe familiale, cum ar fi vânătoarea de zgârieți și un program de istoric pentru juniori și o serie de cursuri pentru adulți. Discovery Trunks poate fi trimis în sălile de clasă Wyoming, astfel încât copiii de școală să aibă posibilitatea de a interacționa cu artefacte istorice despre o varietate de subiecte legate de istoria Wyoming.

Barrett Building, 2301 Central Avenue, Cheyenne, WY 82002, Telefon: 307-777-7022

2. Muzeul Nelson din Vest, Cheyenne, Wyoming


Muzeul Nelson din Occident prezintă o gamă largă de cultură occidentală de-a lungul istoriei sale umane, acoperind cowboy-uri, americani autohtoni și militari ai Statelor Unite. Inclusiv o bibliotecă de carte 4,000, muzeul are peste 14,000 articole din colecția sa importantă. Există expoziții de artă ale indienilor Pueblo and Plains, obiecte utilitare ale indienilor de coastă și inuți, artă plastică ale celor mai cunoscuți artiști din vest, precum și o expoziție mexicană care prezintă sombreros decorative, îmbrăcăminte și șuruburi și șauri montate în argint. Există o cameră decorată cu artefactele unui baron de bovine din Wyoming și un birou de sherrif din vestul 1920-urilor, împreună cu informații despre infractorii care au fost reținuți de Sherrif George Carroll.

1714 Carey Avenue, Cheyenne, WY 82001, Telefon: 307-635-7670

3. Muzeul Cheyenne Frontier Days Old West Museum


Muzeul Old West urmărește și educă oaspeții despre istoria și cultura zilelor de frontieră ale orașului Cheyenne. Găzduiește una dintre cele mai mari colecții de trăsuri din SUA, o colecție fină de artă din America de Vest, precum și îmbrăcăminte istorică și artefacte. Muzeul are o instalație de cercetare pentru a fi folosită de savanții din Vestul American, o galerie interactivă pentru copii, unde copiii pot învăța să coarde bovine și să picteze ascunse într-un mediu sigur și în taberele de vară. Taberele sunt destinate copiilor cu vârsta 5-12 și pot participa la săptămână sau la zi. Taberele avansate de artă occidentală sunt orientate către tinerii interesați de anii 10-14. Grupurile școlare sunt binevenite.

4610 Carey Avenue, Cheyenne, WY 82001, Telefon: 307-778-7290

4. Grădinile Botanice Cheyenne


Grădinile Botanice Cheyenne au diverse colecții, peisaje și plante și acordă o mare atenție voluntarismului, întrucât cea mai mare parte a întreținerii grădinii este realizată de voluntari. Grădinile caută în mod special voluntari care sunt persoane în vârstă sau persoane cu dizabilități sau care sunt tineri cu risc, cu speranța că vor fi afectați pozitiv de valoarea terapeutică a grădinăritului.

Grădinile cresc sute de soiuri de trandafiri, au o grădină cu conținut atât de plante culinare, cât și de plante medicinale și chiar o mică grădină de cactus care crește într-un colț uscat al parcării. Există un labirint de grădină și două grădini comunitare în care cetățenii Cheyenne pot cultiva fructe, legume și ierburi. Grădinile Botanice Cheyenne sunt în primele etape ale creșterii unui arboretum 62-acre. Citeste mai mult

710 S. Lions Park Drive, Cheyenne, WY 82001, Telefon: 307-637-6458

5. Muzeul Depunerii Cheyenne, Cheyenne, Wyoming


Depozitul Cheyenne, construit în 1887, este unul dintre ultimele mari depozite rămase din epoca de aur a călătoriei cu trenul și este reprezentativ pentru deschiderea Vestului American către călătoriile mecanizate. Această clădire de reper spune povestea începuturilor Cheyenne în timpul construirii căii ferate transcontinentale în secolul 19th. Depozitul Cheyenne găzduiește un tren renumit model și două motoare cu abur istorice: 844 Steam King, care a fost ultima motorizare cu aburi construită pentru Union Pacific Railway, și Challenger 3985, care este cel mai mare motor cu abur funcțional din lume. Holul grațios al muzeului poate fi închiriat pentru evenimente speciale, precum nunți, reuniuni și prelegeri.

