Pachetele De Vacanță 20 Great Miami

Planificați o escapadă romantică distractivă sau o vacanță în familie și economisiți cu unul dintre aceste pachete unice de vacanță în Miami.

Rezervați acum și stați la pachet mai puțin

Hotelul Raleigh din Miami Beach, Florida este situat într-o frumoasă clădire art deco de la 1941. Unitățile de cazare sunt contemporane și au facilități moderne care includ acces la plajă privată și o piscină perfectă pentru imagine, înconjurată de palmieri înalți.

Hotelul oferă pachetul Book Now and Stay For Less. Acest pachet oferă reduceri la cele mai bune tarife flexibile disponibile, oaspeții care rezervă 30 zile în avans primesc o reducere de 20%, iar cei care rezervă 60 zile în avans primesc o reducere de 30%. Tariful trebuie plătit integral la rezervare și nu este rambursabil dacă este anulat. Este inclus WiFi gratuit și două scaune de plajă.

1775 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 305-534-6300

Pachetul de economii solare

W South Beach este un hotel elegant pe malul mării, în Miami, Florida. Unitățile de cazare sunt moderne și au un decor contemporan. Hotelul oferă pachetul de economii Sunsational, pachetul oferă un sejur de noapte gratuit timp de minimum patru nopți sau mai mult și credit pentru cină pentru sejur.

Oaspeții care stau timp de patru nopți vor primi un al patrulea noapte gratuit și un credit de resort $ 100, în timp ce oaspeții care stau șase nopți vor primi un al șaselea noapte gratuit și un credit de resort $ 200, iar când oaspeții au rezervări pentru șapte nopți, primesc a șaptea ședere de noapte credit gratuit și $ 300 resort. Noaptea gratuită se aplică la check-out, se aplică taxe de stațiune și taxe.

2201 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 305-938-3000

Pachete de cumpărături cu amănuntul

Fontainebleau este un hotel de lux, lângă viața de noapte interesantă din Miami Beach, Florida. Cazările sunt moderne, cu o atmosferă cochetă, iar mai multe dintre camere au un balcon privat care oferă vederi spectaculoase asupra oceanului. Alte facilități includ magazine de tip boutique, cluburi și baruri la modă, cu o varietate de restaurante și spa. Hotelul oferă mai multe pachete unice, inclusiv „4th Night on Us” care începe de la $ 187 pe noapte.

4441 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33140, Telefon: 305-538-2000

Pachet de zi pe plajă

Hampton Inn Miami South Beach - 17th Street este un hotel modern situat la doar un bloc de plajă, în incitantul district South Beach din Miami, Florida. Cu un exterior distinct inspirat de art deco, acest hotel prezintă camere luminoase și colorate, cu facilități moderne.

Pachetul de zi pe plajă oferit de hotel include două prosoape de plajă pentru oaspeți, precum și două scaune de plajă pentru zi. Oaspeții se pot relaxa sub soare cu două băuturi refrigerate care sunt incluse în pachet. Alte facilități oferite sunt mic dejun tip bufet gratuit în fiecare dimineață, parcare gratuită și o piscină în aer liber pe terasa de pe acoperiș.

1700 Collins Avenue, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 786-620-2900

Pachet cu escapadă romantică / lună de miere

Casablanca on the Ocean Hotel este un hotel frumos pe malul oceanului, lângă Playa din Miami Beach, Florida. Deși situat departe de plaja South, hotelul oferă camere și apartamente elegante, o piscină în aer liber cu cabane și acces facil la plajă.

Hotelul oferă pachetul de escapade romantice / de lună de miere. Pachetul este inclus în spațiile de cazare într-un King Deluxe Ocean View King, iar oaspeții vor primi, de asemenea, o gamă de bomboane de ciocolată asortate cu căpșuni. Pachetul oferă un certificat de $ 50 la restaurantul Gispana și o sticlă de șampanie gratuită. Oaspeții se pot relaxa la un mic dejun american în fiecare dimineață pentru două.

