Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 20 New Ulm, Minnesota

New Ulm, Minnesota, găzduiește mai multe atracții unice, printre care Parcul de Stat Flandrau, Sala Muzicii Famei din Minnesota și sala de degustare subterană a Morgan Creek Vineyard.

1. Glockenspiel


Unul dintre câțiva cariloni independenți de această dimensiune din lume, Glockenspiel este un ceas și clopotniță înaltă de 45, situat în inima centrul orașului New Ulm, Minnesota. Zgomotul clopotelor poate fi auzit pe parcursul zilei, dar la prânz, 3: 00 după-amiaza, iar 5: 00 seara, clopotnița joacă piese programate. Turnul găzduiește clopotele 37 care produc o greutate impresionantă de peste două tone. În timpul spectacolelor programate, o scenă cu douăsprezece figurine înfățișând diverse personaje din istoria bogată a orașului se rotește pentru ca spectatorii să poată vedea. De la sfârșitul lunii noiembrie până la începutul lunii ianuarie, turnul prezintă o scenă de naștere sub una dintre fețele ceasului său.

327 North Minnesota Street, New Ulm, MN, Telefon: 507-233-4300

2. Parcul de stat Flandrau


Parcul de stat Flandrau este amplasat într-o frumoasă vale creată de râul șerpuitor Cottonwood din New Ulm, Minnesota. Parcul 982 acres are mlaștini, pradă umedă și uscată, un râu și floră care include salcie, ulm american, arțar cu zahăr, stejar bur, copaci aspen și ierburi mari și bluestem. Parcul este un sanctuar important pentru fauna sălbatică locală; multe specii de animale pot fi văzute aici, inclusiv cerbi cu coada albă, vulpi cenușii, coioturi și castori. În lunile călduroase, cei opt kilometri ai parcului pitorești sunt perfecte pentru plimbări, alergare și drumeții. În timpul iernii, doi kilometri de traseu sunt disponibili pentru snowboarding și șase mile pentru schiul de fond.

1300 Summit Avenue, New Ulm, MN, Telefon: 507-233-9800

3. Societatea istorică a județului Brown


Societatea istorică a județului Brown este un muzeu situat de-a lungul străzii North Broadway, în inima New Ulm, Minnesota. Construită inițial ca oficiul poștal al orașului în 1910, această clădire cărămidă are arhitectură renascentistă germană și este înscrisă în Registrul național al locurilor istorice. În interior, vizitatorii vor găsi exponate care prezintă istoria din Războiul Dakota din 1862, din Farms Century Century Farms și obiecte din Ulm, Germania. În fiecare an, mai mult de 7,000 oameni vizitează biblioteca de cercetare pentru a utiliza resursele sale și pentru a afla despre familiile județului. Muzeul este, de asemenea, echipat cu un magazin de cadouri care poartă numeroase obiecte de suveniruri, împreună cu mai multe cărți care conțin istorie locală.

2 North Broadway Street, New Ulm, MN, Telefon: 507-233-2616

4. Morgan Creek Vineyard


Morgan Creek Vineyards este o vină subterană situată în orașul New Ulm, și singura de acest fel din statul Minnesota. Adăpostul subteran al vinăriei oferă temperatura ideală pentru îmbătrânirea și producerea vinului; de asemenea, creează o atmosferă unică pentru magazinul de cadouri și sala de degustare. Vinăria este specializată în producerea și cultivarea de vinuri și struguri în stil german, american și francez, inclusiv struguri cu rezistență la rece din Minnesota. Produc vinuri premiate folosind practici agricole durabile din punct de vedere social și ecologic încă de la înființarea 1993. Podgoria oferă degustări de vin personalizate, un Wine Caf? cu un cuptor cu lemne și un brunch excepțional de duminică.

23707 478th Avenue, New Ulm, MN, Telefon: 507-947-3547

5. Magazin Harkin


Situat peste drum de strălucirea râului Minnesota, Harkin Store este un muzeu de istorie situat de-a lungul County Road 21 din New Ulm, Minnesota. Vizitatorii pot savura obiectivele turistice și mirosurile unui vechi magazin general 1867, în timp ce examinează obiectele de epocă sau se joacă un joc distractiv de dame. Căile ferate au ajuns în 1870 și au ocolit orașul West Newton, care a jucat un rol semnificativ în declinul și în închiderea eventuală a magazinului general. Harkinsul a lăsat o mare parte din marfa de pe rafturi când au încuiat ușile. Când clădirea a fost redeschisă în 1938 ca muzeu, vizitatorii au putut vedea o mare parte din mărfurile originale ale magazinului încă intacte, așa cum rămâne până în prezent.

