20 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În La Crosse, Wisconsin

Situat pe râul Mississippi, în vestul Wisconsinului, La Crosse este un oraș frumos pe malul apei, cu o varietate de lucruri distractive de văzut și de făcut pentru întreaga familie. La Crosse găzduiește Universitatea din Wisconsin – La Crosse, Western Technical College și Viterbo University și este un centru de tehnologie și medical local. Există o mulțime de instituții culturale și istorice de explorat de la Muzeul Riverside, care documentează istoria orașului, până la Muzeul Auto Dahl, care se mândrește cu mașini clasice frumoase. Orașul poate fi savurat de pe râu, pe o croazieră cu barca fluvială, care pleacă de la Riverside Park, sau pe diverse trasee de mers și drumeții prin Grandad Bluff Park. Iată câteva dintre cele mai importante lucruri de văzut și de făcut în orașul La Crosse.

1. Riverside Grădinile internaționale de prietenie


Grădinile internaționale de prietenie Riverside sunt grădini și terenuri îngrijite și întreținute în La Crosse, într-un cadru spectaculos unde converg râurile Negre, La Crosse și Mississippi. Situate la est de Biroul vizitatorilor din Riverside Park și La Crosse Convention Center, grădinile au o jumătate de acre și au grădini unice cu tematică, inclusiv grădini franceze, chineze, ruse, irlandeze, germane și norvegiene. Vizitatorii pot explora grădinile singuri sau se pot bucura de vizite ghidate conduse de docenți și horticultori, iar grădinile sunt complet accesibile pentru scaunele cu rotile. Grădinile internaționale de prietenie Riverside sunt deschise în fiecare zi a săptămânii pe tot parcursul anului.

345-405 E Veterans Memorial Drive, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-789-7533

2. Muzeul Riverside


Muzeul Riverside este dedicat interpretării și prezentării istoriei județului La Crosse printr-o varietate excelentă de exponate și afișaje industriale și culturale, artefacte și obiecte și programe educaționale. Situat în Riverside Park, Muzeul Riverside se concentrează pe râul Mississippi, creșterea și dezvoltarea zonei și documentează epoca bărcii fluviale printr-o galerie de fotografii, imagini și imprimeuri. De asemenea, oferă un videoclip care introduce afișajele găsite în muzeu și oferă o scurtă privire de ansamblu asupra istoriei zonei. O cameră din muzeu este dedicată barcii cu aburi War Eagle, o barcă de râu celebră care a luat foc și s-a scufundat în 1800-urile târzii și este plină de artefacte, obiecte și obiecte fascinante ridicate de pe barcă și legate de dezastru. Muzeul Riverside este deschis zilnic de la 09: 30 am până la 4: 30 pm între Memorial Weekend și Ziua Muncii.

410 E Veterans Memorial Drive, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-782-1980

3. Riverside Park


Riverside Park este un parc public situat pe malurile râului Mississippi, în inima centrul orașului La Crosse. Înființat în 1911 și denumit inițial Parcul Levee, Riverside Park este renumit pentru găzduirea evenimentelor preferate pe tot parcursul anului, cum ar fi expoziția de artificii din 4 iulie, Moon Tunes, Riverfest, Oktoberfest și Rotary Lights. Parcul găzduiește o stație de andocare în care celebrele bărci cu aburi Regina La Crosse, Julia Belle Swain și Regina americană se opresc în călătoriile lor în sus și pe râu. Parcul Riverside are, de asemenea, o rețea de trasee de mers și jogging, spații verzi deschise pentru picnic și relaxare și locuri senine și umbroase de-a lungul malurilor râului.

Bloc 100, State Street, La Crosse, WI 54601

4. Muzeul Auto Dahl


Muzeul auto Dahl sărbătorește mașini și automobile clasice și istoria bogată a producției de automobile în Statele Unite. De asemenea, afacerea deținută de familie și care dă naștere este implicarea familiei Dahl de-a lungul secolului în industria auto, una care a cuprins nu mai puțin de cinci generații de Dahls. Muzeul prezintă o istorie cuprinzătoare a automobilului prin ochii renumitei companii Ford Motor Company, un afișaj de mașini clasice frumos restaurate și întreținute de la sfârșitul secolului până în prezent și o colecție extinsă de mascote. Muzeul Dahl Auto este deschis joi până sâmbătă de la 10: 00 am până la 4: 00 pm.

