Cele Mai Bune Excursii De La 23 Din Las Vegas

Zona din Las Vegas oferă o mulțime de străluciri și glamuri pentru turiștii cazinourilor și turiștilor, dar chiar dincolo de limitele orașului există o serie de atracții naturale și artificiale care au surprins imaginația călătorilor din întreaga lume. De la vastele ziduri de beton ale barajului Hoover și până la spectaculoasele canioane ale Parcului Național Zion, există tot felul de aventuri de care să te bucuri în jurul Las Vegasului.

1. Barajul Hoover (40 min)


Barajul Hoover este o structură masivă de beton amplasată de-a lungul râului Colorado, care străbate granița dintre Arizona și Nevada. Construit între 1931 și 1936 cu ajutorul a mii de muncitori, barajul reprezintă un simbol al ingeniozității americane.

Astăzi, vizitatorii pot face un tur de o oră la baraj și la centrala electrică din apropiere. Tururile sunt oferite de la 9: 30am la 3: 30pm zilnic și biletele pot fi achiziționate personal la baraj. Pentru vizitatorii care au un timp scurt, Biroul Reclamării oferă un tur de uzină care durează doar 30 minute.

2. Zona de conservare națională Red Rock Canyon (20 min)


Cunoscută drept prima zonă de conservare națională din Nevada, Red Rock Canyon se află la 17 miles la sud de centrul orașului Las Vegas. Peste două milioane de oameni vizitează Red Rock Canyon în fiecare an pentru drumeții, ciclism, alpinism, călărie și multe altele.

Un drum 13-mile se abate prin zona de conservare pitorească, care conține tot felul de vieți de plante și animale deșert. Zona de conservare națională Red Rock Canyon este ușor accesibilă de pe bulevardul Charleston / ruta de stat 159. Zona este administrată și protejată de Biroul de gestionare a terenurilor (BLM).

3205 State Route 159, Las Vegas, Nevada, 89161

3. Parcul de stat Valley of Fire (50 min)


Cunoscută pentru a fi cel mai mare și mai mare parc de stat din Nevada, Valley of Fire conține o serie de arbori și plante străvechi. De asemenea, se mândrește cu o colecție atentă de petroglife indiene în vârstă de 3,000. Parcul este un loc ideal pentru camping, drumeții, picnic și fotografie.

Există un mare centru de vizitatori la fața locului, unde oaspeții pot afla totul despre oamenii care au locuit cândva în zona Parcului de stat din Valea Focului. Centrul de vizitatori conține, de asemenea, informații despre regulile de camping, drumeții și parc. Parcul este deschis pe tot parcursul anului, dar temperaturile de vară pot ajunge până la 120 grade Fahrenheit, așa că vizitatorii ar trebui să vină pregătiți.

4. Excursii de o zi din Las Vegas: Mount Charleston (45 min)


Muntele Charleston este o zonă de recreere frumoasă situată în Munții Spring. Situat în apropiere de Kyle și Lee Canyons, Muntele Charleston oferă posibilități abundente de drumeții, picnic, camping, ciclism montan și multe altele. Există, de asemenea, programe educaționale zilnice organizate de personal și există oportunități de voluntariat pentru persoanele care doresc să-i protejeze ecosistemul fragil.

În timpul iernii, Muntele Charleston primește un strat frumos de zăpadă, care este perfect pentru luptele și sănii. Snowboarderii și schiorii vor găsi o mulțime de acțiuni în stațiunea de schi și snowboard din Lee Canyon din apropiere.

2525 Kyle Canyon Road, Telefon: 702-872-5486

5. Muzeul Patrimoniului Județean Clark (25 min)


Muzeul Județean al Clădirii Clark este un site 30-acre care acoperă istoria Nevada din timpurile pre-istorice până în cele moderne. Muzeul conține o mână de case restaurate, biserici și hambare care amintesc de structurile găsite în Las Vegas, Boulder City, Henderson și Goldfield.

