Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 20 În Benicia, California

Situat în Golful San Francisco, Benicia California este un oraș mic de pe malul apei. Vizitatorii Beniciei se pot aștepta la o vreme blândă, plăcută, la o plajă plină de invitație și pitorească, o mulțime de cumpărături și mese și o comunitate de artiști înfloritoare.

1. Parcul istoric al statului Benicia Capitol


De la începutul lunii februarie a 1853 până la sfârșitul lunii februarie 1854, Benicia a fost capitala Californiei, iar clădirea capitolului aici, în parcul istoric al statului Benicia Capitol este locul unde s-a reunit și s-au întâlnit legiuitorul de stat până când au votat mutarea capitolului în Sacramento , unde este și astăzi. Clădirea capitol din Benicia este singura clădire de capitol din statul pre-Sacramento care este încă în picioare în California și a fost restaurată cu atenție cât mai aproape de starea sa inițială, iar vizitatorii pot vizita clădirea pentru a vedea o recreare a birourilor și amenajarea interiorului legislativ și aflați despre istoria Californiei printr-o serie de exponate.

115 WG St, Benicia, CA 94510

2. Zona de recreere a statului Benicia


La doar câțiva kilometri vest de centrul Beniciei, există o zonă umedă de mare, care este protejată de guvern. Această zonă este denumită zona de recreere a statului Benicia, iar mlaștinile aici găzduiesc o multitudine de specii, inclusiv păsări și mamifere precum vidrele de râu, castorii, coiotii și mușchii. Iubitorii de păsări pot găsi șinele, inclusiv calea ferată din California, calea neagră și calea ferată din Virginia, precum și gulerele galbene și vraci de la Suisun. Există peste 2.5 mile de trasee asfaltate în zona de recreere a statului Benicia, care sunt minunate pentru mersul pe jos, ciclismul, alergarea, patinajul cu role și luarea unui câine leashed pentru o plimbare. Există priveliști frumoase la Dillon's Point și o zonă de picnic disponibilă pentru vizitatori.

1 State Park Rd, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-648-1911

3. Benicia Public Pier & Beach


Debarcaderul public din Benicia urmărește linia falezei de-a lungul strâmtorii Carquinez, iar promenada oferă numeroși palmieri, priveliști pitorești și bănci. Vizitatorii care fac o plimbare pe malul apei vor găsi totul, de la pescari până la bărci cu pânze chiar în largul coastei, iar plaja din apropierea digului este un loc relaxant pentru a lua un soare și câteva vederi. Plaja este foarte populată la sfârșit de săptămână și în zile însorite de localnici și de vacanți deopotrivă și este chiar prietenoasă cu câinii, astfel încât atât oamenii, cât și cei patru prieteni ai lor cu picioarele pot să-și cufunde picioarele în apă și să se joace în nisip.

4. Arte Benicia


Cu accent pe artele vizuale, Arts Benicia lucrează pentru a aduce artă și creativitate comunității Benicia printr-o serie de exponate, clase, evenimente și alte oportunități pentru oamenii din Benicia. Această organizație găzduiește evenimente atât pentru tineri, cât și pentru adulți pentru a-i încuraja să ia legătura cu părțile lor creative. Clasele și atelierele includ subiecte precum desen, pictură, jurnal de schiță, fotografie și artă media mixtă. Pe tot parcursul anului, Arts Benicia oferă multe evenimente pentru comunitate, cum ar fi vânzările de trotuare, petrecerile „Creativi-Tea” la cafenele locale și săli de ceai și chiar evenimente în care oamenii din comunitate se pot reuni în parc sau pe malul apei pentru a picta. împreună afară în aer curat.

991 Tyler St # 114, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-747-0131

5. Piața fermierilor certificați Benicia


Pe piața fermierului certificat Benicia, amplasată pe strada întâi de pe strada B până la strada D, vizitatorii se pot delecta cu anumite produse alimentare și produse de la fermieri și producători din zonă. În această seară piața de fermieri se desfășoară joi între 4 pm și 8 pm, începând cu ultima joi din luna aprilie până la sfârșitul lunii octombrie. Nu numai că există produse proaspete, nuci și flori proaspete vândute sub copertinele albe și corturile pieței, există, de asemenea, o multitudine de vânzători de produse alimentare unde oaspeții pot lua o mușcătură de mâncare stradală pentru cină sau o gustare în timp ce peruzează standurile, precum și o serie de vânzători de artizanat și câteva profituri care își desfășoară magazinul pe piață.

