Cele Mai Bune Plaje 22 Din Illinois

Illinois este acasă pentru unele dintre cele mai frumoase zone de pe plajă din Midwest, cu 26 mile de plajă publică Lake Michigan oferite în întreaga Chicago. În interiorul statului, o serie de rezervoare artificiale ancorează parcuri de stat, oferind numeroase oportunități pentru plimbare cu barca, pescuit, drumeție și camping.

1. 57th Street Beach


57th Street Beach este una dintre cele mai populare plaje de înot din Chicago, situată în incinta Jackson Park, la terminalul 57th Street, la malul lacului Michigan. Deși plaja dezvoltată a existat pe site de la amenajarea originală a parcului de către designerii parcului renumit Frederick Law Olmsted și Calvert Vaux în 1871, nu a fost renovată într-o plajă de înot până la 1899, în urma finalizării canalului de drenaj din Chicago. Astăzi, oferă vederi inedite ale orizontului din Chicago pentru înotători, împreună cu o zonă de înot de lungă distanță care se întinde între 55th Street și digul accesibil ADA al plajei. Tariful în stil mexican este servit la Tasty Grill, alături de preferatele plajelor, cum ar fi hot dog-urile și băuturile de băutură. Parcarea plătită este disponibilă lângă plajă, cu o parcare stradală limitată, de asemenea, disponibilă la vest de Lake Shore Drive. După o înot, turiștii de plajă pot vizita Muzeul Științei și Industriei sau pot vizita Punctul Promontoriu pentru câini.

5700 South Lake Shore Drive, Chicago, IL 60611, Telefon: 312-74-BEACH

2. Strada 63rd Beach


63rd Street Beach este o plajă pentru familii din Jackson Park, din Chicago, situată la terminalul E. Hayes Drive, de pe malul lacului Michigan. Plaja a fost dezvoltată inițial ca parte a renovărilor 1888 ale Olmsted și Vaux în parc și a devenit o populară plajă de înot publică după finalizarea canalului de drenaj 1899 din oraș. Istoria sa de baie în stil 1919 Classical Revival, renovată complet în 2000, este disponibilă pentru utilizatorii de plajă, navele de plajă și camping-urile de zi, cu balcoane cu vedere la lac, galerii în aer liber și o caracteristică interactivă a apei. Zonele de concesiune includ „Belly Up”, în stil jamaican, sau standul pentru gustări casual Leave With A Smile, cu dușuri și toalete disponibile pentru utilizare pentru vizitatori. Vizitatorii pot, de asemenea, să închirieze biciclete prin Bike Chicago sau să folosească lansarea pe barcă a motorului de pe plajă.

6301 S. Lake Shore Drive, Chicago, IL 60637, Telefon: 312-742-PLAY

3. Plaja Calumet


Calumet Beach este o plajă publică minunată din Parcul Calumet din Chicago, care a fost inițial dezvoltat de Olmsted Brothers în 1905 ca o oază urbană pentru cartierele aglomerate ale imigranților din oraș. Parcul, care nu a fost finalizat până la 1930s, este numit pentru termenul normand-francez camulet, sau pipe, o referire la conductele de pace comercializate între comercianții francezi și triburile indigene ale Marilor Lacuri. Astăzi, plaja sa este deschisă publicului zilnic între 6: 00am și 11: 00pm, cu salvamarii angajați în timpul orelor de vârf între Ziua Memorialului și Ziua Muncii. Înotul la distanță este permis la capătul sudic al plajei paralel cu țărmul lacului Michigan, cu o plimbare accesibilă ADA, oferită vizitatorilor cu probleme de mobilitate. Facilitățile publice includ nisipuri, toalete și dușuri.

9801 S. Avenue G, Chicago, IL 60617, Telefon: 312-74-BEACH

4. Zona de recreere a statului Clinton Lake


Zona de recreere Clinton Lake State este unul dintre cele mai populare parcuri de stat din Illinois, care se întinde pe 9,300 acri în județul DeWitt, în zona centrală a estului statului. Parcul este ancorat în jurul lacului Clinton 4,900-acres, care servește ca corp de răcire a apei pentru stația electrică Exelon și este supravegheat de Departamentul de Resurse Naturale din Illinois. Sunt oferite condiții excepționale pentru pescuitul de pește, crappie, walleye și bas, cu lansări de bărci disponibile în zonele de acces West Side și Mascoutin ale parcului și un dig de pescuit disponibil în zona de acces a spillway-urilor. Navigarea cu barca, motorizarea, înotul și plaja solară sunt, de asemenea, populare în lunile de vară, cu o zonă de plajă cu nisip de 1,000, disponibilă pentru vizitatori de toate vârstele. Sunt disponibile trasee de drumeție și zone de vânătoare, cu mai mult de 300 campinguri oferite pentru utilizare peste noapte.

