23 Cele Mai Bune Locuri De Vizitat În New Jersey

New Jersey este o destinație populară de vacanță pe coasta de est. De la Jersey City, poarta de intrare în Insula Ellis, Muzeul Imigrației și statuia iconică a libertății, până la Atlantic City, cu glamourul ei la egalitate cu Las Vegas, și țărmul Jersey cu 130 mile de coasta Atlanticului, New Jersey are o personalitate specială totul propriu. Iată cele mai bune locuri de vizitat în New Jersey.

1. orasul Atlantic


Atlantic City este cunoscut pentru a fi centrul de divertisment din New Jersey, unde vizitatorii merg să se bucure de o gamă largă de oportunități de joc. Acest oraș activ și plin de viață oferă puțin pentru toată lumea tot timpul anului. Situat pe malul Jersey, oaspeții se pot plimba de-a lungul iconic Boardwalk, care oferă plimbări, jocuri, restaurante de clasă mondială și baruri.

Există o multitudine de activități de apă, galerii, muzee, cumpărături de ultimă generație și multe altele. În plus, există mai multe evenimente anuale de-a lungul anului, cele mai multe fiind gratuite, precum Atlantic City Airshow, LPGA Shoprite Classic și Atlantic City Restaurant Week. Lucruri de făcut în Atlantic City

2. Princeton


Princeton este un oraș bogat în cultură și cunoscut pentru monumentele remarcabile, parcurile uimitoare și satele de cumpărături deosebit de vechi. O mare varietate de muzee și spectacole de muzică și teatru de renume internațional oferă divertisment tuturor vizitatorilor.

Princeton are, de asemenea, o varietate de localități pitorești, de la ciclism și drumeție pe trasee luxuriante pe malul apei, până la canoe și caiac de-a lungul râurilor liniștite. Oaspeții se pot bucura de excursii în familie, cum ar fi culegerea de fructe și legume proaspete la livezile Terhune sau excursii ghidate pe jos din campusul Universității Princeton, care include reduceri la anumite restaurante. Pasionații de golf vor fi inspirați de cele trei terenuri de golf ale campionatului orașului. Lucruri de făcut în Princeton

3. Newark


Newark este al doilea oraș ca mărime din New Jersey și oferă o mare varietate de atracții pentru cei care locuiesc în sau vizitează orașul. Cunoscut pentru faptul că are cea mai mare colecție de pomi de cireș din Statele Unite, frumusețea sa naturală este cea mai mare atracție.

Sala de simfonii Newark, colecțiile de artă frumoasă la diverse galerii și muzee, arhitectura uimitoare și sticla de la GlassRoots apelează la simțurile mai fine. Vizitatorii pot face o tură cu barca de-a lungul 7 mile pitorești ale râului Passaic sau se pot bucura de una dintre Newark Walks, care reprezintă o modalitate excelentă de a vedea arta publică, monumentele și reperele orașului. Lucruri de făcut în Newark

4. Jersey City


Jersey City, cel mai rapid creștere din statul New Jersey, a devenit cel mai mare oraș din 2016. Cu această creștere a venit un număr tot mai mare de atracții și activități. Restaurante de clasă mondială, un sortiment de galerii, zeci de parcuri, site-uri culturale curată și o scenă de artă înfloritoare sunt doar câteva dintre cele mai mari remize.

Înfloritorul Jersey City Theatre oferă oaspeților un calendar în creștere de noi spectacole, tururi și cursuri. Orașul desfășoară activități distractive precum cursuri de dans african tambur la Centrul Bethune, cursuri de design tort la Cake Boss sau un tur al foodie-ului în centrul orașului. Întotdeauna există ceva de văzut, de explorat sau de făcut. Lucruri de făcut în Jersey City

5. New Jersey Atracții: Clinton


Râul Raritan trece prin pitorescul oraș Clinton, New Jersey, acoperit de un pod de fier 1870. Priveliștea de pe pod este a unei cascade 200 de o lățime de picior. De o parte și de alta a podului se găsesc două mori reconstituite; pe o parte, Muzeul Istoric Hunterdon, iar pe cealaltă, Muzeul de Artă Hunterdon.