711 3rd St S, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-791-6494

5. Muzeul Copiilor din La Crosse


Muzeul Copiilor din La Crosse este un muzeu interactiv și imersiv pentru copii de toate vârstele și oferă o serie de expoziții distractive și educaționale, afișaje și programe care încurajează învățarea prin joc. Muzeul are trei etaje de exponate interactive pentru copii până la vârsta de 12, precum și însoțitorii adulți, alături de un teatru polivalent care găzduiește spectacole, evenimente de dans și muzică, lecturi și multe altele, precum și un perete de cățărare pentru spiritele aventuroase . Expozițiile se bazează pe teme educaționale, cum ar fi râurile și podurile, băncile, camioanele de pompieri, magazinele și bibliotecile, iar copiii sunt încurajați să petreacă timp explorând, descoperind și învățând prin joc. Muzeul Copiilor din La Crosse este deschis marți până duminică de la 10: 00 am până la 5: 00 pm.

207 5th Ave S, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-784-2652

6. Grandad Bluff Park


Grandad Bluff Park este un parc de stat cu faimoasa faleză Grandad Bluff în centrul său. Situat în partea de est a La Crosse, Grandad Bluff se sprijină la 1,183 picioare deasupra nivelului mării și atinge o înălțime de 590 metri deasupra pământului din jur, cu vederi impresionante asupra orașului. Bluff, care este văzut ca un simbol al Regiunii Coulee, poate fi accesat prin Bliss Road, iar un adăpost de parc într-o zonă închisă din vârful stâncii oferă priveliști panoramice uimitoare asupra orașului, reperele sale și spectaculos Valea Râului Mississippi. Grandad Bluff Park oferă, de asemenea, binoclu operat de monede, o casă de adăpost și zone de picnic în vârful blufului.

Grandad Bluff Park, La Crosse, Regiunea Coulee, Wisconsin

7. Marea potecă de stat a râului


The Great River State Trail este un traseu feroviar 24 mile care se desfășoară între Marshland și Onalaska, care a fost proiectat ca un traseu multius în scop recreativ. Numit pentru locația sa de alergare alături de râul Mississippi, traseul Great River State este deschis pentru mersul pe jos, jogging, drumeții, ciclism și călărie și face parte din sistemul de trasee pentru biciclete din Wisconsin. Poteca este construită de-a lungul patului feroviar abandonat al liniei de cale ferată din Chicago și Nord Vest și dispune de poduri 18 care traversează fluxurile care se alimentează în râul Mississippi. Traseul este unul dintre cele patru trasee de legătură pentru biciclete din Wisconsin-vestul-central cunoscute sub numele de Bike 4 Trails, care circulă spre sud-vest către nord-vest și includ traseul 400 State Trail (22 miles), Elroy-Sparta State Trail (32 miles) și Traseul La Crosse River (22 miles). Aceste patru trasee acoperă aproximativ o treime din stat.

Între Marshland și Onalaska, Wisconsin

8. Cafea de pământ specializată


Situat în inima Centrului istoric La Crosse, Grounded Specialty Coffee este o cafenea confortabilă și o cafenea? care servește șase tipuri diferite de cafea proaspătă preparată și prăjită local în fiecare zi, inclusiv o cafea cu aromă rotativă și o cafea rece. Cafenele prietenoase de cartier? servește, de asemenea, o serie de soiuri de ceai din frunze libere, locale și importate, mai multe soiuri de bere artizanală și vin, precum și un mic meniu de mâncare ușoară, cum ar fi sandvișuri la mic dejun, panini și salate proaspete. Cafenele? are o atmosferă caldă și primitoare și șezători elegante și confortabile și este deschis pentru micul dejun, prânz și cină devreme, șapte zile din săptămână.

3215, 308 Main St, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-784-5282

9. Societatea istorică a județului La Crosse


Societatea istorică a județului La Crosse este o instituție bazată pe comunitate care explorează, descoperă, colectează, păstrează și împărtășește istoria județului La Crosse. Societatea împărtășește pasiunea și cunoștințele lor despre istoria orașului printr-o serie de expoziții și afișaje educaționale și informative cu artă și artefacte regionale, alături de evenimente educaționale bazate pe distracție, ateliere și programe publice. Societatea istorică a județului La Crosse deține și operează muzeul istoric Hixon House și curatează exponate rotative la Muzeul Riverside, precum și servește ca depozit de colecții pentru ambele muzee.

