19 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Santa Rosa, California

Situat la o oră la nord de San Francisco, Santa Rosa este un oraș vibrant, cu un centru plin de viață, atracții istorice, parcuri verzi și restaurante excelente. Admirați desenele de arahide la Muzeul Charles M. Schulz, aflați despre horticultură la Luther Burbank Home & Gardens, vă plimbați prin cartierul istoric din Piața Căilor Ferate și faceți cumpărături pe piețele fermierilor. Cele mai bune lucruri de făcut în Santa Rosa, California, cu copiii includ distracție în parcuri, patinaj pe gheață și exponate interactive la Muzeul Copiilor din județul Sonoma.

1. Muzeul Charles M. Schulz


Dedicat omului din spatele mult iubitului Snoopy, Charlie Brown și restului personajelor de renume mondial Peanuts, Muzeul Charles M. Schulz aduce un omagiu lui Charles M. Schulz și contribuției sale unice la societate prin munca sa. Muzeul nu numai că prezintă cea mai mare colecție de opere de artă originală Peanuts din lume, formată din desene și benzi desenate originale, dar oferă și o serie de expoziții despre arta desenului animat, modul în care Schulz a jucat un rol în dezvoltarea genului .

Aruncați o privire în spatele scenei la studioul său de artă, unde a creat personajele îndrăgite și învățați să vă desenați propriile desene animate în sala de educație a muzeului. Urmăriți documentare și desene animate Peanuts în teatrul de ultimă generație și participați la o varietate de evenimente la muzeu, incluzând oportunități de întâlnire a caricaturilor profesioniști. Muzeul Charles M. Schulz este una dintre cele mai bune atracții Santa Rosa. Citeste mai mult

2301 Hardies Ln, Santa Rosa, CA 95403, Telefon: 707-579-4452

2. Luther Burbank Home & Gardens


Faimos pentru că este casa renumitului horticultor, Luther Burbank Home și Grădini din California, aduc un omagiu locului în care a trăit și a lucrat timp de peste 50, precum și geniul său horticol. Născut în 1849, Luther Burbank a fost renumit pentru experimentele sale de reproducere a plantelor - a introdus pe lume mai mult de 800 noi soiuri de plante, inclusiv fructe, legume, nuci și boabe pe care le cultivăm și le consumăm astăzi.

Casa și grădinile sunt un reper istoric național, de stat și oraș și prezintă activitatea lui Luther Burbank de-a lungul timpului său în Santa Rosa. Expozițiile Carriage House Museum prezintă o varietate de subiecte care reflectă lucrările efectuate de Burbank, precum introducerea sa de prune, prune și plumcoturi. Motivele sunt deschise zilnic de la 8 am până la amurgul de-a lungul anului pentru tururi autoguidate, în timp ce excursiile conduse de docent se desfășoară din aprilie până în octombrie.

204 Santa Rosa Avenue, Santa Rosa, California 95404, Telefon: 707-524-5445

3. Muzeele județului Sonoma, Santa Rosa, California


Alcătuit din Muzeul de Artă al Județului Sonoma și Muzeul de Istorie al Județului Sonoma, Muzeele Județului Sonoma sunt dedicate să prezinte istoria, arta și cultura regiunii. Găzduit în clădirea istorică poștă care a fost construită la 1900-uri timpurii într-un stil Renaștere Renaștere cu influențe spaniole stricte, muzeele găzduiesc o colecție de peste 25,000 lucrări, inclusiv picturi și desene istorice, piese de mobilier, ceramică, textile și imprimeuri, precum și fotografii și imagini grafice care documentează istoria și cultura județului Sonoma în secolele 19th și 20th.

Muzeele prezintă o varietate de discuții, prelegeri, afișaje interactive și tururi educaționale și programe în mod regulat, cu scopul de a sprijini, inspira și încuraja vizitatorii să se afle în patrimoniul zonei.