Muzeul conține, de asemenea, o expoziție specială dedicată industriei miniere din Nevada și orașelor sale fantomice iconice. La sala de expoziții Anna Robert Parks, oaspeții pot afla despre viața indienilor din Pueblo and Paiute, primii pionieri anglo și industria robustă a divertismentului din Las Vegas. Există, de asemenea, o expoziție care se centrează pe sistemul feroviar extins din Nevada.

1830 S. Boulder Highway, Henderson, Nevada, 89002, Telefon: 702-455-7955

6. Los Angeles (4 ore)


Faimos pentru industria sa de divertisment masiv, viața de noapte interesantă și zonele fabuloase de plajă, Los Angeles este vizitat de oameni din întreaga lume. În timp ce centrul orașului LA se găzduiește cu zgârie-nori și cluburi de noapte elegante, zona din orașele de pe plajă are numeroase orașe confortabile pe litoral.

Beverly Hills, unul dintre cele mai bogate locuri din America, este un loc ideal pentru a observa celebrități, așa cum este și West Hollywood. Vizitatorii pot merge chiar în afara limitelor orașului pentru drumeții, biciclete, călărie, camping și multe altele. Pentru familii, Universal Studios și Disneyland sunt la doar o scurtă distanță cu mașina. Zona din Los Angeles are cazare, activități, tururi și evenimente potrivite oricărui buget.

7. Laughlin (1 ora 30 min)


Laughlin este o escapadă perfectă pentru cei care s-au săturat de viața rapidă a orașului. Situat la doar două ore de pitoresc Grand Canyon, Laughlin este un hub pentru toate tipurile de activități de aventură în aer liber. Rutingul cu apă albă, campingul, drumețiile, ciclismul montan, călăritul, golful și scufundările SCUBA sunt multe dintre opțiunile preferate de căutătorii de adrenalină.

Laughlin rămâne cald tot timpul anului, așa că căutătorii de aventuri vor avea întotdeauna ceva de făcut aici. Pentru vizitatorii care doresc doar să se relaxeze, Laughlin are o serie de stațiuni de lux, cazinouri, restaurante și baruri. Situat alături de râul Colorado, Laughlin este ușor accesibil din Las Vegas, Phoenix și Los Angeles.

8. Excursii de zi din Las Vegas: Pahrump (ora 1 10 min)


Pahrump se mândrește cu faptul că este tabăra de bază a Nevada pentru căutătorii de aventuri. Chiar în afara orașului, există un spațiu suficient pentru drumeții, ciclism, alpinism și călărie off-road. La Lacul Spring Spring, vizitatorii se pot delecta cu tot felul de sporturi nautice, cum ar fi jetpacking-ul de apă și paddleboarding.

Front Sight, un institut de pregătire a armelor de foc de clasă mondială, este situat chiar în afara Pahrump. Pentru oaspeții care doresc să se relaxeze, Pahrump are o colecție de cazinouri, vinării, restaurante, baruri și locuri de divertisment. De asemenea, orașul organizează evenimente interesante pe tot parcursul anului, inclusiv carnavalele, cursele, spectacolele culturale și festivalurile.

9. Parcul Național Zion (2 ore 35 min)


Salutat ca primul parc național din Utah, Parcul Național Zion este unul dintre cele mai pitorești locuri din vestul Statelor Unite. Parcul vede milioane de vizitatori în fiecare an. Oamenii vin din întreaga lume pentru a experimenta drumețiile provocatoare ale Sionului, pentru a explora canioanele sale profunde și pentru a afla despre viața interesantă a plantelor și animalelor din regiune. Există campinguri în parc pentru sejururi peste noapte.

La Zion Nature Center, tinerii vizitatori pot afla totul despre istoria fascinantă a parcului, prin activități practice, imagini, cărți și jocuri. Parcul Național Zion are, de asemenea, un program activ de junior pentru copii și familii.