145 West Ave S, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-782-1980

10. La Crosse Loggers Minor League Baseball


Jucătorii La Crosse sunt o echipă minoră de baseball din La Crosse, care joacă în Northwoods League colegial de vară. Cu sediul la Copeland Park, La Crosse Loggers este una dintre echipele 20 din Northwoods League și joacă jocuri 72 pe sezon, de la sfârșitul lunii mai până la mijlocul lunii august. Jucătorii La Crosse s-au alăturat ligii în 2003, care este conceput pentru a oferi competiție minoră în liga jucătorilor NCAA care doresc să continue în baseball-ul profesional. În calitate de echipă de baseball a ligii minore, jurnalistii La Crosse joacă noaptea fanilor din Copeland Park și joacă cu lilieci din lemn și echipament de specificație pentru ligă minoră.

1130 Copeland Park Dr, La Crosse, WI 54603

11. Traseul de stat La Crosse River


Traseul de stat al râului La Crosse este o cale ferată 22-mile care se desfășoară între Sparta și Onalaska, care a fost proiectată ca o traseu multius în scop recreativ. Traseul de stat La Crosse River este deschis pentru mersul pe jos, jogging, drumeții, ciclism și călărie și face parte din sistemul de trasee pentru biciclete din Wisconsin. Calea este una dintre cele patru trasee de legătură pentru biciclete din Wisconsin-vestul-central cunoscute sub numele de Bike 4 Trails, care circulă spre sud-vest către nord-vest și includ traseul 400 State Trail (22 miles), Elroy-Sparta State Trail (32 miles) și traseul de mare stat de râu (22 miles). Aceste patru trasee acoperă aproximativ o treime din stat.

Între Sparta și Onalaska, Wisconsin

12. La Crosse Segway Tours

Descoperiți La Crosse într-un tur interesant Segway prin oraș, fără să spargeți transpirația! Ghizii cu experiență conduc tururi prin oraș, vizitând reperele sale cele mai renumite și mai cunoscute, precum și unele dintre locurile mai puțin cunoscute, vizitând obiectivele de-a lungul frumosului râu Mississippi și împărtășind pasiunea și cunoștințele lor cu oaspeții de-a lungul drumului. Glisați fără efort pe un Segway, în timp ce explorați locuri adesea inaccesibile cu mașina și acoperind mult mai mult pământ decât ar putea merge pe jos. Toate echipamentele de siguranță sunt furnizate, cum ar fi căști, precum și instrucțiuni de siguranță despre cum să mergi pe un Segway.

319 Main St, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-790-5419

13. Lacul Onalaska


Lacul Onalaska este un rezervor cu o lungime de 4, situat pe râurile Negre și Mississippi, între Wisconsin și Minnesota. Situat în județul La Crosse, lacul se întinde pe 7,688 acri, se află la o adâncime de 43 picioare și este o destinație populară pentru activități în aer liber și recreere, cum ar fi înot, canotaj, pescuit, windsurfing și ski nautic vara. Coasta lacului găzduiește o mulțime de specii de păsări cu păsări acvatice și migratoare, ceea ce creează un paradis pentru observarea păsărilor și este bine aprovizionat cu o abundență de pescuit, cum ar fi bluegill, crappie, știuca nordică, basul mic și latemouth și walleye. În timpul toamnei, bluful din jurul lacului Onalaska și al râului Mississippi explodează în tonuri bogate de roșii și aururi, atrăgând turiștii din toată țara, în timp ce lunile de iarnă oferă pescuit excelent cu gheață și navigație cu gheață.

Județul La Crosse, Wisconsin

14. Salon de înghețată cu perle


Savurați o felie de istorie la Pearl Ice Cream Parlor - un nostalgic stil în stil 1930s? vânzarea înghețatei și a băuturilor sodice, a malurilor groase, cremoase și a laptelui și a bomboanelor și a dulciurilor handmade. O fântână cu sifon autentic servește o varietate de sodane cu aromă de fântână, în timp ce malțurile cremoase groase sunt completate cu frișcă, cireșe și alte toppinguri delicioase. Magazinul vinde bomboane delicioase de ciocolată de piesă sau liră, precum și bomboane de modă veche și trestie de zahăr și peste 20 diferite arome de înghețată de casă. Salonul de înghețată Pearl este deschis de la 09: 00 am până la 09: 00 pm, șapte zile pe săptămână.

207 Pearl St, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-782-6655

15. Rudy Drive-In


Rudy Drive-In este un burger clasic din epoca 1930-urilor, împreună cu atelierele de patinaj cu role și tarif tradițional all-American. Înființat în 1933 de Bunicul (Wm.) Rudy, restaurantul este încă la fel de popular astăzi ca atunci și servește în continuare același tarif autentic în stil de mese, cum ar fi burgerii și cartofii prăjiți, câinii fierbinți, berea rădăcină și înghețata de casă. Drive-in oferă ateliere de autoservire și patinaj în stil adevărat drive-in și găzduiește evenimente speciale, cum ar fi Nopți cu biciclete și Nopți de croazieră pe tot parcursul anului. Rudy Drive-In este deschis pentru brunch, prânz și cină, șapte zile pe săptămână.