121 West 15th Street, Cheyenne, WY 82001, Telefon: 307-632-3905

6. Satul copiilor Paul Smith, Cheyenne, Wyoming


Satul pentru copii Paul Smith este o componentă interesantă a Grădinilor Botanice Cheyenne, adresată tinerilor. Numit pentru un fost membru al consiliului de administrație și afecțiune de grădinărit, satul a prins viața în perioada Depresiunii, ca parte a programului de formare a forței de muncă WPA. Acesta își propune să învețe copiii despre grădinărit și durabilitate într-un mod distractiv și educativ. Există iazuri în care să se vadă, teepees pentru a juca, nisip pentru construirea castelelor, timp de poveste săptămânal, cursuri de meșteșuguri inovatoare și există chiar și o grădină secretă cu un teatru de păpuși. Toate grădinile învață despre durabilitate și sunt spații interactive. Grădinile includ o zonă umedă, lucrări cu apă gravitațională, o moară de vânt a fermierului, o pompă solară, o casă pentru câini cu acoperiș verde și o seră construită cu materiale de conservare a energiei. Lucruri de făcut în Wyoming

710 S. Lions Park Drive, Cheyenne, WY 82001, Telefon: 307-637-6458

7. Terry Bison Ranch, Cheyenne, Wyoming


Ranful Terry Bison se află la granița dintre Wyoming și Colorado și are o turmă de cincizeci de bizoni masivi. Vizitatorii la fermă pot lua un tren de modă veche în inima turmei de bizoni și să cumpere mâncare pentru a le hrăni cu mâna. Pe drumul către efectivul de bizoni, vizitatorii vor trece pe lângă cai, inclusiv mânzuri, catâri și măgari nou-născuți, precum și animale mai exotice, cum ar fi cămile, struți și lama. De asemenea, sunt disponibile plimbări de cai pe pradă, la fel și unitățile de vite care implică vacile de turmă dintr-o zonă de pășunare în alta, în timp ce sunt pe cal. Conducerile de vite includ călărie și cină la restaurantul excelent al fermei, senator. Ranch’s Kids Corral are un bazin de pescuit pentru copii în care să pescuiască; mâinile ranchului vor curăța și vor găti peștele pentru ca familia să mănânce!

511-25 Service Road, Cheyenne, WY 82007, Telefon: 307-634-4171

8. Wyoming Hereford Ranch


Situat la douăsprezece mile de Cheyenne, Wyoming Hereford Ranch este cea mai veche operație de creștere continuă a animalelor din Statele Unite. Acriile sale 60,000 sunt acasă la bovine superioare înregistrate și sunt o destinație minunată pentru o țară. Sediul fermei se dublează ca centru pentru vizitatori, iar localnicii și turiștii se pot bucura de citirea despre istoria acestui fermier, care datează de la 1883. Sediul fermei are o bibliotecă extinsă de cărți despre agricultură și reproducere Hereford, pe care vizitatorii sunt bineveniți să le facă în pericol. Wyoming Hereford Ranch este favorizat de păsări, întrucât peste optzeci de specii de păsări își fac casele de-a lungul Crow Creek, iar în bradul din ranch, salcie, pin și molid. Ferma este gospodăria de pui de ciocan, de peruci, de pescari, de bufnite, de cormorani, de paji, de ceai și de multe alte specii de păsări comune și occidentale.

1101 Hereford Ranch Road, Cheyenne, WY 82007, Telefon: 307-634-1905

9. Cowgirls din Muzeul de Vest și Emporium


Este un fapt mai puțin cunoscut faptul că femeile au jucat un rol imens în așezarea Vestului American, iar acest muzeu încearcă să educe publicul asupra patrimoniului important al femeilor occidentale. Femeile marcau, călăreau, găteau și cresceau familii în condiții sălbatice și adesea primitive, iar unele femei chiar făceau performanțe în rodeo. Wyoming a acordat femeilor votul și drepturile de proprietate cu cincizeci de ani înaintea oricărui alt stat american și a fost primul stat care a numit o femeie judecătoare. Muzeul are exponate excelente de fotografii, costume și instrumente referitoare la femeile din vest, este dotat cu ghiduri turistice voluntare cunoscute, iar emporiul este plin de amintiri din vest, inclusiv îmbrăcăminte, antichități și obiecte de colecție, casă de corp și cărți.

205 West 17th Street, Cheyenne, WY 82001, Telefon: 307-638-4994

10. Bit-O-Wyo Ranch, Cheyenne, Wyoming


Ranchul Bit-O-Wyo este situat la 8,000 picioare în sus, la poalele Munților Stâncoși și are vederi spectaculoase asupra râurilor și văilor din jur. Vizitatorii vin aici pentru a merge pe traseu, pentru a se bucura de spectacolul de cină și pentru a rămâne peste noapte într-una dintre cabinele confortabile de pe proprietate. Plimbările pe traseu pleacă de două ori pe zi, și duc călăreții pe creste stâncoase și prin păduri umbroase. Show-ul de cină include o cină cu friptură de cowboy, fasole coptă și mere, și oferă un spectacol grozav de două ore de muzică și comedie. Cabanele dorm patru și au pridvoare largi din care să admire priveliștile măturate. În timpul nopții oaspeții sunt bineveniți să facă drumeții și să pescuiască pe proprietate sau să învețe cum să folosească un arc și o săgeată. Tabăra excelentă de vară pentru copii, WindRiders, este axată pe abilitarea tinerilor și include multe activități în aer liber, precum călărie.

