22 Cele Mai Bune Vinării Din Pennsylvania

Pennsylvania este una dintre cele mai importante regiuni producătoare de vin din Statele Unite, care adăpostește cinci splendide zone viticole americane din regiunile Central Delaware, Cumberland, Lake Erie, Lancaster și Lehigh Valley. Mai mult de o duzină de trasee de vin pe întreg teritoriul statului prezintă o fermecătoare boutique și vinuri premium care produc soiuri de înaltă calitate, care prosperă în climatul blând al statului, de la soiuri tradiționale precum Riesling și Pinot Noir la fructe cultivate pentru producția de vinuri de fructe.

Peste 200 vinăriile în total sunt situate în interiorul statului, ceea ce îl face o destinație ideală pentru pasionații de vin care doresc să facă o excursie completă din stațiile vinicole. Mulți oferă hanuri rustice pentru paturi și mic dejun, bistruri cu servicii complete sau magazine de cadouri orientate spre vin, care vând accesorii pentru vinificație și îmbrăcăminte pentru vinuri de marcă.

1. Podgoriile Allegro și Vinăria


Allegro Vineyards and Winery este cel mai mare vinărie din județul York, care produce mai mult de trei duzini de soiuri delicioase de vinuri uscate și dulci în fiecare an. Vinăria, care este denumită pentru termenul muzical care înseamnă „plin de viață”, a fost deschisă publicului în 1980 și se străduiește să creeze vinuri premiate de înaltă calitate în fiecare an. Vinurile variază de la stiluri tradiționale, cum ar fi Cabernet, Chambourcin, Merlot, Riesling și Viognier, până la amestecuri strălucitoare, dulci și semi-dulci. Oaspeții pot degusta vinuri la sala de degustare intimă a companiei, care necesită rezervări pentru grupuri de peste șase participanți. Un meniu ușor de cai de ouuvres este servit pentru a completa degustări, incluzând brânzeturi, dulciuri și biscuiti. Oaspeții pot, de asemenea, să aducă prânzuri de picnic pentru a savura afară pe puntea acoperită a vinăriei cu sticle cumpărate sau pahare de vin.

3475 Sechrist Rd, Brogue, PA 17309, Telefon: 717-927-9148

2. Vânzarea Muntelui Bastress


Bastress Mountain Winery este o vină independentă din județul Lyending, situată pe dealuri superbe în afara orașului Williamsport. Vinăria, care a fost operată de duo-ul căsătorit Sarah și Frank Kudlack încă de la 2018, rotește o gamă largă de vinuri albe, roșii, farduri și fructe prin gama sa pe tot parcursul anului, subliniind soiuri tradiționale precum Chardonnay și Cabernet Franc alături de fructe - concoctions înainte, cum ar fi piersic, prune, afine și vin de rodie. Degustări și tururi sunt disponibile pe tot parcursul săptămânii în sala de degustare a vinăriei, care este, de asemenea, acasă la un magazin de cadouri care vinde accesorii pentru vin. Un meniu limitat de mușcături de bar este servit la sfârșit de săptămână și în timpul unor evenimente speciale, cum ar fi cursuri și nopți de bingo.

5451 PA-654, Williamsport, PA 17702, Telefon: 570-745-2332

3. Brookmere Winery și Inn Vineyard


Brookmere Winery și Vineyard Inn se află într-un superb conac 1866 restaurat din Belleville, supravegheat de Cheryl și Ed Glick ca han de mic dejun de la 1983. Vinăria, care este singura vină comună a statului și pensiune, este amplasată pe o podgorie pitorească care produce struguri de proprietate pentru a fi alături de alte soiuri cultivate în Pennsylvania în vinurile premiate. Soiurile clasice vândute de-a lungul anului includ Chardonnays, Cabernet Francs și Sauvignons, Chambourcins și Pinot Grigios, vândute alături de amestecuri roșii și albe și sangria. Oaspeții pot sta peste noapte la sfârșit de săptămână la minunatul B&B al vinului sau să deguste vinuri din centrul său de degustare din centrul orașului Abbottstown, care găzduiește spectacole de muzică live în fiecare vineri seara.