425 7th St, Santa Rosa, California 95401, Telefon: 707-579-1500

4. Piața Căilor Ferate Cartierul istoric


Districtul istoric Square Railroad este inima istorică a ceea ce a fost „Orașul Vechi” al orașului și este acum un centru frumos de conservare și moștenire înconjurat de nestemate arhitectonice, magazine ciudate, magazine de antichități, restaurante aglomerate și cafenele pline de viață.

Listată în Registrul Național al Locurilor Istorice, Piața Căilor Ferate are o serie de clădiri frumos restaurate și păstrate, care răspund erei trecute a epocii căilor ferate și magazine fermecătoare care vând articole și antichități. Piața are multe lucruri de văzut și de făcut, precum și locuri unde să luați masa și să vă bucurați de o băutură.

5. Muzeul Copiilor din județul Sonoma


Muzeul Copiilor din județul Sonoma inspiră, stimulează și încântă copiii prin curiozitatea și explorarea artelor, științelor și naturii. Situat pe West Steel Lane, muzeul oferă o gamă minunată de expoziții interactive și afișaje hands-on pentru copii sub vârsta de 10. Copiii își pot încerca abilitățile de construire de fort în zona sălbatică sau pot merge la cumpărături la piața fermierilor. Dacă vă întrebați ce să faceți în Santa Rosa cu copiii, acesta este un loc minunat de vizitat.

Aceștia pot pescui somon în râul Rusiei, își pot folosi abilitățile de inginerie în devenire pentru a crea mese de apă și să participe la proiecte de artă săptămânale de la Ella's Art Studio. Muzeul are un foarte popular Museum-on-the-Go, un muzeu mobil care se mândrește cu o serie de exponate interactive superbe, de la hidrodinamică la pictură pe față, care poate fi experimentat la festivaluri și târguri din zonă. Citeste mai mult

1835 W. Steele Lane, Santa Rosa, California 95403, Telefon: 707-546-4069

6. Piața fermierilor originari Santa Rosa certificate


Înființată în 1967, piața agricolă certificată originală Santa Rosa este o piață în care fermierii, crescătorii și producătorii de produse artizanale se adună pentru a-și vinde produsele delicioase pentru aștepta cu nerăbdare gurmandești, amatori și iubitori de mâncare. Fiind o piață fermieră „certificată” garantează că toate produsele sunt la fel de proaspete, de la fructe și legume, miere, ouă și flori, la carne și produse de pasăre, toate cultivate local.

Piața este deschisă pe tot parcursul anului, miercuri și sâmbătă, de la 8 am până la 1 pm și oferă o șansă fantastică de a vă plimba în timpul dvs., de a admira obiectivele turistice, sunetele și mirosurile și discutați cu vânzătorii.

50 Mark West Springs Road, Santa Rosa, California 95403, Telefon: 707-522-8629

7. California Cheese Trail, Santa Rosa, California


California Cheese Trail este un tur de degustare de-a lungul epicentrului mișcării de brânză artizanală din California, unde puteți întâlni producători de mestesugari artizanali, aflați totul despre brânza artizanală și procesul de preparare a brânzeturilor și o mostră a celor mai fine brânzeturi și a altor produse lactate din regiune.

Acest tur auto conduce prin câteva dintre cele mai frumoase țări din California și oferă o serie de ferme de vizitat, precum Cowgirl Creamery, Bravo Farms Brânză, Harley Farms Goat Dairy și Matos Cheese Factory.

Unele ferme sunt deschise pe tot parcursul anului, în timp ce altele necesită programări înainte de timp.

8. Sanctuarul spa de zi cu osmoză


Osmoza este un spa și un sanctuar de zi în stil japonez care oferă o retragere liniștită și exclusivă. Înconjurat de grădinile rafinate de bonsai și bambus, spa-ul combină locația idilică cu facilitățile de lux, o varietate de tratamente de vitalitate și wellness, masaje și tratamente faciale și personal talentat pregătit profesional. Osmoza este singura stațiune spa din America în care oaspeții pot încerca Baia de enzimă de cedru.