Muzeul istoric se află pe Satul Muzeului Red Mill-10-acre și afișează peste artefacte istorice 40,000. Alte repere ale satului muzeului sunt clădirile carierei Mulligan, o casă de școală veche și o cabină de bușteni. Moara de piatră din partea opusă găzduiește Muzeul de Artă Hunterdon, unde vizitatorii se bucură de o colecție de artă contemporană și un centru activ de educație pentru artă.

6. Locuri de vizitat în New Jersey: Boonton


Boonton este renumit pentru că este o legătură semnificativă de-a lungul căii ferate subterane, care i-a ajutat pe sclavii 40,000 să scape în libertatea lor în Canada. Mulți abolitionisti de remarcat și-au întreprins cu tărie munca anti-sclavie din acest mic oraș. Populația de imigranți din oraș a crescut în jurul Boonton Falls - la fel de impresionantă ca Paterson Great Falls - care a alimentat industria fierului aici.

Boonton este, de asemenea, casa originală a clasicului tachet de masă cu melamină Boontonware. Astăzi, vizitatorii vor aprecia magazinele de antichități ale orașului, restaurantele eclectice și frumusețea naturală. Grace Lord Park, cu căderile, fântâna și foișorul său, este locul de adunare al orașului pentru concerte de vară și alte evenimente.

7. Parcul Asbury


Un mic oraș de coastă din New Jersey, la sfârșitul secolului 19th, Asbury Park a fost o destinație populară pentru distracție pe plajele sale de nisip magnifice și divertisment fantastic. Celebrul său pasarel de pe malul mării a fost locul de văzut și de văzut și era căptușit cu tot felul de magazine, restaurante, arcade și cafenele. Asbury a văzut, de asemenea, Jon Bon Jovi și Bruce Springsteen să-și lanseze cariera de la renumitul teatru Stone Pony. Acum, după ani de neglijare și declin, Asbury cunoaște o reînviere bine meritată. La doar 60 mile de New York City, Asbury este din nou locul în care newyorkezii vin să se distreze sau să trăiască. Plaja este plină de adoratori ai soarelui, noua construcție atrage tineri profesioniști cu prețuri rezonabile pentru viața pe malul apei, iar reperele orașului, precum Sala Convențiilor și Teatrul Paramount, sunt renovate și redeschise. Celebrul boardwalk este din nou plin de viață, aglomerat și distractiv, în timp ce noile restaurante atrag mâncăruri ale orașului, iar galeriile de artă aduc în jocuri orașele.

8. New Jersey Atracții: Wildwoods


Wildwoods, New Jersey, este unul dintre cele mai bune locuri de vacanță pentru familiile din Statele Unite. Plajele din această zonă acoperă cinci mile și atrag peste 9 milioane de vizitatori pe an. Cea mai mare atracție este pasarela emblematică Wildwoods, care acoperă blocuri 38 plină de viață și oferă atracție după atracție pe parcurs. Parcuri acvatice, restaurante cu apă gură și linii de divertisment în direct pe malul mării.

În plus, există mai multe stive de distracție care oferă mai mult decât plimbări 100 pe parcurs. În afara bordului, vizitatorii pot experimenta o gamă largă de activități nautice: surfing, pescuit la mare adâncime și debarcader, navigație, canotaj și multe altele.

9. Locuri de vizitat în New Jersey: Cape May


Cape Town istoric este un orășel adormit pe plajă, care oferă o gamă largă de activități pe parcursul anului și este unul dintre cele mai bune locuri pentru a merge în NJ. Când soarele este aflat, vizitatorii se pot bucura de activități pe plajă, precum plimbarea cu barca, navigarea și vizitarea Farului Cape May. Degustarea vinurilor de la Willow Creek Winery, lovirea unei runde la Cape May National Golf Club sau vizitarea Grădinii Zoologice din Cape May sunt, de asemenea, ideale.

În zilele mai răcoroase, vizitatorii se pot bucura de situri istorice, cum ar fi Bunker-ul de artilerie al doilea război mondial din Parcul de stat Cape May Point, luând un tur de mâncare și plimbare culturală în jurul Capului May sau luând în vizită un tur cu ghidul de cărucior. Lucruri de făcut în Cape May

10. New Jersey Destinations: Elizabeth


Elizabeth, New Jersey, este al patrulea oraș ca mărime din stat, iar rădăcinile sale pot fi urmărite până la întemeierea națiunii. Vizitatorii pot face o plimbare prin istoric Midtown Elizabeth, unde există mai mult de douăsprezece site-uri istorice care evidențiază zilele care au dus la fondarea țării.