5369 Pennsylvania State Route 655, Belleville, PA 17004, Telefon: 717-935-5380

4. Vinăria Christian W. Klay


Christian W. Klay Winery a fost primul crame comercial al comitatului Fayette la deschiderea sa în 1997, numit în onoarea fondatorilor Sharon și a fiului mic al lui John Klay. Vinăria este situată pe frumoase proprietăți ale fermei care aparțineau anterior senatorului american William E. Crow, care a fost transformat într-unul dintre locurile de premieră specializate din regiune. 15 acri de podgorii frumoase produc struguri de proprietate pentru utilizare în soiuri uscate, semi-uscate, semi-dulci și dulci, inclusiv farduri excelente, desert și roz? vinurilor. Degustările și tururile pot fi personalizate pentru a răspunde nevoilor vizitatorilor, inclusiv tururi speciale și sesiuni de degustare pentru grupuri mari. Oaspeții pot participa, de asemenea, la evenimente speciale încântătoare, cum ar fi vinul și cina vinăriei în experiența de luat masa la masă din fermă.

412 Fayette Springs Rd, Chalkhill, PA 15421, Telefon: 724-439-3424

5. Clover Hill Podgorii și Vinăria


Clover Hill Vineyards and Winery este o vină de familie aflată de-a lungul traseului Lehigh Valley Wine Trail din Pennsylvania, deținută și operată de Pat și John Skrip de la 1985. Astăzi, crama a crescut pentru a produce peste 75,000 galoane de vin de înaltă calitate în fiecare an, cultivând struguri în șase podgorii din județele Lehigh și Berks. Producția de vin se concentrează pe soiuri ultra-premium, inclusiv roșii uscate de stejar și alb, precum Vidal Blanc, Cayuga White, Sangiovese și Chambourcin. Patru locații de vânzare cu amănuntul sunt oferite în toată regiunea județului Lehigh, inclusiv o locație principală a vinăriei din Breinigsville, care oferă tururi și degustări pe parcursul săptămânii. Amatorii de vinuri pot ridica, de asemenea, sticle de vin ale companiei la Robesonia's Vineyard Extension și la magazinele de vinuri ale companiei de la Piețele Agricultorului din Boscov și Allentown.

9850 Newtown Road, Breinigsville, PA 18031, Telefon: 610-395-2468

6. Podgoriile Cullari și Winerys


Cullari Vineyards and Winerys este Hershey, prima crama și podgoria din Pennsylvania, deținută și operată de Kathi și Salvatore Cullari de la 2000. Vinăria de tip boutique cu lot mic cultivă plantații de struguri din vinifera și soiuri hibride precum Chancellor, Vidal Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon și Zinfandel. În fiecare an se produc mai mult de 25,000 sticle, multe în cantități mici, care se vând rapid. Oaspeții pot gusta vinuri delicioase de struguri și fructe la sala de degustare a companiei Chocolate Avenue, ca parte a mai multor pachete de degustare a vinurilor, care oferă probe de vin în paharele cu logo-uri gratuite, împerecheate cu pălării ușoare. Toți oaspeții sunt bineveniți să își aducă mâncarea pe care să o savureze pe puntea în aer liber a companiei cu pahare cumpărate sau sticle de vin.

1254, 1251 E Chocolate Ave, Hershey, PA 17033, Telefon: 717-533-8985

7. Viniata Valea Vinării


Juniata Valley Winery este o vină de familie de-a lungul frumoasei trasee Susquehanna Heartland Wine Trail, deținută și supravegheată de duo-ul căsătorit Colleen și George Hazard încă de la 2012. Frumoasa vină Juniata River Valley este adăpostită într-o minunată cabană din secolul 19th, care a fost transformată în unitățile de cazare de tip Wilson House cu mic dejun peste noapte. Varietățile de vin uscat și dulce premiat variază de la selecții clasice, cum ar fi Traminette și Riesling, la vinuri transmise fructelor, accentuând arome precum afine și căpșuni. Oaspeții pot gusta vinuri ca parte a sejururilor de noapte și mic dejun sau vizitează crama în timpul unor evenimente speciale publice, inclusiv spectacole de muzică live în fiecare vineri seara, între mai și octombrie.