Centrul spa oferă o gamă largă de tratamente spa specializate, inclusiv masaje, tratamente faciale organice și programe de vitalitate și wellness. După tratamentul dumneavoastră, relaxați-vă în grădina de meditație cu osmoză înconjurată de sunetele naturii. Mai multe pachete sunt disponibile, iar oaspeții se pot bucura de un prânz delicios bio în Pitoresc Grove Picnic Grove.

209 Bohemian Hwy, Freestone, California 95472, Telefon: 707-823-8231

9. Vinăria Sf. Francisc și Podgoriile


St Francis Winery and Vineyards este o minunată proprietate de vinuri de familie, care crește și produce vin premiat de-a lungul anilor 40. Avizată în istorie, ferma are o lungă tradiție de a produce vinuri elegante, fructate, din struguri din județul Sonoma, din peste 400 acri de podgorii durabile din Valea Râului Sonoma și Rus.

Proprietatea are o vină de ultimă generație, care practică vinificația durabilă și ecologică, cu scopul de a păstra resursele naturale și mediul înconjurător din regiune. De asemenea, dispune de un centru inovator al vizitatorilor, în inima viilor rulante, cu un turn clopot rustic, al cărui clopot de bronz 1,000-lire din turnătoria Marinelli din Italia poate fi auzit în fiecare oră. Opriți-vă la sala de degustare contemporană pentru a gusta unele dintre cele mai frumoase vinuri și mâncăruri gustoase înconjurate de vederi frumoase. Citeste mai mult

100 Pythian Road, Santa Rosa, California 95409, Telefon: 707-538-9463

10. Sonoma Canopy Tours


Accesați copacii și experimentați frumoasa pădure de Redwood din nordul Californiei ca niciodată cu Sonoma Canopy Tours. Compania de aventuri oferă excursii ghidate de neuitat prin pădure, care constă în alpinism, skywalking, tirling și rappelling. Veți avea ocazia să vă ridicați aproape și personal cu unii dintre cei mai vechi și mai înalți copaci vii de pe planetă.

Turul începe la Centrul de întâmpinare, unde ghizi cu experiență vă vor conduce în pădure până la baza traseului de aventură. De aici, turul de două ore și jumătate te duce prin două mirese de cer, de-a lungul a șapte linii cu fermoar, pe o scară în spirală spectaculoasă și se termină cu un rapel până la podeaua pădurii, sub mâinile experților ai ghidurilor turistice. Aceste excursii educative și spirituale de baldachin sunt potrivite pentru adulți și copii cu vârsta peste 10 ani, iar participanții trebuie să fie într-o stare de sănătate destul de bună, deoarece turul implică multă alpinism și mișcare fizică.

6250 Highway Bohemian, Occidental, California 95465, Telefon: 888-494-7868

11. Platypus Wine Tours, Santa Rosa, California


Iubitorii de vin se vor încânta prin abordarea ușoară și relaxată învățând despre vin în una dintre aventurile pline de distracție ale Platypus Tours. Compania oferă tururi de vinuri intime în Valea Napa și Sonoma, precum și în alte regiuni vinicole de renume, cum ar fi Dry Creek, Russian River, West Side Carneros și Valea Alexander. Compania vă poate ridica în Santa Rosa dacă vă înscrieți la unul dintre excursiile lor din Healdsburg, râul rus și județul Sonoma de Nord.

Tururile sunt conduse de ghizi turistici bine pregătiți și cu mare experiență, care vă duc prin istoria fiecărei regiuni și a celor mai cunoscute gospodării viticole, precum și vă prezintă unele dintre cele mai mici moșii, vă spun totul despre procesul de vinificație și oferă. mostre din unele dintre cele mai bune vinuri din regiune. Pe parcurs pot fi amenajate și picnicuri, prânzuri și gustări ușoare. Tururi de grup și individuale sunt oferite zilnic și excursii personalizate pot fi organizate pentru ocazii speciale, cum ar fi sărbători, evenimente corporative și team building. Citeste mai mult

12. Pacific Coast Air Museum, Santa Rosa, CA

Fondat în 1989, Muzeul Aerian al Coastei Pacificului găzduiește peste aeronavele vintage 30 din diverse perioade și un muzeu interactiv care prezintă o multitudine de materiale legate de aviație. Muzeul educă vizitatorii despre moștenirea și istoria aviației din Statele Unite, onorează veteranii care și-au servit țara atât de loial și privesc viitorul tehnologiei spațiale.