Bulevardul 1 Zion Park, traseul de stat 9, Springdale, Utah, 84767, telefon: 435-777-3256

10. Excursii de o zi din Las Vegas: Bonnie Springs Ranch (35 min)


Bonnie Springs Ranch a servit odată ca punct de oprire pentru vagoanele în drum spre California. Construit la mijlocul 1840-urilor, ferma a fost transformată într-o atracție turistică în 1952. Site-ul a fost cunoscut de mult timp ca o oază în deșert din cauza atmosferei sale relaxate și a cazării confortabile.

Astăzi, vizitatorii se pot opri lângă Bonnie Springs Ranch pentru plimbări cu ponei, alpinism sau plimbări cu trenul. La Bonnie Springs Ranch, oaspeții pot surprinde linci și lupi canadieni. Cele mai multe camere din Motelul Bonnie Springs Ranch sunt dotate cu jacuzzi și șeminee.

16395 Bonnie Springs Road, Las Vegas, Nevada, 89124, Telefon: 702-875-4191

11. Zona de agrement național Lake Mead (30-60 min)


Lake Mead este bine cunoscut pentru peisajele sale spectaculoase. Zona de agrement găzduiește mii de specii de plante și animale deșert, iar stâncile de rocă roșie care înconjoară lacul contribuie la frumusețea naturală a zonei.

Vizitatorii se pot delecta cu tot felul de activități la Lake Mead, inclusiv navigație, camping, caiac, canotaj, drumeții și picnic. Pescuitul sportiv este una dintre cele mai populare activități din zonă. Vizitatorilor le place să se bucure de peisajul deșert puternic, plimbându-se și conducând prin canioanele care înconjoară Lacul Mead.

12. Parcul Național al Mării Moarte (2 ore 10 min)

Valea Morții este unul dintre cele mai tari și mai uscate locuri de pe Pământ. Spre deosebire de alte parcuri naționale, parcul național Death Valley se află constant într-o stare de secetă, iar unele dintre cele mai ridicate temperaturi ale lumii au fost înregistrate în acest impresionant parc. Pe lângă faptul că este cel mai tare loc de pe Pământ, Death Valley este și un loc de o frumusețe extremă.

Unele părți ale parcului sunt pline de viață marină și creaturi de deșert. După furtuni, valea erupe într-o răspândire colorată de flori sălbatice. În unele perioade ale anului este posibil să vezi și zăpadă pe vârfurile care înconjoară valea. Death Valley este un loc ideal pentru drumeții, camping și alpinism.

13. Parcul național Grand Canyon (4 ore)


Salutat ca unul dintre cele mai incredibile locuri de pe planeta noastră, Parcul Național Grand Canyon este situat în nordul Arizona. Canionul lung de 277-mile a fost sculptat de râul Colorado pe parcursul a milioane de ani. Canionul este cu adevărat masiv, cu unele zone care se apropie de 20 miles. Parcul oferă o serie de oportunități recreative.

Există locuri pentru drumeții, camping și backpacking, precum și trasee de condus scenice. Oaspeții au nevoie de permise pentru excursii pe râu, camping în țară, nunți și alte evenimente speciale în parc. Există, de asemenea, un centru de vizitatori, unde călătorii pot afla totul despre bogata istorie a canionului.

14. Excursii de zi din Las Vegas: Pădurea Națională Dixie (3 ore 15 min)


Pădurea Națională Dixie este situată în apropiere de Cedar City, Utah. Această populară zonă de agrement se întinde pe mai mult de 2 milioane de acri de la Marele Bazin până la râul Colorado. Vizitatorii se pot bucura de tot felul de activități aici, dar cele mai populare vremuri trecute includ drumeții, camping, ciclism, vânătoare, călărie și schi.