7251 Ranger Road, DeWitt, IL 61735, Telefon: 217-935-8722

5. Howard Beach Park


Howard Beach Park este un parc public 3.93-acre și pe malul mării din cartierul Rogers Park din Chicago, deschis publicului zilnic între 6: 00am și 11: 00pm. Parcul a fost dezvoltat la începutul secolului 20th ca răspuns la creșterea populației locuitorilor de apartamente din Extremul Side Nord al orașului, numit în onoarea Howard Ure, bancherul Chicago din secolul 20th Howard Ure, descendent al uneia dintre celebrele familii de pionieri ai orașului. Începând cu 1959, parcul a fost supravegheat de districtul Chicago Park, deși plaja a fost funcționată ca plajă municipală de cel puțin 1921. Astăzi, vizitatorii se pot înota pe plajă când salvamarii sunt la datorie între Ziua Memorialului și Ziua Muncii sau se pot relaxa în spațiile verzi ale parcului, care găzduiesc un loc de joacă pentru copii și o ședere publică amplă. Parcare stradală limitată este disponibilă în apropiere, cu acces public asigurat prin autobuzele CTA ale orașului și prin sistemul de tranzit rapid Red Line.

7519 N Eastlake Terrace, Chicago, IL 60626, Telefon: 312-74-BEACH

6. Statiunea Illinois Beach Resort Park


Statiunea Illinois Beach Park Park păstrează frumoasa regiune a dunelor din Lake Michigan, care a fost recunoscută de mult timp ca una dintre cele mai unice caracteristici geologice din Illinois. Deși eforturile de conservare din zonă datează din 1880, primele parcele de teren au fost achiziționate pentru parcul de stat din 1948, cu secțiuni suplimentare adăugate prin 1980-uri timpurii. Astăzi, parcul este un refugiu pentru drumeți și bicicliști, cu mai mult de șapte mile de trasee oferite în întregul parc, inclusiv trasee disponibile pentru a fi folosite de schiori de fond. În lunile de vară, țărmurile nisipoase ale parcului servesc ca o zonă populară de înot, cu pescuitul permis în zonele din nordul și sudul parcului, inclusiv un dig accesibil ADA oferit la Sand Pond. Alte facilități includ un port-serviciu complet, campinguri peste noapte 241 și Illinois Beach Resort and Conference Center, care găzduiește camere și apartamente 96, o piscină de dimensiuni olimpice și un restaurant și un cocktail lounge.

1 Lake Front Dr, Zion, IL 60099, Telefon: 847-625-7300

7. Plaja de la rasaritul lacului Bluff


Lake Bluff Sunrise Beach este o fermecătoare plajă publică și parc în Lacul Bluff, oferind două plaje de înot deschise publicului în lunile de vară, cu salvamarii angajați în timpul perioadelor de vârf. Cea mai nordică plajă a parcului oferă, de asemenea, oportunității vizitatorilor să înoate cu câinii lor, cu etichete de înot pentru câini disponibile în centrul de recreere din apropiere al orașului, în timp ce o plajă cu barca oferă închirieri de caiac și paddleboard, spații de depozitare pentru nave cu apă și lecții de navigare oferite de Lake Bluff Yacht Club pentru vizitatori cu vârsta peste 18 și mai mari. Scaune de plajă gratuite și jocuri pe plajă sunt disponibile pentru vizitatori, împreună cu adăposturi de picnic pentru utilizarea de zi, un teren de volei și o zonă de joacă pentru copii.

