21 Cele Mai Bune Parcuri Din San Diego

Minunatul oraș de coastă din Oceanul Pacific San Diego este cunoscut în întreaga lume pentru parcurile sale superbe publice, cu o biodiversitate mai mare decât oricare altă regiune metropolitană din țară. Vizitatorii din San Diego se pot bucura de o mare varietate de muzee, parcuri zoologice și botanice și atracții pentru familie, la Balboa Park, una dintre cele mai vechi și apreciate facilități dedicate parcului urban.

1. Parcul Balboa


Parcul Balboa este unul dintre cele mai vechi parcuri urbane dedicate din America, desemnat inițial de Orașul San Diego pentru dezvoltarea viitoare a parcului în 1835 și dezvoltat oficial în 1870. Astăzi, parcul se întinde pe mai mult de 1,200 acri în toată regiunea de nord-est a orașului, adăpostind atracții culturale și familiale de renume mondial, cum ar fi Grădina zoologică din San Diego, Muzeul de istorie naturală din San Diego și Muzeul de artă din San Diego. Florile și Cabanele Cabrillo au tăiat terenurile parcului, care au fost dezvoltate în zone de grădini amenajate 17, împrăștiate în trei mese. Familiile se pot bucura de atracții precum Carrusel Balboa Park și Miniature Railroad, în timp ce amatorii de istorie pot consulta Casa del Prado, care păstrează clădirile din Expoziția 1915-1916 Panama-California.

San Diego, CA, Telefon: 619-239-0512

2. Chicano Park


Chicano Park este unul dintre cele mai notabile parcuri publice din San Diego, situat în cartierul său Barrio Logan. Parcul, care a fost desemnat ca reper istoric național în 2016 și este înscris în Registrul național al locurilor istorice, se întinde pe 7.9 acri sub podul din San Diego-Coronado și găzduiește una dintre cele mai mari colecții de picturi murale în aer liber din țară. Existența sa este rezultatul unei campanii semnificative de activism cetățean de către comunitatea americană americană a cartierului, care a protestat împotriva planurilor amânate ale orașului pentru crearea unui parc public în cartier, cu un protest de ședință în ziua 12. În fiecare an, în aprilie, parcul găzduiește o sărbătoare aniversară în onoarea mișcării de succes a creării parcului. Spectacole de muzică tradițională mexicană sunt prezentate și în parc, împreună cu expoziții auto lowrider și spectacole folclorice de balet.

San Diego, CA 92113

3. Embarcadero Marina Park South


Embarcadero Marina Park South este un popular parc din centrul orasului din San Diego, în cartierul port Embarcadero, care este cunoscut ca un port de nave de croaziera plin de restaurante cu fructe de mare, magazine de suveniruri și atracții pentru familie. Parcul oferă vederi superbe asupra orizontului orașului și a coastei Oceanului Pacific, prezentând atracții precum Centrul de Convenții din San Diego. Sunt disponibile terenuri de baschet pentru utilizarea de zi a vizitatorilor, împreună cu stații de exerciții, trasee pentru biciclete și un dig dedicat pescuitului. De asemenea, sunt oferite site-uri de picnic pentru utilizarea de zi, împreună cu un foișor, un stand de concesiune sezonieră și mai multe fântâni. Parcul este disponibil pentru închirieri de evenimente speciale pe tot parcursul anului, servind ca loc de nunta popular în cartierul din centrul San Diego.

200 Marina Park Way, San Diego, CA 92101, Telefon: 619-686-6200

4. Golden Hill Park


Parcul Golden Hill este o extensie a renumitului Parcul Balboa din San Diego, deținut și operat de Orașul San Diego. Parcul pentru familie a fost finanțat și dezvoltat privat de cetățenii zonei înainte de dezvoltarea primară a Balboa Park, ceea ce a ajutat-o ​​să-și păstreze denumirea separată de astăzi, în ciuda faptului că multe dintre caracteristicile sale originale dispăreau înainte de 1930s. Vizitatorii se pot bucura de o varietate de facilități de utilizare a zilei, inclusiv locuri de joacă pentru copii, terenuri de tenis, terenuri de minge, o sală de gimnastică și o serie de site-uri publice de masă pentru picnic. Fântâna rustică și frumoasă Golden Hill oferă scări duble de stâncă, trasee de radiație și bănci pentru vizitatori, proiectate inițial în 1907 de arhitectul Henry Lord Gay și înscrise în Registrul Național al Locurilor Istorice.