19175 PA-35, Mifflin, PA 17058, Telefon: 717-436-5400

8. Penns Woods Winery


Penns Woods Winery este cea mai primă vină de loturi mici de la Chadds Ford, deținută și operată de duo-tată-fiică Gino Razzi și Carley Mack. Vindecările fine ale artelor vinicole, toate vinurile sale premiate, din struguri crescuți în Pennsylvania, de cea mai bună calitate, obișnuiți să creeze varietăți excelente de roșu și alb excelent, uscat și dulce, în stiluri și amestecuri tradiționale. Pasionații de vin se pot delecta cu degustări pe tot parcursul săptămânii, în sala de degustare a companiei, care împerechează mărunțișuri mici cu pui de mâncare cum ar fi brânzeturi locale și dulciuri. Un bar de vinuri de sezon în aer liber este deschis în lunile călduroase, oferind locuri pentru a savura vinurile cumpărate de sticlă sau de sticlă. Oaspeții pot participa, de asemenea, la evenimente de împerechere de la fermă la masă și la concerte de muzică live la vină pe tot parcursul anului.

124 Beaver Valley Rd, Chadds Ford, PA 19317, Telefon: 610-459-0808

9. Pinnacle Ridge Winery


Pinnacle Ridge Winery a fost unul dintre cele mai apreciate crame din Pennsylvania de la deschiderea sa în 2003, câștigând o multitudine de premii internaționale pentru vinurile sale rustice produse cu struguri cultivate în zona viticolă americană din Valea Lehigh. Vinăria, care este supravegheată de vinificatorul Brad Knapp, este situată adânc în inima județului olandez din Pennsylvania chiar în afara Kutztown și este adăpostită într-un superb hambar bancar 1851 restaurat. Soiurile de vin produse pe parcursul anului includ soiuri unice, cum ar fi Gr? Ner Veltliner, Traminette și Brut Ros ?, vândute alături de selecții ultra-premium precum Cuvee Chardonnay și semnătura companiei Quaff blend red. Degustările includ șase probe din gama actuală de vinuri a companiei, prezentând selecții dulci și uscate. Robinetele 10 din sala de degustare a hambarului companiei servesc și bere locală, cidre, cocktailuri și băuturi nealcoolice.

407 Old US 22, Kutztown, PA 19530, Telefon: 610-756-4481

10. Reid's Orchard and Winery


Reid's Orchard and Winery și-a deschis prima sală de degustare și vină în Orrtanna în 2009 și de atunci s-a extins pentru a oferi o sală de degustare suplimentară și cidery în Gettysburg, care a fost deschisă publicului în 2014. Vinăria realizează toate vinurile sale delicioase, cu struguri și fructe cultivate 100%, îmbătrânite folosind butoaie tradiționale de stejar în stil Appalachian. Terroirul unic al vinăriei subliniază solurile moale din zona Highfield Channery și pe cota înaltă a regiunii, la 1,350 picioare deasupra nivelului mării. Soiurile excelente de vin uscat și dulce includ Cabernet Sauvignon, Merlot și Pinot Noir, servite alături de amestecuri roșii delicioase. Degustări de vin și cidru tare sunt disponibile la ambele săli de degustare de-a lungul săptămânii, inclusiv degustări pentru grupuri de șase sau mai multe disponibile cu rezervare în avans. Deși tururi oficiale nu sunt oferite, oaspeții din sala de degustare Orrtanna pot vizualiza operațiunile în desfășurare la unitatea de producție internă a companiei.

2135 Buchanan Valley Rd, Orrtanna, PA 17353, Telefon: 717-677-7047

11. Starr Hill Vineyard and Winery


Starr Hill Vineyard and Winery este o fermă fermecătoare de vină din județul Clearfield, cu sediul în afara orașului Curwensville și situată de-a lungul traseului Groundhog Wine. Vinăria a fost supravegheată de proprietarul Ken Starr de la 1998 și a fost funcționată ca o vină comercială cu distribuție largă de la 2005, parteneriat cu comercianții de retail naționali precum Walmart de la 2012. Principala sa unitate de vinificație este găzduită pe acri de viță de vie 13 din județul Clearfield, care produc soiuri de vin delicioase precum Barbera, Chardonnay, Sauvignon Blanc și Merlot. Soiuri de înaltă calitate, cum ar fi Lambrusca, Chianti și Malbec, sunt fabricate, de asemenea, din struguri italieni și chilieni importați. În plus față de sala publică de degustare a companiei din vinăria sa principală, patru magazine și stații de degustare sunt, de asemenea, găzduite în locațiile Walmart din întreaga Pennsylvania.

