20 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Ellensburg, Wa

Înfipt în frumoasa valea Kittitas și protejat de magnificul Cascade Range, Ellensburg, WA, este un oraș fermecător, cu un centru frumos plin de istoric, elegant 19th clădiri de secol. Universitatea Central Washington oferă orașului o atmosferă plină de viață cu evenimente și cafenele. În prima vineri a fiecărei luni, centrul orașului se transformă în Ellensburg First Friday Art Walk.

1. Centrul de energie regenerabilă pentru cai sălbatici


Centrul succesului energiei regenerabile în statul Washington este practica valorificării energiei eoliene și solare din zonă. Centrul de energie regenerabilă Wild Horse se află pe o creastă, iar tururile zilnice oferite în aprilie până în noiembrie oferă oaspeților o privire atentă asupra turbinelor eoliene aproape 150 ale instalației.

Constând din afișaje și un tur de mers pe jos de la 45 la 60, turul Renewable Energy Center invită vizitatorii să exploreze tabloul solar 52 kw, lama turbinei eoliene, generatorul de turbină și chiar să vadă în baza unei turbine eoliene active. Vizitatorii vor avea, de asemenea, vedere de grad 360 în bazinul râului Columbia, Mount Hood, Muntele Rainier și Muntele Adams.

25905 Vantage Hwy, Ellensburg, WA 98926, Telefon: 509-964-7815

2. Muzeul istoric al județului Kittitas, Ellensburg, WA


Muzeul istoric al județului Kittitas este o colecție obligatorie de fapte și exponate istorice adăpostite în clădirea 1889 Caldwell. Această clădire este una dintre cele mai vechi din zonă și a fost construită după un incendiu istoric în 1889. Muzeul are șase camere tematice de istorie pentru a fi explorate. Camerele de afaceri, militare și auto explorează conexiunea locală cu acești subiecți.

Sala de salon are o expoziție axată pe viața de acasă. Intrarea și camerele principale invită vizitatorii să se bucure de numeroase colecții eclectice, cum ar fi pălării, obiecte de patrimoniu autohtone, instrumente miniere de aur și o colecție de roci și minerale. Muzeul este gratuit și este deschis de luni-joi de la 10am la 4pm.

114 E 3rd Ave, Ellensburg, WA 98926, Telefon: 509-925-3778

3. Clymer Museum of Art, Ellensburg, Washington


Nativul din Ellensburg, John Clymer, este renumit pentru redările sale frumoase dintr-o viață mai simplă. Ca ilustrator pentru Saturday Evening Post, Clymer a devenit cunoscut în special pentru redările sale detaliate și vii ale frumuseții Americii de Nord-Vest. Clymer Museum of Art este o afișare permanentă a artei Clymer. Misiunea muzeului este „să colecteze, să păstreze, să cerceteze și să interpreteze arta și viața lui John Clymer.”

Muzeul se mândrește, de asemenea, cu un magazin extensiv de cadouri, cu locuri confortabile, o atmosferă calmantă și obiecte Clymer care pot fi găsite doar în Ellensburg. Programul muzeului este 11am – 5pm, de luni până vineri. Muzeul se închide la 4 în weekend.

416 N Pearl St, Ellensburg, WA 98926, Telefon: 509-962-6416

4. Ellensburg Rodeo


Ce a început în 1923 ca o competiție locală de mâini de ranch, „vechiul rodeo” din Ellensburg a devenit un eveniment anual profesional, cu mai mult de concurenți 600 care concurează pentru premii de peste $ 400,000. Cei mai buni călăreți, luptători și călăreți din toată țara concurează într-una dintre cele mai bune arene de rodeo din State.

Spectacolul de deschidere începe vineri după-amiază și se încheie sub stele. Tensiunile continuă să se construiască sâmbătă și duminică după-amiază, sub cerul albastru senin, pentru a culmina luni în finala Campionatului Zilei Muncii. Rodeo Ellensburg este considerat astăzi unul dintre cei mai buni rodei profesioniști din America

609 N Main St, Ellensburg, WA 98926, Telefon: 509-962-7831

5. Parcul de stat Olmstead Place


În 1875, tânărul fermier Samuel Bedient Olmstead și familia sa au traversat Snoqualmie Pass în marea largă și puțin așezată vale din zilele moderne Ellensburg. Anii următori au găsit familia Olmstead creând o fermă robustă și dinamică, care a rămas în familie timp de trei generații.