2590-2596 Golden Hill Dr, San Diego, CA 92102, Telefon: 619-268-6307

5. Parcul Insula Harbour


Harbour Island Park este un parc public senin, cu vedere la Golful San Diego, oferind vederi spectaculoase asupra orizontului orașului și repere, precum podul Coronado Bay. Parcul oferă atât o potecă de mers pe jos, cât și o rută pentru biciclete pentru explorarea zonei de coastă a orașului, cu câini permise pe ambele trasee pe zăpadă pe tot parcursul zilei. Câteva zone ierboase minunate oferă locuri de picnic minunate pe parcursul lunilor mai călduroase, cu toalete și site-uri de picnic pentru utilizarea vizitatorilor. O gamă largă de evenimente speciale se desfășoară în parc pe tot parcursul anului, incluzând un spectacol anual de artificii din Patru Iulie, o paradă a lumii cu o barcă de vacanță și curse de navigație semnificative, precum Cupa Americii. Spațiul privat de închiriere pentru evenimente speciale poate găzdui până la 250 oaspeți pentru nunți, evenimente corporative și reuniuni.

1875 Harbor Island Dr, San Diego, CA 92101

6. Heritage County Park


Parcul județean Heritage este un parc istoric din județul San Diego, care se întinde pe aproximativ 8 acri în apropiere de Parcul istoric al statului din statul vechi din San Diego, care păstrează o multitudine de clădiri istorice din epocile timpurii coloniale și pioniere ale orașului. Parcul a fost dezvoltat ca un mijloc de a proteja unele dintre cele mai importante arhitecturi victoriene ale orașului, incluzând proprietăți care prezintă regine Anne, Italianate și stiluri arhitecturale Stick-Eastlake. Locuințele victoriene afișate în parcul au fost mutate din casele lor de origine, protejate cu ajutorul organizației Salvați Patrimoniul nostru. Casele prezentate includ 1896 Senlis Cottage, 1887 Sherman-Gilbert House, 1887 Bushyhead House, 1887 McConaughy House și 1893 Burton House. Parcul găzduiește, de asemenea, istoricul Templu 1889 Beth Israel, deschis publicului ca o instalație de istorie vie.

2454 Heritage Park Row, San Diego, CA 92110, Telefon: 858-565-3600

7. Parcul comunitar Hilltop și centrul de agrement


Parcul comunitar Hilltop și Centrul de recreere este un centru de recreere public încântător, deținut și operat de Departamentul de parcuri și agrement al orașului San Diego, inițial dedicat și deschis publicului în 1998. Parcul și centrul comunitar oferă un spațiu public larg, găzduit de un foișor și amfiteatru, disponibil pentru închirieri de evenimente speciale pe tot parcursul anului. Un curs de fitness este disponibil pentru uz de zi, împreună cu o serie de terenuri de baschet și jumătate complete. În centru, o zonă de joacă pentru copii este deschisă vizitatorilor tineri, în timp ce o sală polivalentă oferă o bucătărie care este disponibilă pentru utilizarea specială a evenimentelor. Săli de ședințe și o sală de artizanat sunt, de asemenea, oferite, împreună cu un număr de carte care operează o carte, lăsați un program de carte pentru a încuraja alfabetizarea comunității. Orele deschise de tenis de masă sunt găzduite în centru miercuri și vineri după-amiază.

9711 Oviedo Way, San Diego, CA 92129, Telefon: 858-538-8198

8. Kate Sessions Park


Kate Sessions Park este un parc public spațios 79-acre numit în onoarea botanistului regional și arhitectului peisajului Katherine Olivia Sessions, denumit în mod obișnuit "Parcul Mamei Balboa" pentru munca depusă la proiectarea celui mai notabil parc public al orașului. Parcul, care este situat de-a lungul graniței dintre Pacific și La Jolla Beaches, deasupra străzii Lamont, oferă priveliști uimitoare asupra golfului Mission și din Oceanul Pacific din apropiere. Două zone de parc pentru utilizarea pe zi sunt oferite, incluzând o versantă de iarbă, care servește ca un loc popular pentru zborul zmeului, jocul cu minge și picnic pentru vizitatori pe parcursul lunilor de vară. În secțiune sunt disponibile și locuri de picnic pentru folosirea zilei, împreună cu grătar, toalete și un traseu de mers pe jos 0.75-mile. În a doua zonă a parcului, este oferită o zonă naturală de habitat protejată, împreună cu două locuri de joacă pentru copii.