6345 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33141, Telefon: 305-868-0010

Vino la pachetul cu Carillon

Carillon Miami Beach este un hotel de lux din Miami și oferă pachetul Come Meet Carillon. Pachetul include unități de cazare cu vedere la ocean, cu balcon, o sticlă de șampanie, ochelari de soare și protecție solară. Oaspeții primesc, de asemenea, o gamă de bere, șampanie sau o sticlă de lichior la sosire și o consultare gratuită cu un membru al personalului medical al hotelului, care va recomanda un tratament 50-minute.

Este inclusă o singură sesiune de instruire personală de persoană, o experiență de yacht privat pentru o zi, transportul de lux la aeroport și turism și o organizare personală a unui itinerar de concierge. Pachetul oferă, de asemenea, un meniu special pentru cină servit pe plajă pentru doi. Tarifele încep de la $ 14,950 pentru trei nopți și patru zile.

6801 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33141, Telefon: 305-514-7000

Descoperiți pachetul COMO Shambhala

Metropolitan by COMO, Miami Beach este un hotel de lux situat în apropierea Miami Beach Golf Club din Miami, Florida. Unitățile de cazare sunt elegante, iar atmosfera reflectă stilul art deco. Hotelul oferă pachetul Discover COMO Shambhala, oaspeții se pot întineri și vindeca cu tratamentele holistice care sunt prezentate la acest refugiu. Sunt incluse cazările peste noapte și o geantă cadou COMO Shambhala binevenită.

Pachetul oferă un masaj 60 minute Signature COMO Shambhala sau facial și o reducere de 10% la alte tratamente COMO Shambhala. Oaspeții beneficiază, de asemenea, de acces la piscina de hidroterapie pe acoperiș, duș cu experiență, sală de gimnastică și baie de aburi.

2445 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33140, Telefon: 305-695-3600

Pachet Faena pentru Familii

Faena Hotel Miami Beach este un hotel elegant, cu vedere la Miami Beach în Florida. Hotelul oferă acces facil la plajă și oferă activități care vor distra întreaga familie. Pachetul Faena pentru Familii este preferat de familii, deoarece prezintă un pat pliant gratuit și 50% din tariful pentru a doua cameră cu valoare egală sau mai mică.

Oaspeții primesc, de asemenea, un mic dejun american gratuit pentru trei oaspeți pe cameră în verandă în fiecare dimineață și o sesiune gratuită Faena Play de jumătate de zi pentru până la doi ani cu vârsta 4-12.

3201 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33140, Telefon: 305-534-8800

Pachetul Cool Off

Nautilus - a Sixty Hotel este un hotel frumos pe malul oceanului, în districtul art deco din Miami. Hotelul oferă pachetul Cool Off. În pachet este inclus micul dejun continental pentru două în fiecare dimineață, două scaune și umbrelă lângă piscină sau la plajă în fiecare zi și două băuturi înghețate lângă piscină zilnic. Oaspeții vor primi două Phillies cubaneze de la Blanco Truck Food și un soare bun venit la sosire.

De asemenea, hotelul oferă check-in anticipat și check-out târziu în funcție de disponibilitate. Alte facilități includ un hol pentru holul cu un bar scufundat, piscină cu apă sărată cu cabane, cadă cu hidromasaj și bar la piscină și acces la o plajă privată.

1825 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 305-503-5700

Pachet Sweet Suites

Angler's Miami South Beach, un Kimpton Hotel este un hotel elegant situat aproape de ocean, în districtul art deco din Miami, Florida. Ambianța este strălucitoare și veselă, cu podea din bambus și covorase de yoga. Hotelul oferă pachetul Sweet Suites, oaspeții vor primi 15% reducere pentru toate spațiile luxoase și spațioase de cazare.