455 Sunrise Dr, Lake Bluff, IL 60044, Telefon: 847-283-0850

8. Lacul Shelbyville


Lacul Shelbyville este un lac de acumulare 11,100 care se întinde în județele Shelby și Moultrie, creat din barajul râului Kaskaskia din Shelbyville în 1960s. Lacul este supravegheat ca zonă publică de agrement de către Corpul de Ingineri al Armatei Statelor Unite, cu zona sa înconjurătoare de pește și animale sălbatice de la Shelbyville, gestionată de Departamentul de Resurse Naturale din Illinois. Parcurile de stat Eagle Creek și Wolf Creek mărginesc lacul, cu cinci locuri de camping federale disponibile la Coon Creek, Forest Woods, Lithia Springs, Lone Point și Opossum Creek. Plajele publice create sunt oferite în zona de agrement Dam West, plaja Sullivan, zona de recreere Wilborn Creek și parcul de stat Wolf Creek, cu un număr de golfuri pe lac disponibile pentru utilizare de către pescari. Trei porturi cu servicii complete sunt oferite la Lithia Springs, Findlay și Sullivan, cu un număr de stațiuni și locuri de campare disponibile în toată zona pentru ședere peste noapte.

315 East Main, Shelbyville IL 62565, Telefon: 217-774-2244

9. Plaja Lane


Lane Beach este o plajă publică din cartierul Edgewater din Chicago, situată la capătul bulevardului Thorndale de pe litoralul Lake Michigan. Plaja, care a fost cunoscută sub numele de Thorndale Avenue Beach and Park de-a lungul unei mari părți a secolului 20th, a fost redenumită în 1975 în onoarea filantropului și liderului civic George A. Lane. Începând cu 1959, a fost operat de districtul Chicago Park ca una dintre plajele publice 18 ale orașului public, oferind oportunități de înot public între Ziua Memorială și Ziua Muncii în fiecare an. Salvamontii sunt angajați la serviciu între 11: 00am și 7: 00pm zilnic în sezon, cu funcții accesibile ADA, inclusiv un loc de joacă pentru copii cu suprafață moale. Parcare stradală limitată este disponibilă în apropiere, cu stații de tranzit rapid de autobuz și linia roșie situate în apropiere.

5915 N. Sheridan Rd, Chicago, IL 60660, Telefon: 312-74-BEACH

10. Plaja Leone


Plaja Leone este una dintre plajele municipale 18 din Chicago, aflată la capătul bulevardului Touhy, la malul lacului Michigan, în cartierul Rogers Park. Plaja este amplasată pe locul unei foste stații de pompare a companiei de apă Rogers Park, care a fost achiziționată de Biroul de parcuri și agrement din oraș din 1919 și redenumită în onoarea fostului supraveghetor de salvamar al Biroului Sam Leone din 1966. Astăzi, înotul public este oferit pe plajă între Ziua Memorialului și Ziua Muncii în fiecare an, salvamarii fiind angajați la serviciu între 11: 00am și 7: 00pm zilnic. Înotul la distanță este oferit paralel cu linia de coastă dintre Avenul Lunt și Farwell, cu o lansare pe caiac disponibil în apropiere pentru uz public. Pe litoral, zona parcului public al plajei oferă un loc de joacă pentru copii accesibil ADA, cu terenuri de baseball, terenuri de tenis și alte activități atletice oferite la casa sa publică.

1222 W. Touhy Ave, Chicago, IL 60626, Telefon: 312-74-BEACH

11. Margaret T. Burroughs Beach


Plaja Margaret T. Burroughs, cunoscută și sub numele de 31st Street Beach, este una dintre plajele municipale 18 din Chicago, redenumită în 2015 în onoarea activistului, istoricului, artistului și profesorului Chicago Margaret T. Burroughs, mai cunoscută drept fondatorul muzeul DuSable de istorie afro-americană. Plaja și parcul public 30-acre este situat în parcul Burnham al orașului, care este cel mai cunoscut ca site-ul Târgului Mondial 1933-34 al orașului. Astăzi, plaja oferă vederi uimitoare asupra orizontului Chicago, cu înotul permis între Memorial Day și Ziua Muncii de la 11: 00am până la 7: 00pm zilnic. O casă publică pe plajă oferă toalete și standuri de concesiune, cu pachete plutitoare 1,000 oferite la instalația adiacentă 31st Street Harbour. Alte facilități includ un loc de joacă accesibil ADA, o cameră comunitară, un doc de pescuit public și o zonă de picnic pentru acoperiș verde.