66250 County Road 21, New Ulm, MN, Telefon: 507-354-8666

6. Parcul German


Parcul German este situat de-a lungul străzii Germaniei de Nord, între a treia și prima stradă nord, în inima centrului New Ulm, Minnesota. În lunile de vară publicul s-a răspândit în jurul dealului pentru a se bucura de spectacole muzicale live în timpul seriei de concerte gratuite a parcului. Parcul oferă un nou loc de joacă complet cu instrumente muzicale, un castel cu temă germană și o șină de gravitație, care sigur va oferi tot felul de emoții. De asemenea, dispune de o grădină vibrantă și bine îngrijită, o minunată fântână de înger, pavilion și pergolă. Motivele bine amenajate ale parcului oferă un fundal superb care este perfect pentru orice petrecere, reuniune, nuntă sau recepție.

200 North German Street, New Ulm, MN, Telefon: 507-359-8344

7. Minnesota Music Hall of Fame


Vizitatorii vor găsi sala de renume a muzicii din Minnesota, situată de-a lungul străzii North Broadway, în inima New Ulm, Minnesota. Ideea muzeului a luat naștere din 1962, pentru a onora muzicienii, trecutul și prezentul, care au contribuit semnificativ la scena muzicală din Minnesota. Muzeul prezintă mai multe categorii care reflectă gama largă de patrimoniu muzical prezentat de-a lungul istoriei statului. Dispune de amintiri ale unor grupuri muzicale și ale unor muzicieni individuali, împreună cu fotografii ale inducte ale Sălii Famei. Prince, Judy Garland, Whoopee John și Bob Dylan sunt doar câteva dintre marile legende ale muzicii din Minnesota care dețin un loc de drept în Sala Muzicii Famei din Minnesota.

27 North Broadway Street, New Ulm, MN, Telefon: 507-354-7305

8. lui Schell


Schell’s este o fabrică de bere populară populară pentru pilsners și lagers germani aflați în New Ulm, Minnesota. Tot ce a fost nevoie pentru a începe această bere extraordinar de reușită a fost un german însetat, un fabricant de bere talentat și o mulțime de pasiune. Schell’s este acum cea mai veche fabrică de bere din Minnesota și a doua cea mai veche din Statele Unite. Odată cu achiziția centurii de cereale în 2002, fabrica de bere a devenit cea mai mare din statul Minnesota. Bere oferă tururi zilnice care încep în Muzeul berii, unde vizitatorii pot afla despre istoria familiei fondatoare. De acolo, turul explorează fabrica în sine înainte de a termina în Rathskellar Tap Room pentru o probă de bere asortată și bere de rădăcină.

1860 Schell Road, New Ulm, MN, Telefon: 507-354-5528

9. Hermann germanul


Hermann Germanul, cunoscut și sub numele de Arminius, a fost liderul tribului Cherusci - un trib germanic din pădurile și câmpiile din nord-vestul Germaniei. El a condus celebrul coaliția triburilor germanice aliate la victorie împotriva a trei legiuni romane în bătălia din Pădurea Teutoburg, în anul 9 AD. De la 1897, statuia iconică de cupru înaltă 32 de la 10 și-a marcat sabia teutonică asupra orașului New Ulm. Monumentul prezintă statuia de cupru deasupra unei frumoase cupole albe, susținută cu coloane 102 și înălțime XNUMX picioare. Acest reper istoric este un lucru obligatoriu atunci când vizitați New Ulm, Minnesota.

10 Monument Street, New Ulm, MN, Telefon: 507-233-4300

10. Casa Wanda Gag


Listată în Registrul Național al Locurilor Istorice, Wanda Gag House se află în orașul New Ulm, Minnesota. Construită în 1893, această casă restaurată de două povești și jumătate prezintă arhitectura Queen Anne și a fost reședința din copilărie a printului, artistului și ilustratorului Wanda Hazel Gag de renume internațional. Casa afișează o colecție incredibilă de artefacte, cărți și artă referitoare la Wanda Gag și istoria familiei sale. Unele dintre piesele care pot fi văzute includ tablouri, desene și litografii de Wanda, precum și picturi de Flavia Gag și Anton Gag - doi dintre frații foarte talentați ai Wandei. Asigurați-vă că consultați expoziția Anton Gag, Exploring a Lifetime Devoted to Art Exposition.

