21 Cele Mai Bune Idei De Vacanță Golf Scenice

Accesați una dintre aceste stațiuni spectaculoase care au făcut lista noastră și jucați-vă pe unul dintre cele mai bune terenuri de golf din lume, bucurându-vă de vederi minunate și de amenajări provocatoare. O escapadă minunată de golf ar trebui să ofere servicii atente și o selecție de alte activități, precum tratamente spa relaxante, înot și tururi în zona înconjurătoare. Jucătorii de golf ar trebui să caute oferte atunci când își rezervă sejurul, deoarece se pot adăuga taxe pentru verzi. Stațiunile oferă frecvent pachete de golf, care includ replici gratuite, mingi de gamă gratuite și alte avantaje.

1. St Regis Princeville Kauai


Accesați St Regis Princeville Kauai pentru un golf spectaculos cu vedere la Oceanul Pacific. În lunile de iarnă, din decembrie până în martie, puteți urmări balenele sărind în ocean în timp ce vă deplasați pe cursul oceanului. Kauai este renumit pentru peisajele sale spectaculoase și acest curs de lux profită la maxim de priveliștile din jur. Cursul Robert Trent Jones Jr. oferă vederi spectaculoase asupra oceanului și machete provocatoare. Cursul este construit în jurul oceanului, lacuri calme și păduri native cu vedere la Bali Hai și la Golful Hanalei. Iarba de gazon Seashore Paspalum este folosită pe toate câmpurile și verzile. Golul 7th semnează vedere spre stâncile dramatice ale lui Kauai de-a lungul coastei insulei. Stațiunea oferă adesea pachete și oferte speciale, așa că este o idee bună să sunați și să întrebați înainte de a vă rezerva șederea.

2. Private Island Golf în Fiji pe insula Laucala


Te vei bucura practic de cursul tău pe această frumoasă insulă privată care are doar spații de cazare 25. Insula Laucala din Fiji oferă snorkeling spectaculos, scufundări și plaje tropicale minunate.

3. Statiunea Streamsong din Florida


Streamsong Resort este o nouă stațiune de golf și spa din Florida Centrală, care oferă două terenuri de golf pitorești, cazare de lux, un spa european și patru restaurante. Terenul de golf Streamsong Blue, proiectat de Tom Doak, oferă mai multe modificări de înălțime, buncăre imense și iazuri pitorești. Streamsong Red, proiectat de Bill Coore și Ben Crenshaw, este unul dintre cele mai spectaculoase cursuri din lume, care oferă căi ferate din Bermuda, dunele de nisip și vederi spectaculoase ale lacului.

Oaspeții sunt cazați într-o casă 216-room, înconjurată de lacuri și habitat sălbatic. Există camere 12 la The Clubhouse pentru jucătorii care doresc să fie la doar câțiva pași de la primul tee. După o rundă de golf, îndreptați-vă la spa, care are camere de tratament 8, piscine 6 și un salon de lux. Pachetele de golf încep de la $ 139 de persoană (863-428-1000).

4. Stațiunea Nemacolin Woodlands din Pennsylvania


O escapadă distractivă pentru întreaga familie, Nemacolin Woodlands din Pennsylvania oferă jucătorilor de golf 36 găuri de provocatoare campionate de golf cu vederi pitorești.

5. Vilele Grand Cypress în Orlando


Villas of Grand Cypress din Orlando, Florida este un paradis al unui jucător de golf, oferind găuri 45 de golf proiectat de Jack Nicklaus Signature. Întrucât hotelul este aproape de Wald Disney World din Orlando, puteți combina jocul scenic cu o vacanță în familie.

6. Stațiunea de la Pelican Hill


Stațiunea de la Pelican Hill oferă găuri 36 proiectate de Tom Fazio. Academia oferă tehnologie de ultimă oră și instrucțiuni de specialitate pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți jocul.

7. 3 Cursuri spectaculoase la Turnberry Resort, în Scoția


Peisajul de pe 11th Tee al terenului de golf Ailsa de la Turnberry Resort este de necrezut, cu un far frumos și vederi neobstrucționate asupra oceanului în fundal.

8. Curs de Campionat Tur PGA în stațiunea Innisbrook


Innisbrook Resort din Florida oferă patru cursuri de Campionat, listate pe „Top 100 pe care le poți juca”, în revista Magazine Golf și în „Top 75 Golf Resorts in America”. Cursul Copperhead găzduiește jucătorii PGA Tour în fiecare martie.