Hotelul prezintă o selecție de Tower Duplex Suites, un Pool House Villa care prezintă trei povești cu piscină și Manor Villa care prezintă Jacuzzis privat într-o cazare cu două etaje. Alte facilități includ ora de vin seara, biciclete împrumutate și o piscină în aer liber cu cabane.

660 Washington Ave, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 305-534-9600

Efectuați-vă a treia noapte cu pachetul 50% de reducere

Redbury este un hotel boutique la modă, situat în incitantul Art Deco District din Miami, Florida. Hotelul oferă Rock Your a treia noapte cu pachetul 50% reducere. Acest pachet permite oaspeților să se relaxeze și să se relaxeze în timp ce se bucură de 50% în a treia noapte de cazare.

Pachetul include, de asemenea, două băuturi de bun venit, iar oaspeții beneficiază de acces la plajă la The Raleigh și două scaune de plajă. Este necesar un sejur minim de trei nopți.

1776 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 305-604-1776

Pachetul cu cel mai bun tarif disponibil

Impala Hotel este un hotel boutique de lux, amplasat într-o clădire spaniolă Mediteraneană, de la 1920, în Miami, Florida. Un hotel la modă, are camere elegante, care reflectă un decor mediteranean clasic, iar facilitățile moderne includ apartamente cu cadă cu hidromasaj și baruri umede. Hotelul oferă cel mai bun pachet de tarife disponibile.

Pachetul include cazare peste noapte într-o cameră renovată, iar această ofertă este disponibilă tot anul. Oaspeții beneficiază, de asemenea, de acces la un centru de fitness din apropiere. Toate tarifele se bazează pe disponibilitate și exclud impozitele și gratuitățile.

1228 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 305-673-2021

Pachet de credit 4th Night + Pachet de credit 100 $ Resort

1 Hotel South Beach este un hotel frumos pe malul mării, situat aproape de districtul arhitectural Miami Beach din Miami, Florida. Unitățile de cazare de la acest hotel au vederi spectaculoase asupra oceanului, iar decorul este ecologic, cu lemn de drift recuperat pe pereți.

Hotelul oferă pachetul de credit 4th Night + + 100 $ Resort Resort. Acest pachet are un 4th cazare gratuită pe noapte când oaspeții stau cel puțin patru nopți la hotel, este inclus un credit de stațiune de $ 100 la rezervarea directă. Tarifele încep de la $ 280 pe noapte.

2341 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 305-604-1000

Faceți un pachet Splash în South Beach

Surfcomber Miami South Beach este un hotel Kimpton din Miami, Florida. O retragere liniștită pe malul mării, hotelul este situat într-o clădire art deco și oferă pachetul Make a Splash in South Beach. Vizitatorii se pot bucura de o vacanță pe nisipul curat al plajei, în timp ce primesc o reducere de până la 20% la cazare.

Pachetul oferă o reducere de 10% când oaspeții stau două nopți, o reducere de 15% la sejururile de trei până la patru nopți și o reducere de 20% la cinci și mai multe nopți. Oaspeții beneficiază, de asemenea, de acces la un loc de joacă pe plajă, prosoape și scaune.

1717 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 305-532-7715

Descoperiți pachetul cu dvs.

Ritz-Carlton South Beach Miami, Florida este un hotel de lux pe malul mării. Acesta oferă camere și apartamente elegante, cu mai multe dintre cazările care oferă vederi spectaculoase asupra oceanului de la balcoane. Hotelul oferă pachetul Discover With You.

Pachetul include cazare de lux peste noapte și credit hotelier 100 $ pe noapte care nu este valabil pentru tariful camerei sau alcoolul. Oaspeții primesc, de asemenea, un mic dejun tip bufet pentru două la Bistro One LR în fiecare dimineață. Tarifele pornesc de la $ 419 pe noapte, bazate pe ocupare unică sau dublă și exclud impozitele, taxele și alte taxe.