90 1st St, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-745-9791

6. Muzeul Istoric Benicia


Orașul Benicia deține un loc special în istoria Californiei, ca capitală unică a statului, precum și în alte moduri unice, cum ar fi sediul experimentelor cu cămile care au avut loc la mijlocul 1800-urilor. La Muzeul Istoric Benicia, vizitatorii vor găsi artefacte și exponate legate de această istorie, toate într-o clădire frumos istorică numită hambarul cu cămile, numită pentru animalele care au fost păstrate acolo înainte de războiul civil, când militarii americani au expediat cămile din Orientul Mijlociu și experimentat cu utilizarea lor ca animale de ambalaj. Muzeul este deschis săptămânal de miercuri până duminică, de la 1pm la 4pm.

2060 Camel Rd, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-745-5435

7. Lindsay Art Glass


Sticla suflată de mână este o artă străveche, pe care David Lindsay o ia la noi înălțimi la galeria sa din Benicia. Lindsay Art Glass expune lucrarea incredibilă a lui Lindsay sub formă de lămpi, vaze, ornamente, platouri, boluri, greutăți de hârtie și multe altele, toate realizate în sticlă colorată, delicată realizată de David Lindsay, precum și piese ale altor artiști americani care își arată munca în galeria. Oaspeții pot observa unele dintre cele mai frumoase artă expuse aici, care prezintă multe culori și tehnici diferite, care intră în suflarea sticlei maestre și chiar pot duce o piesă specială acasă cu ele. Lindsay Art Glass oferă, de asemenea, vizitatorilor săi posibilitatea de a-și sufla propriul ornament de sticlă, o experiență pentru persoanele cu vârsta peste 10 și care poate fi programată online sau prin apel telefonic.

109 EF St, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-748-1336

8. Benicia Clocktower


Turnul de ceasuri Benicia oferă o vedere impresionantă lângă intrarea în Portul Benicia. Construit din gresie locală găsită în Benicia în 1859, Turnul Clock a fost construit ca o clădire cu trei etaje pentru a face parte din Arsenalul militar al SUA. Din păcate, din cauza unui incendiu în 1912, clădirea are doar două povești astăzi, dar Turnul Ceasului este încă o clădire izbitoare care prezintă în multe fotografii și în imagini o icoană a orașului Benicia. În fiecare marți de la 5pm până la 7pm, vizitatorii pot vizualiza Clopotiera Benicia și explora interiorul spațiului, care este folosit în primul rând astăzi pentru evenimente, nunți, conferințe, dansuri și alte funcții.

1189 Washington St, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-746-4285

9. Casa Fischer-Hanlon


Amatorii de istorie care vizitează Benicia vor dori să verifice Casa Fischer-Hanlon, un reper istoric din California, situat pe strada West G, lângă Parcul istoric al statului Capitol Benicia. Casa Fischer-Hanlon a fost cândva un hotel în epoca Gold Rush, situată pe First Street, dar după un incendiu, proprietarul, Joseph Fischer, s-a mutat întreaga casă în locația sa actuală. Fața lată față, obloanele turcoaz și micul balcon de deasupra ușii din față arată destul de neobișnuit, dar casa este o adevărată felie de istorie, iar astăzi casa și grădinile sale superbe sunt disponibile pentru a fi folosite ca loc pentru nunți și alte evenimente.

115 WG St, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-745-3385

10. Muzeul Focului Benicia


Fondat în 1981, Muzeul de Pompieri Benicia documentează istoria secției de pompieri din oraș. În interiorul extinsei colecții a muzeului, vizitatorii vor găsi motoare de pompieri istorice care datează de la începutul 1800-urilor, cum ar fi motorul Phoenix care, după începuturile sale la New York, a fost expediat în 1820 în California, unde a fost primul motor de pompieri din întregul stat, și a rămas în serviciu până la 1923. Colecția muzeului arată vizitatorilor cum s-au dezvoltat incendii de-a lungul timpului cu invenția unor dispozitive precum o pompă de mână pentru apă și a unor motoare de pompieri mai avansate, iar exponatele expuse povestesc poveștile amuzante și informative ale pompierilor care au lucrat neobosit pentru a-și salva orașul. .