1004 La Crosse St, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-782-2200

16. Mănăstirea Sf. Trandafir din Viterbo


Mănăstirea Sf. Trandafir din Viterbo este casa-mamă a congregației religioase americane cunoscută sub numele de surorile franciscane ale adorației perpetue. Situat pe Market Street, Mănăstirea Sf. Trandafir din Viterbo este numită și dedicată Trandafirului din Viterbo, care a fost un terțiar franciscan al secolului 13th, un predicator de stradă italian notabil și mistic. Mănăstirea prezintă trei capele, inclusiv Capela Adorației, care este locul adorației perpetue a Sfintei Taine și Capela Maria a Îngerilor, care este înscrisă în Registrul Național al Locurilor Istorice.

912 Market St, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-782-5610

17. Regina La Crosse


Regina La Crosse este una dintre mai multe replici din zilele moderne ale marelor bărci fluviale din secolul 19th, care au navigat odată pe râul Mississippi și oferă croaziere publice și private din portul său din Riverside Park. Nava magnifică este împărțită în două niveluri și anume puntea superioară și puntea inferioară. Etajul inferior are o sală de mese și o galeră, un bar cu servicii complete și toalete moderne, în timp ce nivelul superior este deschis cu o copertină de baldachin, care permite oaspeților să se bucure de vederi spectaculoase în timpul croazierei. O fereastră mare la pupa navei oferă vederi excelente asupra acelor de lucru. Când este conectat, regina La Crosse servește ca birou și magazin de cadouri.

405 E Veterans Memorial Drive, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-784-8523

18. Turtle Stack Brewery


Turtle Stack Brewery este o mică fabrică independentă de artizanat și degustare care produce beri artizanale de înaltă calitate la robinet și la sticlă. Situată în centrul istoric La Crosse, Turtle Stack Brewery oferă bere locală pentru restaurante din La Crosse și pe valea râului superior al Mississippi. Unele dintre cele mai de vârf ale berăriei includ Smash Golden Ale, Patersbier (Belgian Single), Belgia Blonde, Irish Red, Brown Ale, Foreign Extra Stout, Session IPA și Imperial ESB. Turtle Stack Brewery este deschis miercuri și joi de la 4: 00 pm la 9: 00 pm, vineri de la 2: 00 pm până la 11: 00 pm și sâmbătă de la amiază la 11: 00 pm.

25 2nd St S, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-519-2284

19. Cel mai mare pachet de șase din lume


Cel mai mare pachet de șase din lume este un reper semnificativ cu șase rezervoare de bere colosale care au fost pictate pentru a semăna cu un pachet de șase bere. Construită în 1960-uri ca fabrica de bere G. Heileman Brewing Company Old Style, și mai târziu La Crosse Brewery, care amândoi au ieșit din afaceri, clădirea a fost transformată în pachetul uriaș cu șase, care a devenit rapid o icoană natală și o atracție turistică populară. . Structurile pot fi explorate în cadrul unor vizite ghidate prin Brewery City, unde oaspeții pot afla mai multe despre istoria clădirilor și se pot bucura de mirosul berii consumate.

3rd St S, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-785-4200

20. Digger's Sting Restaurant


Restaurantul Digger’s Sting este o friptură de modă veche din inima La Crosse, care servește fripturi tăiate, fructe de mare proaspete și o gamă de laturi, alături de cocktail-uri artizanale și alte libații într-un cadru prietenos și relaxat. Situat pe 3rd Street N, Digger's Sting oferă o experiență relaxantă cu mâncare și băuturi excelente, servicii excepționale și o ambianță confortabilă și confortabilă. Meniul oferă o varietate de preparate făcute de la zero, cum ar fi fripturile de primă calitate, gătite la perfecțiune, fructe de mare proaspete prinse și mâncăruri de paste făcute de casă, toate fiind servite cu salate și părți proaspete. Deserturile decadente sunt, de asemenea, în meniu pentru cei cu un dinte dulce, iar barul cu servicii complete oferă o selecție extinsă de vinuri fine din întreaga lume, precum și băuturi spirtoase, beri artizanale și artizanale și multe altele. Restaurantul Digger’s Sting este deschis de luni până vineri pentru prânz și cină, iar cina doar sâmbătă.

122 3rd St N, La Crosse, WI 54601, Telefon: 608-782-3796