Elizabeth este cunoscută și pentru faptul că are mai mult de parcuri 40; Warinanco, Mattano și Veteran's Memorial Waterfront sunt cele mai notabile trei. Warinanco a fost proiectat de peisagistul care a proiectat Central Park în New York și este divers și frumos în părți egale.

11. Atracții din New Jersey: Parcul Asbury


Asbury Park este un oraș istoric situat pe plajă, situat în New Jersey și este cunoscut ca având una dintre cele mai importante plaje din stat. Vizitatorii vor găsi o gamă largă de activități de nisip și apă, alături de un boardwalk renovat, care oferă magazine originale, restaurante unice cu vederi pitorești și sala de convenții emblematică a teatrului Paramount.

Parcul Asbury are o scenă de divertisment legendară cu spectacole muzicale cu nume mari la Stone Pony, plus două companii de teatru care oferă spectacole de la Broadway clasic la New Age. Evenimentele anuale ale Asbury atrag mulțimile la AB Restaurant Tour, Oysterfest și New Jersey Zombie Walk.

12. Înălțimea litoralului

Desigur, cu un nume precum Seaside Heights, plajele ar fi o atracție principală. Plaja lor populară, cu nisip alb, premiată este protejată sezonier pentru protecția familiei. O altă atracție majoră aici este promenada boardwalk, cu o gamă largă de pub-uri, magazine, restaurante și arcade.

De-a lungul bordeiului, Casino Pier încântă familiile cu un parc de distracții, teren de golf în miniatură, parc acvatic și arcade de cazinou de ultimă generație. Pe extremitatea nordică mai liniștită a orașului, vizitatorii pot înota o altă plajă, pește sau crab protejate de salvamari de la unul dintre cele două docuri sau pot închiria o varietate de meșteșuguri cu apă de la trambuline cu apă la biciclete cu apă și bărci cu motor.

13. Parcul de stat Barnegat Far


Pentru ziua de naștere a 150th în 2009, Farul 1859 Barnegat a fost iluminat pentru prima dată de la 1927. Vizitatorii care doresc să urce treptele 217 în vârf sunt răsplătiți cu vederi panoramice asupra golfului Barnegat, a plajei insulei și a insulei Long Beach.

Alții pot savura vederea de la sol cu ​​ajutorul fluxurilor video în direct de la farul de la Centrul de Interpretare al Farului Barnegat, unde vor învăța istoria farului și a mediului costier natural din jur. Alte activități ale parcului includ drumeția traseului auto-ghidat prin Pădurea Maritimă, picnic, băi de soare, pescuit cu apă sărată, vizionarea păsărilor și vizionarea faunei sălbatice.

208 Broadway, Barnegat Light, NJ, Telefon: 609-494-2016

14. Puncte de interes în NJ: Ocean City


Ocean City este o oază de litoral cu mai mult de 8 mile de nisip ocean și plaje față de golf, care oferă o varietate de activități acvatice, de la stand-up paddleboarding până la ski ski. Vizitatorii pot închiria o mică ambarcațiune, navigația cu o barcă sau pot lua o croazieră de plăcere, printre multe alte lucruri.

În plus, Ocean City Boardwalk, care oferă magazine, restaurante și atracții în parcurile de distracții, este un lucru obligatoriu care atrage sute de mii de vizitatori în fiecare an. Ocean City oferă, de asemenea, o mare varietate de tururi, de la înălțime până la cer, la roaming downriver, precum și activități sezoniere distractive precum vizionarea balenelor.

15. Locuri de vizitat lângă mine: Liberty State Park


Parcul de stat Lincoln din Jersey City este unul dintre cele mai uluitoare parcuri din țară. Frumusețea sa excepțională are atât de mult cu verdeața luxuriantă, cât și cu fundalul său unic, cu Insula Ellis, orizontul Manhattan și Statuia Libertății.