Cu sute de kilometri de drumuri forestiere, vizitatorii vor găsi numeroase posibilități de fotografie în toată pădurea națională Dixie. Majoritatea activităților din parc sunt nereglementate, dar sunt necesare avize pentru tăierea lemnului, culesul ciupercilor, colectarea rocilor, filmarea / videografia și evenimente de grup mare. Campingul este gratuit în întregul parc.

15. Mojave National Preserve (1 hour 20 min)


Situată în sudul Californiei, Mojave National Preserve este cunoscută pentru peisajul dezolant și viața plantelor unice. Canioanele adânci, dunele de nisip, minele abandonate și vechile avanposturi militare sunt printre atracțiile unice pe care vizitatorii le pot găsi la conservă.

Este convenabil situat între Las Vegas și Los Angeles. Activitățile populare la Mojave National Preserve includ campingul, off-roading-ul, localizarea animalelor sălbatice, călăritul, vânătoarea și drumețiile. Conserva este deschisă pe tot parcursul anului, dar lunile de vară sunt cunoscute pentru că sunt insuportabil de fierbinți. Vizitarea primăverii sau toamnei este de obicei o opțiune bună.

16. Plaja de salcie (ora 1)


Plaja Willow este situată în regiunea Canyonului Negru a râului Colorado. Această zonă de agrement extinsă oferă balerinilor și înotătorilor cu acces ușor la apele răcoritoare ale lacului Mead. La închirierile cu barca Forever Resorts, vizitatorii pot alege echipamente fiabile și la un preț bun pentru sporturi nautice. Plaja Willow are, de asemenea, un restaurant, un magazin de cadouri și un mic magazin de comoditate.

Pentru vizitatorii peste noapte, există locuri de camping pentru corturi, precum și sloturi pentru vehicule de agrement. În apropiere, vizitatorii au posibilitatea să facă rafting cu apă albă pe râul Colorado, ca parte a unui tur ghidat.

25804 Willow Beach Road, Willow Beach, Arizona, 86445, Telefon: 800-455-3490

17. Pădurea Națională Fish Lake (4 ore)


Pădurea Națională Fish Lake găzduiește unele fenomene naturale incredibile. Piesa sa centrală este lacul, care găzduiește păstrăvi de lac care pot cântări la mai mult de 50 kilograme. Lacul conține, de asemenea, păstrăv curcubeu, muschi tigru și biban galben. Există șase campinguri bine dezvoltate, situate de-a lungul marginilor Fish Lake, precum și câteva cabine disponibile pentru închiriere.

O altă bijuterie a zonei Fish Lake este copacul său Pando Aspen, despre care se crede că este cel mai mare organism din lume. În timp ce se apropie de 13 milioane de lire sterline, Pando se întinde pe 106 acri și este atașat la mai mulți arbori 40,000. Pando a fost numit una dintre Minunile 40 ale Americii de către Serviciul Poștal din SUA.

115 E 900 N, Richfield, Utah, 84701, Telefon: 435-896-9233

18. St George, Utah (ora 1 45 min)


Faimos pentru peisajul său de rocă roșie, St. George este situat în sudul Utahului. Fiind unul dintre cele mai faimoase locuri de joacă în aer liber, St. George conține o varietate de oportunități pentru recreere, relaxare și distracție. Orașul are o abundență de restaurante, muzee, magazine, galerii de artă și alte atracții.

În afara orașului, oaspeții găsesc un peisaj uimitor al canionului, care este perfect pentru alpinism, călărie, drumeții, canyoneering, plimbări cu ATV și multe altele. Pentru cei cu adevărat aventuroși, există furnizori locali de turism care oferă plimbări cu balonul cu aer cald și parașutism. Mai multe spa-uri de lux și retrageri de deșe sunt, de asemenea, localizate în St.

19. Zona de conservare națională Sloan Canyon (35 min)


Situată chiar în afara orașului Las Vegas, zona de conservare națională Sloan Canyon se întinde aproape de acri 49,000 de deșert pitoresc. Caracteristicile din zonă includ paturi de lac vechi, uscate, vârfuri de stâncă falnice și situl petroglifului Sloan Canyon, care este una dintre cele mai importante zone culturale din Nevada.