470 Happy Jack Road, Cheyenne, WY 82009, Telefon: 307-638-6924

11. Lucruri de făcut în Cheyenne, WY: Curt Gowdy State Park


Parcul de stat Curt Gowdy este o zonă publică de agrement situată la 24 miles de Cheyenne, la jumătatea drumului până la Laramie. Situat în poalele rulante ale Munților Laramie, parcul are formațiuni abrupte de granit și trei rezervoare. Odată o zonă de oprire pentru vânătorii de bizoni ai nativilor Comanche, Crow, Pawnee și Shoshone, zona este acum o resursă excelentă pentru iubitorii de aer liber. Treizeci și cinci de mile de trasee atrag excursioniști, bicicliști și călăreți, care întâlnesc adesea cerbii cu coada albă și catârul care locuiesc în parc. Rezervoarele sunt stocate și au pescuit excelent; păstrăvul curcubeu și somonul Kokanee sunt principala captură. Rezervoarele sunt, de asemenea, utilizate pentru navele și canotajul, iar campingul este disponibil. Parcul are o gamă deosebit de mare de tir cu arcul care poate fi rezervată pentru uz privat.

1319 Happy Jack Road, Cheyenne, WY 82009, Telefon: 307-632-7946

12. Conacul guvernatorilor istorici, Cheyenne, Wyoming

Conacul guvernatorilor restaurat frumos din Cheyenne a fost construit în 1904, la paisprezece ani după ce Wyoming a atins statutul în 1890. Proiectată pentru a fi o casă plină de grație, confortabilă, a fost construită în stil Colonial Revival și este o casă cu două etaje și jumătate, cu subsol complet și o casă cu trăsură separată. A fost folosit de guvernanții de stat de la 1905-1976 și este acum un muzeu istoric al casei. Conacul Guvernatorilor este accesibil pentru scaun cu rotile, iar excursiile ghidate de grup sunt disponibile la programare. Camerele sunt decorate în stilul mai multor perioade diferite, cu muzică din fiecare epocă jucând în diferitele camere. Un punct de reper al călătoriei este adăpostul care decolează, construit în perioada Războiului Rece.

301 East 21st Street, Cheyenne, WY 82001, Telefon: 307-777-7878

13. Căruciorul de cale ferată Cheyenne Street


Căruciorul de cale ferată Cheyenne Street folosește autobuzele din epoca 1920 pentru a oferi nouăzeci de minute de tur în cartierul istoric Cheyenne. Toate tururile sunt povestite și încep la Cheyenne Depot, călătorind într-o buclă către Muzeul Nelson din Vest, Muzeul de Stat din Wyoming, Capitolul de Stat din Wyoming, Grădinile Botanice, Muzeul Cheyenne Frontier Old Old Museum și Historic Governors ' Conac. Călătorii pot să plece să viziteze oricare dintre aceste atracții și să urce pe următorul troleibuz care trece pe la nouăzeci de minute. În weekendurile de vară, fără taxă suplimentară, turul se oprește timp de treizeci de minute la Muzeul Vechiului Vest din Cheyenne Frontier Days, făcând turul de două ore. Este o modalitate excelentă de a face cunoștință cu obiectivele istorice din Cheyenne.

121 West 15th Street, Suite 202, Cheyenne, WY 82001, Telefon: 307-778-3133

14. Lucruri de făcut în Cheyenne, WY: Cheyenne Frontier Days


Cheyenne Frontier Days este o sărbătoare de două săptămâni a vieții occidentale, iar piesa centrală este cel mai mare rodeo din lume. Posesorii de bilete pot urmări ca cowboy-urile să călărească în bronșuri, să călărească tauri, să lupte direct și să participe la cursele cu barile. Tema occidentală este îmbunătățită de o cursă de cai sălbatici, excursii din spatele chute-urilor, o replică a orașului de frontieră vechi și satul american autohton, și un bucătar de vagoane. Există ceva pentru toată lumea: un carnaval la jumătatea drumului, divertisment cu nume de top, paradele fabuloase cu căruțe și automobile antice și un spectacol de artă. Noua atracție-cheie este o demonstrație de tehnici blânde pentru mustanguri și burros, culminând cu o licitație de adopție. Lucruri de făcut în Cheyenne

4610 Carey Avenue, Cheyenne, WY 82001, Telefon: 307-778-7200

15. Cizme mari Cheyenne


Pentru a strânge bani pentru Muzeul Depotului Cheyenne, afacerile locale au sponsorizat pictura a nouăzeci de cizme de cowboy înalte de opt metri. Proiectul a fost numit „Aceste bocanci au fost făcute pentru a vorbi”, iar artiștii locali implicați în acest demers au fost rugați să creeze povestea pe care cizma ar spune-o dacă ar putea vorbi. Acum, servind ca decorațiuni minunate în centrul orașului Cheyenne, cizmele sunt fotografii grozave și o modalitate minunată de a împărtăși publicului lucrările artiștilor cheyenne. O broșură cu detalii despre locațiile de pornire este disponibilă în Depozitul Cheyenne și este disponibil un tur audio audio al telefonului mobil pentru fiecare boot, care spune povestea pe care artiștii doresc să o transmită.

