20 Cele Mai Bune Plaje Din New Jersey

Coasta de est a New Jersey este cunoscută pentru amestecul său de destinații de lux și de evadări moale de pe litoral. Mile de plaje curate și spațioase pun linia de coastă și fac o excursie relaxantă de zi din NYC. Fiecare oraș, oraș și cătun NJ de-a lungul litoralului se mândrește cu propria sa cultură și atracții unice. Există o mulțime de opțiuni pentru familie pentru călătorii care vin cu copii. Iată câteva dintre cele mai bune plaje din New Jersey.

1. Plaja Atlantic City


Celebrul pentru ascensiunile sale înalte, cazinourile, magazinele de vânzare de lux și restaurantele de lux, Atlantic City atrage mulțimi din New York și din întreaga lume. Plaja care înconjoară orașul este cea mai renumită pentru bordura sa. Construit în 1870, boardwalk oferă o multitudine de magazine și buticuri împreună cu unele dintre cele mai bune vederi ale Oceanului Atlantic.

Atlantic City Beach este o zonă largă de coastă, care se bucură de condiții excelente pentru surfing, caiac, windsurfing, pescuit și alte sporturi. Atlantic City este, de asemenea, acasă la Absecon Far, cel mai înalt far din New Jersey și al treilea cel mai înalt far din Statele Unite. Lucruri de făcut în Atlantic City

2. Asbury Park Beach


Asbury Park Beach este o lungime de nisip de o lungime de mile, care este flancat de un popular bordonier. Surferii, băieții de soare, înotătorii, pescarii și familiile se adunează de regulă pe plajă pentru vremea temperată, apele frumoase și atmosfera plină de viață.

Pe bordura Asbury Park Beach, vizitatorii se pot bucura de cumpărături, mese, mini-golf și alte activități distractive. Proprietarii de câini își pot aduce prietenii cu patru picioare în Parcul Asbury din octombrie 1 până în mai 15. În alte perioade ale anului, oaspeții cu câini pot consulta și plaja de câini din Eighth Avenue din apropiere. Asbury Park Beach este deschisă publicului tot anul, cu excepția anumitor sărbători.

3. Cele mai bune plaje din NJ: Seven Mile Beach


Plaja Avalon (plaja Seven Mile) se întinde pe distanța dintre orașele Avalon și Stone Harbor. Cunoscută pentru senzația de oraș mic, zona este o escapadă ideală pentru călătorii care doresc să aibă o vacanță relaxantă la plajă. Seven Mile Beach oferă ceva pentru toată lumea.

Pasionații de sporturi nautice vor găsi numeroase oportunități de surfing, windsurfing, caiac, îmbarcare cu paddle și pescuit, în timp ce iubitorii de terenuri se pot bucura de un joc de volei sau de tenis la plajă. Familiile pot distra pe cei mici la unul dintre cele nouă parcuri și locuri de joacă ale plajei. Seven Mile Beach, cu atmosfera sa liniștită și linia de coastă neobstrucționată, oferă, de asemenea, o mulțime de spațiu pentru bărbosii și joggerii de plajă.

4. Cele mai bune plaje din New Jersey: Avon by the Sea


Avon by the Sea este o zonă populară pe malul plajei, lângă Parcul Asbury. Este acasă pentru o frumoasă plajă care este deschisă tot anul. În lunile de vară, oaspeții trebuie să prezinte un ecuson de plajă pre-cumpărat pentru a avea acces la plajă între 9: 00 AM și 5: 00 PM.

Insignele sunt disponibile în trei locații diferite în întreaga Avon. Plaja dispune de un boardwalk cu magazine și restaurante, toalete pentru vizitatori și o mulțime de parcare gratuită. Salvamontiștii instruiți patrund zilnic pe plajă de la Memorial Day până la Ziua Muncii.

5. NJ Plaje: Belmar


Plaja Belmar este o destinație mică, dar frumoasă în partea centrală a statului. Plaja lungă de 1.3 mile este populară printre vizitatorii de toate vârstele, dar este deosebit de atrăgătoare pentru familii datorită apelor sale liniștite și locurilor de joacă ale plajei.