5115 Soledad Rd, San Diego, CA 92109, Telefon: 619-525-8213

9. Parcul Lopez Ridge și Centrul de agrement


Parcul și centrul de recreere Lopez Ridge este un parc de cartier minunat și centru comunitar în comunitatea Mira Mesa din San Diego, care se întinde pe aproape 18 acri. Centrul de agrement, care a fost deschis publicului în 2002, oferă o varietate de spații pentru săli de întâlnire, deschise publicului pentru închirieri de evenimente și de folos în comunitate, inclusiv întâlniri corporative, sesiuni de formare și petreceri de naștere pentru copii. Un program gratuit de carte pe centru oferă oportunități pentru rezidenții zonei de a lua o carte la alegere și de a lăsa cărți pentru a schimba cu alți rezidenți din zonă. În exterior, centrul găzduiește o varietate de opțiuni de echipamente sportive, inclusiv un teren de baschet complet și teren de baseball care pot fi închiriate de grupuri sportive comunitare. Alte facilități ale parcului includ un minunat loc de joacă pentru copii umbrit și o zonă de picnic pentru utilizarea de zi.

7245 Calle Cristobal, San Diego, CA 92126, Telefon: 858-538-8171

10. Mission Bay Park


Mission Bay Park este cel mai mare parc acvatic din Statele Unite, care se întinde pe mai mult de 4,200 acri de-a lungul unei zone 27 mile din zona de coastă din Oceanul Pacific din San Diego. Parcul, care atrage mai mult de 15 milioane de turiști anual, este cunoscut drept unul dintre cele mai bune locuri din oraș pentru recreere în aer liber, oferind opt zone de plajă de înot oficiale, deschise publicului pe parcursul lunilor de vară. Vizitatorii pot închiria bărci pentru navigarea pe apele deschise ale parcului sau pot verifica biciclete pentru a fi utilizate pe numeroasele trasee de drumeție și ciclism ale parcului. Zborul zmeului, băi de soare, volei pe plajă și picnic sunt activități populare în întregul parc, care oferă o multitudine de toalete și dușuri și alte facilități publice. În apropiere, vizitatorii pot vizita SeaWorld San Diego sau pot face o croazieră fără lună la faimosul sternwheeler Bahia Belle.

2688 E Mission Bay Dr, San Diego, CA 92109

11. Mission Regional Trails Regional Park


Parcul regional Mission Trails este unul dintre cele mai mari parcuri urbane din Statele Unite, care acoperă mai mult de 7,220 acri de zone de recreere naturale dezvoltate și nedezvoltate din oraș. Parcul, care a fost inițial înființat în 1974, este amplasat pe site-ul barajului Old Mission, un reper istoric național care a fost folosit pentru depozitarea apei care servește misiunea San Diego de Alcala. Vizitatorii pot evada din centrul orașului și pot explora mai mult de 60 mile de trasee de drumeții, biciclete și călărie, împreună cu oportunități de pescuit cu barca și de pe malul lacului Murray. În timpul nopții, campingurile sunt oferite în jurul lacului Kumeyaay, în timp ce programele de drumeție conduse de ranger pornesc din centrul de interpretare de vizitatori al parcului, care oferă exponate pe barajul parcului și ecosistemele naturale.

One Father Junipero Serra Trail, San Diego, CA 92119, Telefon: 619-668-3281

12. Parcul comunitar North Park și Centrul de agrement

Parcul comunitar North Park și Centrul de agrement este unul dintre cele mai vechi centre comunitare din San Diego, dedicat inițial în 1928 și cunoscut ca loc de recreere preferat din copilărie pentru jucătorul de baseball Ted Williams al secolului al X-lea al secolului al X-lea, Ted Williams. Interiorul centrului oferă o sală de gimnastică interioară destinată utilizării vizitatorilor, împreună cu o sală de ședințe comună publică, o sală de artizanat și un centru pentru adolescenți. În exterior, vizitatorii se pot bucura de mai multe terenuri de baschet, tenis și handbal, împreună cu un loc de joacă pentru copii și o zonă de teren multifuncțional. Locuitorii regionali pot participa la cursuri de fitness, yoga, gătit, ceramică și teatru sau pot folosi cartea din centru, pot lăsa un program de carte pentru oportunități de lectură gratuite. Programarea evenimentelor speciale include filme din seria de vară a parcului și ligile pentru bingo și picleball pentru vârstnici.