9. 27 Holes of Desert Joacă în stațiunea Westin Kierland


Westin Kierland din Scottsdale oferă 27 găuri de peisaj pustiu joc cu multe caracteristici spectaculoase de apă și machete care provoacă jucători de toate nivelurile de îndemânare. Clubul de golf are facilități de ultimă generație, instruire profesională și cursuri frumoase în deșert. Planificați-vă o călătorie pentru a vă îmbunătăți jocul și a vă distra pe trei cursuri spectaculoase. Stațiunea oferă trei combinații de găuri 18 numite după viața plantelor indigene găsite pe curs: Salcâm, Lemn de fier și Mesquite. Fiecare curs oferă propriul set unic de provocări. Dacă joci pe toate cele trei cursuri, vei întâlni peste trei sute de buncăre, multe lacuri pitorești, spălături uscate de deșert și șuvițe de copaci de deșert. Verdele Aifature TifEagle au contururi subtile și provocatoare. Facilitățile includ transportul Segway, formarea Fore-MAX, jocul cu tematică scoțiană și controlat prin climă.

10. Vederi dramatice în Mexic la Rosewood Mayakoba


Rosewood Mayakoba din Mexic are un frumos curs Greg Norman cu mai multe găuri care au vedere la Marea Caraibelor. Planificați-vă o ședere mai lungă pentru a profita de tot ceea ce oferă școala de clasă mondială Jim McLean School.

11. Plaja Sf. Regis Bahia


Cursul de pe plaja de lux St. Regis Bahia din Puerto Rico oferă vedere la ocean de la verzele și pe câmpurile sale. Jucați o rundă, urmată de un masaj relaxant la spa.

12. Joc de vară la Grand Geneva din Wisconsin


Joacă golf de vară spectaculos la Grand Geneva din Wisconsin. Proprietatea oferă găuri pitorești 36, multe cu vedere dramatică la apă.

13. Statiunea Nationala PGA din Florida


Jucați pe cinci terenuri de golf de campionat la PGA National Resort din South Florida, relaxați-vă la spa și lângă piscina recent renovată.

14. Atlantis


La Atlantis nu veți simți nicio vină să vă îndepărtați, în timp ce familia dvs. se bucură de toate activitățile pe care proprietatea le are de oferit, de la un singur tip de tobogan până la lagune pline de animale marine.

15. Stațiunea Feniciană


Joacă golf deșert scenic la Fenicianul din Scottsdale. Proprietatea oferă un curs de campionat cu găuri 27 care va provoca jucători de toate nivelurile de îndemânare.

16. Insula Verde la stațiunea Coeur d'Alene din Idaho


Stațiunea Coeur d'Alene din Idaho găzduiește una dintre cele mai unice găuri din golf din SUA. Gaura 14th este situată pe o insulă minusculă, înconjurată de apă. Trebuie să luați un taxi cu apă pentru a ajunge la acest verde plutitor mobil.

17. American Club Kohler


O escapadă rapidă de weekend de la Chicago și din alte orașe din zonă, American Club Kohler oferă două cursuri de campionat 18-găuri unde puteți pleca de câte ori doriți.

18. Verzi minunate din Noua Zeelandă la Răpitorii din Cap


Cape Kidnappers este unul dintre cursurile de top pentru a juca în Noua Zeelandă, oferind vederi magnifice despre ocean și amenajări provocatoare. Stați într-una dintre apartamentele de lux de la loja principală unde vă puteți trezi la priveliștile din coasta Noua Zeelandă.

19. Găuri de deșert scenice în Phoenix, Arizona


Arizona Biltmore are opt bazine care variază de la liniște și retras la familie și sport. Catalina este una dintre cele mai pașnice și a fost cândva o favorită a Marilyn Monroe. Pentru oaspeții cărora le place să rămână activ, Arizona Sports Pool este locul pentru a merge și a se alătura unui joc de volei pe apă. Bougainvillea este o piscină familială mai mică, cu vederi pitorești ale rezervației montane Phoenix. Există un tobogan de apă 92 pentru picioare și o bară de înot. Există două terenuri de golf în deșert. Cursul Adobe recent renovat este un loc minunat pentru început - are aspectul său original 1929. Bucurați-vă de o plimbare cu putere ghidată de 2.3 mile la baza rezervației montane 39-acre din stațiune. Drumețiile și ciclismul montan sunt, de asemenea, populare. Spa la piscină oferă tratamente relaxante, precum și servicii distractive, cum ar fi manichiura, pedichiura, unghii, toate corpurile naturale de henna și împletituri de păr. Cabanele private de lângă piscina Paradisului au o baie completă, ventilatoare de tavan, frigider, telefon, TV, halate, facilități speciale și două fotolii rezervate. Tarifele încep de la aproximativ $ 220 pe noapte plus taxa de stațiune de $ 20, dar variază în funcție de momentul în care mergeți. Zilele săptămânii sunt de obicei mai puțin costisitoare decât weekendurile.