Belmar se mândrește cu faptul că este una dintre cele mai accesibile plaje din New Jersey, așa că este ușor de navigat pentru persoanele cu scaune cu rotile sau cărucioare. Belmar Boardwalk este un loc popular pentru mersul pe jos, jogging și vizionarea oamenilor, iar plaja în sine oferă o mulțime de facilități, inclusiv stații de încărcare a telefonului mobil, băi curate, fântâni de apă și închirieri de scaune / umbrele de plajă.

6. Cape May


Salutat ca una dintre cele mai frumoase zone de litoral ale națiunii, Cape May găzduiește mai multe plaje unice. Plaja Higbee, Steger Beach și Poverty Beach sunt câteva dintre principalele atracții din zonă. Oaspeții vor găsi o mulțime de lucruri de făcut pe uscat și în ocean. Există un spațiu suficient pentru surfing, windsurfing, caiac și canotaj.

Pe țărm, vizitatorii pot juca un joc de volei pe plajă, pot lua o masă delicioasă la un restaurant sau pot urmări păsări și animale sălbatice interesante. Pescuitul și mersul câinilor sunt de asemenea permise în unele zone. Plajele Cape May sunt deschise pe tot parcursul anului, dar vizitatorii trebuie să aibă o etichetă de admitere în lunile de vară. Lucruri de făcut în Cape May

7. Cele mai bune plaje din NJ: Fisherman's Cove


Această zonă de plajă 55 acre este un refugiu pentru tot felul de păsări și animale sălbatice. Formal parte a sistemului de parc din județul Monmouth, Fisherman’s Cove este un favorit în rândul pescarilor, barcilor de agrement, observatorilor de păsări, călătorilor și joggerilor.

Ca un amestec de o plajă și o pădure și un punct de odihnă popular pentru tot felul de păsări migratoare, Cove Fisherman’s oferă o mulțime de oportunități pentru vizitarea obiectivelor turistice și relaxare. Câinii sunt permisiți în anumite părți ale pescarului Cove, atât timp cât sunt ținuți la lesă. Zona de agrement este deschisă turismului pe tot parcursul anului.

8. NJ Plaje: Keansburg


Keansburg, o plajă izolată în apropiere de Middletown, este cunoscută pentru priveliștile sale incredibile asupra orizontului orașului New York. Spre deosebire de majoritatea plajelor din New Jersey, vizitatorii nu trebuie să cumpere o etichetă pentru a vizita Keansburg.

Plaja este deschisă zilnic, de la răsărit până la apus pe tot parcursul anului. Există un dig de pescuit pe plajă, care este, de asemenea, disponibil gratuit tuturor vizitatorilor. Oaspeții pot parca în parcarea contorizată de lângă Bay Walks, iar în apropiere există toalete și dușuri pentru uz public.

9. Plaje gratuite lângă mine: Lavallette Beach


Lavallette Beach are o plajă lungă de mile, precum și două plaje cu nisip alb care sunt perfecte pentru înot, băi de soare și pieptănarea plajei. Plaja este patrulată de salvamari instruiți pe tot parcursul săptămânii.

La fel ca majoritatea plajelor din zonă, Lavallette Beach funcționează pe un sistem de ecusoane, unde oaspeții cu vârsta peste 12 achiziționează zilnic, săptămânal sau sezonier treceri în avans pentru acces la plajă. Câinii nu au voie la plajă, dar pot fi aduși pe malul mării în timpul sezonului, dacă sunt la pas. Parcare amplă este disponibilă pe străzile din jurul Lavallette.

10. Insula Long Beach


Insula Long Beach, cunoscută local sub numele de LBI, atrage mulțime de iubitori de plajă în fiecare zi. Pe o distanță mai mică de un kilometru,. Insula lungă 18-mile este punctată cu orașe drăguțe de pe litoral. Insula Long Beach găzduiește Parcul de stat Barnegat Farul și un port comercial de pescuit cunoscut sub numele de Satul Viking.

Cele mai vii părți ale insulei sunt Ship Bottom, Holgate, Brant Beach și Beach Haven, în timp ce părțile mai liniștite ale LBI includ Surf City, Loveladies, North Beach și Harvey Cedar. În afară de plajele sale liniștite, principalele atracții ale LBI sunt Parcul de distracții Insula Fantasy și Parcul acvatic Thundering Surf Water & Golf.