3100 S. Lake Shore Dr, Chicago, IL 60616, Telefon: 312-74-BEACH

12. Plaja Montrose

Plaja Montrose este o populară plajă publică din cartierul Uptown din Chicago, situată la capătul bulevardului Montrose de-a lungul țărmului Lake Michigan. Plaja este situată în parcul Lincoln al orașului, unul dintre cele mai mari și mai vechi parcuri urbane din Chicago și are facilități publice dezvoltate de Administrația Progreselor Lucrărilor ca parte a New Deal în 1930s. Înotul public este permis între Memorial Day și Ziua Muncii, zonele de înot de la distanță fiind oferite paralel cu țărmul, lângă Turnul 4. O casă unică pe plajă este modelată pentru a imita un vapor de lac, cu facilități de schimbare în aer liber adăugate în 1950s. Facilitățile pentru vizitatori includ o lansare a unei bărci nemotorizate, terenuri de volei, închirieri de caiac și standuri de concesiune.

4400 N. Lake Shore Dr, Chicago, IL 60613, Telefon: 312-74-BEACH

13. Plaja North Avenue


North Avenue Beach este una dintre cele mai populare plaje publice din Chicago, situată în incinta Lincoln Park, la capătul North Avenue de pe malul lacului Michigan. Plaja a fost dezvoltată la sfârșitul 1930-urilor, ca parte a extensiilor de deșeuri adăugate la Lincoln Park, cunoscută astăzi pentru casa unică și expansivă North Avenue Beach House, dedicată în 2000 pentru a înlocui o structură anterioară a New Deal-era de pe site. 22,000 metri pătrați de facilități pentru vizitatori sunt oferite la casa de pe plajă, inclusiv Castaways Bar and Grill casual și instalația sportivă în aer liber NAB, care găzduiește hochei cu role, dodgeball și cursuri de fitness și turnee. Yoga de plajă în aer liber este găzduită de Sun și Moon Beach Yoga, în timp ce închirieri de biciclete și nave sunt oferite de Lakeshore Bike 'n Tune, Kayak Chicago, Windy City Watersports și Great Lakes Board Company. Este oferită o potecă ADA accesibilă pe malul lacului, precum și înotul permis între Ziua Memorială și Ziua Muncii între 11: 00am și 7: 00pm.

1601 N. Lake Shore Drive, Chicago, IL 60611, Telefon: 312-74-BEACH

14. Plaja din Oak Street


Oak Street Beach este o populară plajă publică de înot, în apropiere de cartierele din Gold Coast și Streeterville, aflată în Chicago, situată la capătul orașului Oak Street, la malul lacului Michigan. Plaja este situată în parcul istoric Lincoln al orașului, care se întinde pe mai mult de 1,200 acri și cuprinde o serie de extensii de deșeuri care au fost dezvoltate în zonele publice de pe plajă, care servesc ca plaje populare de înot de la 1899. Astăzi, Oak Street Beach a devenit una dintre cele mai tari destinații de agrement de vară ale orașului, găzduind turnee de volei amatori și profesioniști pe terenurile sale sportive de pe malul mării, pe tot parcursul lunilor de vară. Înotul este permis între Ziua Memorialului și Ziua Muncii, cu închirieri de terenuri pentru biciclete și volei, standuri de concesiune și toalete publice disponibile pentru utilizarea de zi pentru vizitatori. Înotul la distanță este permis paralel cu malul dintre Divizia Street și Pavilionul de șah. Printre caracteristicile notabile se numără muralul „Tu știi ce ar trebui să faci” de la 260-picior, realizat în 2011 de artistul Jeff Zimmermann pentru a sensibiliza problemele legate de calitatea apei de plajă.

1000 North Lake Shore Drive, Chicago, IL 60611, Telefon: 312-74-BEACH

15. Plaja Oakwood


Oakwood Beach, cunoscută și sub numele de 41st Street Beach, este cea mai nouă plajă publică din Chicago, dezvoltată la 1990s târziu de districtul Chicago Park și deschisă publicului în 2010. Plaja, situată la capătul străzii 41st de pe coasta lacului Michigan, în cartierul Oakland din Chicago, se întinde pe 1,300 acri și este deschisă publicului pentru înot între Memorial Day și Ziua Muncii, cu salvamarii angajați la serviciu între 11: 00am și 7: 00pm. Caracteristicile de plajă durabile pentru mediu includ o zonă de reținere bio destinată tratării scurgerii de canalizare a furtunilor și o casă de plajă certificată LEED cu toalete recoltate cu apă de ploaie, care a primit premiul Chicago Greenworks în 2010. Standurile de concesiune includ Lunch Box, care servește gustări de inspirație mexicană și preferate de vară, cum ar fi câinii fierbinți și sodasul. Înotul la distanță este permis în paralel cu țărmul, cu o plimbare accesibilă ADA pe plajă oferită vizitatorilor cu probleme de mobilitate.