Mai multe cursuri de golf Scenic în SUA

  • Cursul proiectat de Robert Trent Jones, Sr. în Vermont: Woodstock Country Club din Vermont dispune de o gaură 18, parcursul 70, care inițial s-a deschis pentru joc în 1895 și a fost reproiectat de Robert Trent Jones, Sr. în 1961. În plus față de curs, există un magazin profesionist, o gamă de practici, punere verde, restaurant și un salon. Oaspeții se pot înscrie la lecții private și clinici cu personal profesionist. După o partidă, luați masa în aer liber, cu vedere la curs. Restaurantul servește sandwich-urile de homar și crabcake, New England Clam Chowder și alte prețuri ușoare. Taxele pentru verzi variază de la $ 38 la $ 85, în funcție de ziua și ora jocului. Oaspeții înregistrați la Woodstock Inn plătesc mai puțin decât vizitatorii externi. Închirierea coșurilor este o sumă suplimentară de $ 36 pentru găurile 18; închiriere de club este de $ 25; bile de gamă costă $ 5. Pentru mai multe informații și rezervări, sunați la 802-457-1100. Aflați mai multe despre Woodstock Inn.
  • Joc nelimitat în Solvang, California: Joacă golf nelimitat la Alisal Guest Ranch cu pachetul lor special. Oferta costă de la $ 695 pe noapte pentru două persoane, minim două nopți și include: Studiouri de cazare, Taxe verzi nelimitate, Coșuri, mingi de gamă, Mic dejun, prânz și cină, Impozite și taxe de serviciu. Disponibil la mijlocul săptămânii septembrie până mai sau în două nopți din noiembrie până în martie (excluzând perioadele de vară și vacanță). Proprietatea oferă, de asemenea, tenis, călărie, activități de grup și cincizeci de mile de trasee, dar probabil că veți fi prea ocupați să vă lăsați să observați.
  • Jucați cursuri crosswater, pajiști și păduri la Sunriver Resort: Sunriver Resort este o destinație de golf din Oregon, cu trei cursuri de campionat 18-găuri: Crosswater, Meadows și Woodlands și un curs de punere în nouă găuri. Cursurile sunt proiectate în jurul zonelor umede și a pajiștilor. Academia Ron Seal oferă cursuri de jumătate de zi de la mijlocul lunii iunie până la mijlocul lunii septembrie. Facilitatea include un pătrat 9,000 pătrat verde care pune verde, un 9,500 pătrat pătrat USGA specificat practică scurtă de joc verde, cu zone de tăiere și pitching și o suprafață de iarbă îndoită cu o gaură 9. Instrucțiuni de oră private și de grup sunt, de asemenea, disponibile. Oaspeții își pot rezerva orele de plecare imediat ce își rezervă rezervările. Pentru rezervări, sunați la 541-593-4402.