Pe lângă o colecție incredibilă de aeronave de epocă, dintre care unele pot fi explorate și urcate pe parcursul anumitor weekenduri, muzeul prezintă, de asemenea, o serie de artefacte istorice asortate și motoare vechi, cărți de referință pentru aviație și alte afișaje legate de aviație. Cu un sprijin puternic pentru comunitate, muzeul oferă oportunități de servicii comunitare pentru liceele locale, precum și o serie de programe educaționale pentru studenți și savanți, găzduiește evenimente de veterani și oferă vorbitori pentru grupuri civice.

One Air Museum Way, Santa Rosa, California 95403, Telefon: 707-575-7900

13. Arena de gheață a Imperiului Roșu - Gheața Snoopy de acasă


Redwood Empire Ice Arena este patinoarul popular al lui Santa Rosa. Deschisă în 1969 de către caricaturistul Peanuts Charles M. Schulz, arena oferă o serie de activități bazate pe gheață, inclusiv patinaj pe gheață pentru public, hochei pe gheață pentru copii și adulți și cursuri private de gheață și patinaj.

Arena este cunoscută cel mai bine pentru găzduirea turneului mondial de hochei senior al lui Snoopy, care se desfășoară timp de o săptămână în fiecare an și vede echipele 64 din întreaga lume care concurează între ele în jocuri interesante de hochei pe gheață. Cafeaua călduroasă călduroasă? servește mese și băuturi în stil bistro. Galeria și magazinul de cadouri Snoopy de peste arenă vinde o serie de produse legate de arahide, patinaj artizanal și echipament de hochei.

1667 West Steele Lane, Santa Rosa, California 95403, Telefon: 707-546-7147

14. Market Market Wednesday, Santa Rosa, CA


Înființată în urmă cu două decenii pentru a sărbători spiritul județului Sonoma, piața de miercuri seara de la Santa Rosa este principalul târg al fermierului și al târgului de stradă din județ. Se desfășoară în fiecare seară pe o perioadă de trei luni în timpul verii, piața se află în centrul orașului Santa Rosa. Este o adunare de localnici și vizitatori care vin să probeze mâncare, băuturi reci și ascultă divertisment live.

Piața vede un pic de toate, de la mâncarea și băuturile delicioase din diferite țări până la furnizorii care vând o serie de articole. Veți găsi articole de îmbrăcăminte realizate manual, păr și frumusețe și articole de specialitate, cum ar fi câini de câine de casă. Piața de miercuri este un loc minunat pentru oamenii care urmăresc, mănâncă și beau, în timp ce muzica live se joacă pe fundal.

701 4th St, Santa Rosa, California 95404, Telefon: 707-524-2123

15. Tururi de vin cu transport de lux pur


Pure Luxury oferă o selecție de tururi vinicole, deși frumoasele regiuni vinicole Sonoma și Napa, care includ transportul de lux în regiune condus de șoferi instruiți profesional, excursii în proprietăți private cu degustări de vinuri și prânzuri picnic gourmet. Sonoma Wine Tours include opriri la vinări renumite, precum Kunde Estate, Ledson Winery & Vineyards și VJB Vineyards & Cellars.

Compania are o gamă largă de vehicule care se potrivesc fiecărei nevoi, de la sedanuri de lux și limuzine pentru tururi private sau transferuri la aeroport, până la autoutilitare și autobuze pentru tururi de grup, evenimente sportive, concerte și alte ocazii speciale.