4100 South Lake Shore Drive, Chicago, IL 60653, Telefon: 312-74-BEACH

16. Ohio Street Beach


Ohio Street Beach este cel mai bun site din Chicago pentru înot în apă deschisă, situat în cartierul Streeterville al orașului, în apropiere de Jardine Water Filtration Plant și Jane Addams Memorial Park. Plaja, care se află în apropiere de parcul Lincoln al orașului, a fost inițial dezvoltată ca o instalație de scăldare temporară în 1913, la terminalul Lake Michigan din Ohio Street și extinsă în 1965, ca parte a dezvoltării parcului din apropiere Milton Lee Olive 10-acre. . Astăzi, vizitatorii pot înota în apele deschise puțin adânci la jumătate de mile la nord de curba Oak Street, cu salvamarii angajați la servici pe plajă, între 11: 00am și 7: 00pm între Memorial Day și Ziua Muncii. Plaja oferă, de asemenea, acces la traseul Lakefront Trail al orașului, care se întinde pe 18.5 mile de-a lungul țărmului Lake Michigan și este un traseu primordial pentru călători, joggers și bicicliști.

600 North Lake Shore Drive, Chicago, IL 60611, Telefon: 312-74-BEACH

17. Plaja Osterman


Osterman Beach, cunoscută și sub denumirea de Hollywood Beach și Ardmore Beach, este o populară plajă de înot publică din cartierul Edgewater din Chicago, numită în onoarea slujitoarei civice Kathy Osterman, cunoscută pentru munca sa cu Consiliul Comunității Edgewater și cu Primăria evenimentelor speciale. Plaja, care a fost dezvoltată inițial ca parte a extinderilor de deșeuri din 1958, este situată în vârful nordic al parcului Lincoln al orașului, între Hollywood și Ardmore Avenue. Înotul public este oferit între Ziua Memorialului și Ziua Muncii, salvamarii fiind angajați de la 11: 00am până la 7: 00pm zilnic. Pe plaja din 2,750 a fost adăugată o casă de plajă 2010 de pătrat pătrat certificat LEED, construită pentru a imita stilul de arhitectură din secolul istoric al caselor de plajă din Chicago Park District. Înotul la distanță este oferit paralel cu țărmul, cu o zonă naturală în apropiere de malul mării, oferind un habitat sigur pentru păsările migratoare din zonă.

4600 North Lake Shore Drive, Chicago, IL 60640, Telefon: 312-74-BEACH

18. Rainbow Beach


Rainbow Beach este o plajă și parc public 61 acre din cartierul Chicago South South, dezvoltat inițial ca două plaje separate la începutul secolului 20th, înainte de a fi consolidat într-o singură plajă când zona a fost achiziționată de districtul Chicago Park din 1959. Plaja este numită în onoarea diviziei curcubeului 42nd Rainbow din Primul Război Mondial al Armatei Statelor Unite și este situată la capătul 75th Street de pe țărmul Lake Michigan, una dintre plajele municipale 18 situate în întregul oraș. O casă de câmp la plajă, dezvoltată în 1999, oferă un centru de fitness, sală de gimnastică, terenuri de handbal și săli comunitare polivalente, în timp ce o zonă naturală de nouă acri păstrează habitate de dună semnificative. Înotul este permis între Ziua Memorialului și Ziua Muncii, inclusiv înotul la distanță disponibil paralel cu țărmul. Alte caracteristici ale plajei includ una dintre cele mai vechi grădini comunitare ale orașului.