861 Bailey Rd, Curwensville, PA 16833, Telefon: 814-236-0910

12. Inn at Grace Winery

Inn at Grace Winery este o fermecătoare fermă de vin Glen Mills și unitatea de cazare cu mic dejun, deschisă în 2010 de proprietarul Chris Le Vine. Frumoasa instalație restaurată a hambarului bancar datează din secolul 18th, adăpostind o sală de degustare publică deschisă șapte zile pe săptămână pentru vizitatori. Toate vinurile companiei pot fi probate ca parte a degustărilor publice sau achiziționate de pahar sau sticlă, alături de o selecție de robinete de bere artizanale locale și cocktailuri artizanale de sezon. Vizitatorii trebuie să rețină că grupurile de șase sau mai multe ar trebui să facă rezervări în avans pentru degustări. După degustare, oaspeții pot sta peste noapte la frumoasa conac 1734 restaurată a vinăriei, care oferă apartamente minunate, cu băi private, televizoare prin cablu și aer condiționat în cameră. Toți oaspeții cu pensiune și mic dejun se pot bucura de mese decadente în fiecare dimineață, pregătite de bucătarul executiv al hanului, Richard DiStefano.

50 Sweetwater Rd, Glen Mills, PA 19342, Telefon: 610-459-4711

13. Buckingham Valley Podgorii


Buckingham Valley Vineyards a fost unul dintre primele crame regionale din Pennsylvania, deschise după adoptarea Legii vinului fermelor din 1960s, care a permis vinăriilor din stat să-și vândă băuturile direct publicului la propriile instalații. Astăzi, crama, care este supravegheată de duo-ul căsătorit Jerry și Kathy Forest și de cei trei fii ai lor, rămâne unul dintre cele mai de succes vinuri boutique ale statului. Vinurile premiate produse din struguri de la proprietate includ soiuri precum Seyval Blanc, Pinot Gris, Vidal Blanc și Chambourcin, vândute alături de amestecuri de înaltă calitate roșu, alb și desert. Oaspeții se pot bucura de tururi de vină autoguidate și pot explora crama companiei în timpul liber. De asemenea, sunt oferite degustări, permițând oaspeților să probeze până la opt vinuri la alegere într-un pahar cu logo gratuit pentru a le duce acasă. Evenimentele speciale publice includ expoziții ale galeriei de artă ale artiștilor locali și spectacole de muzică live în weekend.

1521 Durham Rd, Buckingham, PA 18912, Telefon: 215-794-7188

14. Traversarea podgoriilor și a vinării


Crossing Vineyards and Winery a fost inițial fondată în 2000 de către familia Carroll și a produs prima sa vintage în 2002. Astăzi, vinăria Newtown a câștigat o serie de premii regionale pentru vinurile sale de înaltă calitate, inclusiv premiile Best of Bucks Mont pentru mai bine de jumătate de deceniu. Peste zeci de soiuri clasice de struguri sunt cultivate la podgoriile 20 acre ale vinăriei, incluzând alburi și roșii tradiționale, precum Viognier, Vidal Blanc, Merlot și Cabernet Franc. Degustări de vin clasice și de lux sunt oferite pe tot parcursul săptămânii în sala de degustare publică a companiei, ghidând participanții prin probe de până la 10 din vinurile companiei. Oaspeții pot participa, de asemenea, la evenimente pe tot parcursul anului, precum lecturi de carduri de tarot, petreceri în grădină, evenimente de împerechere a alimentelor și spectacole de muzică live.