Există mai mulți kilometri de pasarele unde vizitatorii pot merge pe jos, bicicleta, jog și alerga. Participați la activități pe apă, cum ar fi pescuitul, crabbing-ul, caiacul, canotajul, croazierele cu feribotul și multe altele. Unul dintre obiectivele mai sombre este Memorialul Empty Sky 9 / 11 care recunoaște mulți oameni pierduți în tragicul atac al Turnurilor Gemene și care au fost conectați la New Jersey.

Freedom Way, Jersey City, NJ, Telefon: 201-915-3403

16. Paterson Great Falls


Marile căderi ale râului Passaic, un reper natural național, este atracția principală la Paterson Great Falls. Vizitatorii și fotografii ar putea dori să obțină o vedere panoramică a acestuia din Overlook Park sau pot prefera o experiență apropiată, multisenzorială, în spray-ul brumos al căderilor din parcul Mary Ellen Kramer.

Există un tur ghidat al parcului, unde oaspeții pot afla despre moștenirea industrială a orașului sau vizitatorii pot opta pentru un tur autoguidat cu ajutorul unei aplicații gratuite pentru smartphone-uri descărcabile. Centrul de întâmpinare este pregătit să îi ajute pe oaspeți la mijlocul lunii mai până la sfârșitul lunii noiembrie.

72 McBride Avenue, Paterson, NJ, Telefon: 973-523-0370

17. Puncte de interes din New Jersey: Trenton


Amatorii de istorie vor aprecia zona din jurul casei de stat din New Jersey, a capitalei de stat. Muzeul de stat din New Jersey este un complex obligatoriu care include colecții de arte plastice și istorie naturală împreună cu un planetariu. Cartierul include, de asemenea, Memorialul din al doilea război mondial din New Jersey și Memorialul de război în onoarea veteranilor din primul război mondial.

Memorialul de război este, de asemenea, acasă la Teatrul Patriots, unde se manifestă deseori animatori de talie mondială. Muzeul Old Barracks din apropiere prezintă barăci de război din războiul francez și indian și războiul revoluționar american. În afară de comorile sale istorice, Trenton găzduiește echipa fermei Yankee din New York, Thunder Trenton.

18. Insula Beach State Park


Island Beach State Park este una dintre ultimele insule barieră rămase de-a lungul Coastei Atlantice din New Jersey. Acest parc îngust 3,000-acre se întinde pe 10 mile între Atlantic și Golful Barnegat. Dunele de nisip, zonele umede și mlaștinile mareei de-a lungul golfului oferă un habitat pentru păsări, falconi, păsări de apă și păsări de coastă, ceea ce îl face un loc bun pentru veghe și păsări.

Naturalistii ofera excursii de caiac sezonier si canoe. Plajele cu nisip alb cu vedere la ocean, cu concesii și facilități, oferă posibilități de înot, pescuit, picnic, placă navigabilă și surfing. Există trasee de drumeție și ciclism pe insulă, iar călăritul este permis în afara sezonului.

PO Box 37, Seaside Park, NJ, Telefon: 732-793-0506

19. Hoboken


Hoboken are distincția de a fi numit cel mai plin de oraș al națiunii, dar cu kilometri de piste de biciclete și statutul lor de biciclete bronzice, ciclismul funcționează și el. Un tur de mers pe jos de 2 în orașul pitoresc duce vizitatorii la Castle Point Lookout cu vedere panoramică la New York; fermecătorul centru din strada principală, cu magazine independente, buticuri, restaurante și brutării; și Waterfront Walkway, o promenadă recreativă cu mai multe utilizări.

Alte aspecte importante includ o stea din bronz care marchează locul de naștere al lui Frank Sinatra; parcul urban, urban C C, prietenos cu familia, cu un loc de joacă pentru copii și un parc acvatic; și Pier A Park, un loc minunat pentru festivaluri și alte întâlniri. Lucruri de făcut în Hoboken

20. Atracții din New Jersey: Parcul de stat Allaire


Punctul culminant al parcului de stat din Allaire este Satul Allaire, o comunitate de fier fierbinte din secolul 19th. Vizitatorii pot vizita atelierele de fierărie și tâmplărie, un magazin general, o biserică și casele directorului și ale maistrului. Cel mai bine este să începeți la centrul și muzeul vizitatorilor pentru a profita la maxim de tur. Satul găzduiește istorie vie și alte evenimente.