În 1968, nepoatele lui Samuel au dedat întreaga fermă către parcurile de stat din Washington, iar astăzi este un parc de folosire de zi a217 acre. Oaspeții se pot bucura de artefacte de pionierat și de activități interpretative din abundență în parc, iar spații de picnic și trasee de mers se împletesc între grădinile istorice. Pe tot parcursul anului, parcul sponsorizează evenimente speciale de altădată. Mai multe locuri de vizitat în statul Washington

6. Galerie One Visual Art Center, Ellensburg, WA


Cu rădăcinile sale istorice în căderea 1967, Centrul de Arte Vizuale Gallery One oferă locuitorilor și vizitatorilor din Ellensburg un spațiu frumos în care să creeze, să expună și să aprecieze artele vizuale ale Washingtonului Central de peste patru decenii. Centrul oferă un program dinamic de exponate rotative, inclusiv zece oferte unice pentru 2016.

Pe lângă această rotație, centrul oferă și o varietate de clase trimestriale, un magazin de cadouri cu artizani regionali, un studio de ceramică complet disponibil pentru închiriere și spații de studio ieftine pentru artiști. Admiterea generală este întotdeauna gratuită.

408 N Pearl St, Ellensburg, WA 98926, Telefon: 509-925-2670

7. Thrall & Dodge Winery, Ellensburg, Washington


Deși vinăriile și podgoriile apar acum în tot nord-vestul, Thrall & Dodge Winery a fost testul timpului. Cea mai veche cantină comercială de exploatare din Valea Kittitas, Thrall & Dodge este situată la nord de Valea Yakima, lângă Ellensburg. Vinăria este cocoțată pe Manastash Ridge, lângă intersecția dintre munții Boylston și Saddle, în ceea ce este cunoscut sub numele de coșul de fructe din Valea Kittitas.

Pe lângă vinurile premiate, vinăria se bucură de vederi spectaculoase asupra văii și a muntelui Stuart. Oaspeții se pot bucura de o sală de degustare privată, un teren de biliard și o zonă de picnic. Pentru vizitatorii care doresc să stea un pic mai mult, două apartamente sunt disponibile pentru închiriere.

111 Dodge Rd, Ellensburg, WA 98926, Telefon: 509-925-4110

8. Muzeul Culturii și Mediului


Situat în campusul Universității Centrale din Washington, Muzeul Culturii și Mediului este dedicat creării unui spațiu dinamic și incluziv, unde se împărtășesc idei, perspective și cele mai noi cercetări. Această abordare are ca rezultat o colecție eclectică de exponate disponibile pentru intrare gratuită de miercuri până vineri de la 11a.m. la 4p.m. Sâmbătă, muzeul este deschis de la 10am la 3pm, iar parcarea este gratuită.

Vizitatorii se pot aștepta la expoziții cu accent pe diverse teme precum Arta populară mexicană, Planeta Pluton, Tapiseriile speranței: Drepturile omului și mișcarea Arpillera din Chile și o fosilă mamut descoperită local.

1200 D St, Ellensburg, WA 98926, Telefon: 509-963-2313

9. Red's Fly Shop Clase de pescuit cu zbura


Ce loc mai bun pentru a învăța cum să zboare pești decât Washingtonul Central, cu confluența sa de cinci râuri și multe pârâuri? Red's Fly Shop din Ellensburg este dedicat învățării studenților săi cât de serios poate fi distracția pescuitului cu musca și ei fac acest lucru într-un mod necomplicat , direct.

Seria de introducere este compusă din pescuit cu muște 101, 201 și 301. Studenții nu au nevoie de propriile unelte, deoarece sunt furnizate tije și tambururi, dar ar trebui să aducă un prânz de sac. După clasele de introducere, oaspeții pot dori să continue la una dintre destinațiile de destinație sau să ia o clasă de specialitate pentru a-și extinde abilitățile. Toate clasele sunt oferite cu o garanție de satisfacție.