11. Cele mai bune plaje din New Jersey: Ocean City


Clasat printre cele mai bune plaje familiale din lume, Ocean City găzduiește numeroase stațiuni, restaurante, centre comerciale și locuri de divertisment. Plaja din Ocean City se întinde pe o distanță de 8 km de la capăt la capăt. Fiind una dintre cele mai importante destinații în rândul turiștilor din zonă, Ocean City Beach și pasarela din apropiere obțin o mulțime de vizitatori pe tot parcursul anului.

Salvamontiștii patrulează plaja în mod regulat, iar întreaga faleză a fost desemnată zonă fără alcool. Vizitatorii tineri vor găsi multe lucruri de văzut și de făcut pe plajă, precum și în oraș. Există parcuri de distracții, biblioteci și muzee în toată zona centrală.

12. NJ Plaje: Ocean Grove

Celebrată pentru plajele sale curate și spațioase, Ocean Grove este o destinație primordială pentru vizitatorii în căutarea relaxării și a liniștii. Plaja care acceptă câinii oferă o mulțime de spații pentru băi de soare, plimbare și jogging. În lunile de vară, Ocean Grove organizează concursuri de clădiri cu nisip, evenimente de zbor zmeu, curse de tuburi interioare și alte tipuri de competiții distractive.

Plaja funcționează folosind sistemul de ecusoane, astfel încât vizitatorii trebuie să plătească o mică taxă pentru accesul zilnic, săptămânal sau sezonier. La două blocuri distanță de plajă din centrul orașului, vizitatorii vor găsi restaurante, magazine, cafenele și opțiuni de cazare. Plaja este la mică distanță de alte atracții distractive din județul Monmouth.

13. Point Plaja plăcută


Point Pleasant are un amestec de plaje private și publice. Pe capătul sudic al orașului, lângă Avenue Avenue, vizitatorii pot accesa o plajă publică curată și liniștită, contra cost. Activitățile populare aici includ băi de soare, pieptănarea plajelor și înotul. Point Pleasant Beach este, de asemenea, o bântuire principală pentru surferi, care tind să rămână aproape de o zonă cunoscută sub numele de „Buzunarul”.

În apropiere, plaja Bradshaw este deschisă publicului, dar plaja de pe plajă este teren privat. Vizitatorii trebuie să prezinte insigne zilnice, săptămânale sau de sezon la fiecare stație de acces din apropiere de Point Pleasant. Întreaga zonă este monitorizată de salvamari instruiți.

14. Cele mai bune plaje din NJ: Sea Girt


Complexul Sea Girt găzduiește mai multe plaje cu nisip alb. Perfecte pentru înot, băi de soare și pescuit, plajele Sea Girt sunt deschise publicului tot anul. Farul Sea Girt din apropiere și pasarela peisagistică oferă câteva obiective turistice frumoase în zona Sea Girt.

Participanții la plajă trebuie să prezinte insigne zilnice și / sau sezoniere, care pot fi achiziționate în diferite puncte de-a lungul frontului plajei. Există reduceri pentru vârstnici și copii. Parcarea la Sea Girt este gratuită pentru toți, iar salvamarii patrulează plaja de Ziua Tatălui până în Ziua Muncii.

15. Orașul Sea Isle


O destinație de top pe plajă în rândul familiilor, Sea Isle City este plină de tot felul de oportunități de divertisment și relaxare. Restaurantele, viața de noapte și recreerea în aer liber sunt câteva dintre motivele principale pentru care vizitatorii se adună în acest oraș din istoricul Cape May County.

Cu câteva mile de plaje cu adevărat de explorat, Sea Isle City atrage în mod obișnuit mulțime de surferi, bătaie de soare, de pe plaja, pescari și observatori de păsări. În afara plajei, Sea Isle City este cunoscută pentru bogăția de activități pentru familii, care includ nopți de film sub stele, concerte săptămânale și concursuri locale de talente. De asemenea, oaspeților adoră să verifice magazinele și cafenelele ciudate care aliniază promenada de plajă 1.5 mile din oraș.