1853 Wrightstown Rd, Newtown, PA 18940, Telefon: 215-493-6500

15. Podgoriile Mazza


Podgoriile Mazza a fost deținută și operată de familia Mazza încă de pe 1973, aflată de-a lungul țărmurilor din Țara Vinului din Lacul Erie din Pennsylvania, în orașul Nord-Est. Vinăria este una dintre cele mai mari instalații de producție de vin din ziua de azi și este cunoscută cel mai bine ca prima vină americană care produce soiuri rare de vinuri de gheață din struguri congelați, meșteșugată conform proceselor tradiționale de fermentare lentă. Pe tot parcursul anului sunt produse soiuri și amestecuri roșii, albe și blush, inclusiv vinuri Niagara, Catawba și Pink Concord. Tururi și degustări sunt oferite publicului șapte zile pe săptămână pe tot parcursul anului, probând câteva dintre vinurile delicioase ale companiei și explorând metodele sale de producție la fața locului. În fiecare joi, oaspeții de la vină se pot bucura, de asemenea, de picturi de bere artizanală, servite de Westfield, compania de producție de la Five & 20 Brewing din New York.

11815 E Lake Rd, Nord Est, PA 16428, Telefon: 800-796-9463

16. Podul cu vedere spre munte, vină și bere


Mountain View Vineyard, Winery and Brewery este o fermecătoare fermă din Poconos, care a fost inițial deschisă publicului în 2013 de duo-ul căsătorit Linda și Randy Rice. Vinăria cu lot mic este situată pe proprietatea spațială a fermei 100-acre a cuplului, operată dintr-o instalație de producție construită recent și o sală de degustare care prezintă o atmosferă rustică tradițională. Soiurile de vin de înaltă calitate au primit premii prestigioase de la organizații precum American Wine Society Awards. Vinurile variază de la soiuri clasice, cum ar fi Noiret și LaCrescent, până la soiuri excelente de spumant și blush, uscate și dulci, perfecte pentru prăjire. Oaspeții de la vină pot proba vinuri, bere sau băuturi spirtoase în sala de degustare a companiei sau se pot delecta cu preparate delicioase de tip gastropub în stil american la bistro-ul vinăriei, inclusiv pizza artizanală și sandwich-uri. Evenimentele de cină de sâmbătă se pregătesc pizza cuptor din cărămidă într-o atmosferă relaxantă comunală.

2332 Walters Rd, Stroudsburg, PA 18360, 2332 Walters Rd, Stroudsburg, PA 18360

17. Crama din Pennsylvania


Pivnița din Pennsylvania este una dintre magazinele de vin premiere din Pennsylvania, care vinde mai mult de selecțiile premium 50 realizate de vinări de top, precum Heritage Wine Cellars și Christian W. Klay Winery. Crama Homestead este retailerul principal pentru Heritage Wine Cellars, care este cunoscut în întregul stat ca fiind unul dintre cele mai apreciate crame din Pennsylvania și care au primit premii de top la competiția de vinuri a Guvernatorului Cup Cup. Vinuri de înaltă calitate sunt vândute în fiecare zi, cu degustări gratuite de vin disponibile pentru toți clienții să facă probe înainte de a cumpăra. Pivnița este, de asemenea, cel mai mare retailer al statului de accesorii și mărfuri legate de vin, inclusiv articole de îmbrăcăminte de vină și furnituri de vinificație. Sticlele de vin tipărite la comandă din oricare dintre vinurile din pivniță sunt disponibile la cerere cu notificare prealabilă.

241 W Bridge St, Homestead, PA 15120, Telefon: 412-462-4646

18. Vânzare de munte și vii


Shade Mountain Winery and Vineyards a fost inițial înființată în Middleburg în 1989, supravegheată de duetul căsătorit Carolyn și Karl Zimmerman și de cei patru copii ai lor. Ceea ce erau odinioară terenurile agricole care cultivau soia și porumbul au fost transformate într-o podgorie superba la baza Majestuosului Umbre, întinzându-se pe 68 acri și cultivând soiuri tradiționale de struguri precum Cabernets Sauvignon și Franc, Chambourcin, Merlot, Pinot Noir și Syrah. Mai mult de 30,000 galoane de vin sunt produse anual, vândute la frumoasa instalație restaurată a gospodăriei bancare din secolul 19th și sala de degustare a secolului XNUMX. Toate degustările de vin sunt supravegheate de membrii familiei Zimmerman, elaborand pe profiluri de arome și metode de producție. O punte extinsă în aer liber este oferită pentru a sta și a bea vinuri cumpărate de sticlă sau de pahar.