1 Lincoln Rd, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 786-276-4000

Sărbătorim pachetul SLS South Beach

SLS South Beach este un hotel elegant și la modă, situat pe malul oceanului, situat în Miami, Florida. Hotelul oferă pachetul Celebrate SLS South Beach, oaspeții pot participa la sărbătorirea 4 a hoteluluith aniversare cu patru opțiuni de upgrade.

Pachetul include o modernizare a camerei gratuite, două cocktail-uri de bun venit la Hyde Beach și un credit de luat masa 25 $, care poate fi răscumpărat la restaurantele SLS South Beach. Oaspeții beneficiază, de asemenea, de un valet gratuit, două scaune de plajă, WiFi și acces la centrul de fitness. Facilitățile includ o zonă de piscină spectaculoasă și două restaurante care servesc preparate din bucătăria latină și japoneză.

1701 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 305-674-1701

Pachet cu mic dejun inclus

Circa 39 Hotel este un hotel boutique modern, situat într-o clădire art deco din Miami, Florida. În apropiere de plajă, unitățile de cazare au camere luminoase, cu facilități moderne, care includ o piscină în aer liber cu cabane, curte de grădină și sezlong.

Pachetul pentru micul dejun inclus la Circa 39 include cazare peste noapte pentru doi adulți, iar oaspeții se pot bucura de un mic dejun tip bufet american pentru petrecerea timpului liber în Jules Kitchen. Vizitatorii se pot relaxa sub soare, cu prosoape de plajă și scaune, care sunt, de asemenea, incluse.

3900 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33140, Telefon: 305-538-4900

Pachetul de evadare pentru timp liber

Vintro Hotel South Beach, Curio Collection by Hilton este un hotel modern din Miami, Florida. Locurile de cazare sunt moderne, cu un decor la modă. Hotelul oferă pachetul, Leisuire Escapes. Oaspeții vor primi un credit de $ 50 pentru fiecare noapte de ședere, iar acest credit este rambursabil la hotel și poate fi utilizat pentru mese, cumpărături și alte activități.

Oaspeții beneficiază, de asemenea, de acces la prosoape de plajă, scaune și biciclete gratuite, există, de asemenea, o navetă locală. Alte facilități includ o piscină pe acoperiș cu șezlonguri pe terasă și un restaurant care servește preparate din bucătăria autentică mediteraneană.

2216 Park Ave, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 305-674-9200

Vara la pachetul Gale

Gale South Beach este un hotel iconic, boutique retro, care reflectă stilul modern South Beach și designul art deco. Mobilierul antic și fotografiile istorice creează o atmosferă elegantă în camerele și apartamentele acestui hotel. Pachetul Summer at Gale oferit de hotel oferă un discount de 15% la cele mai bune tarife disponibile, iar oaspeții pot primi, de asemenea, un upgrade la Signature Terrazzo în funcție de disponibilitate. Pachetul dispune, de asemenea, de check-in timpuriu și de check-out tardiv de 2: 00pm. Oaspeții beneficiază, de asemenea, de acces gratuit la un club de plajă din apropiere, la o piscină infinită cu cabane și WiFi gratuit.

1690 Collins Ave, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 305-673-0199

Rămâneți în centrul pachetului All

Clevelander South Beach Hotel este un hotel la modă, cu vedere la ocean, în Miami, Florida. Hotelul oferă unități de cazare moderne, cu un decor contemporan, mai multe dintre camere prezintă vederi spectaculoase asupra oceanului de la balcon, în timp ce altele oferă scară directă și acces la lift la barul de sport de pe puntea la soare. Hotelul oferă un sejur în centrul pachetului All, oaspeții se pot relaxa și relaxa sub soare și petreceau noaptea cu viața de noapte interesantă. Alte facilități includ un cocktail după check-in, prosoape de plajă și acces la evenimentele din Clevelander.

1020 Ocean Dr, Miami Beach, Florida 33139, Telefon: 305-532-4006