900 E 2nd St, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-745-1688

11. Bruehol Brewing


Soiurile de bere emblematice de la Bruehol Brewing sunt băuturi ușoare, de la Helles Lager pilsner perfectă spre terasă, până la Aleea Neagră plină de corp, care conține note de cafea prăjită și ciocolată. De asemenea, Bruehol Brewing are o serie de alte beri în permanență, de la preferatele sezonului până la noi soiuri experimentale, toate cu drag de artizanat, realizate de către echipa cunoscută și cu experiență de bere, care înțeleg că o bere bună durează timp și nu le este frică să investește-l. Sala de la robinet de la Bruehol este deschisă cinci zile pe săptămână - de miercuri până vineri, de la 4 la 8pm, iar în weekendurile de la 12 la 8 pm - așa că vizitatorii din Benicia ar trebui să se oprească pentru a se bucura de o delicioasă pică de bere înainte de a pleca spre a vedea ce altfel orașul trebuie să ofere.

4828 E 2nd St, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-327-6768

12. Galeria HQ

Există mai mult de douăzeci și cinci de artiști care își expun lucrările la Galeria HQ din First Street din centrul Beniciei. Fiecare dintre acești artiști creează artă fabuloasă într-o mare varietate de medii: de la ulei, acuarelă și pictură acrilică până la sculpturi în piatră, fotografie sau lucrări delicate de ac. La Galeria HQ, vizitatorii pot verifica câteva dintre creațiile uimitoare pe care acești artiști le-au făcut, ba chiar le pot lua pe ele acasă ca un suvenir special. Galeria HQ este deschisă joi, vineri, sâmbătă și duminică în fiecare săptămână, cu ore de deschidere de la 12 la 6pm din martie până în octombrie și ore de la 11am la 5pm în noiembrie până în februarie.

333 First Street, Suite D, Benicia

13. Punctul Vista Pod Benicia-Martinez


La vest de Golful Suisin, există trei poduri care traversează strâmtoarea Carquinez, mergând paralel unele cu altele. Podurile leagă orașul Benicia de Martinez, California, care se află la marginea sudică a strâmtoarei. Două dintre aceste poduri servesc ca poduri pentru vehicule, iar cealaltă transportă trenuri peste apă. În Benicia, chiar la nord de poduri, pietonii pot accesa un punct de vedere, care oferă priveliști ale celor trei poduri și umbra zburătoare a Muntelui Diablo la orizont, punctul de vedere conține și un mic parc, completat cu o zonă de picnic, un parcare și o busolă mare, unică, care permite vizitatorilor să se orienteze.

Park Rd, Benicia, CA 94510

14. Conacul cartierului ofițerului


Comandantul Julian McAllister a condus Arsenalul Benicia de la 1860 până la 1886, iar în acea perioadă a fost forța motrice a construcției multor clădiri istorice care apar astăzi în mod iconic ca parte a Beniciei. Locuințele sale proprii au fost construite în 1860, un conac alb cu detalii arhitectonice victoriene și neoclasice, de la fereastra din golful din povestea superioară până la stâlpii corinteni care susțin pridvorul frontal. Frumoasa casă a continuat să servească drept locuința a mulți ofițeri comandanți, în timp ce a continuat timpul și, deși a căzut în dispreț, eforturile de a readuce conacul la gloria sa curată a fost finalizate în 2009.

Strada 370 East L., Benicia, CA 94510, Telefon: 707-746-4285

15. Grupul de teatru Benicia Old Town


Benicia oferă o gamă largă de opțiuni de divertisment pentru oaspeții săi, inclusiv Grupul de teatru Benicia Old Town. Această trupă de actori talentați din comunitate creează producții în Benicia de peste cincizeci de ani și servește ca organizație non-profit care lucrează pentru a oferi divertisment și educație teatrală pentru oamenii din Benicia. Spectacolele trecute au inclus totul, de la clasici precum Anything Goes și Our Town, până la producții recente de Rabbit Hole și Reefer Madness. Patronii grupului de teatru din orașul vechi din Benicia pot profita de ofertele teatrului de Cina și de un spectacol, în care partenerul cu un restaurant local pentru a oferi o masă fantastică înainte de producțiile lor.