16. Wells Fargo Center for the Arts, Santa Rosa, CA


Wells Fargo Center for the Arts este un centru de artă cu sprijin comunitar non-profit, care prezintă o serie de spectacole de clasă mondială, programe de arte vizuale și evenimente comunitare. Fondat în 1981, Centrul de Arte este deținut și operat de Fundația Memorială Luther Burbank și este renumit la nivel mondial ca fiind unul dintre centrele de top ale artelor performante din lume, jucând gazdă la o serie de evenimente de dans, teatru, muzică și arte.

Situat în Țara Vinului din Sonoma, centrul oferă expoziții de lucrări de artă ale studenților, precum și oferă o gamă sau programe educaționale și ateliere menite să încurajeze copiii, savanții și studenții cu pasiune pentru artele spectacolului.

50 Mark West Springs Rd, Santa Rosa, California 95403, Telefon: 707-527-7006

17. Podgoriile Balletto


Balletto Vineyard este o fermă minunată din Santa Rosa, deținută și operată de John Balletto încă de la 1977, în urma morții premature a tatălui său și a amânării colegiului său pentru a-și ajuta mama să își exploateze ferma familiei. Astăzi, ferma Ballettos a devenit una dintre cele mai mari operațiuni de legume din California de Nord, producând peste două milioane de cazuri de legume mixte pe sezon. Operațiunile sale viticole și viticole produc o mare varietate de variante delicioase de vin roșu, alb, spumant și fructe, variind de la soiurile clasice Pinot noir, Chardonny, Zinfandel și Syrah la vinuri unice produse cu note de căpșune și fructe tropicale. Oaspeții se pot bucura de degustări de vin în sala de degustare publică a vinăriei, fără a fi necesare rezervări pentru grupuri de șase sau mai puțin în orele publice. Tururi viticole autodidacte și podgorii sunt disponibile în perioadele în care crama este deschisă publicului, cu evenimente speciale precum nopți de cină și filme, recepții ale artiștilor și petreceri de vinuri găzduite periodic pe site.

5700 Occidental Rd, Santa Rosa, CA 95401, Telefon: 707-568-2455

18. Annadel State Park


Parcul de stat din Annadel este o frumoasă întindere de peisaj natural, care oferă vizitatorilor o rețea de trasee ideale pentru mersul pe jos, drumeții, ciclism și alergare, precum și călărie și călărie. În centrul parcului se află Lacul Ilsanjo, un loc perfect pentru a pescui bluegill și bas negru. Parcul are un centru de vizitatori modern, care oferă exponate interpretative și programe educaționale despre parc și mediul înconjurător.

Vizitele ghidate pot fi organizate prin parc de către ghizi locali instruiți. Există o varietate de zone de picnic plăcute punctate despre parc, precum și o zonă de plajă curată și un punct pitoresc oferind vederi frumoase ale peisajului. Campingul nu este permis în interiorul parcului, cu toate acestea, campingul este disponibil în campingul județean de la Spring Lake și la parcul de stat Sugarloaf Ridge, la doar zece mile est de Annadel.

19. Parcul regional Spring Lake


Spring Lake Regional Park este o zonă 320-acre care oferă vizitatorilor o varietate de activități în aer liber și aventuri înconjurate de peisaje naturale frumoase. Parcul este străbătut de o rețea de căi și trasee pentru mers, drumeții, ciclism montan și călărie. Există o lagună de trei acri pentru înot în lunile de vară, precum și un lac 72-acre pentru pescuit, canotaj și alte sporturi nautice, cum ar fi caiac, plimbare cu paddle și windsurfing.

Lacurile sunt mărginite de plaje cu nisip, peluze cu situri de picnic și arbori de seacă vechi. Parcul găzduiește un teren de camping cu peste site-uri 30, zone de picnic minunat 200 cu mese, locuri și grătare pentru grătare și un modern centru de descoperire a mediului, unde vizitatorii pot afla mai multe despre parc, ce are de oferit și peisajul natural . Ia o masă la noul Lakeside Grill de la laguna de înot, care servește un meniu de bucătărie la comandă sezonieră, precum și bere și vin.

393 Violetti Rd, Santa Rosa, California 95409, Telefon: 707-539-8092