10. Gard Vintners, Ellensburg, Washington


Vizitatorii Centrului Washington care sunt interesați de vinurile produse local și durabil se vor bucura de o vizită în sala de degustare a Gard Vintners din Ellensburg. Fondată în 2006, Gard Vintners este o vinărie deținută de familie și operată, situată la doar 50 miles de Ellensburg, pe pantă regală. Gard, care înseamnă „fermă”, este un tribut adus moștenirii scandinave și tradiției agricole a familiei.

Vinurile din podgorie sunt foarte apreciate și au câștigat numeroase premii. Gard Vintners găzduiește evenimente speciale, cum ar fi First Friday Art Walk & Live Music, Third Friday Live Music și Evenimentul Paint & Sip organizat alături de un artist local.

311 N Pearl St, Ellensburg, WA 98926, Telefon: 509-925-1095

11. Cafeneaua bisericii galbene


Timp de aproximativ 40 ani, mica biserică galbenă numită Biserica Luterană Bună Speranță a avut grijă de nevoile spirituale ale adunării sale din Ellensburg. Astăzi, încă galben și confortabil, ajută la diferite tipuri de nevoi, ca o cafenea populară care satisface poftele și foamea de mâncare bună și sănătoasă americană. Sala de mese în culori calde, cu mese rotunde spațioase, este primitoare și acasă.

Bucătarul / proprietarul Oscar Guitron oferă mâncare proaspătă și de sezon, cu ingrediente de la furnizori locali, precum D&M Coffee, Glondo's Sausage Company, Iron Horse Brewery și produse Cloudview Farms. Meniul se schimbă sezonier, dar nu puteți greși cu o excelentă chowder cu scoici, burger cu bizoni și o serie de sandwich-uri. Citeste mai mult

111 S Pearl St, Ellensburg, WA 98926, Telefon: 509-933-2233

12. Ellensburg Angler, Ellensburg, Washington


Vizitatorii de pe valea Kittitas care doresc să profite de proliferarea sa de râuri și pârâi sunt invitați să contacteze Ellensburg Angler. Cu șase ghiduri profesionale și excursii pe cinci râuri și numeroase pârâuri, această organizație are o locație de călătorie, tip, lungime și punct de preț pentru fiecare pescar care ar fi. Excursiile de o zi întreagă includ tije, tambururi și muște și toate echipamentele Waders și cizmele sunt furnizate, dacă este necesar.

De asemenea, este inclusă un prânz gastronomic la grătar pe malul râului, gustări și băuturi nealcoolice. Excursiile de o jumătate de zi includ toate cele de mai sus, cu excepția prânzului și a gustărilor. Un prânz pe malul râului poate fi adăugat la o excursie de o jumătate de zi pentru 15 $ de persoană.

13. Placinta cu pietre de vârf


O mulțime de cercetări și o atenție atentă au intrat în proiectarea noii clădiri Cornerstone Pie: cherestea recuperată, uși reciclate și lumini chirurgicale de la vechiul spital, lumini LED peste tot - toate indică o filozofie de mediu puternică. Pe de altă parte, uriașul cuptor din piatră din lemn 8,000 livrează cea mai bună pizza napolitana nord-vestică pe care o puteți obține în Ellensburg.

Toate ingredientele sunt proaspete și locale ori de câte ori este posibil. Chef KC Camarillo vă va trata cu unsprezece variante de pizza, o serie de aperitive, salate proaspete și deserturi pentru care trebuie să lăsați puțin spațiu. Puteți să-l spălați cu urși și vin din Pacific Nord-Vest și cafea locală D&M.

307 E 5th Ave, Ellensburg, WA 98926, Telefon: 509-933-3600

14. Wing Central's Roadhouse Grill, Ellensburg, WA


Luminos și spațios, Roadhouse Grill are un aer de nostalgie cu mese Formica roșii și decor în stil vechi. Este genul de loc în care puteți aduce copiii, socrii sau partenerul de afaceri. Meniul oferă preferate standard americane, cu aripi și burgeri minunați și o serie de salate pentru sănătos.

Dacă decideți să îi aduceți pe copii, faceți-o marți, când îi servesc gratuit. Roadhouse Grill este popular în rândul mulțimilor de lucru care vin să se relaxeze și să bea o băutură. Există beri artizanale 16 la robinet și vin într-un pahar rece cu gheață.