4044 Idaho St, San Diego, CA 92104, Telefon: 619-235-1152

13. Ocean Beach Park


Ocean Beach Park este o plajă publică lungă de o milă, situată în cartierul cu același nume din San Diego, care emană o atmosferă boemă și găzduiește o mare varietate de boutique-uri încântătoare, taquerias și brewpub-uri. Minunata plajă de pe malul mării, care este împărțită de o serie de jetoane de stâncă, găzduiește singura plajă de câini din orașul 24 din San Diego, care îi permite prietenilor cu patru picioare să alerge și să se joace cu leash pe tot parcursul anului. Vizitatorii parcului se pot bucura de condiții excelente de înclinare la Ocean Beach Pier, situat de-a lungul capătului sudic al plajei. Plaja este plină de surferi și băieți de soare pe tot parcursul lunilor de vară, cu salvamarii angajați în timpul perioadei de vârf. Alte facilități includ o zonă de teren de volei pe plajă, un restaurant și un magazin de momeală.

4726 Santa Monica Ave, San Diego, CA 92107, Telefon: 619-531-1527

14. Parcul Presidio


Presidio Park este un parc 40-acre care se află pe locul fostei San Diego Presidio și San Diego Mission, care au fost fondate în 1769 ca primele așezări europene din vestul Statelor Unite. Deși fortul și misiunea au fost lăsate să se distrugă până la începutul secolului 19th, zona Presidio Hill a fost achiziționată în 1907 de către antreprenorul magazinului George Marston și a fost donată orașului în 1929 în scopul creării unui parc public. Astăzi, parcul oferă vederi impresionante asupra văii râului San Diego și a coastei Oceanului Pacific, cu spațiu verde amplu oferit pentru picnic și relaxare. Vizitatorii pot, de asemenea, să folosească Muzeul Jun? Pero Serra, care prezintă exponate legate de întemeierea orașului, sau să vadă palmierul plantat de Jun? Pero Serra în 1769, păstrat astăzi ca reper istoric din California.

2811 Jackson St, San Diego, CA 92110, Telefon: 619-692-4918

15. Robb Field Athletic


Robb Athletic Field este una dintre facilitățile de recreere municipale premiere din sudul Californiei, oferind un complex de antrenament interior-exterior complet, cu o varietate de echipamente de antrenament pentru uz public, inclusiv benzi de alergat, mașini de rem și cicluri de viață. În exterior, o mare varietate de terenuri sportive sunt disponibile pentru utilizare și închiriere pe zi, incluzând baschet luminat, softball, tenis și handbal și mai multe terenuri polivalente. De asemenea, este oferit un zid de antrenament al tenisului, împreună cu o zonă de joacă pentru copii, site-uri de picnic pentru folosirea zilei și un parc de skateboard public deschis în 2000. Vizitatorii se pot bucura de lecții și cluburi publice de ceramică, lacrosse și golf disc sau pot lua o carte din programul gratuit de carte al centrului. Evenimentele speciale oferite pe tot parcursul anului includ o vânătoare de ouă de Paști pentru familii.

2525 Bacon St, San Diego, CA 92107, Telefon: 619-531-1563

16. Shoreline Park


Shoreline Park este un parc minunat de o lungime de mile, care se întinde de-a lungul coastei golfului San Diego din insula Shelter, accesibil prin Shelter Island Drive, care se întinde de-a lungul unei fâșii înguste de pământ care leagă insula de continentul din San Diego. Parcul găzduiește un dig public de pescuit și o rampă de lansare a bărcilor, care permite vizitatorilor să se ducă în apele golfului San Diego și oferă vederi uimitoare asupra orizontului regional. În parc sunt oferite locuri de picnic pentru utilizarea de zi, împreună cu locuri de joacă pentru copii, plajă cu nisip și trasee pentru ciclism. Vizitatorii se pot bucura de utilizarea Silvergate Yacht Club sau să ia masa la restaurantul insulei Bali Hai. În fiecare an, parcul servește ca o destinație populară pentru vizionarea sărbătorilor anuale de patru iulie a orașului sau a paradei cu barile de luptă din San Diego Bay.

2200 Shelter Island Dr, San Diego, CA 92106, Telefon: 619-525-8213

17. Silverwing Park


Silverwing Park este un minunat parc și centru de recreere, care a fost inițial deschis publicului în mai 1976. Parcul găzduiește o mică, dar fermecătoare instalație de recreere, care oferă programare după școală pentru rezidenții din zonă, inclusiv programare în clasă abandonată și ateliere. Vizitatorii pot închiria spațiul din centrul de recreere al parcului pentru petreceri de naștere și alte evenimente speciale private. În exterior, un câmp polivalent este disponibil pentru utilizare pentru vizitatori, împreună cu o zonă de joacă pentru copii, un teren de baschet și facilități pentru picnic. Vizitatorii pot accesa parcul prin ruta 929 a autobuzului orașului. Centrul de agrement gestionează, de asemenea, Parcul de vecinătate Palm Ridge din apropiere, care oferă terenuri de softball și baschet, mese de picnic și loc de joacă pentru tot.