121 West 15th Street, Cheyenne, WY 82001, Telefon: 800-426-5009

16. Merci Train, Cheyenne, Wyoming


În timpul războaielor mondiale din secolul 20th, sute de mii de bărbați au călătorit în căsuțele de tren spre și dinspre câmpurile de luptă ale Europei. Neventilate și fără scaune, patruzeci de bărbați au fost stoarse în fiecare mașină, care nu avea toalete sau provizioane pentru mâncare și băutură. Multe amintiri de durată ale războiului implică aceste călătorii cu trenul. În 1948, Statele Unite au trimis cutii 700 pline de provizii către săracii și foamei Franței, iar în 1949, francezii au umplut cutii 49 cu cadouri rafinate în Statele Unite, iar unul a fost trimis în fiecare stat. Boxcarul din Wyoming este acum situat în parcarea unei sucursale a Legiunii Americane, sub un adăpost și pictat cu dragoste, un memorial al suferinței și al prieteniei internaționale. Un semn este postat pentru a ajuta vizitatorii, iar o parte din conținutul mașinii poate fi văzut la Muzeul de Stat din Wyoming.

American Legion Post #6, 2201 E. Lincolnway, Cheyenne, WY 82001, Telefon: 307-635-3696

17. Centrul de vizitatori al Centrului de Supercomputare NCAR-Wyoming


Supercomputerul Wyoming este unul dintre cele mai rapide computere din lume. Abordează ecuații complexe care, în mod obișnuit, necesită o mare cantitate de timp pentru rezolvare, descompunând fiecare ecuație în componente mai mici și folosind procesoare paralele pentru a lucra pe fiecare componentă în același timp. Acest computer este dedicat studierii sistemului atmosferic al Pământului. În Centrul de vizitatori, grupuri sau persoane pot efectua tururi autoguidate pentru a afla subiecte precum vremea extremă, supercomputarea, energia, focul, apa în Occident și știința climei. Pot fi găzduite excursii pe teren pentru școli, cluburi, tabere și grupuri de școli de acasă, iar expozițiile de știință interactive ale muzeului vor fi populare pentru toți vizitatorii.

8120 Veta Drive, Cheyenne, WY 82009, Telefon: 307-996-4321

18. Warren ICBM și Muzeul Patrimoniului, Cheyenne, WY


Un ICBM este o rachetă balistică intercontinentală, care transportă de obicei un focar nuclear, capabil să călătorească minimum 5,500 mile de la o bază de teren. Baza Forțelor Aeriene Warren, aflată la trei mile est de Cheyenne, este unul dintre doar trei site-uri din Statele Unite pentru a fi o bază strategică de rachete și pentru a avea ICBM-uri. ICBM de la Warren AFB este un LGM-30G Minuteman III. Muzeul AFB are exponate referitoare la istoria rachetelor la primul etaj, în timp ce etajul doi este dedicat unei retrospective a vieții bărbaților și femeilor care au servit la această bază. Persoanele care doresc să viziteze muzeul trebuie să contacteze în prealabil baza cu o notificare suficientă pentru ca acestea să poată fi autorizate.

5000 Ft. Russell Way, Cheyenne, WY 82008, Telefon: 307-773-2639

19. Tururi istorice de mers pe jos în Cheyenne, Cheyenne, WY


Tururi de mers pe jos în orașul boom Cheyenne încep la Depoul Istoric și sunt autoguidate. Broșuri pentru ghidarea vizitatorilor din oraș sunt disponibile la Centrul de vizitatori al Depoului; există trei lungimi separate ale turului. Cel mai scurt tur, situat la .7 miles, duce vizitatorii în jurul cartierului istoric din centrul imediatului. Turul 1.3 mile include districtul istoric din centru și casele frumoase din zona orașului Rainsford. Cel mai lung tur turistic este 1.7 miles și include cartierul istoric din centru, zona Rainsford și districtul Capitol din Cheyenne. Broșura notează clădiri și evenimente istorice care cuprind fondarea orașului și orașul actual.

121 West 15th Street, Cheyenne, WY 82001, Telefon: 307-632-3905