Parcul Allaire are un sistem elaborat de trasee cu mai multe utilizări, care se împletesc pe acri 800 cu diferite niveluri de dificultate. Alte activități în parc sunt pescuitul păstrăvului în râul Manasquan, picnic în zona împădurită de lângă sat, canotaj și camping. Calea ferată Pine Creek oferă plimbări cu trenul în parc.

4263 Atlantic Avenue, Farmingdale, NJ, Telefon: 732-938-2371

21. Atracții turistice în apropierea locației mele: Rezervația Muntelui Sud


Rezervația Muntelui Sud se află de-a lungul țărmului râului Passiac, în Munții Watchung. Rezervația oferă vizitatorilor un centru de mediu de-a lungul râului Passiac, care are activități de învățare și programe, trasee de mers pe jos, numeroase grădini unice, stupi de albine, o seră și acces la râu pentru canoe și caiac.

Rezervația este străbătută de trasee pentru drumeții, biciclete și călărie și are o mulțime de spații pentru picnic. Complexul de agrement South Mountain aflat în rezervație găzduiește patinajul de gheață Codey Arena / casa de gheață de hochei, terenul de mini-golf Safari și terenul de joacă pentru copii The Waterfront, cursul de obstacole aeriene Treetop Adventure și găzduiește Zoo Turtle Back.

115 Clifton Avenue, Newark, NJ, Telefon: 973-268-3500

22. Delaware Water Gap Zona de recreere națională


Vizitatorii vor fi greu de găsit un mediu natural mai frumos decât zona de agrement națională Delaware Water Gap. În cadrul parcului 70,000-acre, vizitatorii sunt capabili să călătorească pe traseul Appalachian 28 mile de-a lungul Kittatinny Ridge, să privească 1,000 picioare în adâncurile Delaware Water Gap și să urmărească cascade puternice care se potolesc pe stâncile stâncoase.

Pescarii vor iubi pescuitul excelent de păstrăv. Animalele vii oferă abandon, ridicare și echipamente pentru caiac, rafting, canotaj și tubularea râului Delaware. Lista activităților în aer liber din această zonă de agrement este aproape nesfârșită, de la urcarea la stâncă la călărie sau la un drum pitoresc.

1978 River Road, Bushkill, PA, Telefon: 570-426-2452

23. Edwin B. Forsythe Refuge National Wildlife

Forsythe National Wildlife Refuge, situat pe coasta de sud a New Jersey, este un refugiu 47,000-acre desemnat pentru păsările migratoare de pe calea Atlantic Flyway. În consecință, această zonă este specială atât pentru observatorii de păsări, cât și pentru fotografi. Refugiul este, de asemenea, un popas pentru migrarea fluturilor monarhici. Vizitatorii vor fi încântați de noi animale sălbatice la fiecare schimbare a sezonului.

Drumețiile pe traseele de iarnă dezvăluie vulturi chel, bufnițe și păsări de apă pentru scufundări pentru mâncare. În timpul primăverii, vizitatorii pot vizualiza ocazii cuibăritori prin telescoape la Osprey Outlook pe bordul bordului. Vara și toamna aduc noi specii de observat. Centrul de informații pentru vizitatori ajută cu informații despre traseu, bordura și conducere.

800 Great Creek Road, Galloway, NJ, Telefon: 609-652-1665

24. Cherry Hill


Cherry Hill este plin de activități prietenoase pentru familie, iar una dintre atracțiile de top este Muzeul de Discovery Garden Garden - un muzeu de științe pentru copii. Playdrome, cu piste de bowling excelente și o sală de joc actualizată, și Toy Train Emporium sunt alte două favorite.

Pasionații de bere artizanală se vor bucura de Forgotten Boardwalk Brewing, care oferă zboruri de degustare, și Flying Fish Brewery, care are, de asemenea, o sală de la robinet și zboruri cu degustare. Vizitatorii pot cumpăra orele la luxosul centru comercial Cherry Hill sau pot petrece timp în minunatele drumeții în aer liber, mersul pe bicicletă, mersul pe jos sau alergarea de-a lungul unuia dintre cele mai multe trasee 10 din Cherry Hill.