101 E Umptanum Rd, Ellensburg, WA 98926, Telefon: 509-925-7200

15. Irene Rinehart Riverfront Park


Chiar în afara orașului Ellensburg se află parcul de pe malul râului Irene Rinehart. Acest parc 117 acre este amplasat într-o curbă largă în râul Yakima. Facilitățile din parc includ băi, grătare, lansare cu barca, teren de volei pe iarbă, adăposturi de picnic, trasee și, desigur, înot în râu.

Parcul este deschis mai 16 până la 14 septembrie și nu este perceput pentru utilizarea sa. Cu ocazie, cursele cu barca cu telecomandă se organizează în parc și servesc ca un eveniment distractiv pentru familie. Parcul este lăudat, de asemenea, pentru posibilitățile sale de observare a păsărilor și prietenia cu câinii.

16. Grădina japoneză, Ellensburg, WA


O altă bijuterie care se găsește în campusul Universității Centrale din Washington este Grădina japoneză CWU. Grădina este deschisă publicului pe tot parcursul anului și este un loc în care frumusețea naturală a Washingtonului este reunită cu tradițiile estetice ale Japoniei.

Grădina include cireși donați universității de consulatul general japonez. Vizitatorii vor găsi clădiri japoneze de modă veche, felinare, statuie și o grădină de stâncă, toate fiind reunite printre flora tradițională a Japoniei. Grădina reprezintă legăturile de prietenie și înțelegere care există între oamenii din Japonia și cei din Regiunea Washingtonului Central.

17. Zona de animale sălbatice Colockum


La nord de Ellensburg se află zona de animale sălbatice Colockum. Această zonă invită vizitatorii interesați de viața sălbatică și de ecologie să viziteze întinderea sa de teritoriu, din pădure sub-alpină și mixtă, la altitudini mai înalte, până la poalele de pin, țara de creasta arbustului și iarba de pradă mai aproape de țărmul râului Columbia.

Cu o intersecție de drumuri primitive, se recomandă oaspeților să ia un vehicul cu patru roți sau să viziteze Colockum cu biciclete montane, cai sau cu mersul pe jos. În timp ce în zonă vizitatorii, este posibil să vadă turmele de elc local, oaie nepăsătoare, căprioare și chiar coiotii. Păsătorii se vor delecta cu oportunitatea de a interacționa cu prepelițe, chukar, ciuperci, perduci, șoimi și vulturi.

18. Suncadia Golf Cursuri


Parcurile de golf Suncadia se află la doar 40 minute la nord-vest de Ellensburg. Cu două cursuri diferite deschise publicului și înconjurate de păduri de pini rulante și vârfuri de granit de pe versantele însorite, de est ale Cascadelor, această stațiune de golf se adresează tuturor, începând cu jucătorul avansat.

Oaspeții se pot înscrie pentru o excursie de o zi sau pot dori să profite de cazările la Inn at Suncadia sau la Lodge la Suncadia. Pentru cei care nu au timp pentru un 18holes de aur complet, Rope Rider Golf Park oferă o experiență relaxantă și distractivă în golf și se întâmplă, de asemenea, să fie adiacent la vinăria Switfwater Cellars.

19. Compania de paste Pasaje Ellensburg, Ellensburg, Washington


Când simțiți că aveți paste în Ellensburg, unde altundeva ați pleca, dar Ellensburg Pasta Company? Deținut de familie, acest loc central, dar elegant, oferă paste proaspete, fabricate în casă, sandwich-uri și burgeri pentru prânz și fripturi și somon pentru cină.

Berea și vinurile artizanale locale sunt alese cu grijă pentru a oferi o masă elegantă și potrivită pentru familie. De asemenea, oferă o sală de banchet pentru persoanele 50 și servicii complete de catering și le puteți achiziționa pansament cu usturoi cu lămâie, în multe magazine de vânzare cu amănuntul. Nu există surprize în meniu, doar preferate vechi italienești bune și paste fără gluten pentru cei care au nevoi speciale.

600 N Main St, Ellensburg, WA 98926, Telefon: 509-933-3330