Site-ul conține mai mult de panouri de artă rock 300 care se laudă cu elemente de design unic 2,000. Vizitatorii au voie să se uite la petroglife, dar Sloan Canyon este atent gestionat pentru a evita deteriorarea acestor imagini antice și semnificative. Oaspeții sunt rugați să rămână pe traseele desemnate pe întregul canion.

20. Parcul umed al județului Clark (20 min)


Parcul umed al județului Clark are un habitat luxuriant care susține o varietate de vieți vegetale și animale. La doar câteva minute în afara orașului, parcul găzduiește sute de specii de plante și animale. Aria protejată servește un dublu scop, deoarece îmbunătățește, de asemenea, calitatea aprovizionării cu apă din Nevada.

Parcul Wetlands din Clark County este un loc minunat pentru o vizită educativă, deoarece parcul găzduiește programe interactive și interactive pentru vizitatorii de toate vârstele. Pentru vizitare și relaxare, vizitatorii pot consulta sistemul de trasee din parc și pot petrece timp la centrul natural și la sala de expoziții. Parcul este deschis zilnic, iar intrarea este gratuită.

7050 E. Wetlands Park Lane, Las Vegas, Nevada, 89122, Telefon: 702-455-7522

21. Refugiul național pentru animale sălbatice Havasu (2 ore)


Refugiul național pentru animale sălbatice Havasu este situat de-a lungul calatoriei Pacific. Calea de zbor este o rută migratorie cheie nord-sud care urmărește coasta de vest a Statelor Unite. Refugiul servește ca punct de oprire pentru sute de păsări care urmează traseul în diferite perioade ale anului.

În unele cazuri, păsările petrec chiar iarna în refugiul temperat. În afară de observarea păsărilor, vizitatorii refugiului se pot bucura, de asemenea, de plimbare cu barca, de pescuit, de drumeții și de vânătoare în zonă. Unele dintre cele mai pitorești puncte din Refugeul National al Sălbăticiei Havasu includ Cheile Topock și câteva puncte de vedere ale râului Colorado.

317 Mesquite Avenue, Needles, California, 92363, Telefon: 760-326-3853

22. Zona de sălbăticie Mount Tipton (ora 1 30 min)


Zona Mount Tipton Wilderness face parte din județul Mojave. Situată la 25 mile la nord de Kingman, Arizona, zona sălbatică cuprinde mai mult de 30,000 acri de pământ. Muntele Tipton Peak se ridică peste peisajul spectaculos de la 7,148 picioare.

Înconjurat de pinioane pitorești de stâncă, Mount Tipton Wilderness Area este un loc primordial pentru backpacking, camping, escaladă, călărie și fotografie. Există cinci puncte de acces diferite în toată zona, iar vizitatorii sunt sfătuiți să vină pregătiți pentru condiții de drum deficitare. A avea un vehicul cu tracțiune integrală este ideal în acest teren dificil. De asemenea, vizitatorii trebuie să fie atenți la temperaturile ridicate din lunile de vară.

23. Vârful pilot (4 ore)

Pilot Peak este o escapadă de munte populară situată între Wells și Wendover, Nevada. Este cel mai proeminent vârf din județul Elko și al patrulea cel mai proeminent vârf din tot Nevada. Numit după intruditul explorator al deșertului căpitan John C. Fremont, Pilot Peak a fost folosit ca reper de către membrii nefericitului Partid Donner din 1846.

Donner Springs, unde Partidul Donner a putut obține apă potabilă, este situat la baza muntelui. Vârful Pilot nu este considerat o urcare ușoară, deoarece pantele abrupte de talus păzează vârful. Totuși, de pe vârf, alpinistii pot obține vederi incredibile asupra vastei vale de mai jos.