226 North Washington Street, New Ulm, MN, Telefon: 507-359-2632

11. Berăria Starkeller


Starkeller Brewery este o divizie a companiei August Schell Brewing Company și este situată în New Ulm, Minnesota. Odată cu începerea colecției Noble Star, Schell a avut nevoie de un spațiu separat în afară de cea mai principală bere a acestuia, din cauza limitărilor îmbătrânirii berilor. Facilitatea nu este doar un spațiu pentru fermentarea berilor Berliner Weisse, ci oferă și un alt spațiu excelent pentru localități și vizitatorii din New Ulm. Starkeller este echipat cu rezervoare cu lac 1936, fabricate din lemn de chipar care au fost restaurate pentru îmbătrânirea berii acre a berii. Camera de la robinet este dotată cu rezervoare de remorcare 10, mese în stil picnic-bancă din lemn, elemente de design industrial și o bară fabricată din ceainicul vechi de cupru al berăriei.

2215 North Garden Street, New Ulm, MN, Telefon: 507-359-7827

12. Monumentul imigrantului germano-boem

Parcul German din New Ulm, Minnesota, găzduiește Monumentul imigranților germano-boem. Un proiect al societății de patrimoniu germano-boem, monumentul a fost construit în 1991 pentru a onora imigranții germano-boemieni care au avut perspectiva și curajul de a face drumul către Statele Unite. Primii imigranți au ajuns în jurul 1870 și s-au stabilit de-a lungul limitelor sudice ale orașului, lângă râul Minnesota. Monumentul din granit cu șapte metri înălțime are o frumoasă statuie de bronz deasupra ei, înfățișând o mamă, un tată și o familie de imigranți ai copilului. Vizitatorii vor vedea, de asemenea, pavele din piatră în jurul bazei monumentului din granit reprezentând numele familiilor 350 care s-au stabilit aici.

200 North German Street, New Ulm, MN

13. Marele centru pentru arte și cultură


Marele centru pentru arte și cultură este un nod în cadrul comunității din New Ulm din Minnesota pentru arte și experiențe culturale. Centrul este găzduit în vechea clădire Grand Hotel situată în inima zonei centrale a orașului New Ulm. Centrul oferă comunității spații de studenți pentru artiști privați, o galerie de artă, un spațiu de educație artistică, un loc pentru practica muzicală și o zonă de spectacol live. Grand Kabaret este situat la etajul 1st al centrului și este gazda programului de artă spectacolă și divertisment live. În noaptea de vineri și sâmbătă, vizitatorii se pot bucura de experiențe de artă dramatică, împreună cu muzică originală și de înaltă calitate.

210 North Minnesota Street, New Ulm, MN, Telefon: 507-359-9222

14. John Lind House


Casa John Lind este fosta reședință a guvernatorului 14th din Minnesota, John Lind și este situată în orașul New Ulm. Fostul guvernator are onoarea distinctă de a fi primul american american de origine suedeză care a fost ales în Congresul Statelor Unite. Casa poate fi rezervată pentru evenimente publice și private și oferă un spațiu de întâlnire excepțional pentru mese de afaceri, aniversări, petreceri de vacanță, adunări de familii, absolviri, recepții, mese pentru băi, dușuri și nunți. Casa și motivele din jur oferă o oază liniștită în centrul orașului. Vizitatorii pot călători în timp, în timp ce învață totul despre John Lind și istoria casei într-unul din tururile prezentate.

622 Center Street, New Ulm, MN, Telefon: 507-354-8802

15. Podgoriile Doppeleichen


Podgoriile Doppeleichen sunt situate chiar lângă County Road 21, la câteva mile nord-est de centrul New Ulm, Minnesota. Duo-ul căsătorit al lui Paul Neyers și Mona Fraki sunt mândrii proprietari ai acestei vinuri din Minnesota și își îmbutelie vinurile fine pentru oamenii din New Ulm de aproape șapte ani. Vinăria este specializată în utilizarea diferitelor tipuri de struguri cu inimă rece, dobândite în cadrul programului de reproducere de la Universitatea din Minnesota. Strugurii folosiți pentru producția de vin includ Brianna, Itasca, Marquette, La Crescent, Frontenac Gris și Frontenac. În week-end, vizitatorii pot proba vinurile viei în fermecătoare, locație, în sala de degustare în căsuță.