16. NJ Plaje: Lacul de primăvară


Faimos pentru sentimentul său de oraș mic, Spring Lake a servit cândva ca destinație de plajă principală pentru socialite de înaltă clasă și lideri de afaceri în timpul 1800-urilor. Orașul pitoresc stațiune și-a păstrat atmosfera elegantă și fermecătoare. Atracția principală a Lacului Spring este o linie liniștită de două mile de plajă cu nisip.

Vizitatorii nu vor găsi strălucirea altor zone de pe litoralul New Jersey pe această plajă simplă, dar luminile strălucitoare ale bordeiului Asbury Park sunt la doar cinci minute cu mașina. Pe lângă plaja sa frumoasă, Spring Lake este cunoscută pentru selecția de restaurante cu fructe de mare fine și pentru hanurile sale confortabile, romantice.

17. Strathmere


Cunoscut pentru dunele sale de nisip și casele drăguțe de pe plajă, Strathmere se află între Ocean City și Sea Isle City. Fâșia îngustă, dar frumoasă de plajă este patrulată de gardienii de viață de-a lungul lunilor de vară. Strathmere nu folosește sistemul de ecusoane, astfel încât vizitatorii pot intra în orice moment pe plajă între răsărit și apusul soarelui, fără a fi nevoiți să plătească taxe. Plaja este închisă noaptea.

Anumite zone din Strathmere sunt potrivite pentru surfing și pescuit, în timp ce alte zone ale plajei au fost considerate nesigure pentru aceste sporturi. Vizitatorii vor găsi o mulțime de parcări publice gratuite aproape de țărm.

18. Portul de piatră


Stone Harbour a început ca un oraș liniștit de vânătoare și pescuit. La sfârșitul 1800-urilor, un investitor bogat din Philadelphia a văzut valoarea Stone Harbor ca o potențială destinație turistică. El a cumpărat terenul și s-a pregătit să lucreze pentru a dezvolta zona într-o destinație de lux pentru rezidenții înstăriți din Coasta de Est.

Stone Harbour și-a menținut în mare măsură statutul de escapadă pentru elită. Orașul este plin de magazine de lux, restaurante și opțiuni de cazare. Plaja de la Stone Harbour este privită ca un loc ideal pentru înot și îmbarcare la bord, din cauza locației sale la capătul sudic al insulei Seven Mile Beach.

19. Cele mai bune plaje NJ: Sunset Beach


După cum sugerează și numele, Sunset Beach este deosebit de renumit pentru priveliștile sale frumoase de seară asupra Oceanului Atlantic. Este unul dintre puținele locuri de pe coasta de est puternic populată care oferă o vedere neobstrucționată asupra apariției soarelui peste apă. Plaja găzduiește, de asemenea, rămășițele Atlantusului, o navă de beton construită în 1900-urile timpurii pentru a fi folosită ca un tragere de feribot.

În timp ce a fost remorcat spre mare, Atlantus s-a blocat pe o bară de nisip și s-a scufundat încet pe partea sa. Acesta a fost împerecheat în același loc de mai bine de ani 50. Sunset Beach se mândrește, de asemenea, cu câteva pietre cunoscute sub numele de Cape May Diamonds. Aceste fragmente de rocă sunt de fapt cristale de cuarț pe care vizitatorii au voie să le ia de pe plajă ca suveniruri.

20. Wildwoods


Wildwoods este o întindere de plajă cu adevărat de 5-mile, care este renumită în rândul familiilor și al vacanților din East Coast. Plaja este un loc ideal pentru surfing, înot, îmbarcare la boogie, schi cu jet, caiac și multe altele. Cel mai bun dintre toate, accesul la Wildwoods este gratuit pe tot parcursul anului.

Vizitatorii vor găsi mai mult de plimbări 100 și atracții pe Wildwboard Boardwalk, care se mândrește cu Morey's Piers și Beachfront Waterparks, Ocean Oasis Waterpark și Beach Club și Splash Zone Waterpark. În plus, boardwalk-ul este plin de magazine, restaurante și locuri de divertisment. Pe lângă plajă și plajă, Wildwoods găzduiește aproape 200 festivaluri, petreceri și evenimente unice pe tot parcursul anului.