Mai multe locuri uimitoare de jucat în întreaga lume

  • Curs de golf Thomas McBroom în Canada: Planificați o excursie de golf în orașul istoric St. Andrews by-the-Sea din New Brunswick, Canada și jucați-vă pe Pitorescul Curs de Algonquin. Proiectat de Thomas McBroom, această gaură 18, curtea 7000 par 71, oferă vederi splendide asupra oceanului și un design natural. 15-acre Algonquin Golf Academy oferă lecții de golf și clinici personalizate atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Scoala de cupluri de golf, Numai femei sau Aflați elementele de bază sunt câteva dintre clinicile oferite la școală. Jucătorii pot profita de analiza swingului video și pot folosi o unitate GPS portabilă care măsoară distanțele și oferă îndrumări despre modul de a juca fiecare gaură. Cursul este deschis de la sfârșitul lunii mai până în septembrie. Taxele pentru verzi încep de la $ 59 CDN plus taxe, inclusiv un coș, o etichetă de pungă, apă îmbuteliată și utilizarea nelimitată a facilităților de practică. Cluburile de golf pot fi închiriate pentru $ 40 CND pentru găurile 18; Sistemul de urmărire a curselor GPS costă $ 5 CND pentru găurile 18. Lecțiile private încep de la $ 45 CND. Rezervările se pot face apelând Pro Shop la 506-529-8165. Citiți mai multe despre hotel și planificați-vă călătoria.
  • Tee Off pentru un curs de Ralph Plummer în Jamaica: Curtea 6,221 de la Tryall, parcursul de golf 72, proiectat de Ralph Plummer, este cunoscut ca site-ul mai multor evenimente internaționale găzduite în Caraibe. Pentru oaspeții stațiunii, taxele verzi încep de la 80 USD pe zi în timpul sezonului înalt (21 decembrie până la 15th aprilie); de la $ 40 în sezonul scăzut. Dacă nu stați la Tryall, tarifele pentru sezonul înalt încep de la $ 150 pe zi; de la $ 110 pe zi în extrasezon. > Locurile de cazare includ vile cu una până la șapte dormitoare. Tarifele de iarnă încep de la $ 450 pe noapte pentru o Vilă Mare Casă cu un dormitor; tarifele de vară de la $ 250 pe noapte.
  • Clubul Carrington din Noua Zeelandă: Terenul de golf Carrington Club din Noua Zeelandă a fost inaugurat în decembrie, 2003 și proiectat de designerul american de golf Matt Dye. Designul excelent al cursului, clubhouse-ul și facilitățile de lux fac din aceasta o escapadă ideală pentru oricine caută o călătorie interesantă și ușor diferită. Cursul oferă un aspect unic de litoral 100-acre, care este separat de dunele de nisip din plaja Karikari. Acesta oferă vedere la nordul Capului și la o zonă umedă naturală 900-acre. Traseul este par-72, 6,837 metri de la tees albastru și 4,619 metri de roșii tees. Carrington Farms găzduiește una dintre cele mai lungi părți 5 din Noua Zeelandă, care măsoară metri 569. Vârfurile moi sunt obligatorii. Taxele pentru verzi sunt de $ 75 NZD pentru oaspeții casei și $ 125 NZD pentru non-oaspeți. Aflați mai multe despre hotel.
  • Cursul Robert Trent Jones Jr. în Puerto Rico: Joacă pe un scenariu scenic Robert Trent Jones Jr., bucurându-te de vederi spectaculoase asupra oceanului și machete provocatoare. Stați la plaja de lux St. Regis Bahia, unde veți avea acces la un spa de cinci stele și la o plajă minunată. Cursul este angajat în conservarea mediului și este un certificat certificat de semnătură de argint de către Audubon International. Verdele sunt situate de-a lungul oceanului și în jurul lacurilor pitorești, bucurându-se de brize blânde ale oceanului și vederi fabuloase. Facilitățile de la club includ un șofer de conducere, Pro Shop și cărucioare. Nu există cadde. Oaspeții primesc ore de predare preferate și taxe verzi preferate.
  • Tee Off în Rockies-urile canadiene în această varăVă veți orienta spre Rockies-ul canadian în această vară pentru a juca golfuri pitorești de munte, plimbări în munți și bucurați-vă de vederi minunate din camera dvs. Stați la Fairmont Banff Springs și jucați-vă pe traseul stațiunii, care se întinde de-a lungul râului Bow, cu vederi fabuloase asupra Sulfur Mountain și Mount Rundle. Găurile originale 18 au fost proiectate de Stanley Thompson în 1928. Noile găuri 9 au fost adăugate în 1989. Oaspeții pot lua lecții la The Fairmont Banff Springs Academy. Întrebați despre pachetul „Golf For Free Package” care include: cazare de noapte noaptea, o rundă pe cameră pe zi pe cursul Stanley Thompson (ora de început începând cu 11: 00 am), închiriere coș, mingi de gamă și depozitare club. Tarifele pornesc de la $ 499 CAD pe noapte, pe baza ocupării duble.
  • Rural Country Irish oferă găuri provocatoare și scenice: Stați la o proprietate de lux și jucați golf cu vederi spectaculoase asupra ruralului irlandez. Cunoscut pentru cursul său de semnătură 18-găuri proiectat de Jack Nicklaus, Mount Juliet este o proprietate 1,500-acre situată 75 mile la sud de Dublin. Academia oferă o gamă de conducere cu golfuri acoperite, verzi de practică și un curs de academie cu găuri 3. Unica gaură 18, par 53, este de asemenea foarte apreciată de oaspeți și locul pentru Campionatele Naționale de Puteți. Taxele verzi încep de la Euro 90 pe rundă pentru oaspeții din stațiune. Tarifele la hotel încep de la Euro 175 pe noapte.