3737 Arey Dr, San Diego, CA 92154, Telefon: 619-424-0465

18. Parcul natural și centrul natural Canionul Tecolote


Parcul natural și centrul natural Canionul Tecolote este un parc natural minunat din San Diego, care este amplasat pe un site care inițial a servit drept teren de vânătoare pentru oamenii indigeni din regiune Kumeyaay. Parcul este numit în onoarea cuvântului mexican pentru bufniță, o referire la populațiile native de păsări ale parcului. Terenurile sale au fost așezate inițial de pionieri albi în 1872 și au fost folosiți pentru agricultură până la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. În 1978, terenurile parcului au fost achiziționate de Orașul San Diego și dedicate publicului. Astăzi, vizitatorii se pot bucura de mai mult de 6.5 mile de trasee de drumeții, jogging și mountain bike, împreună cu un centru de natură care oferă programare și exponate legate de speciile de plante și animale indigene din regiune. Vizitatorii pot închiria, de asemenea, spațiu în centrul naturii pentru evenimente speciale private, inclusiv întâlniri și ateliere.

5180 Tecolote Rd, San Diego, CA 92110, Telefon: 858-581-9944

19. Parcul comunitar Tecolote și Centrul de agrement


Parcul comunitar și Centrul de agrement Tecolote este un parc de cartier și centru comunitar construit pe locul unuia dintre cele mai populare cartiere de curse de motociclete din San Diego, care a fost recunoscut la nivel național pe tot parcursul 1920-urilor și 1930-urilor. În urma folosirii terenului ca fermă de lapte pe tot parcursul secolului 20th, terenurile parcului au fost date către Orașul San Diego pentru a fi folosite ca teren de baseball public pentru tineri. Astăzi, parcul se întinde pe 7.8 acri și oferă cinci terenuri publice de baseball de zi, care pot fi închiriate pentru uz privat de grupuri și organizații sportive comunitare. Un parc de fotbal cu pavilion este, de asemenea, oferit în parc, alături de terenuri de baschet și site-uri de picnic pentru utilizarea de zi. Programarea evenimentelor speciale include cursuri de artă pentru copii și evenimente speciale pentru grupuri de tineri și tineri.

4675 Tecolote Road, San Diego, CA 92110, Telefon: 858-581-9930

20. Waterfront Park


Waterfront Park este unul dintre cele mai noi parcuri publice din San Diego, oferind unul dintre cele mai însemnate spații de recreere pe malul apei din oraș pentru uz public. Parcul este construit pe un peisaj istoric existent în cartierul central al orașului, care găzduiește în centrul său o clădire din județul San Diego. Arta publică este expusă în tot parcul, care găzduiește un loc de joacă plin de viață pentru copii și o serie de site-uri de picnic pentru folosirea zilei. Parkgoers poate, de asemenea, să folosească camerele de grădină tematice unice ale parcului sau să se joace la fântâna sa sezonieră interactivă, care prezintă mai multe fântâni cu apă. Vizitatorii pot închiria spațiile parcului pentru evenimente speciale private pe tot parcursul anului, inclusiv nunți, festivaluri și reuniuni.

1600 Pacific Highway, San Diego, CA 92101, Telefon: 619-232-7275

21. Grădina Zoro


Grădina Zoro este o grotă unică de piatră scufundată cu șase acri din spectaculosul parc Balboa din San Diego, construit inițial ca parte a facilităților pentru expoziția 1915-1916 Panama-California. Grădinile au fost folosite din nou ca parte a festivităților pentru expoziția internațională 1935-1936 California Pacific, care a fost găzduită de interpreții Coloniului Nudist Zoro Garden. Astăzi, minunata grădină, care este numită în onoarea profetului și filozofului persan Zoroaster, este folosită ca o grădină de fluturi care prezintă plante de nectar și habitate larve sigure. Plantele expuse în grădină includ lapte de lapte, floarea-soarelui, vulpe, flori de maimuță și liliacuri din California, care deservesc populația monarhului, a înghițiturii, a sulfului și a populațiilor de fluturi de tip skipper.

El Prado, San Diego, CA 92101, Telefon: 619-235-1169