2873 E. 75th Street, Chicago, IL 60649, Telefon: 312-74-BEACH

19. Plaja Rogers


Plaja Rogers este una dintre cele mai populare plaje municipale din Chicago, numită în onoarea imigrantului irlandez Phillip Rogers, primul colonist european al zonei din Chicago la începutul secolului 19th. Plaja, care este situată la capătul bulevardului Rogers de pe malul lacului Michigan, este una dintre plajele municipale 18 care sunt supravegheate de districtul Chicago Park de la 1959. Plaja 2.43-acre este amplasată în apropierea unui parc public și oferă înot public între Ziua Memorialului și Ziua Muncii, cu salvamarii angajați de la 11: 00am până la 7: 00pm zilnic. Vizitatorii trebuie să rețină faptul că înotul la distanță nu este oferit pe plajă, deși plaja Leone din apropiere este un loc popular de înot la distanță. În parcul din apropiere sunt oferite terenuri de tenis, cu trasee pentru biciclete și mers pe jos în apropiere.

7705 N. Eastlake Terrace, Chicago, IL 60626, Telefon: 312-74-BEACH

20. Plaja Rosewood


Plaja Rosewood este una dintre cele patru plaje publice din Highland Park, împreună cu Millard, Moraine și Plaja Park Avenue din apropiere. Plaja, care este singura plajă publică de înot din oraș, a fost redeschisă publicului în 2015 în urma unor renovări majore și a fost beneficiară a mai multor premii naționale de plajă pentru caracteristici precum Centrul său de interpretare unic, care oferă o mare varietate de natură. și programarea ecologică pentru vizitatorii de toate vârstele. Acesta oferă o instalație de parc public, situată în vârful unei priveliști uimitoare, cu locuri de joacă pentru copii și zone de picnic disponibile pentru utilizarea de zi pentru vizitatori. Pe plajă sunt oferite standuri de concesiune, zone de bord, terenuri de volei și închirieri de caiac și padel, împreună cu o zonă de golf și facilități publice, precum toalete și dușuri. Vizitatorii trebuie să rețină că zonele de parcare sunt limitate la rezidenți, deși în apropiere sunt oferite zone de parcare alternative.

883 Sheridan Road, Highland Park, IL 60035, Telefon: 847-579-3165

21. Plaja South Shore


Plaja South Shore face parte din apreciatul centru cultural South Shore din cadrul cartierului South Shore din Chicago, care servește ca ancoră de agrement public care cuprinde mai mult de 65 acri în întregul cartier. Facilitatea a fost dezvoltată inițial în 1905, ca South Shore Country Club, de către președintele Clubului Chicago Athletic, Lawrence Heyworth, destinat să fie un club exclusiv situat pe un țărm de pe malul lacului, construit de apreciați arhitecți din Chicago Marshall și Fox. În urma controverselor privind segregarea, clubul s-a închis la începutul 1970-urilor, dar în 1974, proprietatea a fost achiziționată de districtul Chicago Park și reabilitată ca centru cultural public. Astăzi, găzduiește un teatru, un institut culinar, un restaurant și o galerie de artă, cu un teren de golf cu nouă găuri și terenuri de tenis oferite pe terenul său. O plajă de înot publică este deschisă publicului între Ziua Memorialului și Ziua Muncii, iar înotul la distanță este oferit paralel cu țărmul. O imbarcare publică traversează, de asemenea, dunele de nisip, zonele umede și zonele împădurite, oferind vederi ale vieții sălbatice native.

7059 S. South Shore Dr, Chicago, IL 60649, Telefon: 312-72-BEACH

22. Plaja municipală Waukegan


Plaja municipală Waukegan este prima instalație publică de plajă din Waukegan, care se întinde la o milă de-a lungul frumoasei regiuni de pe malul lacului 400-acre. Plaja este locul unic al zonelor de nisip naturale rămase din zonă, oferind oportunități ample pentru înot, băi de soare, kiteboarding și pescuit pe parcursul lunilor de vară zilnic, între 6: 00am și 9: 00pm. Vizitatorii trebuie să ia act de faptul că niciun salvamar nu are personal la plajă și trebuie să aibă precauție necesară atunci când înoată. Un port marinar 1,000 este disponibil la instalație, împreună cu zone pentru fotbal cu nisip și volei. Înghețata este servită la Dockside, furnizorii de produse alimentare mobile parcând pe site în timpul verii. Spectacole de muzică live sunt oferite la Stiner Pavilion Bandshell marți seara de-a lungul verii.

201 Sea Horse Drive, Waukegan, IL 60085, Telefon: 847-599-2525