140 WJ St, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-746-1269

16. Benicia Kite și Paddle Sports


Litoralul din Benicia este unul dintre cele mai mari atrageri ale orașului atât pentru localnici cât și pentru vizitatori, iar strâmtoarea Carquinez nu este numai frumoasă, dar este perfectă și pentru unele sporturi nautice. La Benicia Kite și Paddle Sports, clienții pot găsi tot ce le trebuie pentru o zi minunată pe apă, fără a fi nevoiți să-și aducă propriile echipamente. Benicia Kite și Paddle Sports oferă închirieri pentru plăci de padel și caiace, iar pentru cei care sunt puțin nervoși în legătură cu stand up paddleboarding-ul, magazinul oferă chiar lecții pentru a ajuta toată lumea să se simtă confortabil cu ideea. De asemenea, oferă lecții de kitesurfing, care acoperă totul, de la siguranță la elementele fundamentale ale condițiilor de apă și vânt.

12th &, WK St, Benicia, CA 94510, Telefon: 209-304-2200

17. Lucca Bar & Grill


Timp de aproape un deceniu, Lucca Bar and Grill a servit ca o bază în comunitatea Benicia, atrăgând în localnici și turiști, cupluri și familii, prieteni și călători solo. Atmosfera confortabilă de la Lucca Bar and Grill înseamnă că toată lumea se simte drept acasă, iar scaunele pe trotuare înseamnă că clienții pot alege dacă se bucură de vremea frumoasă în aer liber sau de explozia răcoritoare a A / C din interior. Mâncarea de la Lucca Bar and Grill este delicioasă, cu o mare varietate de articole din meniu care înglobează sandvișuri și burgeri, precum și fructe de mare proaspete și friptură la fustă la grătar. Cocktail-urile sunt, de asemenea, o remiză uriașă, iar clienții vor adora unele dintre băuturile creative pe care trebuie să le ofere Lucca Bar and Grill.

39 1st St, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-745-37495

18. Sailor Jack's


Sailor Jack obișnuia să fie casa unui căpitan de mare la mijlocul secolului 19th și a fost numit pentru celebrul autor Jack London, care a iubit Benicia și a scris despre asta, așa că este corect ca această clădire să fie acum casa unui fruct de mare excelent. restaurant, care prezintă mâncarea excelentă pe care trebuie să o ofere coasta Californiei. Clienții de la Sailor Jack's se pot bucura de un cocktail artizanal, de un pahar de vin din lista de vinuri atent selectate și, desigur, de o masă delicioasă pe terasa de pe malul apei sau în sălile de luat vederi elegante, care oferă, de asemenea, vedere spre strâmtoarea Carquinez.

123 1st St, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-746-8500

19. Kinder Custom Meats & Deli


Unele dintre cele mai bune sandwich-uri din lume sunt făcute în spatele unui delicatessen cu cheie joasă, iar Kinder Custom Meats and Deli nu face excepție. Acest sandwich excelent este în aceeași familie de trei generații de când s-a deschis pentru prima dată în 1946 și servește sandvișuri uimitoare calde și reci pentru clienții din centrul Beniciei. Kinder Custom Meats și Deli oferă, de asemenea, niște grătare incredibile, inclusiv coaste afumate de la casă, sandwich-uri calde de vită pentru grătar și mâncăruri combo care vin cu fasole la grătar, salată de cartofi și o băutură alături de alegerea de carne a clientului.

333 1st St A, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-745-4453

20. Taverna Rellik


La Taverna Rellik, situată în centrul Beniciei, chiar peste drum, de atracții precum parcul istoric al statului Benicia Capitol, clienții vor găsi un interior confortabil, care oferă muzică live și divertisment. În cursul dimineții, taverna servește cafea, dar după-amiaza și seara devine un loc de școală la șold, cu beri artizanale, cocktail-uri delicioase și peste soiurile de vin 50 din meniu. Taverna Rellik este populară pentru platourile lor de brânză, care permit clienților să gustați câteva brânzeturi artizanale uimitoare în timp ce așteaptă preparatele delicioase sau se bucură de conversație și de o băutură. Taverna găzduiește o serie de evenimente speciale și săptămânale, cum ar fi nopți deschise de mic, trivia și nopți tematice de zece ani.

726 1st St, Benicia, CA 94510, Telefon: 707-746-1137