16140 PA-104, Middleburg, PA 17842, Telefon: 570-837-3644

19. Vină de nuc negru


Black Walnut Winery este o vină minunată și un bar de vin găzduit într-un superb hambar bancar din secolul 19th renovat în județul Chester. Vinăria, care a fost inițial deschisă în 2009, oferă acum o a doua instalație publică de degustare din centrul orașului Phoenixville, care servește, de asemenea, probe de vin pe tot parcursul săptămânii. Oaspeții de la orice instalație pot gusta alegerea dintre vinurile roșii, albe și portului excelente ale companiei, inclusiv preferate, cum ar fi amestecul său semnat Bank Barn Red, cunoscut pentru aroma și aromele sale asemănătoare cu cola de vișine. În fiecare sâmbătă seara, spectacole în direct de muzicieni regionali sunt găzduite în sala de degustare din centrul companiei.

260 Bridge St, Phoenixville, PA 19460, Telefon: 484-924-8747

20. Vinăria Deer Creek


Deer Creek Winery este o fermecătoare vânătoare Shippenville și hanul ascuns în minunatul peisaj din vestul Pennsylvaniei, de dealuri și câmpuri rurale, inițial deschise publicului în 2009 de Denis Brooks. Vinăria este cunoscută mai ales pentru vinurile excelente pe bază de zmeură și sangria, produse din fructe de pădure cultivate la fața locului. Sunt oferite, de asemenea, soiuri tradiționale cu băuturi bogate, alături de lichioruri de specialitate, cum ar fi Country Honey Mead și mai multe soiuri de vinuri balsamice și uleiuri de măsline aromate pentru 25. La fața locului, DCW Cafe servește pizza de pâine plătită manual, covrigi moi gourmet și sorbete de zmeură. Oaspeții pot sta, de asemenea, în cazări rustice la Inn at Deer Creek Winery, care oferă facilități de lux, precum șeminee în cameră și Jacuzzis.

3333 Soap Fat Rd Shippenville, PA 16254, Telefon: 814-354-7392

21. Va La Podgorii


Va La Vineyard a fost numit drept unul dintre cele mai bune vinării din America timp de patru ani consecutivi, între 2014 și 2017. Pitorescul vinărie boutique Avondale, care a fost fondată de Anthony Vietri, prioritizează calitatea asupra cantității, concentrându-se pe semințele sale de mătase de mătase, La Prima Donna, mahon și cedru. Toate amestecurile folosesc soiuri de struguri franceze și italiene de proprietate și sunt produse după tradiția metodelor de vinificație istorice utilizate în regiunea de creștere a piemei italiene. Oaspeții pot gusta vinuri în sala de degustare publică a companiei, care este adăpostită într-o minunată hambar din secolul 19 restaurat. Zboruri de vin, pahare și sticle sunt, de asemenea, vândute pentru consum la fața locului, asociate cu o selecție de brânzeturi artizanale locale și bomboane de ciocolată.

8820 Gap Newport Pike, Avondale, PA 19311, Telefon: 610-268-2702

22. Bucks Valley Vinăria și podgoriile


Bucks Valley Winery and Vineyards este prima destinație a vinului Newport, deschisă inițial publicului în 2015 de către duo-ul căsătorit Mary și Mike Pelino. Vinăria de familie se concentrează pe producția de vinuri de calitate mică pentru loturi, variind de la soiurile tradiționale Marechal Foch, Vidal Blanc, Chardonnay și Riesling până la amestecuri excelente care evidențiază arome de fructe precum merișoare și căpșuni. O selecție limitată de bere meșteșugăre și cidre dure sunt, de asemenea, produse și servite la sala de degustare publică a companiei, restaurant și vin bar. Opțiunile alimentare variază de la pizza artizanală la cuptor din cărămidă și strombole până la sandvișuri realizate pe pâine proaspătă artizanală. Grupuri de opt sau mai multe ar trebui să contacteze direct crama pentru a aranja ore rezervate de degustare.

333 Meadow Grove Road, Newport, PA 17074, Telefon: 717-204-7508