58608 County Road 21, New Ulm, MN, Telefon: 507-766-7297

16. Monford Milford


Monford Milford poate fi găsit la intersecția dintre 29 și 11 din County Road, în fermecătoarea comunitate din New Ulm, Minnesota. Monumentul a fost creat pentru a comemora toate 53 a coloniștilor din orașul Milford care au fost ambuscadați și uciși în 18th August, în SUA - Războiul din 1862 din Dakota Milford a suferit cel mai mare număr de victime în timpul conflictului, majoritatea supraviețuitorilor fugind în New Ulm. Monumentul este o cruce din piatră, cu o placă care afișează numele coloniștilor care și-au pierdut viața în acea zi fatidică. De asemenea, este prezentată o figură de femeie care simbolizează Mercur - zeul roman antic al multor lucruri, inclusiv a călătorilor.

Drumul județean 11, New Ulm, MN

17. Lola - Un bistrot american


Lola - An American Bistro este un restaurant casual specializat în tarifele americane, situat în centrul New Ulm, Minnesota. Pe vremea aceea, „Larkspur Market”, Lola (numită după fiicele proprietarului) are două cântece drăguțe, amuzante și extraordinar de talentate. Proprietarii Lacey Lueth și Jordan Kuelbs au fost un meci făcut în ceruri încă de la începutul parteneriatului. Când vizitatorii intră în restaurant vor fi întâmpinați cu zâmbete mari, râsete și mirosuri dulci ale produselor de patiserie ale Iordaniei. Interiorul prezintă pereți de cărămidă expuși, elemente de design industrial, unele arta peisajului împrăștiat și d? Cor rustic. Cinații se vor bucura de articole din meniu cu apă gură, care includ Rigatoni de cârnați - făcuți cu sos roșu Lola, roșii prăjite, cârnați de fenicul, parmezan și busuioc proaspăt.

16 North Minnesota Street, New Ulm, MN, Telefon: 507-359-2500

18. Green Mill Restaurant & Bar


Green Mill Restaurant & Bar este un bar și restaurant franciz, care servește tarife clasice americane și pizza premiată în locații din întregul Midwest superior, inclusiv New Ulm, Minnesota. După ce proprietarii Green Mill au vizitat orașul Chicago în 1975 și au descoperit pizza adâncă de mâncare, s-au îndrăgostit, au introdus-o în restaurantele lor, iar restul este istorie. Vizitatorii vor experimenta un mediu cald, potrivit pentru familie, mâncare de calitate și servicii excepționale. Restaurantul este dotat cu un bar cu servicii complete, televizoare cu ecran plat, mese și scaune din lemn, galben de muștar și pereți portocalii portland și lucrări de artă colorate. Încercați Windy City Deep Dish Pizza - preparat cu sos de busuioc zesty, mozzarella, parmezan, cârnați, cârnați italieni picant și ierburi.

2101 South Broadway, New Ulm, MN, Telefon: 507-359-5300

19. Lamplighter Family Sports Bar & Grill


Lamplighter Family Sports Bar & Grill este un restaurant și un bar relaxat, situat în inima centrului din New Ulm, Minnesota. Începând cu 1983, restaurantul a devenit rapid un element fundamental în New Ulm, atât pentru localnici cât și pentru vizitatori. Barul și grătarul se mândresc cu utilizarea produselor proaspete, a ingredientelor provenite local, a cărnii de vită premium și a sosurilor făcute de la zero care includ alfredo, roșii și sos Lamplighter. Restaurantul este dotat cu televizoare cu ecran plat, un bar complet și câteva mese de biliard. Personalul oferă o atmosferă primitoare, cu ospitalitate caldă, zâmbete luminoase și servicii atente. O alegere populară de meniu este Fettuccini Alfredo - cârnați italieni, crab sau pui, bătute în faimosul lor sos Alfredo și aruncate cu Fettuccini.

214 North Minnesota Street, New Ulm, MN, Telefon: 507-354-2184

20. Sala Turner


Turner Hall este situat în parcul Turner Hall, este înscris în Registrul național al locurilor istorice și se află în centrul orașului New Ulm, Minnesota, de la 1856. De mai bine de un secol și jumătate, localnicii și vizitatorii s-au bucurat de o atmosferă deosebită și de mâncare de calitate în cel mai vechi bar din Minnesota. Pe tot parcursul anului, sala găzduiește mai multe evenimente diferite, care includ Gala anuală, degustare de vinuri, spectacole de muzică live și întâlniri în aer liber. Interiorul are podele de gresie, lemn de mahon din toată lumea, artă de epocă de perete și câteva antichități restaurate. Un favorit local este Philly Sandwich - o alegere a cărnii de vită sau de pui pe un rulou cu ceapă, ardei, ciuperci și brânză elvețiană.

102 South State Street, New Ulm, MN, Telefon: 507-354-4916